Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Nasa: Νέο εύρημα μυστήριο από το Curiosity (Εικόνες - Βίντεο)

Nasa: Νέο εύρημα μυστήριο από το Curiosity (Εικόνες - Βίντεο)

Τώρα, πριν να μιλήσω γι 'αυτό, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η Nasa είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο του 2013 ότι ο αρχαίος Άρης θα μπορούσε να υποστηρίξει ζωή.
Έτσι, όλες οι εργασίες και έρευνες για UFO και άλλα σημάδια ζωής στον πλανήτη έχουν κάποιον σκοπό.
Βρίσκονται λοιπόν εκεί σε αναζήτηση των αποδεικτικών στοιχείων ότι υπήρχε κάποτε εκεί ευφυή ζωή.
Έλεγξα την επίσημη φωτογραφία της Nasa και το αντικείμενο που μοιάζει με δισκάκι είναι εκεί, και είναι πραγματικό και αναλλοίωτο.
Εμείς το εντοπίσαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Nasa… εσείς όμως θα κρίνετε τι μπορεί να είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο...
Τα σχόλια δικά σας

Μας παρακολουθούν και ανάλογα καταστρώνουν και εφαρμόζουν τα ανθελληνικά σχέδια τους

Μας παρακολουθούν και ανάλογα καταστρώνουν και εφαρμόζουν τα ανθελληνικά σχέδια τους

 
Είμαστε όλοι ύποπτοι τρομοκρατίας - Οπως αποκαλύπτει η έκθεση πεπραγμένων της ΑΔΑΕ και για το 2012, οι υποκλοπές και οι «νόμιμες» παρακολουθήσεις στην Ελλάδα εκτινάσσονται, και μάλιστα με αόριστα επιχειρήματα από τις αρχές ασφαλείας.

Η αποκάλυψη του πρώην πράκτορα της CIA και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) Εντουαρντ Σνόουντεν, ότι οι αμερικανικές αρχές παρακολουθούν μαζικά τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα (δηλαδή κλήσεις και πρόσβαση στο Ιντερνετ) εκατομμυρίων πολιτών που θεωρούν «υπόπτους» για τρομοκρατία, επαναφέρει στην επιφάνεια ένα παλαιό, υπαρκτό και άλυτο προς το παρόν ζήτημα:
 Προστατεύεται και σε ποιο βαθμό η ιδιωτική ζωή μας στο Διαδίκτυο; Κατά πόσο η επιδίωξη της ασφάλειας υπονομεύει την ελευθερία και τα κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα; 

Η υποχρεωτική τήρηση από τους παρόχους των δεδομένων κλήσεων και πρόσβασης στο Ιντερνετ για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, όπως επιβάλλει κοινοτική οδηγία, άλλαξε τα δεδομένα. Η παρακολούθηση των υπόπτων έγινε τελικά μαζική προληπτική επιτήρηση των πάντων. Για το καλό μας.
Στατιστική
Στην Ελλάδα, όπως αναφέρει στην τελευταία έκθεση πεπραγμένων για το έτος 2012 ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Ανδρέας Λαμπρινόπουλος, λείπουν οι πολιτικές δράσης και ένα εθνικό σχέδιο προστασίας του απορρήτου. Είναι ενδεικτικό ότι μόλις το 11% των εταιρειών-παρόχων έχουν εγκεκριμένη πολιτική ασφάλειας, ενώ το 43% ελέγχεται για τη μη υποβολή τέτοιου σχεδίου!
Ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη για τις υποκλοπές είναι η εκτίναξη των λεγόμενων νόμιμων παρακολουθήσεων που γίνονται από τις αρχές ασφαλείας (ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία). Σύμφωνα με την ΑΔΑΕ, παρά τη μικρή κάμψη που παρατηρείται το 2012, η γενική τάση των τελευταίων ετών έχει οδηγήσει στο δεκαπλασιασμό των υποκλοπών μέσα σε μόλις τρία χρόνια! Πάντως το 2012 παρατηρείται μικρή πτώση τις υποκλοπές, κατά 13% σε σχέση με το 2011, χρονιά που οι άρσεις του απορρήτου αυξήθηκαν τουλάχιστον κατά 50% σε σχέση με το 2010.
Ειδικότερα, οι άρσεις απορρήτου των επικοινωνιών (δηλαδή ποιον καλούμε, πότε, πόσες φορές, σε ποια ιστοσελίδα μπαίνουμε, πόσο χρόνο πλοήγησης κάνουμε κ.ά.), μέσω τυπικών διατάξεων του εισαγγελέα Εφετών για εθνικούς λόγους, είχαν αυξηθεί το 2011 κατά 52% σε σχέση με το 2010, κατά 227% σε σχέση με το 2009 και κατά 1.050% σε σχέση με το 2008!
Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι οι εισαγγελικές αυτές διατάξεις είναι επί της ουσίας ανέλεγκτες· ακόμη και οι εισαγγελείς συχνά δεν λαμβάνουν γνώση των αόριστων αυτών λόγων από τις αρχές ασφαλείας.
Είναι γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια (2005-2008) η χρήση της διαδικασίας των εισαγγελικών διατάξεων για άρση του απορρήτου ήταν μικρή. Αλλωστε, μέχρι τότε, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική δεν είχαν παραλάβει ακόμη τους δύο υπερσύγχρονους σούπερ κοριούς, που τους δίνουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης διενέργειας χιλιάδων online υποκλοπών! Η ΑΔΑΕ δεν έχει πάντως καμία αρμοδιότητα ελέγχου της ουσίας και της σκοπιμότητας των αποφάσεων της Δικαιοσύνης για τη διενέργεια των υποκλοπών. Ομως επανειλημμένα έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την αδιαφάνεια με την οποία καλύπτονται έως τώρα οι διαδικασίες αυτές.

ΕΧΟΥΝ ΤΖΑΖΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...

Ελάτε τώρα, αφού θέλετε να γελάσετε με τους φίλους μας απ΄τα Σκόπια !!!





Φρέσκο πράμα λέμε, σπαρταράει !
Αυτό το πράγμα, που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν 
και σας παρουσιάζει το taxalia, είναι η "Τουριστική φρουρά", κατά το δικό μας
 "Προεδρική φρουρά", που έβαλε ο Γκρούεφσκι από σήμερα, στα "μνημεία" των
 Σκοπίων. Τα δύστυχα αυτά παιδιά με τις κιτς ...Ρωμαιομακεδονικές (;) στολές 
(να ΄ταν και δικές τους.....),περιφέρονται όλη μέρα στα μνημεία της Πλατείας
 των Σκοπίων,όπως οι δικοί μας Εύζωνες, στέκουν μπροστά από το Μνημείο
 του Άγνωστου Στρατιώτη.....



Απολαύστε:

















ο παπάς που κολλάει ρε...???


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Ελάτε τώρα, αφού θέλετε να γελάσετε με τους φίλους μας απ΄τα Σκόπια !!! 

Ανησυχία της Nasa για την Αλάσκα

Ανησυχία της Nasa για την Αλάσκα
Οι κάτοικοι της Αλάσκα, μιας από τις ψυχρότερες περιοχές στον κόσμο... απολαμβάνουν παρατεταμένο κύμα καύσωνα που πλήττει την 49η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών και το οποίο οι νεώτεροι σε ηλικία βιώνουν για πρώτη φορά.
«Πρόκειται για το μεγαλύτερο κύμα καύσωνα στην Αλάσκα από το 1969», δήλωσε στο Associated Press ο διευθυντής της διαδικτυακής μετεωρολογικής υπηρεσίας Weather Underground. «Η θερμοκρασία είναι πολύ, πολύ υψηλότερη από το φυσιολογικό.» Ντόπιοι μετεωρολόγοι τονίζουν επίσης ότι ο καύσωνας, που μετρά ήδη μία εβδομάδα, είναι ο πιο παρατεταμένος από το 1953.
Η νότια ακτή της Αλάσκα είναι γνωστό ότι αποτελεί την πιο συννεφιασμένη περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία δορυφορική φωτογραφία, όμως, της NASA, η οποία ελήφθη τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, αποτυπώνει έναν σπάνια και ανησυχητικά καθαρό ουρανό.
Το ασυνήθιστο θέαμα σχετίζεται με ένα κύμα ζέστης το οποίο πλήττει αυτό το διάστημα την περιοχή. Υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ προκαλούν πυρκαγιές και πλημμύρες, εξαιτίας της τήξης των πάγων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της NASA, η ίδια ζώνη υψηλής ατμοσφαιρικής πίεσης που «καθάρισε» τον ουρανό της Αλάσκα, έφερε επίσης υψηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές, οι οποίες είναι συνηθισμένες σε πιο ψυχρές μέρες κατά το μήνα Ιούνη.
Σε κάποιες τοποθεσίες, το θερμόμετρο έδειξε 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ η πρωτεύουσα Άνκορατζ, όπου μέχρι τον προηγούμενο μήνα χιόνιζε, «ψήθηκε» στους 27,2 την περασμένη Τρίτη, όταν η θερμοκρασία τον Ιούνιο κυμαίνεται γύρω στους 15. Μάλιστα με τους 27,2 βαθμούς κατερρίφθη και το ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, το οποίο ίσχυε από το 1926, όταν οι μετεωρολόγοι στην πόλη είχαν καταγράψει 26,7.
Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στην πολιτεία ήταν 38 βαθμοί Κελσίου, τον Ιούνιο του 1915, στο Φορτ Γιούκον.
Οι επιστήμονες προσπαθούν να προσδιορίσουν την ημερομηνία κατά την οποία η Αρκτική θα χάσει εντελώς τους πάγους της. Παλιότερα πίστευαν ότι αυτό θα συμβεί μετά τα μέσα του αιώνα, αλλά τώρα το τοποθετούν γύρω στο καλοκαίρι του 2030. . . Τα χιόνια θα σχηματίζονται βέβαια και πάλι τον χειμώνα, αλλά θα είναι λεπτότερα. «Είμαστε ο πρώτος πληθυσμός που βλέπει τις τεράστιες αλλαγές που σημειώνονται», λέει η Πατρίτσια Κόχραν, διευθύντρια της Επιστημονικής Επιτροπής της Αλάσκας. «Και δεν είναι κάτι από το οποίο μπορείς να ξεφύγεις...»
Θέλουν να χρησιμοποιούν το DNA μας για αναγνώριση!

AΡΧΗ "ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ";

Διαφήμιση της τράπεζας HSBC που έχει γεμίσει όλα τα αεροδρόμια του κόσμου! Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η τράπεζα φιλοδοξεί να μας αναγνωρίζει με το DNA μας. Φυσικά αυτό παρουσιάζεται σαν μια νέα διευκόλυνσή μας.
Η Κόλαση είναι πάντα στρωμένη με αγαθές προθέσεις.