Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ελληνικό Φυσικό Αέριο -Πώς ο Χαρδαβέλας "ξεβράκωσε" το Ελληνικό κράτος

Ελληνικό Φυσικό Αέριο -Πώς ο Χαρδαβέλας "ξεβράκωσε" το Ελληνικό κράτος

Εχτες ο Χαρδαβελας ξεβρακωσε το μεταπολιτευτικο Ελληνικο κρατος. Καθηγητες Πανεπιστημιου με δικες τους ερευνες καθως και με Αμερικανικες και Γαλλικες μελετες απεδειξαν οτι η Ελλαδα ειναι γεματη φυσικο αεριο που αορατα χερια σταματανε καθε εξελιξη εκμετάλλευσης του ΑΠΟ ΤΟ 1974. Και δεν μιλαμε για το Αιγαιο που ο "αειμνηστος" Ανδρεας σακατεψε στο Νταβος. Μιλαμε για...
κοιτασματα σε Κρητη και Ιονιο. Κοιτασματα που η νεα τεχνολογια απεδειξε οτι ειναι απιστευτου μεγεθους και αξιας.
Μονο στο κολπο του Μεσσαρα οι επιστημονες ειπαν οτι υπαρχουν 3 τρις κυβικα μετρα φυσικου αεριου! Αν δωθει η περιοχη σε εταιρεια και το Ελληνικο κρατος κρατησει το 20% θα εισρευσουν στα ταμεια του 170 δις ευρω και θα λυσει τοσο το χρεος οσο και για 50 χρονια το ενεργειακο θεμα της κεντρικης Ευρωπης! Δηλαδη αντι να πετσοκοβουμε μισθους θα μπορουσαμε να ξεκιναγαμε εξορυξεις που θα μας φορτωναν λεφτα και θεσεςι εργασιες για τα ναυπηγεια, τα ανωτατα εκπαιδευτικα ιδρυματα, τα διυληστηρια κτλ. Θα σωζαμε την Ελλαδα χωρις να ματωσει ο Ελληνας!

Στη Κρητη τρυπανε για νερο και βγαινει φυσικο αεριο. Υποθαλασσια ηφαιστεια στη περιοχη βγαζουν καθημερινα τεραστιες ποσοτητες.
Στη πρωτη εκπομπη για το θεμα, τον Απριλη ειχε παρεμβει ο υφυπουργος Μανιατης που προανηγγειλε τη δημιουργια Φορεα Υδρογοντανθρακων μεσα σε 2 εβδομαδες ωστε να αρχισει η συστηματικη προσπαθεια εκμεταλευσης. Χθες μετα απο τοσους μηνες ο Χαρδαβελας επικοινωνησε τηλεφωνικα με τον υφυπουργο Μανιατη για να δει τι γινεται με τον Φορεα και η απαντηση του Μανιατη ηταν "ουδεν σχολιο"!!!

Δεν ντρεπεστε ρε πολιτικαντηδες να υποσχεστε ουσιαστικα την οικονομικη σωτηρια της χωρας (διοτι αυτο σημαινει για την Ελλαδα η εξορυξη του φυσικου αεριου) ζωντανα στη τηλεοραση και μετα απο μηνες να κανετε τουμπεκι? Τι πιεσεις δεχθηκες υφυπουργε? Γιατι δεν τις κατονομαζεις? Γιατι δεν παραιτεισαι αν προδοτες ή συγκυριες δεν σου επιτρεπουν να επιτελεσεις το εργο για το οποιο πληρωνεσαι απο το υστερημα του λαου? Φυσικα ειναι γλυκια η καρεκλα και τα φραγκα. Ντροπη ρε!

Και φυσικα εκτος του σαπιου πολιτικου κοσμου που απο το 1974 θαβει καθε προσπαθεια εκμετάλλευσης του ορυκτου πλουτου εχουμε και τους δημοσιογραφους.Αλγεινη εντυπωση και ερωτηματικα προκαλει η μηδενικη αναφορα στο θεμα του Χαρδαβελα για το φυσικο αεριο απο τους συναδελφους του ακομα και απο το ιδιο του το καναλι το Alter! Δεν ασχολειται με το θεμα ουτε ο Αυτιας, ουτε ο Χατζηνικολαου! Για ποιο λογο?

Οι ξενοι γνωριζουν οτι ειμαστε το πλουσιοτερο σε ορυκτα μελος της ΕΕ (υπαρχει δημοσιευμενη μελετη). Ειναι τυχαια τα Μνημονια τα οποια συνυφαινονται με θεματα εθνικης κυριαρχιας? Οι ξενοι θελουν με την απειλη μη-καταβολης καποιας απο τις δοσεις, να μας παρουν για ενα κομματι ψωμι περιοχες γεματες σε καθαρο φυσικο αεριο (και πετρελαιο). Η Μπιρμπιλη ασχολειται με ανεμομυλους (Δον Κιχωτης ή εντεταλμενη υπηρεσια?) και ο λαος κοιμαται. Η Κυπρος με πολυ μικροτερα κοιτασματα ξεκινησε την εκμεταλλευση του φυσικου αεριου.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974!
ΠΙΕΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ!

Νεκρά Πουλιά και HAARP

Νεκρά Πουλιά και HAARP

Σε διάφορα σημεία του πλανήτη, νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό.
Ακούγεται σαν την ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Τα πουλιά» αλλά εδώ, σε αντίθεση με την ταινία, ‘κάτι’ σκοτώνει τα πουλιά.

Ίσως αντί για «Τα πουλιά», πρέπει να κοιτάξουμε την ταινία «Ο Πυρήνας».
Στην ταινία αυτή, πολλά παγκόσμια γεγονότα, όπως περιστέρια που χάνουν την ικανότητά τους να βρουν το δρόμο τους, μαζί με άλλα περίεργα γεγονότα, προκάλεσαν το ακόλουθο συμπέρασμα:
Οτι η περιστροφή του τετηγμένου πυρήνα της γης επιβραδύνεται, γεγονός που τελικά οδηγεί στην κατάρρευση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου το οποίο εκθέτει την επιφάνειά της στη φονική ακτινοβολία του ήλιου.
Είναι η αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου της γης και οι μαγνητικοί της πόλοι που θα προκαλέσουν μία αντιστροφή όπως υπονοούν κάποιοι επιστήμονες?
Ήταν το HAARP ή το EISCAT και οι κεραίες Ιονοσφαιρικής Θέρμανσης υπεύθυνοι για τους θανάτους?
Στην ιστοσελίδα του HAARP γράφει:
Το εργαλείο Ιονοσφαιρικής Έρευνας, είναι ένας πομπός υψηλής ενέργειας που λειτουργεί σε εγκαταστάσεις υψηλής συχνότητας. Το εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί για να διεγείρει προσωρινά μία περιορισμένη περιοχή για επιστημονική μελέτη.
Ας πούμε οτι το HAARP ήταν ενεργοποιημένο για επιστημονικούς λόγους..
Θα μπορούσε να αλλάξει την Ιονόσφαιρα και τη Μαγνητόσφαιρα προκαλώντας την έξαλλη πτώση των πουλιών σα να είναι χαζά?
4/1/2011 Pointe Coupe Louisiana. Μερικές μόνο μέρες αφότου περισσότερα από 2.000 πουλιά έπεσαν από τον ουρανό του Άρκανσας, άλλη μία παρτίδα από κοτσύφια έπεσε στη Λουιζιάνα.
Νεότερες πληροφορίες μιλάνε για αύξηση του αριθμού των νεκρών πουλιών σε 5.000!
Τι συμβαίνει?
1/1/2011 Beebe Arkansas. Οι κάτοικοι πανικόβλητοι. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, 2.000 κοτσύφια έπεσαν νεκρά από τον ουρανό. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23.30 μ.μ τοπική ώρα, μόλις μισή ώρα πριν την Πρωτοχρονιά.
Σε μία σχετική εκπομπή στο κανάλι «thv today”, 100.000 ψάρια βρέθηκαν νεκρά στο νοτιοδυτικό Άρκανσας σε μία ακτίνα 25 μιλίων.
2/1/2011 Χιλή. Μέσα σε 24 ώρες το φαινόμενο «νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό», μετά το Άρκανσας συνέβη και στο Κονσέπσιον της Χιλής.
Οι 2 πόλεις είναι πολύ κοντά απέναντι σε γεωγραφικά πλάτη του Ισημερινού, περίπου 35 και 37 βαθμούς.
Η ακτίνα των πουλιών στη Χιλή ήταν πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού μεγέθους 7,1 ρίχτερ που επίσης συνέβει...
Στις ίδιες ημερομηνίες, παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και σε άλλες περιοχές του πλανήτη:
Στην Αγγλία, στην ακτογραμμή του Τάνετ, βρέθηκαν νεκρά πάνω από 40.000 καβούρια καθώς και αστερίες, αστακοί και σφουγγάρια.
Στην κεντρική Σουηδία100 περίπου πουλιά έπεσαν νεκρά σε αυτοκινητόδρομο.
Στην ακτή Paranά στη Βραζιλία, περίπου 100 τόνοι ψαριών έχουν βρεθεί νεκρά.
7/1/10 Santa Ana California. Πελεκάνοι με μυστηριώδη ασθένεια, συντρίβονται πάνω σε αυτοκίνητα και σκάφη, αγού περιπλανώνται κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων και καταλήγουν νεκρά κατά εκατοντάδες κατά μήκος της Δυτικής Ακτής, από το νότιο Όρεγκον στο Μπάχα της Καλιφόρνιας.
Εργάτες διάσωσης πουλιών είπαν οτι μερικά από τα συμπτώματα, μοιάζουν με εκείνα που συνδέονται με δηλητηρίαση από Δομοϊκό Οξύ, μία τοξίνη των ωκεανών που επηρεάζει ορισμένες φορές τα θαλάσσια πουλιά και θηλαστικά.
Αναφορές για «Ηχητικές Βροντές»
Όταν 2.000 κοκκινόφτερα κοτσύφια μαζί με πάπιες έπεσαν νεκρά σε μία περιοχή ενός μιλίου από το Beebe του Άρκανσας, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες περιβάλλοντος των ΗΠΑ φορούσαν μάσκες προστασίας από αέρια και κοστούμια Hazmat καθώς μάζευαν τα νεκρά πουλιά.
Μία περιοχή η οποία χρησιμοποιείται από τα πουλιά ως καταφύγιο, δεν επηρεάστηκε, πράγμα που οδηγεί τους υπαλλήλους στο συμπέρασμα οτι τα πουλιά δε θα μπορούσαν να έχουν πεθάνει από ασθένεια ή δηλητηρίαση.
Με πρόσφατα στοιχεία που διέρρευσαν , έρευνες και άρθρα που έχουν εκδοθεί, αρχίζει να αποκαλύπτεται οτι, μπορεί να μοιραζόμαστε έναν κόσμο με ένα μάτσο ψυχοπαθείς ανθρώπους που ελέγχουν την Ευγονική.
Κυβερνητικά βιολογικά τεστ, καιρικός πόλεμος, χημικές ουρές ( chemtrails ) διασκορπισμένες παγκοσμίως, τεχνολογία νοητικού ελέγχου, τεχνολογία HAARP, όπλα μαζικής καταστροφής και, το γεγονός οτι αυθαίρετα καθίστανται νόμιμες οι δοκιμές σε ανθρώπους, μας κάνει να αναρωτιόμαστε, τι διάολο συμβαίνει πραγματικά στους ουρανούς μας.
Λίγο πριν αποκαλυφθεί ο θάνατος των πουλιών και των ψαριών, εμφανίστηκαν αναφορές πολιτών για «ηχητικές βροντές» ή «παλμούς» που ακούστηκαν στον ουρανό στις πόλεις Ιντιάνα, Σαρλότ, Φλόριντα, Μίσσιγκαν μέχρι το Λόνγκ Άιλαντ.
Θα μπορούσαν αυτά τα περιστατικά να σχετίζονταιμε κάποιο τρόπο και, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την επόμενη κίνηση ενός «πειραματικού βασανιστηρίου»?
Θα έπρεπε να ερευνηθεί η πιθανότητα οτι, ένα τσούρμο «ψυχοπαθών εγκεφάλων» οι οποίοι τώρα κυβερνούν τον κόσμο, κανονίζουν τις κηδείες μας ως μάζα?
Σε μία συνέντευξη της Joyce Riley , ένας πρώην κυβερνητικός υπάλληλος των ΗΠΑ έκανε την κορυφαία αποκάλυψη οτι, υπάρχουν Ηχητικοί Βραχίονες ή Παλμικοί Βραχίονες που σχετίζονται με αυτά τα όπλα.
Την τελευταία δεκαετία, άνθρωποι αναφέρουν οτι οι ουρανοί τους ψεκάζονται τακτικά με chemtrails.
Αναλύσεις έδειξαν οτι τα chemtrails περιέχουν Βάριο, Αλουμίνιο και πολλά άλλα βαρέα μέταλλα.
Σκοτώθηκαν τα πουλιά και τα ψάρια από την τεχνολογία HAARP?
Ήταν ο θάνατός τους αποτέλεσμα τεχνολογικού καιρικού πολέμου που δημιούργησε το HAARP μέσω μαζικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών?
Μπορεί να μην έχουμε τις απαντήσεις ακόμη αλλά είναι προφανές οτι η ανθρώπινη φυλή πρέπει να δράσει τώρα για να αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια και να εκθέσει τους ψυχοπαθείς επιστήμονες.
ΠΗΓΗ((http://www.inews.gr/96/nekra-poulia-kai-HAARP.htm))

