Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΟΕ LIVE ΤΩΡΑ!!!


Τώρα η Ναννά στα μικρόφωνα του eoellas web radio. Ακούτε από εδώ http://eoellas.org/webradio — με τουςΝανά Πετρά στην τοποθεσία Studio Εοε.

Ατζέντα 21: Το ΔΝΤ μετά την ληστεία στις καταθέσεις των Κυπρίων καλεί τις ΗΠΑ να καθιερώσουν 500 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους άνθρακα


Ατζέντα 21: Το ΔΝΤ μετά την ληστεία στις καταθέσεις των Κυπρίων καλεί τις ΗΠΑ να καθιερώσουν 500 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους άνθρακα


 
Μετά από την εγκληματική πλοκή από το ΔΝΤ, την Ε.Ε και τη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να κλέψουν τα δισεκατομμύρια από τους καταθέτες στην Κύπρο, οι τραπεζίτες έχουν εκκολάψει ένα νέο σχέδιο για να κλέψουν τρισεκατομμύρια.
Προκειμένου να σωθεί η γη και να πληρώσουν για τα κοινωνικά προγράμματα που υποτίθεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα θύματα των υποτιθέμενων εγκλημάτων του άνθρακα, το ΔΝΤ (φυσικά μέσω της Ατζέντας 21) λέει ότι πρέπει να πληρώσουν επιπλέον $ 1,40 ανά γαλόνι σε φόρους.

«Ηρθε η ώρα για τη μεταρρύθμιση των επιδοτήσεων και της φορολογίας του άνθρακα», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ, David Lipton , την περασμένη εβδομάδα. "Το ΔΝΤ θα επιστήσει την προσοχή στο θέμα και θα βοηθήσει όσους θέλουν να πάνε μπροστά."

Το ΔΝΤ λέει ότι η εξαθλίωση των περισσότερων ανθρώπων μέσα από την επαχθή φορολογία θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα ατυχήματα με την αποθάρρυνση της οδήγησης.

Το φυσικό αέριο στις ΗΠΑ είναι σήμερα μεταξύ $ 3,26 και $ 4,00 ανά γαλόνι και ο προτεινόμενος φόρος του ΔΝΤ, εάν εγκριθεί, θα προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στην οικονομία.

"Για όνομα του Θεού!», Αναφώνησε ο Fred Upton, ένας Δημοκρατικός του Μίτσιγκαν ο οποίος προεδρεύει στην Αμερικανική Βουλή Ενέργειας και Εμπορίου. «Οι υψηλότερες τιμές του πετρελαίου πλήττουν εκείνους που μπορούν ελάχιστα να το αντέξουν οικονομικά δεδομένου ότι οι αμερικανικές οικογένειες αναγκάζονται να πληρώνουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους στις υψηλότερες τιμές της ενέργειας.

"Οι οδηγοί σε ολόκληρη τη χώρα ήδη αγωνίζονται να πληρώσουν μέχρι και 4,00 δολάρια το γαλόνι για το φυσικό αέριο, καθώς οι περαιτέρω αυξήσεις των τιμών στην αντλία θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για τις οικογένειες της μεσαίας τάξης και καταστροφικές για την οικονομική ανάκαμψη. "

Πηγή


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/04/21-500.html#ixzz2Phf2MwT5
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Morgellons - Αλλοπρόσαλλη ασθένεια ή τρομακτικό βιο-νανο-όπλο;


Morgellons - Αλλοπρόσαλλη ασθένεια ή τρομακτικό βιο-νανο-όπλο;



Εδώ και μια δεκαετία δερματολόγοι, βιολόγοι και ψυχίατροι έχουν βάλει κάτω από το μικροσκόπιο μια νέα, παράξενη ασθένεια. Το όνομά της είναι Morgellons ή ασθένεια των ινών (fiber desease). Οι ασθενείς αντιμετωπίζουν αλλόκοτα συμπτώματα:

Βασανίζονται από την αίσθηση ότι χιλιάδες μικρά έντομα περπατούν επάνω στο δέρμα τους (ή κάτω από αυτό) και τους τσιμπούν ή τους δαγκώνουν δημιουργώντας αβάσταχτη φαγούρα και τσούξιμο. Στη συνέχεια παρουσιάζουν κόκκινα δερματικά εξανθήματα, τα οποία καταλήγουν σε άσχημες πληγές που δεν κλείνουν, αλλά ...καλύπτονται από ένα μεμβρανώδες υλικό.

