Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Περίεργο φαινόμενο στον ουρανό της Φλόριντα


Περίεργο φαινόμενο στον ουρανό της Φλόριντα

Αυτή η τρύπα στα σύννεφα παρατηρήθηκε στις 7 Μαρτίου του 2013, κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος, όχι μία, αλλά δύο φορές. Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε στο Talahassee της Φλόριντα, ενώ οι χαμηλότερες φωτογραφίες τραβήχτηκαν στοSneads της Φλόριντα.
Οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να εξηγήσουν τι είναι αυτές οι τρύπες και δεν φαίνεται να μπορούν να έρθουν σε συμφωνία μεταξύ τους. Οι UFOλόγοι πιστεύουν ότι αυτές οι τρύπες γίνονται από γιγαντιαία ΑΤΙΑ που κάνουν τη δική τους νεφοκάλυψη και στη συνέχεια, όταν φεύγει το UFO αφήνει μια τεράστια τρύπα στα σύννεφα.
Το φαινόμενο αυτό κράτησε 15 λεπτά πριν εξαφανιστεί εντελώς στον ουρανό

ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ --ΟΤΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,,,,,ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!


Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου απαγόρευσε στις τράπεζες τις οποιεσδήποτε πληρωμές και μεταφορές

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου απαγόρευσε σε όλες τις κυπριακές τράπεζες τις οποιεσδήποτε μεταφορές χρημάτων και πληρωμές, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ επικαλούμενα έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή των δημοσιογράφων.
Στην επιστολή της Κεντρικής Τράπεζας με ημερομηνία 16 Μαρτίου και την ένδειξη «εμπιστευτικό» αναφέρεται, ότι η τράπεζα απαγορεύει «προσωρινά, μέχρι νεωτέρας... την πραγματοποίηση των οποιωνδήποτε πληρωμών ή μεταφορών κεφαλαίων μέσω οποιουδήποτε συστήματος πληρωμών, κλίρινγκ ή λογιστικού, που λειτουργεί στο εσωτερικό της χώρας ή εκτός αυτής, συμπεριλαμβανομένου στα πλαίσια ενός πιστωτικού ιδρύματος».
Τα ΜΜΕ το αποκαλούν ένα νέο χτύπημα κατά των κυπριακών τραπεζών. Η Κεντρική Τράπεζα προς το παρόν δε σχολίασε αυτήν την είδηση.

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Η ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ


ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Η ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Ενα εξαιρετικο ντοκυμαντέρ που πρεπει να δούμε όλοι μας και να προβληματιστούμε .Ερχεται το τελος των ημερών ? Οτι ζουμε είναι ενα ψέμα και ότι πιστευουμε ειναι καλά κρυμμένο και πέρα για πέρα αληθινό ?.Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε τα και σεις μαζί μου 

πηγηΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Η ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/3 ΣΤΙΣ 22:00