Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Όλα όσα συνέβησαν στην (υπό κατοχή) Χαλκιδική (βίντεο & φωτογραφίες)


Όλα όσα συνέβησαν στην (υπό κατοχή) Χαλκιδική (βίντεο & φωτογραφίες)

ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.!!!

Σκηνές πολέμου και κατοχής έζησαν σήμερα οι κάτοικοι της Ιερισσού, καθώς έξι διμοιρίες των ΜΑΤ σκόρπισαν κυριολεκτικά τον τρόμο περικυκλώνοντας κυριολεκτικά άοπλους πολίτες, μέσα στην ίδια τους την πόλη!! 

Αφορμή για την έναρξη των επεισοδίων στάθηκε η...


πληροφορία που είχαν οι κάτοικοι για 5 νέες προσαγωγές «υπόπτων» για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές. 

Οι κλούβες των ΜΑΤ και περιπολικά έφτασαν στο χωριό με σκοπό να ελέγξουν πέντε σπίτια, γεγονός που έκανε τους κατοίκους να ξεσηκωθούν.

Την ίδια ώρα, 300 μαθητές που ήταν υπό κατάληψη για συμπαράσταση συμμαθητών τους που είχαν προσαχθεί τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται να εγκλωβίστηκαν μέσα στο σχολείο την ώρα που οι δυνάμεις της αστυνομίας άρχισαν να κάνουν έντονη χρήση χημικών, μετατρέποντας ένα ολόκληρο χωριό σε πεδίο μάχης.





Μαθητές λιποθύμησαν και μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας με κρίσεις πανικού και άσθματος, καταγγέλλουν οι γείτονες και οι γονείς τους, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διέψευδε το γεγονός ότι τα χημικά ρίχτηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Πλάνα μέσα από το σχολείο όπου ΔΕΝ έπεσαν τα χημικά!!




Καταγγελία για τα χημικά που ΔΕΝ έπεσαν μέσα στο σχολείο!!




Καταγγελία για τους μαθητές που ΔΕΝ λιποθύμησαν από τα χημικά!!




Ταυτόχρονα την στιγμή που η αστυνομία διέψευδε και το γεγονός ότι σημειώθηκαν προσαγωγές, πέντε από τους προσαχθέντες επιβεβαίωναν τις «συλλήψεις» τους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.


Σύμφωνα επίσης με την Αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν το πρωί όταν δεκάδες κάτοικοι της Ιερισσού απέκλεισαν την είσοδο του χωριού, καθώς επιχείρησαν να εμποδίσουν την έλευση διμοιριών των ΜΑΤ που κατευθύνονταν προς το χωριό για να υποβοηθήσουν συναδέλφους τους που βρίσκονται εκεί στο πλαίσιο της προανάκρισης για την εμπρηστική επίθεση. 

Μάλιστα οι κάτοικοι έστησαν οδοφράγματα, έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και ελαστικά, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.




Δυστυχώς όσα και να διαψεύδει η αστυνομία τα βίντεο που κατέγραψαν ερασιτεχνικές αλλά και επαγγελματικές κάμερες δεν μπορούν να διαψευστούν. 

Ανθρώπινα ουρλιαχτά, τρόμος, απογοήτευση. 

Οι κάτοικοι καλούσαν βοήθεια... «Εδώ θα σκοτωθεί κόσμος»... 

Αυτήν την αστυνομία θέλει ο Δένδιας; Την κατοχική; Και μετά μιλάνε για δημοκρατία...

 

Από την περιφορά της σορού του Τσάβες στη Βενεζουέλα


Από την περιφορά της σορού του Τσάβες στη Βενεζουέλα



KIDEIATSAVESLΣε εθνικό πένθος βύθισε τη χώρα της Βενεζουέλας ο θάνατος του «ηγέτη των φτωχών» Ούγκο Τσάβες ενώ η σορός του μετά την 7ωρη περιφορά της στην πόλη τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία.
Συγκλονιστική είναι ωστόσο η φωτογραφία που...
κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την περιφορά της σορού να περνάει μέσα από τις φαβέλες (φτωχογειτονιές) του Καράκας οι οποίες είναι κατακλυσμένες από μία λαοθάλασσα που θρηνεί την απώλεια του ηγέτη της.

Ηλιακό τσουνάμι στον Αρη


Ηλιακό τσουνάμι στον Αρη
Μαγνητική καταιγίδα ενδέχεται να «χτυπήσει» τον πλανήτη
Ηλιακό τσουνάμι στον Αρη
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα από μια ισχυρή έκλαμψη που έγινε στον Ηλιο τον περασμένο Αύγουστο. Μια αντίστοιχα ισχυρή έκλαμψη έγινε στις 5 Μαρτίου
Η NASA ανακοίνωσε ότι πριν από 48 ώρες μια ισχυρή έκλαμψη στον Ηλιο εκτόξευσε στο Διάστημα γιγάντιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων. Το φαινόμενο παρακολουθεί το διαστημικό παρατηρητήριο SDO και όπως αναφέρουν οι ειδικοί της NASA αυτή τη φορά το «ηλιακό τσουνάμι» δεν απειλεί εμάς αλλά τον Αρη.

Αν η μαγνητική καταιγίδα φτάσει στον Κόκκινο Πλανήτη είναι πιθανό να επηρεάσει τις τηλεπικοινωνίες των δορυφόρων που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από αυτόν καθώς και τη λειτουργία και επικοινωνία των ρομποτικών εξερευνητών που βρίσκονται στην επιφάνεια του. Για αυτό τον λόγο η NASA ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει τη δραστηριότητα του Curiosity μέχρι να διαπιστωθεί ότι η καταιγίδα δεν αποτελεί πλέον απειλή.