Γενικά υποφέρουν από επίμονες δερματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματος (και το τριχωτό της κεφαλής). Και το πιο τρελό; Πολύ λεπτές μπλε, κόκκινες, πράσινες, μαύρες, λευκές ή διαφανείς ίνες (σαν κλωστίτσες, τρίχες, οπτικές ίνες ή λεπτά νηματώδη σκουλήκια) αναπτύσσονται επάνω ή κάτω από το δέρμα τους φτιάχνοντας διάφορα σχήματα ή μπερδεμένα κουβάρια.

Οι ίνες φαίνεται σαν να φυτρώνουν μέσα στις πληγές και να έχουν ένα είδος… συλλογικής νοημοσύνης. Η σύνθεσή τους παραμένει ένα μυστήριο. Κάποιοι ασθενείς βλέπουν επίσης μαύρα στίγματα και κουκκίδες, μικρές μαλλιαρές σφαίρες ή ιριδίζοντα εξαγωνικά κρύσταλλα (πλάτους περίπου 3 χιλιοστών) να πέφτουν από το δέρμα τους.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Είναι παράφρονες;

Οι ασθενείς νιώθουν μόνιμη κούραση, πόνο στις αρθρώσεις, έχουν απώλεια μνήμης, δυσκολία στη συγκέντρωση (την περιγράφουν ως ομίχλη του μυαλού), ευερέθιστο έντερο και διαταραχές της διάθεσης, ύπουλα συμπτώματα που θυμίζουν το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Η όλη εικόνα μοιάζει αλλοπρόσαλλη και οι γιατροί θεωρούν τους ασθενείς σχεδόν παράφρονες και ψυχωτικούς, που μαστίζονται από παραισθήσεις.

Ωστόσο η συνεχής πίεση από τους πάσχοντες για εξεύρεση θεραπείας, ο καταιγισμός από συνομωσιολογικές θεωρίες και η μαζική υστερία στο διαδίκτυο αναγκάζει τους επιστήμονες να κάνουν νέες έρευνες. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το φαινόμενο Morgellons υπάρχει.

Δε βρίσκουν γιατρειά

Η επώδυνη ασθένεια φαίνεται ότι μπορεί ακόμα και να τρελάνει τααπελπισμένα θύματά της, αφού κανείς γιατρός δεν μπορεί να τους εξηγήσει τι ακριβώς τους συμβαίνει, άρα δεν μπορεί να τους δώσει και θεραπεία. Σύμφωνα με την Pittsburgh Post-Gazette στις ΗΠΑ μια γυναίκα προσπάθησε να ρίξει υγρό για αναπτήρα στις πληγές της, για να καούν, όπως είπε, τα έντομα που έχει μέσα της, ενώ ένας νεαρός αυτοκτόνησε.

Οι ασθενείς εκτιμάται ότι ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες. Στις ΗΠΑ οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Καλιφόρνια, το Τέξας και τη Φλόριντα. Όμως το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, αφού στη λίστα έχουν προστεθεί η Ευρώπη (Αγγλία), η Αυστραλία, η Νότια Αφρική, η Ιαπωνία και οι Φιλιππίνες.

Η ιστορία

Η όλη ιστορία ξεκίνησε το 2001 από τον δίχρονο γιο της Αμερικανίδας βιολόγου Mary Leitao. Το παιδί παρουσίασε πληγές κοντά στα χείλη του έχοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ότι περπατούν έντομα κάτω από το δέρμα του. Η μητέρα εξέτασε τις πληγές με μικροσκόπιο και ανακάλυψε να… φυτρώνουν μέσα από αυτές μαύρες, γαλάζιες και κόκκινες ίνες που φωσφόριζαν στο υπεριώδες φως.

Ως μητέρα πανικοβλήθηκε θεωρώντας ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν από το σώμα του γιου της.Ως επιστήμονας όμως ενθουσιάστηκε από την ανακάλυψη. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο εντόπισε και άλλους που υπέφεραν από παρόμοιο σύμπτωμα. Οι πολυάριθμοι παιδίατροι στους οποίους απευθύνθηκε δεν εντόπισαν καμία ασθένεια, αντίθετα της είπαν ότι η ίδια και το παιδί της πάσχουν από ψύχωση και ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή του ιατρικού κόσμου.

