Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ελβετός: Μας σκοτώνουν κάθε μέρα!!!

Ελβετός: Μας σκοτώνουν κάθε μέρα!!!




Φυσιολογικός ουρανός στην Ελβετία. Εικόνες απο το παρελθόν...
Ελβετός: Μας σκοτώνουν κάθε μέρα
Ενας Ελβετός που ζει στην περιοχή Valais στην Ελβετία με μια εκπληκτική θέα, αφυπνίστηκε παρατηρώντας τον καλοκαιρινό ουρανό πάνω απο το κεφάλι του να αλλάζει καθημερινά και απο μπλε να γίνεται σκούρος γκρί.
εικόνες δείχνουν πώς ο ουρανός στο Ματριξ σταδιακά θα χάνει το φως του ήλιου
Κάποτε ήταν γνωστό οτι η περιοχή είχε πάνω από 300 ηλιόλουστες μέρες το χρόνο με καταγάλανο ουρανό.
Η περιοχή Valais περιβάλλεται από τις Άλπεις, που παρέχουν ένα φυσικό εμπόδιο για τα σύννεφα. Δυστυχώς, ο καταγάλανος ουρανός ανήκει στο παρελθόν, σύμφωνα με τον Ελβετό.. .. «Αν είμαστε φέτος τυχεροί, θα δούμε μόνο 50 ημέρες τον ήλιο. Έχω τουλάχιστον φωτογραφικές αποδείξεις απο το παρελθόν , γύρω στις 300 φορές οι ουρανοί ψεκάστηκαν με τα chemtrails. Για κάθε μία από αυτές τις ημέρες, έχω βγάλει φωτογραφίες»
Στο τέλος της ημέρας, ο ουρανός γεμάτος απο τεχνιτά στρώματα. Το φως του ήλιου αποδυναμώνει.
Ελβετός πολίτης: «Από τότε που ανακάλυψα τα chemtrails έχω βγάλει περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες. Μέσα στα τελευταία χρόνια. Επίσης παρατήρησα, για παράδειγμα, οτι δύο αεροπλάνα που πετούσαν το ένα δίπλα στο άλλο ψεκάζοντας διαφορετικό χρώμα chemtrail. Νομίζω ότι τα δύο διαφορετικά chemtrails μαζί, σχηματίζουν ένα μείγμα».
Αλλά ο Ελβετός βλέποντας οτι κάτι περίεργο συμβαίνει στους ουρανούς, δεν σταμάτησε την έρευνα του... «Τον περασμένο Ιούνιο βρήκα οτι το βρόχινο νερο που είχα μαζέψει για το τζακούζι, αναλύοντας βρήκα τι περιέχει.
Μεταξύ άλλων ουσιών, υπήρχε 38 mg / l Αλουμίνιο. Δηλαδή 38.000 μικρογραμμάρια. Οι συνήθεις ποσότητες βρίσκονται μεταξύ των 10 και 1.200 μικρογραμμάριων.
Οι Ελβετοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν. Ο πολιτης αρχίζει να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και ας κάνουν τα πιστά σκυλιά του καθεστώτος σαν να μην τρέχει τίποτα. Οταν μιλάω με τους υπηρέτες του Μάτριξ αφηνιάζουν αν τους δείξω τις φώτο και βίντεο, ακόμα και οι δικοι μου άνθρωποι αντιδρούν ενοχλημένοι με τις αποδείξεις...
Το Μάτριξ κάνει πολλά πειράματα τα τελευταία χρόνια, φροντίζοντας οτι ο Ευρωπαίος θα κόψει την ημερίσια δοση ήλιου του. Στην συνέχεια δεν θα ξαναδεί ποτέ τον ήλιο. Οι 50 μέρες ήλιου στις Αλπεις, θα γίνουν του χρόνου 25 κτλ. κτλ. μέχρι ο πολίτης να μην τον ξαναδεί ποτέ. Γιατί άραγε ψεκάζουν όλους τους δυτικούς; Γιατί άραγε ψεκάζουν βαρέα μέταλλα πάνω από το κεφάλι μας;
Οταν θα έρθει ο ολοκληρωτικος ελεγχος του δυτικού πολίτη, θα μπορέσουν να συντρίψουν όλα τα κράτη. Τον ελεύθερο πολίτη φοβούνται! Εμείς είμαστε ο μόνος εχθρός τους!
Μας αποδυναμώνουν και μας αρρωσταίνουν γιατί αν είμαστε υγιείς θα τους πολεμήσουμε. Αν ο ήλιος δεν λάμπει πια θα λειτουργουν καλύτερα οι ιοι που ψεκάζουν. Το Αλουμίνιο και το Βάριο σε χρόνια βάση στο αίμα μας τι βλάβες προκαλεί;.....ο άρρωστος δεν μπορεί να αντισταθεί. Ο ήλιος μας γιατρεύει και το γνωρίζουν.
Ήρθε η ώρα να τους σταματήσεις....
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