Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ-ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

--- Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΙΣΜΩΝ, ΟΙ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΤΕΧΝΗΤΟ'' ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ---


--- Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΙΣΜΩΝ, ΟΙ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΤΕΧΝΗΤΟ'' ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ---

Τα ufo’s που εμφανιστήκαν λίγο πριν το μεγάλο σεισμό που προκάλεσε το τσουνάμι στην Ιαπωνία ήταν πραγματικά ufo ή ανθρώπινες θερμικές σφαίρες πλάσματος για πρόκληση καταστροφών; Ο σεισμός που προκάλεσε το τσουνάμι ήταν φυσική καταστροφή ή αποτέλεσμα ανθρώπινης σκόπιμης παρέμβασης στη φύση; Μην βιαστείτε να απαντήσετε ή να μας θεωρήσετε υπερβολικούς! Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή…
Τον Ιανουάριο του 1978, το περιοδικό ''Specula'' δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίο περιέγραφε ένα απίστευτο φαινόμενο που αποκαλέστηκε ''Συμβάν Τέσλα'' και μπορούσε να παραχθεί εντός του εδάφους. Σύμφωνα με το άρθρο, τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ορισμένων συχνοτήτων που
διαβιβάζονται εντός της Γης, δύνανται να σχηματίσουν γιγάντια στατικά κύματα και να παραχθεί μεγάλη ενέργεια που αν συγκεντρωθεί και συνδυαστεί σωστά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή σεισμών σε μακρινά σημεία. Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Νίκολα Τέσλα (NicolaTesla).Ο Νίκολα Τέσλα γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1856, στο μικρό σερβικό προσφυγικό χωριό της Λίκα, μια περιοχή που ανήκει σήμερα στην Κροατία. Το 1879 αποφοίτησε από το Graaz και το 1884 ταξίδεψε στην Αμερική για να παρουσιάσει τα σχέδια του επαγωγικού κινητήρα στον Τόμας Έντισον, που ήταν πρωτοπόρος ως τότε στο χώρο της ηλεκτροτεχνικής. Ο Τέσλα δούλεψε λίγο καιρό μαζί με τον Έντισον μέχρι το 1885 που δημιούργησε την εταιρεία Tesla Arc Light Company, ενώ μερικά χρόνια αργότερα κατάφερε να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα. Στη διάρκεια της ζωής του κατοχύρωσε 700 ευρεσιτεχνίες, ενώ ήταν ο εφευρέτης του εναλλασσόμενου ρεύματος, του συστήματος ηλεκτρικής μετατροπής και μετάδοσης με περιοδικές εκφορτίσεις, της μετάδοσης ενέργειας μέσω ενός απλού αγωγού χωρίς επιστροφή, της ασύρματης μετάδοσης και συνέλαβε την ιδέα του περιστρεφόμενου μαγνητικού πεδίου και του επαγωγικού κινητήρα, ο οποίος χρησιμοποιείται σήμερα σε κάθε ηλεκτρική συσκευή! Επίσης ήταν ο εφευρέτης τριών εφευρέσεων που τράβηξαν τα βλέμματα των μυστικών υπηρεσιών. Των ραδιοκυμάτων, της επίγειας μεταφοράς ρεύματος αλλά και της συσκευής παραγωγής σεισμών!Τέλη του 1899 μέχρι τις αρχές του 1900, ο Τέσλα άρχισε να πειραματίζεται πάνω στην ασύρματη μεταφορά ενέργειας στο Κολοράντο Σπρινγκς σε έναν εγκαταλειμμένο στάβλο που μετέτρεψε σε εργαστήριο και δεν άργησε να κάνει την σπουδαία ανακάλυψη: τα γήινα στατικά κύματα (terrestrial stationary waves). Στο Κολοράντο Σπρινγκς, ο Τέσλα διαπίστωσε πως τόσο το έδαφος όσο και η ατμόσφαιρα της Γης, ήταν καλοί αγωγοί του ηλεκτρισμού. Κατά τη διάρκεια πειραμάτων δημιούργησε τεχνητές αστραπές μήκους σαράντα μέτρων, άναψε 200 λάμπες ακουμπώντας τες απλά στο έδαφος και έθεσε εκτός λειτουργίας μηχανές σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων! Ο μεγάλος εφευρέτης αντιλήφθηκε για πρώτη φορά πως η γη ήταν στην ουσία μια τεράστια «ενεργειακή λίμνη», που μπορούσε να μεταφέρει κυματικά τις διαταραχές των ηλεκτρικών πεδίων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της, χωρίς τη χρήση καλωδίων.Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη το 1900, ο Τέσλα άρχισε να κατασκευάζει στο Λονγκ Άιλαντ (Long Island) έναν πύργο για την ασύρματη μετάδοση σημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, με την ασύρματη μετάδοση ηλεκτρικής ενέργειας να είναι ο κύριος στόχος του! Ο Tesla με το τεράστιο πηνίο στην κορυφή του πύργου κατάφερε να παράγει εκατομμύρια βολτ ηλεκτρικού ρεύματος αλλά εξαιτίας διαφόρων οικονομικών προβλημάτων και αποχώρησης των επενδυτών, το σχέδιο εγκαταλείφθηκε λίγα χρόνια αργότερα.
Μετακομίζοντας στη Νέα Υόρκη, ίδρυσε ένα εργαστήριο και άρχισε πειράματα με τις ηχητικές δονήσεις. Εφηύρε τον μηχανικό ταλαντωτή ή αντηχείο, ενώ σε μια δοκιμή προκάλεσε έναν σεισμό στο κάτω Μανχάταν, τρομάζοντας για ακόμα μια φορά τους κατοίκους της περιοχής που έβλεπαν συχνά πυκνά, σπίθες να ξεπηδούν από το εργαστήριο του. Όταν ο εκατομμυριούχος John Jacob Astor, στενός φίλος και χρηματοδότης του, πέθανε στον τιτανικό το 1912, ο Τέσλα χρεοκόπησε και βρέθηκε στο περιθώριο.
Το 1924 οι αμερικανικές εφημερίδες αφιέρωσαν πολλά άρθρα τους στην περιβόητη «ακτίνα θανάτου» (Death Ray), στην οποία ενέπλεξαν και το όνομα του Τέσλα. Ο ίδιος ο εφευρέτης πάντως, στις διάφορες συνεντεύξεις που έδωσε, δεν συμφωνούσε με τον όρο «ακτίνα θανάτου» αλλά έκανε λόγο για ένα υπερόπλο ραδιοκυμάτων που θα καταργούσε όλους τους πολέμους! Με την ανακάλυψη αυτού του μυστηριώδους υπερόπλου ασχολήθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του, καθώς έβλεπε την απειλητική σκιά της Ναζιστικής Γερμανίας να απλώνεται πάνω από την Ευρώπη και ιδιαίτερα πάνω από την αγαπημένη του πατρίδα, τη Γιουγκοσλαβία. 
Τελικά απεβίωσε στις 7 Ιανουαρίου του 1943. Αμέσως μετά το θάνατό του, πράκτορες του FBI λεηλάτησαν το εργαστήριο και έκλεψαν μεγάλο μέρος των πολύτιμων σημειώσεων του, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν (όπως θα διαβάσετε παρακάτω), επιστήμονες των μυστικών υπηρεσιών δούλεψαν και βελτίωσαν τις δημιουργίες του.
Στις 10/12/1976 ο ΟΗΕ ξάφνιασε τους πάντες ανακοινώνοντας στην Γενική Συνέλευση τη ψήφιση της Συνθήκης: «Περί Απαγορεύσεως για Στρατιωτικές ή άλλες εχθρικές ενέργειες, της Χρήσης Τεχνικών Τροποποιήσεως του Περιβάλλοντος». Στις 30/1/1981 η εφημερίδα «Washington Post» έγραψε ότι το 1979 συνέβησαν παγκοσμίως 56 μεγάλοι σεισμοί και το 1980 ο ετήσιος αριθμός αυξήθηκε σε 71. Συμπτωματικά το 1980 ήταν έτος αυξήσεως των Ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών χαμηλής συχνότητας τόσον από τις ΗΠΑ, όσον και από τη Ρωσία.
Εκτός από τις αποδεδειγμένες εφευρέσεις του Τέσλα και την συνθήκη του ΟΗΕ, (και άλλα γεγονότα) τα λεγόμενα διαφόρων πολιτικών και επιστημόνων βγάζουν επίσης το συμπέρασμα ότι υπάρχει η τεχνολογία δημιουργίας σεισμών από τον άνθρωπο.
Ένας ερευνητής της τεχνολογίας Τέσλα και πυρηνικός μηχανικός, ο Αντ/ρχης Thomas Bearden, συνδύασε τις γνώσεις της ασύρματης μετάδοσης, των ραδιοκυμάτων, αλλά και του ταλαντωτή και σε διάλεξη στο Συμπόσιο της Ψυχοτρονικής Εταιρείας στις ΗΠΑ το 1981, δήλωσε : ''Ο Τέσλα ανακάλυψε ότι μπορούσε να εγκαταστήσει στατικά κύματα εντός της Γης (στον ρευστό πυρήνα της) ή να τα βάλει μεταξύ των πετρωμάτων έτσι ώστε η δραστηριότης των τελλουριακών πετρωμάτων να προσδώσουν ενέργεια στα στατικά κύματα''. Ο Thomas Bearden απεκάλεσε την ιδέα «Ενισχυτικό Πομπό Τέσλα» και εξήγησε πως εργάζεται. ‘’Με την αλλαγή της συχνότητας είναι δυνατόν να εξάγεις την ενέργεια είτε στη ατμόσφαιρα, είτε στην άλλη άκρη της Γης. Το ενεργειακό κύμα ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων γίνει προοδευτικά τότε τα φαινόμενα αυτά θα είναι ομαλά. Αν όμως γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φυσικά φαινόμενα. Αν τα επιταχύνουμε, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα, αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις πλάσματος (που θα μοιάζουν με ufo φαινόμενα), οι οποίες θα κατέβουν στη Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές καταστροφές!'' Φυσικά, τα λεγόμενα του κ. Bearden δεν αποκλείουν το γεγονός αυτά τα φωτεινά αντικείμενα να είναι κανονικά ufo που παρακολουθούν φυσικά φαινόμενα, αν όντος αυτά είναι φυσικά φαινόμενα και όχι δημιουργήματα των μυστικών τεχνολογιών (οπότε σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε για θερμικές σφαίρες πλάσματος και όχι για ufo).
Επίσης ως σύγχρονο παράδειγμα (ότι η τεχνολογία σεισμών υπάρχει) αναφέρουμε την δήλωση του πρώην Αμερικανού Γερουσιαστή Claiborne Pell: ''Χρειαζόμαστε μια συγκεκριμένη συνθήκη τώρα, πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν να κατευθύνουν θύελλες, να μεταβάλλουν το κλίμα και να προκαλούν σεισμούς στον αντίπαλο''. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι σήμερα η ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να προκαλεί τεχνητούς σεισμούς με την «Τηλεγεωδυναμική» τεχνολογία μέσα από το πρόγραμμα HAARP του Δρ. Νικ Μπέγκιτς.
Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) επίσημα έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων υψηλής συχνότητας (2.8-10MHz) και υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW), τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας, προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30-300Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (και χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές τομογραφίας).
Στις ειδικές εγκαταστάσεις του HAARP στη Gakona της Αλάσκα στον Αρκτικό Κύκλο, (450 χλμ ανατολικά του Ανκορέιτζ), το Πεντάγωνο έχει εγκαταστήσει ένα μετασχηματιστή μαμούθ ικανό να παράγει ενέργεια πολλών gigawatt (δισεκατομμύρια watt) και 360 κεραίες ύψους 24 μέτρων η κάθε μία, γνωστή σαν συστοιχία IRI (ionospheric research instrument), ένας από τους μεγαλύτερους ραδιοπομπούς που έχουν κατασκευασθεί ποτέ.
Το πρόγραμμα HAARP δεν δείχνει ένα απλό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που έχει σαν σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας. Έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων(τροποποίηση κλίματος) και παραγωγή σεισμών και τσουνάμι (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο).
Μεγάλοι ερευνητές και επιστήμονες, αναφέρουν ότι τα ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από τις ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται στην υπερ-κεραία και εκπέμπονται στον ουρανό. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία για την πρόκληση σεισμών σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, με την σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση του σημείου μέσω ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, που έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με τη μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας.
