Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ......Βρετανία: Δημιουργήθηκε ομάδα υποστήριξης για απαχθέντες από… εξωγήινους!

Βρετανία: Δημιουργήθηκε ομάδα υποστήριξης για απαχθέντες από… εξωγήινους!

Όπως ανέφερε η επικεφαλής της ομάδας Τζόαν Σάμερσκεϊλς, στόχος της προσπάθειας είναι τα... θύματα να μπορούν να πουν τις ιστορίες τους χωρίς να φοβούνται ότι θα λοιδορηθούν
Ομάδες υποστήριξης μέχρι σήμερα υπήρχαν για κακοποιημένους, αλκοολικούς, ναρκομανείς, βετεράνους πολέμου και για κάθε άνθρωπο που έχει περάσει κάποια μεγάλη δοκιμασία στη ζωή του. 

Σ' αυτήν την κατηγορία θα ανήκουν πλέον και όσοι έχουν απαχθεί από... εξωγήινους! Η πρωτότυπη αυτή ομάδα βοήθειας δημιουργήθηκε στην Βρετανία και πήρε την ονομασία «The Anomalous Mind Management, Abductee, Contactee Helpline».

Προφανώς οι απαγωγές από εξωγήινες μορφές ζωής αφθονούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και όπως ανέφερε η επικεφαλής της ομάδας Τζόαν Σάμερσκεϊλς, στόχος της προσπάθειας είναι τα... θύματα να μπορούν να πουν τις ιστορίες τους χωρίς να φοβούνται ότι θα λοιδορηθούν..


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2014/04/blog-post_5959.html#ixzz2zk0p0Vp1

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


«Ένας υποψήφιος της Κνεσέτ (Εθνικός νομοθέτης του Ισραήλ) από το Σιωνιστικό κόμμα Habayit Hayehudi (Το Εβραϊκό σπίτι) απαίτησε την ανατίναξη του Θόλου του Βράχου και την οικοδόμηση του υποτιθέμενου εβραϊκού ναού στη θέση του. Σύμφωνα με το Hatnua (φιλελεύθερο πολιτικό κόμμα στο Ισραήλ) ένα αντίπαλο κόμμα, το Habayit Hayehudi του Jeremy Gimpel, συζήτησε δημοσίως για την καταστροφή του Θόλου του Βράχου και την αντικατάστασή του με ένα εβραϊκό ναό, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης διάλεξης που έδωσε στη Φλόριντα.

Ένα βίντεο της διάλεξης μεταδόθηκε από το ισραηλινό κανάλι 2 την Παρασκευή.

Ο Gimpel ακούγεται να ζητάει από εκείνους που παρακολουθούν τη διάλεξη να φανταστούν ένα σενάριο στο οποίο ο Θόλος του Βράχου "βομβαρδίστηκε" για να δημιουργηθεί χώρος για τον υποτιθέμενο εβραϊκό ναό, που ουσιαστικά θα είναι ο Ναός του Αντίχριστου ».
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) ΠΗΓΗ

Δείτε το βίντεο: