Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!


shadow
   
  Σε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται περίτρανα η αιτία δημιουργίας της Ευρωπαικής Ενώσεως, καθώς και οι μακρόθεσμοι στόχοι της, οι οποίοι δεν είναι καθόλου αθώοι. Καλό είναι να σημειωθεί πως όλα αυτά τα έχει γράψει ένας από τους εμπνευστές της Πανευρωπαικής Ιδέας και όχι κάποιος συνωμοσιολόγος, πολιτικός σχολιαστής. Στο άρθρο μας θα δείτε επίσης την πρώτη σημαία της ΕΕ, η οποία τελικά δεν επεκράτησε και φανερώνει πολλά.
  O Richard Count του Coudenhove-Kalergi  (γεν. 16, Νοεμβρίου, 1894 στο Tokio, † 27 Ιουλίου του 1972 στο Schruns) ήταν ένας πρώιμος υπέρμαχος της Ευρωπαικής Ένωσης,  ο οποίος έγραψε το πανευρωπαικό μανιφέστο. Ήταν ο ιδρυτής και Γενικός Γραμματέας του Πανευρωπαικού Κινήματος, ενώ ήταν επίσης Μασώνος όπως ακόμη και η wikipedia αναφέρει. Παραθέτουμε εδώ τις απόψεις του περί της Ενωμένης Ευρώπης. τον πολιτικό ρόλο των Εβραίων και την Ανάμειξη των φυλών που έχει γράψει στο βιβλίο του Praktischer Idealismus (Πρακτικός Ιδεαλισμός, Wien / Λειψία 1925, σελίδες 20, 23, 50): 
“Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι μιγάδες. Οι σημερινές τάξεις θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της έλλειψης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η ευρασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων. “

“Αντί να εξαφανίσει τους Εβραίους της Ευρώπης, η Ευρώπη παρά τη θέλησή της, μόρφωσε αυτό τον λαό δημιουργώντας ένα μελλοντικό ηγετικό έθνος μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι αυτός ο λαός, που απέδρασε από τα γκέτο, εξελίχθηκε σε μια πνευματική Ελίτ της Ευρώπης . Επομένως μια σπλαχνική Πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή ευγενών μέσω του Πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η φεουδαρχική αριστοκρατία της Ευρώπης κατέπεσε, χάρη στην Εβραϊκή χειραφέτηση.”

  
Εδώ θα θέλαμε να σημειώσουμε πως αυτές οι ιδέες έχουν περάσει και στην Αμερική και έχει αρχίσει ήδη η δημιουργία μιας νέας ράτσας, μέσω των επιμειξιών. Σύμφωνα με μια έρευνα της Lise Funderburg σε ένα άρθρο του National Geographic έχουν δημιουργηθεί νέοι φυλετικοί όροι όπως «Blackanese», «Chicanese», «Korgentinian» ή «Filatino» που περιγράφουν πολλές προσμίξεις φυλετικές στο ίδιο πρόσωπο.


Συνεχίζουμε:
  Η αρχική σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης απεικονίζει το έξης μασωνικό σύμβολο, τον κόκκινο σταυρό του ηλίου από την οποία προέρχεται η σημερινής σημαίας της ΕΕ που χρησιμοποιείται σήμερα. Είναι ευρέως γνωστό πως ο ήλιος αποτελεί ένα ιερό σύμβολο των Μασόνων. Ο δίσκος του ήλιου αφαιρέθηκε τελικά από τη σημαία λόγω των αντιρρήσεων της Τουρκίας
  Ρίξτε μια ματιά όμως και στο λογότυπο του Consilium, του πυρήνα της κεντρικής λήψης αποφάσεων της ΕΕ, μια διαστρεβλωμένη εκδοχή της σημαίας της ΕΕ – που απεικονίζει έναν οφθαλμό με το άνω και κάτω βλέφαρο. Θυμίζουμε πως ο Οφθαλμός είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σύμβολα των Μασόνων.
 