Επίσημα το Haarp αναφέρει ότι εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας, από 1 ως 100Ηz. Λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης του φλοιού με την ιονόσφαιρα στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων, στις ίδιες χαμηλές συχνότητες θεωρείται πιθανή, αν και δεν έχει γίνει δημόσια παραδεκτή, η δυνατότητα επιλεκτικής πρόκλησης σεισμών με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα και με την ανακάλυψη του Τέσλα, ότι η Γη δονείται ή αντηχεί στην πολύ χαμηλή συχνότητα των 12 Hertz.
Οι κορυφαίοι αρχηγοί όλων κυριολεκτικά των Ευρωπαϊκών χωρών είχαν αρκετές συναντήσεις με το Δρ. Νικ Μπέγκιτς, πρωτοπόρο ερευνητή και συγγραφέα για τις επιχειρήσεις του HAARP, καθώς επίσης και με άλλους ανεξάρτητους επιστήμονες και ερευνητές. Ακολούθησαν πανευρωπαϊκές συσκέψεις στις οποίες εκφράστηκαν εξαιρετικά ισχυρές ανησυχίες, επιφυλάξεις και καθαρές αντιθέσεις εναντίον του HAARP και των περισσότερων, αν όχι όλων των διατάξεων του προγράμματος, καθώς επίσης σοβαρές επιφυλάξεις για τα μακροπρόθεσμα παγκόσμια αποτελέσματά του πάνω στο περιβάλλον.
Βέβαια είναι λογικό να υπάρχει τόσο μεγάλη ανησυχία παγκοσμίως για ένα τόσο επικίνδυνο όπλο, όπως το HAARP. Και ειδικά για τον έλεγχο του προγράμματος σεισμών, που είναι πιθανόν να είχε χρησιμοποιηθεί και στον σεισμό της Κίνας το 2008! Οι λόγοι συνήθως οικονομικοί...
Στον μεγάλο σεισμό της Ιαπωνίας το Μάρτιο του 2011, ίσως ο πιο σημαντικός λόγος για δημιουργία τεχνητού σεισμού να ήταν η άρνηση της χώρας λίγο καιρό πριν, για υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με την Αμερική (προτίμησε Κίνα και Ρωσία) και ειδικά η άρνηση της να συνδράμει το ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στην Λιβύη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.
Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέλει την υποδούλωσή της Ιαπωνίας στο ΔΝΤ και στους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ, ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα, στο θέμα των πυρηνικών.
Ένας άλλος λόγος για να δημιουργηθεί τεχνητά ο σεισμός, ήταν η προστασία της Ιαπωνικής οικονομίας από τα εκατοντάδες δις Δολάρια που θα έδινε στις γύρο χώρες σε αποζημιώσεις, στην περίπτωση που θα υπήρχε διαρροή ραδιενέργειας από τους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα, αν δεν υπήρχε η φυσική καταστροφή από το σεισμό και το τσουνάμι. Δηλαδή, φήμες μιλούν για διαρροή ραδιενέργειας πριν το τεχνητό σεισμό, ο οποίος έγινε για να μην πληρώσουν αυτά τα δυσβάστακτα ποσά. Ένα ενδεχόμενο αρκετά πιθανό, αφού ανιχνεύθηκαν ραδιενεργά τρόφιμα στη πόλη Ταϊπέι της Ταιβάν, που προέρχονταν από μη ραδιενεργή περιοχή της Ιαπωνίας και με ημερομηνία εισαγωγής, αυτή του μεγάλου σεισμού!
Πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ιαπωνία είχε απειληθεί με την χρήση όπλου που θα ενεργοποιούσε σεισμούς ώστε να προκληθεί πυρηνική καταστροφή στους αντιδραστήρες των εργοστασίων της. Δείτε ένα βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους) όπου ο Καναδός δημοσιογράφος Benjamin Fullford αναλύει πως πήρε την ομολογία αυτή το 2008 από τον τότε υπουργό οικονομικών της χώρας Heizō Takenaka κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην τηλεόραση. Ο Καναδός δημοσιογράφος είναι εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή, μιλά άπταιστα τα ιαπωνικά και τότε διατελούσε διευθυντής του περιοδικού Forbes στην Ιαπωνία, το οποίο είναι ως γνωστόν το μεγαλύτερο περιοδικό οικονομικών στον κόσμο.

ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ...ΣΕΛΗΝΗ!!!


ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ...ΣΕΛΗΝΗ!!!

Η Σελήνη διαθέτει ίδια ποσότητα νερού
με την Γη (Βίντεο)

Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όσο νερό διαθέτει και η Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη και η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία της δημιουργίας του φυσικού δορυφόρου της Γης.
Αυτή η ανακάλυψη.... δείχνει ακόμη ότι η Σελήνη περιέχει εκατό φορές περισσότερο νερό από ότι πιστευόταν μέχρι σήμερα:
Οι συγγραφείς της μελέτης κατέληξαν σε αυτά τα συμπεράσματα αφού εντόπισαν μόρια νερού και άλλα πτητικά στοιχεία σε ποσότητα μάγματος που είχαν φέρει οι αστροναύτες του Apollo 17, στην τελευταία αποστολή στο φεγγάρι το Δεκέμβριο του 1972.
"Αυτά τα δείγματα του μάγματος (που εκτινάχθηκαν από μεγάλα βάθη από τη σεληνιακή ηφαιστειακή δραστηριότητα πριν από αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια) είναι το καλύτερο μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας για να εκτιμήσουμε την ποσότητα του νερού στο εσωτερικό της Σελήνης", δήλωσε ο Τζέιμς Βαν Όρμαν, καθηγητής γεωλογίας.
"Το εσωτερικό της Σελήνης φαίνεται να είναι αρκετά παρόμοιο με το εσωτερικό της Γης ως προς αυτά που γνωρίζουμε για την αφθονία του νερού", προσθέτει, στην μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Science Express, στην διαδικτυακή έκδοση του αμερικανικού επιστημονικού περιοδικού Science.


Οι ερευνητές εντόπισαν στο σεληνιακό μάγμα συγκεντρώσεις νερού και πτητικών στοιχείων όπως το φθόριο, το χλώριο και το θείο, σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές που έχουν μετρηθεί σε στερεοποιημένο μάγμα από τη Γη.
Η διαπίστωση αυτή ενισχύει τη θεωρία ότι η Γη και η Σελήνη έχουν μια κοινή προέλευση, αλλά αναγκάζει επίσης τους επιστήμονες να επανεξετάσουν τον τρόπο δημιουργίας της Σελήνης.
Οι επιστήμονες θεωρούν ακόμη ότι το νερό στο φεγγάρι προέρχεται από κομήτες και μετεωρίτες που έπεσαν στο σεληνιακό έδαφος κατά καιρούς.
ΠΗΓΗ((http://e-rodios.blogspot.com/2011/05/blog-post_1502.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+E-rodios+%28e-rodios%29))

ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Mην ξαφνιαστειτε...την παγκοσμιοποιηση δεν θα την επιβαλλουν,θα την ζητησουν οι λαοι μονοι τους ! ! !


