Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Oι αεροψεκασμοί σκοτώνουν τις οργανικές καλλιέργειες, μόνο η Monsanto έχει ειδικούς σπόρους

Oι αεροψεκασμοί σκοτώνουν τις οργανικές καλλιέργειες, μόνο η Monsanto έχει ειδικούς σπόρους



Οι βιοκαλλιεργητές και οι προμηθευτές τροφίμων έχουν ένα τεράστιο περιβαλλοντικό κίνδυνο να αντιμετωπίσουν ,την κυβέρνηση των ΗΠΑ με τους αεροψεκασμούς τα κοινώς Chemtrails που είναι χημικοί και βιολογικοί παράγοντες που σκόπιμα ψεκάζονται σε μεγάλα υψόμετρα για άγνωστους σκοπούς στο ευρύ κοινό σε προγράμματα που κατευθύνονται από διάφορους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Αυτά τα σπρέι μολύνουν το έδαφος, το νερό και τον αέρα, ενώ θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Αλλά περιμένετε η Monsanto έχει αναπτύξει σπόρους που θα ξεπεράσουν τις επιπτώσεις των αεροψεκασμών δημιουργώντας ένα καθαρό κέρδος για την εταιρεία ενώ οι οργανικές βιοκαλλιέργειες θα υποφέρουν.

Οι σπόροι της Monsanto είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αντέχουν και να αναπτύσσονται στην υψηλή παρουσία του αλουμινίου. Το αλουμίνιο είναι η χημική ουσία που βρίσκεται στα chemtrails. Αν η δηλητηρίαση συνεχιστεί η αληθινή βιολογική γεωργία μπορεί να καταστεί αδύνατη στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Όταν το αλουμίνιο μολύνει το έδαφος και το νερό σκοτώνει τις καλλιέργειες. Η συγκέντρωση του σε μεγάλες ποσότητες στον ανθρώπινο οργανισμό προκαλεί ασθένειες!





Οι γεωμηχανικές εταιρείες τροφίμων όπως η Monsanto χρησιμοποιούν τις κυβερνήσεις που υποστηρίζουν την επιβράδυνση της υπερθέρμανσης του πλανήτη μέσω chemtrails για να δικαιολογήσουν την ανάγκη για τους σπόρους. Το πρόβλημα με τα chemtrails είναι πως ό,τι ανεβαίνει πρέπει και να κατέβει. Αυτές οι χημικές ουσίες που ρυπαίνουν σοβαρά το έδαφος μας στάζουν σε καλλιέργειες και μολύνουν τα ζώα, για να μην αναφέρουμε την αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Τα φυτά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην υποβάθμιση του εδάφους που συμβαίνει με chemistrail ψεκασμό, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την προμήθεια τροφίμων μας.


Η Monsanto σε συνεργασία με την κυβέρνηση έχει σχεδιάσει γενετικά τροποποιημένους σπόρους που αντέχουν τις επιδράσεις των chemtrails. Οι σπόροι έχουν σχεδιαστεί για να επιβιώσουν ακραίες καιρικές συνθήκες, τη ρύπανση βαρέα μέταλλα και chemtrails. Βιολογικά και φυσικά φυτά θα πεθάνουν από τη σοβαρή ρύπανση και τα chemtrails ενώ η Monsanto εξακολουθεί να επωφελείται.
Περαιτέρω απόδειξη είναι ότι η κυβέρνηση και ο κολοσσός των τροφίμων έχουν τον έλεγχο της προμήθειας τροφίμων.


ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Oι αεροψεκασμοί σκοτώνουν τις οργανικές καλλιέργειες, μόνο η Monsanto έχει ειδικούς σπόρους

Πηγή

Ο ---ΕΟΕ---ταξιδεύει στην γραφική Καβάλα.........ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ 2 ΕΠ.3 ΚΑΒΑΛΑ trailer



Η εκπομπή Περιηγήσεις 2 του eoellas web tv στο τρίτο επεισόδιο της ταξιδεύει στην γραφική Καβάλα... Φτάνει το Σεπτέμβριο... Credits: Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Πρόδρομος Κοφσανίδης Παρουσίαση: Σοφία-Χριστίνα Κουλμεζόγλου Εικονοληψία:Λεύκος Λάμπρου Ηχοληψία: Παναγιώτης Γιαννίσης Μουσική: Avicii Wake me up Παραγωγή:History moments by eoellas Δικαιώματα:ΕΟΕ