(Δείτε το μοτίβο του ματιού σε ένα μασονικό σχέδιο)
  Ας μην έχουμε λοιπόν αυταπάτες και και ταμπού στην σκέψη μας ως προς τους στόχους της Ευρωπαικής Ένωσης, γιατί όπως λέει και ο τίτλος “δεν τα λέμε εμείς, οι ίδιοι τα λένε!”
ΠΗΓΗ : http://www.collativelearning.com/ACO%20chapter%2017%20.html

Eben Alexander: Ο γιατρός που «επισκέφθηκε» τον παράδεισο (Βίντεο)

Eben Alexander: Ο γιατρός που «επισκέφθηκε» τον παράδεισο (Βίντεο)


Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο-εξομολόγηση, ο χειρουργός Eben Alexander περιγράφει πώς βίωσε την επιθανάτια εμπειρία. 

«Όταν ήμουν μικρός, με υιοθέτησε μια οικογένεια. Μεγάλωσα χωρίς να έχω συγκρατήσει καμία ανάμνηση από τη βιολογική μου οικογένεια και χωρίς να γνωρίζω ότι είχα μια αδερφή, τη Betsy. Πολλά χρόνια αργότερα αναζήτησα την πραγματική μου οικογένεια, όμως η Betsy είχε ήδη πεθάνει. Αυτή είναι η ιστορία για το πώς ξανασμίξαμε – στον παράδεισο» γράφει ο Eben στη Daily Mail.

Πριν ξεκινήσει την αφήγηση της μοναδικής ιστορίας του, ο Eben υπογραμμίζει πως είναι επιστήμονας, πως έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Ο θετός του πατέρας ήταν νευροχειρουργός και ο Eben αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του. Παράλληλα, ως ακαδημαϊκός δίδαξε στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Αν και δηλώνει κατ' όνομα Χριστιανός, ήταν ανέκαθεν επιφυλακτικός απέναντι στις επιθανάτιες εμπειρίες που του περιέγραφαν οι ασθενείς του.

Οι γνώσεις του σχετικά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο τον καθιστούσαν σχεδόν βέβαιο πως μια επιθανάτια εμπειρία ή μια «συνάντηση» με αγγελικές υπάρξεις δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια παραίσθηση που συνοδεύει ένα τραύμα στο κεφάλι.

«Ανακάλυψα, κάτω από δραματικές συνθήκες, ότι τελικά έκανα λάθος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Eben στην εξομολόγησή του.

«Πριν από έξι χρόνια, ξύπνησα μια μέρα με φοβερό πονοκέφαλο. Λίγες ώρες μετά έπεσα σε κώμα. Ο νεόφλοιος του εγκεφάλου μου, το τμήμα που ελέγχει κάθε λογική διεργασία που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, είχε απενεργοποιηθεί εντελώς. Την περίοδο εκείνη δούλευα στο Γενικό Νοσοκομείο Lynchburg της Βιρτζίνια, όπου και μεταφέρθηκα εσπευσμένα. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχα από μηνιγγίτιδα –ένα σπάνιο στέλεχος του βακτηρίου E. coli είχε εισβάλει στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και 'έτρωγε' τον εγκέφαλό μου σαν οξύ. Οι πιθανότητες να ζήσω ήταν ελάχιστες. Βρισκόμουν σε κατάσταση φυτού και όλες οι ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες μου ήταν ανέφικτες. Οι εξετάσεις δεν έδειχναν καμία συνειδητή δραστηριότητα, ο εγκέφαλός μου βρισκόταν εκτός λειτουργίας, όμως ο εσώτερος εαυτός μου υπήρχε ακόμη, καταρρίπτοντας κάθε γνωστό νόμο της Επιστήμης.»

«Για επτά ημέρες, ενώ βρισκόμουν σε κώμα, η συνείδησή μου 'ταξίδεψε' σε σφαίρες φανταστικές. Ήταν ένα ταξίδι πέρα από τα εγκόσμια, ένα ταξίδι που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσα πέρα για πέρα αδύνατο.»

«Σαφώς, δεν είμαι ο πρώτος άνθρωπος που ανακάλυψε ότι η συνείδηση ξεπερνά τη σωματική εμπειρία. Αυτό που ξεχωρίζει όμως στην περίπτωσή μου είναι ότι, σύμφωνα με τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα, είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ταξιδέψει σε αυτόν τον παραδείσιο κόσμο ενώ ο φλοιός του εγκεφάλου δεν παρουσιάζει καμία δραστηριότητα και ενώ βρισκόμουν υπό συνεχή επίβλεψη. Υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία για κάθε λεπτό που βρισκόμουν σε κώμα και κανένα από αυτά δε δείχνει πως ο εγκέφαλός μου λειτουργούσε. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τις Αρχές των Νευροεπιστημών, η εμπειρία μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση σωματική.»