Mην ξαφνιαστειτε...την παγκοσμιοποιηση δεν θα την επιβαλλουν,θα την ζητησουν οι λαοι μονοι τους ! ! !



 

Ολοι μιλαμε για την παγκοσμιοποιηση,την παγκοσμια κυβερνηση,ειναι ενας απο τους λιγους στοχους που κοντευει να πετυχει ο διαχειριστης μας ο οποιος ειναι σφοδρος εραστης της.
Και αναρωτιομαστε τι πρεπει να κανουμε,τι αντισταση να φερουμε ωστε να εμποδισουμε αυτο που θελουν να κανουν,περιμενουμε μια επιβολη εκ των ανω μιας απανθρωπης καταστασης στην οποια εμεις ως αλλοι ανταρτες θα δινουμε μαχες για να την ανατρεψουμε.
 

Και ομως δεν θα ειναι ετσι,την Παγκοσμια κυβερνηση αν τα καταφερουν να την.....
εγκαταστησουν δεν θα την επιβαλλουν,δεν ειναι αυτος ο σκοπος τους.


Σκοπος τους ειναι την Παγκοσμια κυβερνηση να την ζητησουν οι λαοι.
Και πως θα το καταφερουν αυτο?


Οπως το κανουν εδω σε εμας,ειπαμε εμεις ειμαστε το πειραματοζωο της ιστοριας.


Απολυτη ελλειψη κυβερνησης....αυτο που ζουμε εδω,επιδεινωση ολων των δεικτων,πεινα,ανεργια,φτωχεια,ακριβεια,αδιαφορια,ελλειψη κοινωνικου κρατους,διαλυση του κοινωνικου ιστου.


Με ολα αυτα θα αρχισει ο κοσμος που θα υποφερει να βλεπει σαν λυση την δημιουργια ενος κεντρικου κυβερνητικου αξονα,θα θελει να μην εχει πολιτικους στο κεφαλι του διεφθαρμενους και κλεφτες,θα ζηταει δικαιοσυνη,και δεν θα βρισκει απαντησεις πουθενα σε ενα κρατος χωρις κυβερνηση,παρ'ολο που θα εχει κυβερνηση.


Ετσι θα προχωρησει το σχεδιο,δεν ειναι ανοητος ο Παπανδρεου,ξερει πολυ καλα τι κανει,και ξερει οτι πρεπει να αποτυχει σε οσα εχει υποσχεθει ακομη και στα δεινα που εχει φερει στην χωρα για να κανει τον λαο να καταλαβει οτι δεν υπαρχει λυση,να τον φερει στα ορια της εξαθλιωσης και την ανεχειας ωστε να ζητησει απο μονος του μια νεα λυση.απο που ομως?


Απο τα ηδη διεφθαρμενα κομματα?
Ποιον θα ζητησει ο λαος να τον κυβερνησει οταν ολοι ειναι μερος και οχι η λυση του προβληματος?


Αυτο σας το αφηνω να το σκεφτειτε,να διαβασετε οτι μπορειτε περι παγκοσμιας κυβερνησης και μετα ισως οταν ερθει εκεινη η ωρα να ειμαστε προετοιμασμενοι.


Να καταλαβουμε οτι ολα οσα γινονται εχουν ενα στοχο,και θα καταληξουν εκει εκτος αν βρουν ανθρωπους που τον εχουν καταλαβει.


Ανικανος ο Γιωργακης?
Μα αυτος ειναι ο σκοπος του,αυτο θελει να πειστουμε οτι ειναι.
Ξυπνηστε...κανεις δεν καταδικαζει την χωρα του με τετοιον τροπο,εκτος αν εχει εντολες και ευθυνες απεναντι σε ξενους...οχι κυβερνητες ολοι αυτοι ειναι πιονια....
Στους ελιτιστες,μια ομαδα αρωστων ψυχοπαθων που ζηταει τον ελεγχο του πληθυσμου με καθε μεσον.
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/05/m_27.html))

UFO ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ!


