Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ!!! ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΕΠΕΙΔΗ «ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ»!!! (video)


ΣΟΚ!!! ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΕΠΕΙΔΗ «ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ»!!! (video)

Συνωμοσιολογίες θρησκόληπτων, έτσι; Για να δούμε εδώ πώς αρχικά πλασάρουν τον αριθμό του Αντίχριστου ως...μόδα (!!!), για να σφραγιστούν ευκολότερα τα πρόβατα:
______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.




_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ



Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/02/666-video.html#ixzz2LBhXaOSY

ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ......(((ΕΟΕ WEB RADIO)))


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΕΘΩΝ ΣΤΙΣ 20:30..
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΜΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ...ΜΕΙΝΕΤΕ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ...

ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ WEB RADIO | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι κρύβεται στο βυθό στον κόλπο του Aden της Υεμένης - Βίντεο


Τι κρύβεται στο βυθό στον κόλπο του Aden της Υεμένης - Βίντεο

Κάποιοι ερευνητές ufo υποστηρίζουν ότι στο Aden της Υεμένης εκεί που ακριβώς γίνονται οι επιδρομές από σύγχρονους πειρατές σε διάφορα πλοία, υπάρχει παράλληλα και εξωγήινη δραστηριότητα που συνοδεύεται από μία αστρική πύλη!
Κάποιοι υποστηρίζουν ακόμα πως ο ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange έχει στην κατοχή του το κρίσιμο έγγραφο «Gulf of Aden Vortex» χωρίς να το έχει δημοσιοποιήσει ακόμη, δεν πρόκειται για την ρωσική αναφορά του Maksimov προς τον Putin αλλά για αντίστοιχη αμερικανική αναφορά - και αυτός ήταν πρακτικά ο λόγος για την δίωξή του και το κλείσιμο του σχετικού ιστότοπου θέλοντας να προλάβουν τη διαρροή του στο διαδίκτυο.
Όποια και αν είναι η πραγματικότητα πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, μια υπόθεση που ξεφεύγει από το σχεδόν σύνηθες πια πλαίσιο των UFO, βάζοντας στην εξίσωση των επαφών με άλλους εξωγήινους πολιτισμούς, μια πύλη από την οποία κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο έχει δημιουργηθεί και ποιοι μπορεί να είναι οι «επισκέπτες» που μπορεί να έρθουν από εκεί.
Ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι ακόμη μια ευφάνταστη υπόθεση ενός «κύκλου» ανθρώπων που ο στόχος δημιουργίας της είναι το ίδιο άγνωστος όσο και η «δίνη» η ίδια.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι καταπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο όλη την ώρα. Ερχόμαστε σε μια νέα εποχή της συνείδησης και πολλά πράγματα που ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ήταν δυνατό να γίνουν τώρα είναι.
Τα παρακάτω βίντεο είναι από το google earth και μπορεί να δεί κανείς ολοκάθαρα 3τεράστια αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας στο βυθό της θάλασσας του Αden...

Ο καπνός από τον μετεωρίτη είναι διπλός!! Ξέρεις γιατί?


Ο καπνός από τον μετεωρίτη είναι διπλός!! Ξέρεις γιατί?

Γιατί απλά καλέ μου τα όπλα κινητικού βομβαρδισμού από το πρόγραμμα Θωρ αφήνουν διπλή ουρά!! Τι να σου δείξω πια για να έρθεις στο μονοπάτι της αλήθειας?
Stranger ..... Νομίζεις ότι με πτοούν η αφέλεια σου και η κάκια σου στα σχόλια?