«Όταν εμφανίστηκε ο ισχυρός πονοκέφαλος και έπεσα σε κώμα, σταδιακά άρχισα να αισθάνομαι πως μεταβαίνω σε μια πρωτόγονη κατάσταση, ένιωθα σαν να βουλιάζω σταδιακά στο χώμα. Γύρω μου όμως ένιωθα, άκουγα ή έβλεπα άλλες οντότητες. Ένιωθα τρομοκρατημένος αλλά ταυτόχρονα το αίσθημα ήταν ανακουφιστικό και οικείο.»

«Λίγο αργότερα, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω επακριβώς το χρόνο, ένα φως άρχισε να εμφανίζεται από ψηλά. Μέσα από το φως εμφανίστηκε μια μικρή πύλη, σαν μια τρύπα σε ένα κομμάτι ύφασμα, και ένιωσα να περνώ μέσα από εκεί, φτάνοντας σε μια κοιλάδα γεμάτη πράσινο και καταρράκτες. Υπήρχαν ροζ και λευκά σύννεφα και πίσω από αυτά ένας βαθύς μπλε ουρανός.»

«Ο κόσμος αυτός δεν έμοιαζε μακρινός και ακαθόριστος. Ήταν ολοζώντανος. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο αλλόκοτη μοιάζει αυτή η αφήγηση και κατανοώ όσους δεν μπορούν να την αποδεχτούν. Όπως και πολλά άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή, η εμπειρία μου ακούγεται υπερβολική μέχρι να τη ζήσει κανείς.»

«Σε όλο αυτό το ταξίδι, είχα δίπλα μου έναν οδηγό. Ήταν μια πανέμορφη γυναίκα. Δεν την είχα δει ποτέ ξανά στη ζωή μου, δεν ήξερα ποια ήταν, όμως η παρουσία της ήταν αρκετή για να γιατρέψει την καρδιά μου, για να αισθανθώ και πάλι πλήρης. Το πρόσωπό την μου έμεινε αξέχαστο. Τα μάτια της είχαν ένα βαθύ μπλε χρώμα και τα μαλλιά της ήταν καστανόξανθα σαν το μέλι.»

«Στο μεταξύ, βρισκόμουν σε κώμα ήδη για επτά ημέρες, χωρίς να υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Οι γιατροί προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν πρέπει να με κρατήσουν σε μηχανική υποστήριξη. Ξαφνικά επανήλθα. Τα μάτια μου άνοιξαν και απλώς επέστρεψα. Δεν είχα καμία ανάμνηση από τη ζωή μου στη γη, γνώριζα όμως πολύ καλά από πού έχω επιστρέψει.»

«Έπρεπε να μάθω τα πάντα από την αρχή: ποιος ήμουν και πού ήμουν. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ξαναβρήκαν τον παλιό μου εαυτό. Μιλούσα και πάλι, ενώ η αγάπη και η υποστήριξη των δικών μου ανθρώπων με βοήθησαν να ξαναβρώ και τις αναμνήσεις μου. Οκτώ εβδομάδες αργότερα, επέστρεψαν πλήρως οι γνώσεις και οι εμπειρίες μου στο χώρο των Επιστημών. Η ανάρρωσή μου ήταν ένα θαύμα που δεν μπορεί να εξηγήσει η σύγχρονη Ιατρική.»

«Όσα όμως είχα δει ενώ βρισκόμουν στο κώμα δεν ξεθώριασαν, ιδιαίτερα η εικόνα της γυναίκας. Τέσσερις μήνες μετά, έλαβα μια φωτογραφία. Ένας συγγενής μού είχε στείλει μια φωτογραφία της αδερφής μου. Ήταν ένα σοκ για μένα. Ήταν το πρόσωπο της γυναίκας που είχα δει.»

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Eben Alexander: Ο γιατρός που «επισκέφθηκε» τον παράδεισο (Βίντεο)  ΠΗΓΗ