Η βιολόγος αποφάσισε τελικά να δράσει μόνη της, δεδομένου μάλιστα ότι ο γιος της συνέχισε να παρουσιάζει παρόμοια δερματικά έλκη. Πρώτα έδωσε όνομα στη νέα ασθένεια. Τη βάφτισε Morgellons, ενθυμούμενη την ομώνυμη λοιμώδη νόσο που λέγεται ότι εμφανίστηκε γύρω στο 1690 σε παιδιά της περιοχής Longuedoc της νότιας Γαλλίας, όταν μυστηριώδεις σκληρές τρίχες άρχισαν να φυτρώνουν στις πλάτες τους. Στη συνέχεια (2004) ίδρυσε έναν φορέα έρευνας (Morgellons Research Foundation) και το 2006 ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου.

Μυστηριώδεις, νοήμονες ίνες

Στο μεταξύ η ασθένεια έπληξε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Mary Leitao, ενώ και τα τρία αντιμετωπίζουν πλέον νευρολογικές διαταραχές και αρθρίτιδες. Σήμερα η έρευνές της συνεχίζονται από το Oklahoma State University. Σύμφωνα με τον Dr. Randy Wymore, καθηγητή Φαρμακολογίας και Φυσιολογίας και ερευνητή Βιοϊατρικής στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, εκατοντάδες δείγματα ινών που πάρθηκαν από ασθενείς με Morgellons μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά δε θυμίζουν ανθρώπινες τρίχες.

Η έρευνα του πανεπιστημίου έδειξε ότι δεν ανήκουν ούτε στις 900 γνωστές ύλες της κλωστοϋφαντουργίας ούτε στις 85.000 γνωστές οργανικές ενώσεις, αφού δεν καίγονται ούτε λιώνουν σε θερμοκρασία 927 βαθμών Κελσίου (!). Η Dr. Hildegarde Staninger, Αμερικανίδα γιατρός, ειδικευμένη στη βιομηχανική τοξικολογία, πιστεύει ότι οι ίνες (και μάλιστα οι μπλε που καταλήγουν σε χρυσή κεφαλή) είναι μια μορφή νανομηχανών που μπορούν να προγραμματιστούν για να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Το εξωτερικό τους περίβλημα αποτελείται από ίνες πολυαιθυλενίου, ένα βιομηχανικό υλικό που χρησιμοποιείται στα καλώδια οπτικών ινών.

Όμως πώς μπαίνουν στον οργανισμό; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι διασπείρονται μέσω των αεροψεκασμών (γνωστών ως chem trails) στον αέρα που αναπνέουμε και στο νερό που πίνουμε. Άλλοι παρατήρησαν ότι νόσησαν αφότου κάποιο άγνωστο υλικό – το οποίο έμοιαζε με ιστό αράχνης (!) – έπεσε επάνω στο σπίτι τους,. Μερικοί εικάζουν ότι καταναλώνουμε νευροτοξικές νανο-ίνες (ένα στρατιωτικό βιολογικό όπλο) μέσω μεταλλαγμένων ζώων και φυτών που τρώμε. Οι ίνες αυτές αυξάνονται συνεχώς, αναπαράγονται και πολλαπλασιάζονται κάτω από το δέρμα, με σκοπό να προκαλέσουν κατάρρευση του νευρικού συστήματος και τελικά τον θάνατο.

Υβριδικό σατανικό όπλο;

Υπάρχουν άνθρωποι στις ΗΠΑ που ισχυρίζονται ότι είχαν προσβληθεί από παρόμοια δερματικά συμπτώματα ήδη από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, όμως η περίπτωσή τους υπήρξε πολύ σπάνια και θεωρήθηκε ως «αυταπάτη παρασίτωσης», δηλαδή είδος παραισθήσεων. Σε κάθε περίπτωση οι απόψεις των ειδικών για την προέλευση της ασθένειας είναι ποικίλες. Ειδικά αυτή του Dr. Edward Spencer είναι άκρως τρομακτική…