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι πολλοί...

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι πολλοί...

Νοήμονες εξωγήινοι πολιτισμοί υπάρχουν και μάλιστα κατά χιλιάδες, σύμφωνα με επιστήμονα από το Εδιμβούργο. Η ανακάλυψη της ύπαρξης περισσότερων από 330 εξωπλανητών τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει στον προσδιορισμό του αριθμού των διαφορετικών εξωγήινων μορφών ζωής.
Η τελευταία μελέτη υπολογίζει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 361 νοήμονες εξωγήινοι πολιτισμοί στον...
γαλαξία μας, αριθμός που μπορεί να φτάσει και τις 38.000. Οι αριθμοί αυτοί αναφέρονται στη νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του International Journal of Astrobiology.
Πάντως, ακόμη κι αν η υψηλότερη πρόβλεψη είναι η σωστή, η πιθανότητα επαφής με κάποιον από τους πολιτισμούς αυτούς είναι πολύ μικρή. Αν και οι επιστήμονες έχουν καταλήξει πολλές φορές σε αριθμούς σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο σύμπαν, η διαδικασία είναι γεμάτη από προβλέψεις, με τις πιο προσφατές να κυμαίνονται από μερικές δεκάδες πιθανούς εξωγήινους πολιτισμούς, μέχρι και ένα εκατομμύριο.
«Είναι μια διαδικασία ποσοτικοποίησης της άγνοιας μας», σχολίαζει ο Ντάνκαν Φόργκαν, ερευνητής του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου που πραγματοποίησε την πιο πρόσφατη από τις μελέτες. Στη νέα του προσέγγιση, ο Φόργκαν προσομοίασε ένα γαλαξία σαν τον δικό μας, επιτρέποντας του να αναπτύξει ηλιακά συστήματα με βάση τα όσα γνωρίζουμε από την ύπαρξη των εξωπλανητών. Στη συνέχεια, οι κόσμοι αυτοί υποβλήθηκαν σε σειρά διαφορετικών σεναρίων.
Το πρώτο σενάριο υποθέτει ότι η δημιουργία ζωής είναι δύσκολη, αλλά η ανάπτυξη της εύκολη, και κατέληξε ότι στον γαλαξία υπάρχουν 361 μορφές ζωής. Το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι η ζωή δημιουργείται εύκολα, αλλά συντηρείται και αναπτύσσεται δύσκολα, καταλήγοντας σε 31.513 μορφές ζωής στον γαλαξία. Το τελευταίο σενάριο μελέτησε τη δυνατότητα μεταφοράς της ζωής από ένα πλανήτη σε ένα άλλο μέσω αστεροειδών, μια δημοφιλής θεωρία ακόμη και για τη δημιουργία ζωής στη Γη. Με βάση αυτό το σενάριο, υπολογίστηκε ότι οι μορφές ζωής φτάνουν τις 37.964.
«Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η εικόνα που έχουμε συνθέσει και τα συμπεράσματα που καταλήγουμε είναι ακόμη ατελή σε μεγάλο βαθμό» ανέφερε ο Φόργκαν. «Ακόμη κι αν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έρθουμε σε επαφή και δεν μπορούμε να έχουμε την παραμικρή ιδέα για την μορφή που θα έχουν»