Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ‏


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ‏


Τήν είδηση που ακολουθεί την εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα 'Ελεύθερη Σκέψη' και πιστεύοντας ότι αναδεικνύει - πώς ετοιμάζουν στο παρασκήνιο ΠΑΝΤΑ - το κοντινό "αύριο" στις ΗΠΑ αρχικώς και μετά και στην Ευρώπη, σας το μεταφέρουμε φίλοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, με την προτροπή να το δείτε σοβαρά!
«Πραγματικά δεν θέλω να καλύψω αυτό το θέμα, αλλά μια προειδοποίηση πρέπει να διανεμηθεί στους αναγνώστες ειδήσεων. Ο συντάκτης του 'Infowars' Paul Joseph Watson, αποκάλυψε την απόδειξη ότι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ και με την επωνυμία "Εκπαίδευση Επιβολής του Νόμου," έχει πουλήσει εκατομμύρια δολλάρια στην αξία των "χωρίς δισταγμό" στόχων, στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
Οι στόχοι αυτοί (ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες) χρησιμοποιούνται για να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους του 'DHS' (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ - τμήμα της κυβερνήσεως των ΗΠΑ) να πυροβολούν τους ... Αμερικανούς πολίτες, και απεικονίζουν έγκυες γυναίκες(!), ηλικιωμένους(!), παιδιά(!), ακόμη και νέες μητέρες(!), με πυροβόλα όπλα.

Ο σκοπός των στόχων, σύμφωνα με την εταιρεία που τους τα πουλάει, είναι να «αποβληθή οποιοσδήποτε δισταγμός», ότι οι εργαζόμενοι της αμερικανικής κυβερνήσεως να αισθάνονται άνετα στο να πυροβολούν και να σκοτώνουν έγκυες γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους!
(Δεν κάνω πλάκα. Το σχέδιο της κυβερνήσεως για την δολοφονία των Αμερικανών, είναι πλέον γεγονός ...) »
Στήν συνέχεια ακολουθούν μερικές φωτογραφίες, θα λέγαμε αρκετά ασυνήθιστες, που ίσως να αποδειχθούν και επικίνδυνες! Δείχνουν αμερικανούς πολίτες, να φωτογραφίζονται σκοπεύοντας με το όπλο τους, σκοπίμως προς τον φακό της μηχανής, ενώ στις πόζες αυτές, περιλαμβάνονται ένας ηλικιωμένος με τουφέκι, μία ετοιμόγεννη νεαρή μητέρα, ένας πιτσιρίκος ηλικίας δημοτικού σχολείου(!!!), μία νεαρή μητέρα που συνοδεύει την κορούλα της, σε παιδική χαρά και τέλος μία μαθήτρια γυμνασίου, όλοι στις ίδιες "απειλητικές" στάσεις με προτεταμένα πιστόλια!
Ο πόλεμος έρχεται στην Αμερική!
Ελπίζω να καταλαβαίνετε, ποιοί είναι οι επί κεφαλής για όλα αυτά. Μια κυβέρνηση δεν αγοράζει... 1,6 δισεκατομμύρια σφαίρες χωρίς λόγο!
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά είναι αρκετά πυρομαχικά για να ξεκινήσουν έναν 7-ετών πόλεμο με τον αμερικανικό λαό!"
[Εμείς τώρα της Εθνικής Εταιρείας, απλώς θα συμπληρώσουμε πώς τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έχουν "εμφανισθεί" σε αρκετές πολιτείες και κυρίως σε απομεμακρυσμένες περιοχές, (όχι κοντά σε σπίτια), ολοκαίνουργια στρατόπεδα συγκεντρώσεως, όπως ακριβώς τα βλέπαμε στις πολεμικές ταινίες για τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, με οργανωμένες εγκαταστάσεις για πολλούς κρατουμένους, πυλώνες ελέγχων και φυλάξεως, λές και γυρίσαμε στο... 1944!
Επίσης η υπηρεσία που διευθύνει όλες αυτές τις εγκαταστάσεις και διαθέτει και ειδικά τραίνα(!) χωρίς παράθυρα, που "παρκάρουν" εκτός σιδηροδρομικών σταθμών, ειδικά ασθενοφόρα αυτοκίνητα, μεγέθους μεγάλου λεωφορείου, για πολλούς συγχρόνως τραυματίες, ονομάζεται F.E.M.A.
Όποιος επιθυμεί μπορεί κάλλιστα στο διαδίκτυο να αναζητήση πληροφορίες, όπως και πολλά "φίλμς" για την πάρα πολύ "περίεργη" αυτήν υπηρεσία και κυρίως για το τί "στα κομμάτια" ετοιμάζει πυρετωδώς τόσα χρόνια!
Ποιούς θα μαντρώσουν κατά χιλιάδες, εκεί μέσα;
Χωρίς να θέλουμε να τρομάξουμε κανέναν, η καθαρή και "ξάστερη" ενημέρωση επιβάλλει, πρίν κλείσουμε την αρκετά περιληπτική αυτή αναφορά μας, να συμπληρώσουμε πώς η ίδια "σκοτεινή" αυτή αμερικανική υπηρεσία, με τα προαναφερθέντα 4 αρχικά γράμματα, έχει σε μερικές απο αυτές τις εγκαταστάσεις, τύπου στρατοπέδων συγκεντρώσεως - που είναι κλειδωμένες και άδειες σήμερα και που πολλοί περίεργοι έχουν "τραβήξει" πλάνα με βιντεοκάμερες - υπάρχουν κατά χιλιάδες(!) στιβαγμένα ευρύχωρα φέρετρα απο πλαστικό(!) μαύρου χρώματος, όπου οι ακτιβιστές που τα φωτογράφισαν, διεπίστωσαν τρομαγμένοι πώς χωρούν μέσα τουλάχιστον 2 ή και 3 πτώματα!!! Δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο "Μπάρμπα - Σάμ"...]
ΠΗΓΗΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ‏