Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Όχι δεν ψεκάζουν ,απλά έτυχε το χιόνι πια να μην λιώνει και να μην γίνεται νερό!!!!!!!!!

Όχι δεν ψεκάζουν ,απλά έτυχε το χιόνι πια να μην λιώνει και να μην γίνεται νερό!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!

Πρέπει να το δείτε.Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Δ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ..More Sharing ServicesShare on twitter

ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΠΡΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ > 
"ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ" - ΒΙΝΤΕΟ

Υπερκατασκευές των Ναζί: Οι σπηλιές του Χίτλερ [Ντοκιμαντέρ]

Υπερκατασκευές των Ναζί: Οι σπηλιές του Χίτλερ [Ντοκιμαντέρ]

Η εκπομπή αποκαλύπτει την ιστορία ενός από τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά αεροσκάφη του Β" Παγκοσμίου Πολέμου, ενός πολεμικού τζετ που έφερε επανάσταση στις αερομαχίες, καθώς και της υπόγειας σπηλιάς, μέσα στην οποία κατασκευάστηκε.

Υπερκατασκευές των Ναζί ~ Οι σπηλιές του Χίτλερ από KRASODAD

ΠΩΣ Η ΝΤΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «Υπουργός Β. Ελλάδος» ανέλαβε ο Τ. Σόρος! – Πώς τον χαρακτήρισε ο Γ. Μπουτάρης BINTEO

ΠΩΣ Η ΝΤΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «Υπουργός Β. Ελλάδος» ανέλαβε ο Τ. Σόρος! – Πώς τον χαρακτήρισε ο Γ. Μπουτάρης BINTEO

"Πόδι" στην Θεσσαλονίκη μας έβαλε ο George Soros ο πιστός εργάτης της ΝΤΠ και της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης με τις "ευλογίες" , του Δημάρχου της Γ. Μπουτάρη, ο οποίος εγκαινίασε το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης, «Solidarity Now»

Όταν ένας αποδεδειγμένα εχθρός μιας χώρας και χρηματοδότης εχθρών της, αλλά επίσης και διαβόητος "έμπορος των εθνών", όπως είναι ο Τζορτζ Σόρος, εμφανίζεται ως "ευεργέτης" και χαρίζει μερικά βαρέλια πετρέλαιο σε αυτή την χώρα τότε οι κάτοικοι της τι κάνουν;

Αν κρίνουμε από το τι έκαναν τα δύο απολιθώματα του παπανδρεϊσμού στην Ελλάδα, οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, Γ.Καμίνης και Ι.Μπουτάρης, του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά!

Και φυσικά "καλοσωρίζουμε" και τις ΜΚΟ του συγκερκιμένου "επενδυτή" ο οποίος έτσι βάζει πόδι και στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.Όλοι γνωρίζουμε για τον αντεθνικό ρόλο των διεθνιστικών ΜΚΟ.

Mε αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Αλληλεγγύης, «Solidarity Now», του Τζορτζ Σόρος στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε μάλιστα και δηλώσεις, για την συνεργασία του με τον Ουγγροαμερικανοεβραίο επενδυτή.

"Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος συνέχισε τονίζοντας επίσης πως: "Ξέρω η πολιτική τοποθέτηση δεν εκφράζεται υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου. Την έχει για τον εαυτό του. Οι δράσεις που κάνει ο Σόρος καθαρά βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους. Αυτό ξέρω εγώ κι επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά τον ίδιο τον Σόρος, μπορώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά εγώ για αυτό".

Υπενθυμίζουμε΄ότι ο Γ.Μπουτάρης όπως και ο Γ.Καμίνης και οι δύο έχουν αποδεχτεί προσφορά πετρελαίου θέρμανσης από τον Τ.Σόρος.

Συμπερασματικά, το όλο σκηνικό στήθηκε από τον Γ.Μπουτάρη σε μια καθαρή προσπάθεια "ξεπλύματος" της εικόνας του Σόρος στην Ελλάδα σε συνδυασμό και με τα γαλόνια πετρελαίου που έιχε αποδεχθεί.

Για να δούμε τον "ουδέτερο" φιλάνθρωπο Σόρος που λέει ο Γ.Μπουτάρης τι έχει κανει πραγματικα

Τους αγώνες του Τ.Σόρος υπέρ των "Μακεδόνων"-Σκοπιανών και κατά της Ελλάδας, δεν αρκεί μια εγκυκλοπαίδεια για να τους περιγράψει, αλλά ίσως αυτό είναι και το ολιγότερο (!) εν προκειμένω.