Ο Αμερικανός νευρολόγος Dr. Edward Spencer, με σπουδές στα πανεπιστήμια του Yale και του Stanford και πολύχρονη νοσοκομειακή εμπειρία στο Petaluma Valley Hospital της Καλιφόρνια, θεωρεί την ασθένεια Morgellons υβριδικό βιολογικό τρομοκρατικό όπλο νανοτεχνολογίας, βασισμένο σε νανοΐνες. Δεν είναι απλώς μια ασθένεια του δέρματος, όπως εξηγεί, αλλά πρόκειται για ένα σύστημα εισβολέων που κάνουν πολλαπλές επιθέσεις στο ανθρώπινο σώμα και το καταστρέφουν με πολλούς τρόπους (μεταφέροντας διάφορους κλώνους DNA και RNA). Κατά την άποψή του, το φονικό όπλο είναι φτιαγμένο σε εργαστήρια από ταλαντούχους επιστήμονες που έχουν χάσει την ψυχή τους και υπακούν σε σατανικές αρχές…

Και άλλες απόψεις

Άλλοι Αμερικανοί ερευνητές πιστεύουν ότι η Morgellons μπορεί να οφείλεται σε κάποιο παράσιτο, μύκητα, βακτήριο (γενικά σεμολυσματικό παράγοντα) είτε σε χημική μόλυνση του περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρει η Washington Post, υπάρχουν θεωρίες οι οποίες μιλούν για δηλητηριώδεις ουσίες που παράγονται από την αμερικανική κυβέρνηση και διασπείρονται μέσω των αεροψεκασμών, για έξυπνα εμφυτεύματα νανοτεχνολογίας, για εφαρμογές γενετικής μηχανικής και γενικώς για κάποιο βιολογικό όπλο.

Ο αιματολόγος Raphael Stricker εντόπισε στον οργανισμό ασθενών βακτήρια (σπειροχαίτη Borrelia burgdorferi και αγροβακτήρια του εδάφους), τα οποία επιδρούν στο ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλούν γενετικές μετατροπές στα κύτταρα. Ως λύση πρότεινε ισχυρή αντιβιοτική θεραπεία.

Σύμφωνα με τον φυτικό βιολόγο Vitaly Citovsky από το State University of New York, οι ίνες μάλλον είναι φτιαγμένες από κυτταρίνη.Πάντως περιέχουν ίχνη μετάλλων, όπως αλουμίνιο. Λέγεται ακόμα ότι οι ίνες είναι συνθετικοί οργανισμοί που χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό ρεύμα του σώματος, νερό και σιλικόνη για να αυτοσυναρμολογηθούν.

Η Irina Ermakova, επικεφαλής της ρωσικής Εθνικής Ένωσης για τη Γενετική Ασφάλεια υποστηρίζει ότι η ασθένεια είναι συνέπεια της παραγωγής μεταλλαγμένων οργανισμών, γι’ αυτό και προσβάλλει ανθρώπους που ζουν κοντά σε περιοχές όπου παράγονται μεταλλαγμένα φυτά.

Άλλη μελέτη συσχετίζει τις ίνες με μια ουσία η οποία βρίσκεται σε αγελάδες που πάσχουν από ψηφιακή δερματίτιδα, μια ασθένεια των βοοειδών. Γενικώς θεωρείται ότι τα βοοειδή μπορούν να μεταδώσουν δικά τους παράσιτα στον άνθρωπο, τα οποία προκαλούν επικίνδυνες δερματικές παθήσεις.

Η φρέσκια θεωρία

Η πιο πρόσφατη θεωρία (τον περασμένο Μάρτιο) προέρχεται από τον γιατρόRahim Karjoo, ο οποίος θεωρεί ότι σύγχρονα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, από κινητά τηλέφωνα έως καλλυντικά, παράγουν τοξικό διοξείδιο σιλικόνης, έναν μολυσματικό παράγοντα που δημιουργεί δερματικές βλάβες και άλλα προβλήματα. Ένοχα είναι και τα εμφυτεύματα σιλικόνης στις γυναίκες, που δημιουργούν δερματικές βλάβες λόγω της τοξικότητας της σιλικόνης. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, όταν αφαιρεθούν, το δέρμα επουλώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται ίνες.

Μεταλλαγμένα σκουλήκια;

Αναμφισβήτητα η πιο σοκαριστική θεωρία ανήκει στον γιατρό William Harvey, ο οποίος συνεργάστηκε για χρόνια με τη NASA. Ο γιατρός υπέθεσε ότι η Morgellons, όπως και πολλές άλλες χρόνιες ασθένειες (παχυσαρκία, αυτισμός, χρόνια κόπωση) οφείλονται σε μεταλλαγμένα σκουλήκια. Για την ακρίβεια σε σκωληκοειδή παράσιτα που ζουν στο έδαφος, όπως και μέσα στον οργανισμό περίπου των μισών ζώων του πλανήτη. Τα σκουλήκια αυτά μεταλλάχθηκαν το 1970 και μεταφέρθηκαν στους ανθρώπους.

Δρουν ως εξής: Στην αρχή κάνουν αποικίες στο παχύ έντερο και, μόλις πάρουν τον έλεγχο του ανοσοποιητικού συστήματος, εξαπλώνονται σε όλο το σώμα. Όσο για τις ίνες, είναι τα κελύφη μέσα στα οποία αναπτύσσονται τα σκουλήκια. Οι μπλε ίνες είναι τα θηλυκά και οι κόκκινες τα αρσενικά. Ο ξαφνικός θάνατός του τον Μάιο του 2011 δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τη θεωρία του, για την οποία γνώριζε ότι κινδύνευε να χαρακτηρισθεί τρελός από το επιστημονικό κατεστημένο.

Η επίσημη αμερικανική άποψη

Το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής κοινότητας θεωρεί τα συμπτώματα των πασχόντων ως παραισθήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη αμερικανική επιστημονική άποψη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), οι δερματολόγοι ισχυρίζονται πως δε διαπίστωσαν μόλυνση από κάποιο μικροοργανισμό, ενώ εκτιμούν ότι οι ίνες προέρχονται από βαμβακερά ή άλλα υφάσματα (σ.σ από πότε οι φυσικές υφασμάτινες ίνες φυτρώνουν από το δέρμα ή κυκλοφορούν υποδόρια;)

Οι ψυχολόγοι, από την άλλη πλευρά, θεωρούν ότι οι ασθενείς υποφέρουν από ένα είδος ψύχωσης (παραλήρημα), που τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν μολυνθεί από κάποιο δερματικό παράσιτο.

goldenmag

Είδαν το φως να... γέρνει Ερευνητές κατέγραψαν την καμπύλωση που περιγράφει ο Αϊνστάιν!!!


Είδαν το φως να... γέρνει Ερευνητές κατέγραψαν την καμπύλωση που περιγράφει ο Αϊνστάιν!!!



Καλλιτεχνική απεικόνιση της καμπύλωσης του φωτός που προέκυψε όταν ο λευκός 
νάνος πλησίασε κοντά στον κόκκινο νάνο. Credit: NASA/JPL

Πασαντίνα, Καλιφόρνια

Διεθνής ερευνητική ομάδα έστρεψε τον φακό του διαστημικού τηλεσκοπίου Kepler
 σε ένα δυαδικό σύστημα που αποτελείται από ένα λευκό νάνο και έναν κόκκινο νάνο.
 Στόχος τους ήταν να μετρήσουν τη μάζα των δύο άστρων. Ομως οι παρατηρήσεις
 επέτρεψαν στους ερευνητές να γίνουν μάρτυρες και διαφόρων φαινομένων τα
 οποία βοηθούν στο να γίνει καλύτερη κατανόηση των κοσμικών διεργασιών που 
λαμβάνουν χώρα στη δημιουργία και εξέλιξη δυαδικών συστημάτων.
Η καμπύλωση και το παράδοξο
Ανάμεσα στα φαινόμενα που παρατήρησαν οι ερευνητές ήταν και η καμπύλωση
 του φωτός που σημειώθηκε όταν ο λευκός νάνος πλησίασε τον… σύντροφο του.
 Τα δεδομένα που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη παρατήρηση θα βοηθήσουν
 τους επιστήμονες να διαπιστώσουν αν και σε τι ποσοστό είναι συμβατά με τη Γενική
 Θεωρία της Σχετικότητας στην οποία ο Αϊνστάιν αναφέρει ότι η βαρύτητα καμπυλώνει το φως.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο λευκός νάνος έχει μέγεθος παρόμοιο με εκείνο
 της Γης αλλά μάζα παρόμοια με εκείνη του Ηλιου. Είναι τόσο… βαρύς ώστε ο 
κόκκινος νάνος, αν και μεγαλύτερος σε μέγεθος, είναι αυτός που κινείται γύρω
 από τον λευκό γείτονα του. Η έρευνα θα δημοσιευθεί στο προσεχές τεύχος της 
επιθεώρησης «Astrophysical Journal».


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Είδαν το φως να... γέρνει Ερευνητές κατέγραψαν την καμπύλωση που περιγράφει ο Αϊνστάιν!!! 

ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