Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Οι σκοτεινοί ηγές της Νέας Εποχής,δεν σταματούν να συνομωτούν κατα της ανθρωπότητας με όλα τα σύγχρονα μέσα που αφθόνως διαθέτουν.

Ετσι προσφατα ανακάλυψαν ενα ειδικό εμβόλιο ο οποίο περιέχει χιλιάδες νανορομπότ (bioflesh robot), αόρατα με γυμνό μάτι, αφού είναι μικρότερα από τα βακτηρίδια!

Όταν εισαχθεί στον οργανισμό το εμβόλιο αυτό, οι νανοτρανζίστορ εγκέφαλοι ενεργοποιούνται με ειδικά κύματα. Τα κύματα αυτά... εκπέμπονται από γιγαντιαίες κεραίες. Ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι οι ορισμένες από τις κεραίες αυτές βρίσκονται σε ειδικά κατασκευασθέντα τεράστια στάδια. Δηλαδή, η ίδια η μεταλλική δομή του σταδίου αποτελεί το πλέγμα της κεραίας! Ήδη, λέγεται ότι υπάρχουν 40 τέτοια στάδια σε όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα της ενεργοποιήσεως των νανοτρανζίστορ μπορεί να είναι ακόμη και ο «ξαφνικός» θάνατος λόγω καρδιακού επεισοδίου του εμβολιασθέντος ατόμου! Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα, να προκληθεί αντί θανάτου, η ψυχολογική αλλαγή του ατόμου, κατά τη βούληση του χειρισμού των ειδικών αυτών κυμάτων Ε.L.F. που θα εκπέμπονται από τα εν λόγω στάδια.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα παραπάνω τα έχει εκφράσει, ήδη από το 1974, ο διευθυντής της Νευροψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Yale των Η.Π.Α., δρ Χοσέ Ντελγκάδο, όταν έγραφε:

«Πρέπει να ελέγχουμε τον εγκέφαλο ηλεκτρονικώς. Κάποτε στρατοί και στρατηγοί θα ελέγχονται με ηλεκτρονικό ερεθισμό του εγκεφάλου... Ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα ν΄αναπτύσσει τον νου του κατά βούληση»... (Πρακτικά Κογκρέσου, Νο 26, Voi 118, 24 Φεβρουαρίου, 1974).

Εξάλλου έχει ήδη γραφτεί ότι στην «ατζέντα» των ηγετών της Νέας Τάξης υπάρχει το σχέδιο της ελάττωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να μείνουν μόνο 500 εκατομμύρια άνθρωποι! Δηλαδή επιθυμούν να ελαττωθεί ο πληθυσμός της Γης κατά τουλάχιστον 80%.

Ασφαλώς δημιουργείται το ερώτημα:

Πώς θα πειστεί ο κάθε πολίτης να δεχτεί το εμβόλιο που θα περιέχει τα νανοτρανζίστορ; Απλούστατα, βομβαρδίζοντάς τον σε καθημερινή σχεδόν βάση με την προπαγάνδα ότι έρχονται παγκόσμιες θανατηφόρες επιδημίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: