Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ


Το παρακάτω βίντεο που βρήκαμε στο youtube, το ανέβασε ο χρήστης "beepeeoildisaster" και σύμφωνα με την περιγραφή του: Σε φωτογραφίες του ΗΛΙΟΥ που είχε βάλει η ΝΑΣΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της και ύστερα απο....
επεξεργασία του ίδιου αυξομειώνοντας την φωτεινότητα και την αντίθεση, ανακάλυψε την ύπαρξη ενός πραγματικά περίεργου αντικειμένου.
Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube στις 22/01/11. Πέντε μέρες αργότερα σχολίασε έκπληκτος πως η ΝΑΣΑ, όχι μόνο έφραξε εντελώς την...
πρόσβαση σ'αυτές.. (γιατί οι διευθύνσεις με τις αρχικές φωτογραφίες πλέον έχουν την ένδειξη 404 που σημαίνει ότι τα αρχεία πλέον δεν υπάρχουν) αλλά και επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες αφαιρώντας το αντικείμενο με αποτέλεσμα ο κόσμος να βλέπει κάτι εντελώς διαφορετικό..(καθαρή λογοκρισία) και κάνοντας τον μη αξιόπιστο.
Δεν μπορούμε με 100% βεβαιότητα να πούμε αν είναι αλήθεια.. Αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτά που έχει δηλώσει ο πρώην αστροναύτης Dr. Edgard Mitchell είναι 100% αληθινά.. Δηλαδή ότι η ΝΑΣΑ ή αν θέλετε η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύπτει την αλήθεια απο τον πολίτη. Αν δεχτούμε την ύπαρξη του τότε μιλάμε πως οι διαστάσεις του ξεπερνούν το μέγεθος της Γης.
Μήπως θυμίζει τα Δελφικά Έψιλον;;;

Tsar Bomba: Η μεγαλύτερη πυρηνική βόμβα που έφτιαξε ποτέ ο άνθρωπος !!!


Tsar Bomba: Η μεγαλύτερη πυρηνική βόμβα που έφτιαξε ποτέ ο άνθρωπος !!!

Η Tsar Bomba είναι το παρατσούκλι της πυρηνικής βόμβας AN602 που είναι η πιο καταστροφική που έγινε ποτέ. Η ισχύς της είναι 100 μεγατόνοι TNT και κατασκευάστηκε από… τους Ρώσους το 1961. Κατασκευάστηκε μόνο μία και δοκιμάστηκε τον Οκτώβριο του 1961 στο αρχιπέλαγος Novaya Zemlya.

Για να καταλάβετε την ισχύ αυτής της βόμβας, δείτε στο παρακάτω διάγραμμα πως φαίνεται σε σχέση με την πυρηνική βόμβα που έριξαν οι Αμερικανοί στη Hiroshima.
Όταν έγινε η δοκιμή της πυρηνικής βόμβας, το μανιτάρι έφτασε στα 60 χιλιόμετρα, κατέστρεψε τα πάντα σε ακτίνα 35 χιλιομέτρων ενώ το ωστικό κύμα έφτασε τα 70 χιλιόμετρα.

Oι Ρώσοι αποφάσισαν να μην κατασκευάσουν δεύτερη Tsar Bomba γιατί ένα τέτοιο όπλο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα.

Δείτε στο παρακάτω video τη δοκιμή της Tsar Bomba…

endiaferonta.com
Δείτε στο video την αναπαράσταση από την ατομική βόμβα στη Χιροσίμα

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ 1-3-2011

Η μασονία από έναν μασόνο 90 βαθμού