Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης δεν μπορούν να αποκατασταθούν ..Βίντεο


Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης δεν μπορούν να αποκατασταθούν ..Βίντεο


αλλαγη, γης, παγκοσμια, ρωσια
Παράξενοι και ανεξήγητοι θάνατοι ζώων ξεκινώντας από πέρυσι .... παγκόσμιααύξηση σε σεισμούς .... καιρικά φαινόμενα μετατόπιση / αλλαγή αισθητά ....σε πυξίδες που δείχνουν αποκλίσεις .... σε αεροδρόμια με αλλαγή της ευθυγράμμισης του διαδρόμου τους ....ο ήλιος να ανατέλλει νωρίς στη Γροιλανδία .... χιόνι ρεκόρ πάνω από τη Ρωσία / Αλάσκα .... στροφή βόρειου πόλου .... αλλαγή...

της βαρύτητας και ανωμαλίες στη Σελήνη ... και ο κατάλογος συνεχίζεται ....


Αυτό το νέο σχήμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ήπιος χειμώνας, και η αναταραχή από σεισμούς θα συνεχιστεί για όσο διάστημα οι μαγνητικοί πόλοι βρίσκονται σε μία μεγάλη ροή κίνησης

Και τώρα αυτή η τελευταία ιστορία - με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι πράγματι οι ζεστές ζώνες έχουν μετακινηθεί βόρεια!

Αυτό που κάποτε ήταν το κλίμα της Νέας Ορλεάνης Λουιζιάνα στη Βόρεια Φλόριντα είναι πλέον το κλίμα του Νότιου Missouri στη Βόρεια Καρολίνα! Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι ότι τα φυτά θα μπορούν να ζουν σε αυτά τα θερμότερα κλίματα και θα έχουμε και την ανάπτυξη νέων ... έτσι μερικά τροπικά είδη που ευδοκιμούν σε αυτό το κλίμα που θα είναι τώρα, κάποτε ήταν ψυχρότερες εύκρατες ζώνες.

Είναι καλό πράγμα η κυβέρνηση να είχε ενημερώσει το χάρτη , λέει ο Woodrow Νέλσον, διευθυντής των επικοινωνιών μάρκετινγκ για το Ίδρυμα Arbor Day. "Τα μέλη μας έχουν παρατηρήσει αυτές τις κλιματικές αλλαγές για χρόνια και έχουν αυξηθεί με επιτυχία τα νέα είδη των δέντρων σε χώρους που πριν δεν θα ευδοκιμούσαν."

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης δεν μπορούν να αποκατασταθούν .. αυτό δεν είναι συνωμοσία .. είναι τώρα που επιβεβαιώνεται και από τις ιστορίες, όπως αυτή με την ανακοίνωση της USDA.
http://www.axortagos.gr/magnitikoi-poloi-tis-gis-den-mporoun-apokatastathoun-vinteo.html ΠΗΓΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO κατά την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ του ENDEAVOUR της NASA ( VIDEO )