UFO ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ!

Το τηλεοπτικό δίκτυο Wgn9 μεταδίδει στο ρεπορτάζ του εικόνες από τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο  στην Οκλαχόμα.  Φυσικά αυτό που δεν μας λένε,  είναι για τα λευκά αντικείμενα που δεν στροβιλίζονται αλλά μένουν σταθερά και φωτεινά στην θέση τους, ενώ ένα από αυτά φαίνεται να πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση του ανεμοστρόβιλου!


ΠΗΓΗΠΗΓΗ((http://apocalypseufo.blogspot.com/2011/05/ufo.html))

Η καταστροφή του κόσμου μας έστησε...αλλά θα έρθει σε 6 μήνες...


Η καταστροφή του κόσμου μας έστησε...αλλά θα έρθει σε 6 μήνες...


Ο Χάρολντ Κάμπινγκ είπε ότι έπεσε έξω στις εκτιμήσεις του αλλά το τέλος...
του κόσμου έρχεται τελικά τον Οκτώβριο…
Καλά νέα για τους οπαδούς της «Αποκάλυψης»: η Ημέρα της Κρίσεως θα έρθει τελικά. Απλά θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο.

Αφού την 21η Μαΐου δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ο «τηλε-ιεροκύρηκας» Χάρολντ Κάμπινγκ είπε, μιλώντας στο τηλεοπτικό του σόου Family Radio ότι έπεσε έξω κατά έξι μήνες.

Οπότε το τέλος του κόσμου θα έρθει -πραγματικά αυτή τη στιγμή, όπως δηλώνει ο ίδιος- στις 21 Οκτωβρίου.
 


Οι οπαδοί του Κινήματος του Χάρολντ Κάμπινγκ είχαν δαπανήσει χιλιάδες δολάρια παγκοσμίως για να προειδοποιήσουν τον κόσμο. Ένας συνταξιούχος από τη Νέα Υόρκη ξόδεψε 140 χιλιάδες δολάρια από τις αποταμιεύσεις.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι όσοι ταξίδεψαν στην Καλιφόρνια για να ζήσουν το... τέλος.
 

Ολα θα ξεκινούσαν με έναν σεισμό και την επανεμφάνιση του Χριστού. Μάλιστα έως τα τέλη Οκτωβρίου θα πέθαιναν οι μη πιστοί. Αυτά τουλάχιστον προέβλεπε ο Κάμπινγκ.
 

Σημειώνεται ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε προβλέψει και πάλι το τέλος του κόσμου το 1994 και τότε είχε δικαιολογηθεί ότι η αποτυχία του οφειλόταν σε μαθηματικό λάθος.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Η καταστροφή του κόσμου μας έστησε...αλλά θα έρθει σε 6 μήνες... http://24wro.blogspot.com/2011/05/6_27.html#ixzz1NZ1dL2M5

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!



ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ολλανδική προβοκάτσια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 22:10
Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, το οποίο απεικονίζει εκκλησία της Σαντορίνης να φέρει στην κορυφή του τρούλου μία τουρκική σημαία, η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Στο εν λόγω δημοσίευμα, ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εν μέσω της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας «Τούρκοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να αγοράσουν Ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια, ακόμη και σύνολο νησιών».

«Η ελληνική κυβέρνηση» συνεχίζει το δημοσίευμα θέλει να πουλήσει κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέρος του ΟΤΕ καθώς και τα λιμάνια της χώρας σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και ορισμένους αερολιμένες.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην ελληνική πρεσβεία στην Τουρκία, ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρει ότι οι Έλληνες διπλωμάτες, «σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους αφού τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν προσωπικό καθαρισμού».

ΠΗΓΗ((http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/blog-post_4178.html))