Γιατί όπου υπάρχεi αναταραχή ή πρόκειται να ακολουθήσει αναταραχή σε οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη, από την Μαλαισία, μέχρι την Λευκορωσία και την Γεωργία, από πίσω εμφανίζεται ο Τ.Σόρος.

Το ότι έρχεται τώρα και πετά ψίχουλα σε άψυχους δημάρχους-γατάκια αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, όχι τόσο για αυτή καθ'εαυτή την πράξη, αλλά για αυτο το επακολουθεί...

Τι είναι το Solidarity Now

Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που συνεργάζονται για να βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο από την κρίση στην Ελλάδα, στα "χαρτιά". Όπου ακούτε για βοήθεια να σκέφτεστε λαθρομετανάστες. Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Τ.Σόρος για κατασκευή σπιτιών στους "λάθρο" αλλά και το ότι υποστήριξε πώς στους Έλληνες τους φταίει η κρίση και ξεσπούν στους μετανάστες.

«Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι πληγωμένοι, είναι θυμωμένοι, νιώθουν πως έχουν φάει μία κλωτσιά, θέλουν να κλωτσήσουν κάποιον. Και δυστυχώς το κάνουν στους μετανάστες», είχε πει με προκλητικό τρόπο και ύφος.

Ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης την οποία ζουν οι Έλληνες. Η οικονομική κρίση προκλήθηκε για να κερδοσκοπήσει ο κ. Σόρος και μερικές άλλες δεκάδες σαν και αυτόν που χρησιμοποιούν τους πολιτικούς για να κάνουν τα παιχνίδια τους.

Και μετά, δίνουν για φιλανθρωπίες μερικές χιλιάδες ευρώ για να εξαγνίσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.Και ο Γ.Μπουτάρης έρχεται να τον παρουσια΄σει σε εμάς άσπιλο και αμόλυντο. Και οι δύο δήμαρχοι (Αθηνών και Θεσσαλονίκης) "ξεπλένουν" με χαρά την εικόνα του Τ.Σόρος με τελικό σκοπό την άνετη διείσδυσή του στη χώρα, και την επίτευξη των ανθελληνικών του στόχων
ΠΩΣ Η ΝΤΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «Υπουργός Β. Ελλάδος» ανέλαβε ο Τ. Σόρος! – Πώς τον χαρακτήρισε ο Γ. Μπουτάρης BINTEO ΠΗΓΗ

Δείτε το βίντεο:

Ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Μ6.6 30 Ιανουαρίου 2014(βίντεο)

Ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Μ6.6 30 Ιανουαρίου 2014(βίντεο)






- See more at: http://to-new-sas.blogspot.gr/2014/01/66-30-2014.html#sthash.w0jj5Bf5.dpuf

Αστρονομία: Ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Μ6.6 30 Ιανουαρίου 2014(βίντεο) ΠΗΓΗ

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

Ο πρόεδρος της Συρίας, ο Μπασάρ αλ Άσαντ, ο μόνος νόμιμος ηγέτης της χώρας αυτής, το δήλωσε ξεκάθαρα: «Και Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος να γίνει, η Συρία ΔΕΝ θα υποκύψει»!!! Κάτι που δείχνει περίτρανα αυτό που ισχυριζόμαστε εμείς και οι συνεργάτες μας από αυτή εδώ την εφημερίδα, από τότε τουλάχιστον που ξεκίνησε η μείζων κρίση της Μεσογείου λεκάνης, είτε με την πτώχευση-χρεοκοπία των εθνών του ευρωπαϊκού Νότου, είτε με την περίφημη «αραβική άνοιξη» που άλλαξε άρδην τα δεδομένα που επικρατούσαν επί δεκαετίες στον χώρο της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Τώρα πλέον ακόμα και ο πιο ανόητος κατάλαβε ότι η εποχή που ζούμε είναι εσχατολογική, ότι είμαστε ενώπιον καιρών αποκαλυπτικών...

Μάλιστα, είμαστε πλέον στα πρόθυρα ενός καταστρεπτικού Γ΄ παγκοσμίου πολέμου. Ο οποίος, λόγω των υψηλότατων τεχνολογικών και οπλικών συστημάτων που θα χρησιμοποιηθούν σ’ αυτόν, θα είναι θερμοπυρηνικός και θα απειλήσει να ανατινάξει ακόμα και ολόκληρο τον πλανήτη Γη! Με απροσδιόριστες ακόμα συνέπειες για ολόκληρο το πλανητικό μας σύστημα, το οποίο και θα απειληθεί με κατάρρευση-«απορρόφηση» των πλανητών και των δορυφόρων τους από τον Ήλιο και, τέλος, τη μετατροπή του άστρου της ημέρας σε μία τεράστια μαύρη τρύπα... Ήξερε πολύ καλά ο θείος Λόγος, όταν στην Αποκάλυψη του Ιωάννη προειδοποιούσε για «καινή γη» και «καινό ουρανό».

Πράγματι, αυτά θα είναι τα φοβερά επακόλουθα του Γ΄ παγκοσμίου πολέμου, στον οποίο σπρώχνουν την ανθρωπότητα οι διεθνείς εξουσιαστές και τοκογλύφοι. Το έχουμε πει και άλλες φορές, ότι αυτά τα πρόσωπα ΔΕΝ είναι άνθρωποι σαν εμάς τους υπόλοιπους! Παντού, διαμέσου των αιώνων, βλέπεις τα πρόσωπα αυτά της κολάσεως να δεσπόζουν, θαρρείς και είναι «αθάνατα», φέροντας τις γνωστές φαμίλιες των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και μερικών ακόμη... Είναι δε, άγνωστο και ασύλληπτο ακόμα στον κοινό ανθρώπινο νου γιατί τα γεννήματα αυτά της «σκύλας», οι καταραμένοι της ανθρωπότητας, οδηγούν τον κόσμο μας σε δυστυχία και όλεθρο. Μαζεύουν από παντού το χρήμα, μέσω της τοκογλυφίας των τραπεζών που οι ίδιοι ελέγχουν, και παράλληλα ωθούν τα πράγματα στα άκρα, στο ξέσπασμα μιας εφιαλτικής πολεμικής σύγκρουσης...

Και την ίδια ώρα στην Ελλάδα μας «κυβερνούν» τα πλέον ανάξια άτομα! Ποιοι άραγε χειρίζονται (υποτίθεται, διότι στην πραγματικότητα δεν είναι παρά άθλιες μαριονέτες των αφεντικών τους!) την εξωτερική πολιτική και την εθνική άμυνα της πατρίδας μας; Τρία πολιτικά καθάρματα: ο «πρωθυπουργός» Αντώνης Σαμαράς, ο «αντιπρόεδρος της κυβέρνησης» και «υπουργός εξωτερικών» Ευάγγελος Βουβουζέλος και ο «υπουργός εθνικής άμυνας» Δημήτρης Αβραμόπουλος... Δηλ. τρεις φανατικοί Ανθέλληνες, απομονωμένοι στον ψευτόκοσμό τους, οι οποίοι «μασούν» αστακούς και «πνίγουν» στρείδια στις σαμπάνιες, σε πολυτελή «ρεστοράν» πανάκριβων ξενοδοχείων, την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει, μες στην υπογεννητικότητα και την κατάθλιψη, και οι εναπομείναντες νέοι αυτού του τόπου ρίχνουν «μαύρη πέτρα» στην πατρίδα τους, μεταναστεύοντας στα ξένα!...

Όμως η ιστορία είναι αμείλικτη! Συνεχίζει δε να εξελίσσεται, διαψεύδοντας τον ηλίθιο εκείνο Φράνσις Φουκουγιάμα, ο οποίος βιάστηκε να μιλήσει προ είκοσι και πλέον ετών για το δήθεν «τέλος της ιστορίας» και την αιώνια επικράτηση του καπιταλισμού και των ΗΠΑ. Όπως είδαμε, 19 έτη μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού, το 1989, ήρθε η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του Σεπτεμβρίου του 2008, με την κήρυξη πτώχευσης του οικονομικού κολοσσού “LehmanBrothers”, και η απαρχή κατάρρευσης και του καπιταλισμού... Να σημειώσουμε εδώ για μια φορά ακόμη ότι ο καπιταλισμός (στα ελληνικά: κεφαλαιοκρατία) είναι μακράν το χειρότερο πολιτικό-οικονομικό σύστημα παγκοσμίως, από τη γέννηση του ανθρώπου πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη! Ένα πραγματικό δημιούργημα, το πλέον ύπουλο και απάνθρωπο, του Σατανά...

Έρχεται λοιπόν ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος; Είναι αναπόφευκτη η καταστροφή του πλανήτη; Και είναι άραγε «μονόδρομος» η επιβολή μίας παγκόσμιας δικτατορίας υπό την ηγεσία-τυραννία του Μεγάλου Αδελφού (Αντίχριστου);... Ή μήπως... ο Θεός θα δώσει στην ανθρωπότητα μία ακόμα ευκαιρία, προκειμένου να συνέλθει; Πρόκειται για φοβερά ερωτήματα, που δεν μπορούν να τύχουν μίας απλής και επιπόλαιης απάντησης. Άλλωστε, ΟΥΤΕ ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της Δευτέρας Παρουσίας Του, όπως ξεκάθαρα αναγράφεται στην Αγία Γραφή...

Το θέμα εδώ, εκτός από βαθύτατα θεολογικό, είναι και πολιτικό (και μάλιστα, γεωπολιτικό). Πρέπει δε, να ληφθούν άμεσα μέτρα από τους ίδιους τους λαούς, ενώπιον του επερχομένου Αρμαγεδδώνος και της σκοτεινής εποχής του Αντίχριστου. Δυστυχώς, τους λαούς του κόσμου φροντίζουν να τους αποκοιμίζουν τα γνωστά σάπια «κυκλώματα» πολιτικής-οικονομίας-ΜΜΕ, με τα γνωστά αποτελέσματα. Έτσι, παρ’ όλη τη σημερινή δραματική κατάσταση, ελάχιστοι είναι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες επί Γης. Ειδικότερα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα άτομα που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν και στις επόμενες εκλογές το άκρως αντίχριστο και αθεϊστικό κόμμα της ΝΔ, δήθεν για να μην... έρθουν στα πράγματα τα «άκρα» και μας «σφάξουν»!!! Ενώ αντίθετα ο κάθε αληθινός Έλληνας θα πρέπει να υποστηρίξει αυτά ακριβώς τα «άκρα», προκειμένου να τσακιστεί ο επικίνδυνος για το έθνος μας παλαιοκομματισμός και να τελειώνουμε άπαξ δια παντός με τους «Χατζηαβάτηδες» Χατζηδάκηδες, Στουρνάρηδες και Σταϊκούρηδες!...

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι και ΜΟΝΟ όποιος ζων οργανισμός προσαρμοστεί στο νέο «περιβάλλον» θα κατορθώσει να επιβιώσει στις εφιαλτικές συνθήκες της Νέας Εποχής! Εμείς μιλήσαμε έγκαιρα. Προειδοποιήσαμε εδώ και τουλάχιστον 2,5 χρόνια ευθέως από τις στήλες της «Ε.Ω.» για τα επερχόμενα δραματικά συμβάντα. Κάναμε λόγο για παγκόσμια διακυβέρνηση, για γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή μας και για το ξέσπασμα ενός ατομικού ολέθρου... Σηματοδοτήσαμε (χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!) ονόματα και καταστάσεις. Τώρα όλοι γνωρίζουν. Συνεπώς δεν θα υπάρχει ελαφρυντικό κανένα, εάν την κρίσιμη ώρα που έρχεται είναι απροετοίμαστοι και κάθονται άνεργοι στον καναπέ τους, βλέποντας τουρκοσίριαλ...

Ψάχνουν για ανθρώπινα πειραματόζωα: Εθελοντές μολύνονται με τον ιό της γρίπης για 3.000 δολάρια (Βίντεο)

Ψάχνουν για ανθρώπινα πειραματόζωα: Εθελοντές μολύνονται με τον ιό της γρίπης για 3.000 δολάρια (Βίντεο)

Φτάρνισμα, συνάχι, πονοκέφαλος, πυρετός. Αυτά είναι τα συμπτώματα της γρίπης που θα υπομείνουν 100 εθελοντές στο όνομα της επιστήμης. Οι επιστήμονες του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας θα μολύνουν ανθρώπους με τον ιό της γρίπης στο πλαίσιο πειράματος που στόχο έχει τη δημιουργία νέων πιο αποτελεσματικών εμβολίων. Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα τα ανθρώπινα πειραματόζωα θα πάρουν αποζημίωση 3.000 δολαρίων. Οι εθελοντές δεν είναι μεγαλύτεροι από 50 ετών ενώ η δόση που θα τους χορηγηθεί θα προκαλέσει ήπια έως μέτρια συμπτώματα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον εννέα ημέρες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί θα παρακολουθούν πώς το σώμα τους αντιδρά στα διαφορετικά στάδια της γρίπης.


«Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, αλλά πάντα υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης», δήλωσε ο επικεφαλής της σχετικής έρευνας, δρ Μάθιου Μέμολι.


Σύμφωνα με τους επιστήμονες επέλεξαν υγιείς ανθρώπους, καθώς όπως υποστηρίζουν θέλουν να διαπιστώσουν με ακρίβεια πώς αντιδρά το ανοσοποιητικό τους σύστημα.