Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

UFO πάνω από την Αυστραλία (Απίστευτο VIDEO)


UFO πάνω από την Αυστραλία (Απίστευτο VIDEO)


Αυτό το απίστευτο video γυρίστηκε στην Αυστραλία στις 16-7-2012 και ώρα 18:45.Στην αρχή του video θα δείτε έναν δορυφόρο να διασχίζει τον νυχτερινό ουρανό,όταν ξαφνικά εμφανίζονται αρκετά άγνωστα αντικείμενα που τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.Αυτά τα αντικείμενα είναι πολύ μεγάλα αλλά και πολύ μακρινά.

Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ επανΕΙΣΒΑΛΟΥΝ στην ΔΕΚΑΕΤΙΑ του ‘50;





Ο «σταθμός» από τον οποίο ενεργούν οι ερπετοειδείς είναι το κατώτερο επίπεδο της τέταρτης διάστασης, το πλησιέστερο στον φυσικό κόσμο. Κάποιοι γνωρίζουν αυτή την διάσταση ως κατώτερη αστρική: τον θρυλικό κόσμο των δαιμόνων και των κακόβουλων οντοτήτων που φτάνουν πίσω στην αρχαιότητα.

Μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν, αρκετά πειστικά, πως οι άυλοι ερπετοειδείς μπόρεσαν να περάσουν στην διάστασή μας –οπότε και υλοποιήθηκαν-ενσαρκώθηκαν– μέσα από τις τρύπες ή πύλες του χωροχρόνου που δημιούργησαν οι πυρηνικές δοκιμές και εκρήξεις οι οποίες ξεκίνησαν στις ερήμους του Νέου Μεξικού, στις αρχές της δεκαετίας του 1940.
Αν αυτές οι πληροφορίες, προερχόμενες από τον David Icke, αληθεύουν και πράγματι μία πυρηνική έκρηξη μπορεί να γίνει μία «πύλη», τότε φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάτι ανάλογο γινόταν έξω από την Γη, ειδικότερα στο μαγνητικό της πεδίο. Κι όμως, αυτό συνέβη:
Στις 26 Ιουλίου του 1958 εκτοξεύθηκε ο Explorer-4, ο τρίτος δορυφόρος στην ιστορία των Η.Π.Α., ο οποίος θα επόπετευε ένα πείραμα που βασιζόταν σε μία θεωρία του Έλληνα πυρηνικού φυσικού Νικόλαου Χριστόφιλου την «Αρχή της Ισχυρής Εστίασης».  
  


Στις 27 και 30 Αυγούστου και στις 6 Σεπτεμβρίου εκτοξεύθηκαν τρεις ατομικές βόμβες των 2 χιλιοτόνων οι οποίες εξερράγησαν στα 200, 240 και 540 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Τόσο οι μετρήσεις του Explorer-4 όσο και οι παρατηρήσεις από το έδαφος επιβεβαίωσαν την θεωρία του Χριστόφιλου: δημιουργήθηκε μια τεχνητή ζώνη σωματιδιακής ακτινοβολίας ανάμεσα στις δύο ζώνες βαν Άλεν, που μάλιστα διατηρήθηκε για περισσότερο χρόνο απ' ότι είχε προβλεφθεί, αφού αυτή αποδομήθηκε έπειτα από δύο εβδομάδες και όχι σε μερικές μέρες όπως αναμενόταν. Επιπλέον, τα ηλεκτρόνια του πειράματος Argus δημιούργησαν Σέλας -ήταν η πρώτη φορά στην Ιστορία που στους ουρανούς δημιουργήθηκε Σέλας από ανθρώπινη ενέργεια και όχι από φυσικά αίτια. 
Οι ζώνες Van Allen είναι πιο πυκνές πάνω από τον Ισημερινό και λιγότερο έντονες πάνω στους πόλους (το πείραμα έγινε 1800 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, λόγω της ιδιαιτερότητας γεωμετρίας του γεωμαγνητικού πεδίου στο Νότιο Ατλαντικό).
Δεν έγιναν γνωστά τα ακριβή αποτελέσματα του πειράματος, παρά μόνο ότι επιβεβαιώθηκε η θεωρία του Χριστόφιλου. Αλλά, τι γίνεται εάν αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την διάρρηξη των ζωνών van Allen και την δημιουργία μίας προσωρινή «τρύπας» από την οποία «πέρασαν» κακόβουλες άυλες οντότητες, οι οποίες στην συνέχεια υλοποιήθηκαν και ενσαρκώθηκαν σε αυτό που ονομάζουμε ερπετοειδή ενισχύοντας όσους συγγενείς τους βρίσκονταν ήδη στον πλανήτη μας;
Η ονομασία του πειράματος ήταν «Argus». Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο επιλέχθηκε. Άργος, λεγόταν αυτός που κατασκεύασε την Αργώ. Επίσης, σύμφωνα με την μυθολογία, ήταν και ο γίγαντας που φύλαγε την Ιώ και λέγεται πως είχε πολλά μάτια, 100, έβλεπε παντού και γι’ αυτό τον έλεγαν Πανόπτη –ένα επίθετο που ταίριαξε στον Τιτάνα Ήλιο και τον Δία. Λόγω του εκτός γης σημείου που έλαβε χώρα το πείραμα, υποθέτουμε πως υιοθετήθηκε ως ονομασία η δεύτερη ονομασία.
Πόση σύμπτωση μπορεί να υπάρχει σε όλα αυτά αν, μάλιστα, λάβουμε υπόψη μας πως ο Πανόπτης Οφθαλμός (ο οφθαλμός που τα βλέπει όλα όπως και ο Άργος με τα 100 μάτια) σχετίζεται με την Αδελφότητα των Ερπετοειδών;

Μουράτοφ: Συζητείται σοβαρά η δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος


Μουράτοφ: Συζητείται σοβαρά η δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος


Ο Γκεόργκι Μουράτοφ (Георгий Мурадов) είναι πρόεδρος του Κρατικού Οργανισμού Διεθνούς Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Από το περιοδικό CRASH που κυκλοφορεί (τ. 15) - Συνέντευξη στην Κάτια Τσιμπλάκη

«Πόσο εφικτό θεωρείτε, κ. Μουρότοφ, το σενάριο να δημιουργηθεί ένα νέο νόμισμα» τον ρωτήσαμε παραπέμποντας στο σχετικό άρθρο του «Εconomist» το 1988 με τίτλο «Ετοιμαστείτε για ένα Παγκόσμιο Νόμισμα - Ετοιμαστείτε για τον Φοίνικα», που ουσιαστικά προεξοφλούσε την πτώση του ευρώ (πριν αυτό επιβληθεί ως κοινό νόμισμα στα κράτη-μέλη της Ε.Ε.)μέχρι το 2018 (βλέπε και σχετικό άρθρο εδώ).

«Ναι, συζητείται έντονα, γιατί και με το δολάριο είχαμε προβλήματα πριν από τρία χρόνια και με το ευρώ έχουμε πρόβλημα. Γι’ αυτό μιλάμε οι χώρες του BRIC (σ.σ.: εννοώντας το διεθνή πολιτικό οργανισμό που πήρε το όνομά του από τα αρχικά των χωρών που τον αποτελούν, δηλαδή τη Βραζιλία,τηΡωσία, την Ινδία και την Κίνα) για μια universal currencyunion», εξηγεί ο κ. Μουράτοφ και συνεχίζει: «Αυτό όμως είναι άλλο θέμα με το εάν θα παραμείνει η Ελλάδα ή όχι στην Ευρωζώνη. Πρόκειται για έναν τρόπο συναλλαγών μεταξύ των νομισμάτων διάφορων χωρώνμια ενιαία μονάδαχρηματοοικονομικής συναλλαγής, η οποία μπορεί να δημιουργηθείγια να υπάρχει σταθερότητα στην οικονομική δραστηριότητα στον κόσμοΑυτό, νωρίτερα ή αργότερα, πιστεύω ότι θα γίνει. Η δημιουργία μιας παγκοσμιοποιημένης μονάδαςχρηματοοικονομικών συναλλαγών (universal currency union) είναι μια κατεύθυνση που ακολουθείται, διότι δεν μπορεί ο κόσμος να εξαρτάται ούτε από ένα συνάλλαγμα ούτε από το ευρώ, ούτε από το δολάριο, αλλά πρέπεινα υπάρχει κάποια σταθερή βάση για τις συναλλαγές στον οικονομικό τομέα. Το σύνθημα τηςπαγκοσμιοποίησης προς το παρόν είναι μόνο σύνθημα. Παγκοσμιοποίηση θα υπάρχει τότε που οι οικονομίες μας θα είναι ανοιχτές, τα σύνορα θα είναι ελεύθερα για τουρισμό, για επικοινωνίααλλιώς είναι ή κάτι περιφερειακό π.χ., παγκοσμιοποίηση μέσω του δυτικού κόσμου – ή κάτι φανταστικό, που δεν υλοποιείται».

Διαβάστε σχετικά:
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