Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1960 ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ "MKULTRA" ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ «ΥΠΑΚΟΗΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1960 ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ "MKULTRA" ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ «ΥΠΑΚΟΗΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Είναι πραγματικά σαν την ταινία "Ζούν ανάμεσα μας" They Live. Οι κυβερνητικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν πιαστεί να προσθέτουν υποσυνείδητα μηνύματα ελέγχου του νου. Αυτό το αρχειακό υλικό από τη δεκαετία του 1960, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι ένα απλό καθημερινό σήμα εκπομπής. Αντ 'αυτού, είναι γεμάτο με εντολές υπακοής στην κυβέρνηση όπου την θεωρούν ως Θεό. Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στον αμερικανικό λαό , και συνεχίζει να κάνει για πολύ καιρό, και με πιο εντατικούς ρυθμούς μετά το 1960. Το αν ή όχι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι άνευ σημασίας θα το διαπιστώσετε. Αν και προσπαθούσαν να ελέγξουν με πλύση εγκεφάλου και έλεγχο του νου, αυτό το βίντεο είναι μακράν το ξύσιμο απο την επιφάνεια της εν λόγω έρευνας.

Σκεφτείτε πόσες φορές ο μέσος Αμερικανός μπορεί να το έχει δει αυτό. Σκεφτείτε πόσες φορές αυτό το μήνυμα παιζόταν στις τηλεοράσεις σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κάθε βράδυ, κάθε νύχτα, όταν ήταν αργά και οι άνθρωποι έπεφταν για ύπνο ... επί πολλά χρόνια.
Δεν είναι μόνο η προσπάθεια της κυβέρνησης να κάνει μαζική πλύση εγκεφάλου στο κοινό μέσα απο τις τηλεοράσεις τους για να είναι υπάκουοι στην κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν δύο αναφορές για πραγματικά προγράμματα ελέγχου του νου εις βάρος του αμερικανικού λαού μέχρι τη δεκαετία του 1970: το MKULTRA και το MKNAOMI.

Τα προγράμματα αυτά που βασίζονται στον έλεγχο του νου, οργανώθηκαν από το επιστημονικό τμήμα νοημοσύνης της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και άρχισαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, ζήτησε συγγνώμη για αυτά τα προγράμματα το 1995.
Ενώ η CIA υποστηρίζει ότι αυτά τα προγράμματα έχουν «επίσημα σταματήσει το 1973, μερικοί λένε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι σταμάτησαν, αλλά αντ 'αυτού, έχουν εξελιχθεί σε βαθύτερα υπόγεια.

Εδώ είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα που είναι κρυμμένα (ειρωνικά ή όχι) στον εθνικό ύμνο στο βίντεο του 1960:

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΘΕΟ
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ
ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ
(Αυτά τα μηνύματα επαναλαμβάνονται μέχρι το φινάλε.)
ΔΕΞΟΥ ΤΟ MKULTRA ΔΕΞΟΥ ΤΟ MKNAOMI
ΛΑΤΡΕΨΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ
... Και τέλος ...
ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Δείτε το βίντεο...

ΠηγήΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1960 ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ "MKULTRA" ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ «ΥΠΑΚΟΗΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

14 Αυγούστου 1996… Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Σολωμού Σολωμέ!!! (το βίντεο της δολοφονίας)

14 Αυγούστου 1996… Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Σολωμού Σολωμέ!!! (το βίντεο της δολοφονίας)

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν πολλές αναλύσεις-σενάρια που αναφέρονται σε επερχόμενη διάλυση της Τουρκίας με βάση την στρεβλή οικονομία, την ενδεχόμενη “δημιουργία” κουρδικού κράτους, γεωστρατηγικά συμφέροντα, γεωπολιτικές αν-ισορροπίες κλπ.

Το κράτος-μόρφωμα που δημιουργήθηκε, με τις ευλογίες των πρώσσων και με την ανοχή των τότε συμμάχων μας, θα διαλυθεί για άλλους λόγους… ένας από αυτούς είναι το ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ, πάνω στο οποίο πάτησε ο ατατούρκ για να πετύχει το “η τουρκία στους τούρκους”…

Ένας από τους τελευταίους αθώους, ήταν και ο Σολωμός… δολοφονήθηκε 3 μέρες μετά τον Τάσο Ισαάκ.
Στις 14 Αυγούστου 1996, ημέρα μνήμης της κατάληψης της Aμμοχώστου, μία ομάδα από διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το οδόφραγμα της Δερύνειας για να εναποθέσουν στεφάνια και λουλούδια στο χώροτης δολοφονίας του Tάσου Iσαάκ. Η σκηνή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, όταν εμφανίστηκε μια ομάδα «Γκρίζων Λύκων» και άρχισαν τον πετροπόλεμο. Ξαφνικά ξεπετάχτηκε μπροστά από τους διαδηλωτές ο Σολωμός Σολωμού και ξεφεύγοντας από τους Κυανόκρανους πέρασε στη νεκρή ζώνη και προσπάθησε ν΄ ανέβει σε έναν ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία, ενώ άλλοι διαδηλωτές προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Tούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές από το απέναντι τουρκικό φυλάκιο τον πυροβόλησαν και ο Σολωμός Σολωμού έπεσε νεκρός από σφαίρα στο λαιμό.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

παλικαριΡεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα
Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι που συνελήφθησαν το πρωί για το θάνατο του 19χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τρίτης, πηδώντας...
από τρόλεϊ επειδή δεν είχε εισιτήριο σε έλεγχο που του έγινε. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.
Ο εισαγγελέας, επίσης, ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του», να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του 19χρονου, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το συγγενικό του περιβάλλον, ο 19χρονος Θανάσης, γυρνούσε σπίτι του μαζί με την κοπέλα του και μία φίλη της οι οποίες είχαν κατέβει στην προηγούμενη στάση.
Η οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τόσο η οικογένειά του, όσο φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως το παλικάρι τους χάθηκε για ένα εισιτήριο.
Ο 19χρονος ήταν μαθητής τεχνικού ημερήσιου λυκείου και ήθελε να ασχοληθεί με το φυσικό αέριο. Όμως δεν πρόλαβε...Όλη η γειτονιά είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν καθώς μιλάνε για ένα παιδί - μάλαμα, ευγενέστατο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.
Η σωματική διάπλαση του παλικαριού, τον έκανε να μην περνάει απαρατήρητος. Αυτός ήταν μάλλον ο λόγος που τον θυμήθηκε ο ελεγκτής μετά από δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ήταν ο ίδιος ελεγκτής που πριν δύο χρόνια τον είχε πιάσει να μην φέρει εισιτήριο μαζί του. Τότε του είχε κόψει απλά μια κλήση. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι...
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από μάρτυρες λένε πως ο ελεγκτής μόλις είδε τον άτυχο Θανάση τον θυμήθηκε αμέσως και φέρεται ότι του είπε τα εξής: "Βουνό με βουνό δεν σμίγει...Θα σε φτιάξω εγώ τώρα..."
Η οικογένεια του 19χρονου θα κινηθεί δικαστικά για να βρει δικαίωση το παιδί τους και τόσο ο πατέρας του όσο και ο θείος του , κάνουν έκκληση μέσα από το makeleio.gr , όσοι μάρτυρες ήταν παρών στο περιστατικό να βγουν να μιλήσουν και να πούμε την αλήθεια, προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα της υπόθεσης.
makeleio.gr