Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Άφησαν(;) την πλατεία, έπιασαν τον καναπέ


Άφησαν(;) την πλατεία, έπιασαν τον καναπέ


Αυτό που ενδεχομένως ενδιέφερε περισσότερο αυτή την κυβέρνηση, την... συγκεκριμένη στιγμή, είναι να φύγει ο κόσμος από τις πλατείες. Αυτό που κατάφερε ο Αγανακτισμένος Έλληνας από την πλατεία Συντάγματος και όλες τις πλατείες σε κάθε γωνιά της χώρας, είναι οι πολιτικές ζυμώσεις των τελευταίων ωρών. Αυτό που κατάφερε προς το παρόν η κυβέρνηση, είναι να καθίσει ο κόσμος στο σπίτι του και να παρακολουθεί τις ζυμώσεις που προκάλεσε με την αντίδρασή του. Κερδίζει όμως χρόνο. Χρόνο πολύτιμο για να σχεδιάσει την επόμενη κίνηση, καθώς  η κυβέρνηση Παπανδρέου, κακά τα ψέματα, το τελευταίο δεκαήμερο ήταν στριμωγμένη στη γωνία του ρινγκ. Και τα χτυπήματα ήταν απανωτά. Δεν άντεχε άλλο, ήταν θέμα ωρών να καταρρεύσει. Με έναν σμπάρο, δύο τριγώνια, ο κ. Παπανδρέου.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Άφησαν(;) την πλατεία, έπιασαν τον καναπέ http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_5919.html#ixzz1PT6msYs3

ΑΝΩ ΤΩΝ 18....Η αληθινή ιστορία του εξορκισμού της "Emily Rose"! Αν δεν αντέχετε, μην δείτε το βίντεο με τον πραγματικό εξορκισμό της!


ΑΝΩ ΤΩΝ 18....Η αληθινή ιστορία του εξορκισμού της "Emily Rose"! Αν δεν αντέχετε, μην δείτε το βίντεο με τον πραγματικό εξορκισμό της!

Acai Berry Thin Πατήστε εδώ
Η ταινία "Ο εξορκισμός της Εmily Rose" που προβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια στις κινηματογραφικές αίθουσες, ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Το κανονικό όνομα της "Emily Rose" ήταν Anneliese Michel (στη φωτογραφία). Γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 1951, σε ένα χωριό της Βαβαρίας, από βαθιά θρησκευόμενους γονείς, η Anneliese μεγάλωσε σε ένα έντονα καθολικό θρησκευτικό περιβάλλον.

Η αρχή της τραγικής ιστορίας.... 

  Όταν ξεκίνησε τις 
σπουδές της στο κολέγιο, η ζωή της έμοιαζε απολύτως φυσιολογική  και τίποτα δεν μαρτυρούσε την φρίκη που την περίμενε. Ήταν μόλις 17 ετών όταν ένα...
βράδυ άρχισε εντελώς ξαφνικά και αναίτια να έχει σπασμούς σε όλο της το σώμα. Η διάγνωση των γιατρών ήταν "επιληψία".



  Τις ημέρες που ακολούθησαν η κατάσταση της Anneliese έγινε εντελώς ανεξέλεγχτη και οι δικοί της αναγκάστηκαν να την μεταφέρουν σε ψυχιατρική κλινική. Αυτό όχι μόνο δεν την βοήθησε αλλά την οδήγησε και στην κατάθλιψη!
  Επηρεασμένη προφανώς από το έντονα θρησκευτικό περιβάλλον που μεγάλωσε, η Anneliese έπεισε τον εαυτό της ότι έχει καταληφθεί από δαίμονες. Οι γιατροί της χορήγησαν φάρμακα για τις ψυχώσεις αλλά εκείνη επέμενε πως η λύση στο πρόβλημά της ήταν μία και μοναδική: εξορκισμός!
Κανείς δεν αναλάμβανε τον εξορκισμό της!
  Είχαν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησαν οι κρίσεις και η κατάσταση ήταν κάθε μέρα και χειρότερη. Κανένας ιερωμένος δεν δεχόταν να την αναλάβει και οι γονείς της ήταν σε απόγνωση. Τότε εμφανίστηκε ο ιερέας Ernst Alt.
  Αφού έζησε για λίγες ημέρες την Anneliese από κοντά, πείστηκε πως επρόκειτο γαι περίπτωση "δαιμονισμού" και ζήτησε από τον αρχιερέα του Würzburg, να προχωρήσει σε εξορκισμό. Η πρότασή του όμως δεν έγινε δεκτή μετά πό έναν χρόνο, το 1975, όταν η Anneliese σταμάτησε να τρώει φαγητό γιατί -όπως έλεγε- οι δαίμονες δεν της το επέτρεπαν, και άρχισε να τρέφεται με αράχνες και μύγες και να πίνει τα ίδια της τα ούρα.
  Τα ουρλιάχτά της αναστάτωναν νύχτα και μέρα την γειτονιά καθώς έσπαγε σταυρούς και κατάστρεφε εικόνες του Χριστού και άλλα ιερά σύμβολα. Τα κριτήρια του εξορκισμού για την καθολική εκκλησία, είχαν πλέον εμφανισθεί.
O εξορκισμός της Anneliese Michel .

  Ο αρχιερέας του Würzburg, ανέθεσε στον πατέρα Arnold Renz και τον πάστορα Ernst Alt τον εξορκισμό της Anneliese Michel. Εκείνοι ακολουθώντας πιστά το τελετουργικό έκριναν πως η κοπέλα έπρεπε να σωθεί από την ύπαρξη πολλών δαιμόνων στο σώμα της, μεταξύ αυτών οι Lucifer, Judas Iscariot, Cain, Hitler  και άλλων "καταδικασμένων ψυχών" που είχαν μπει μέσα της.

  Έναν ολόκληρο χρόνο κράτησε ο εξορκισμός! Μία φορά την εβδομάδα οι δύο ιερείς επισκέπτονταν την Anneliese στο σπίτι της και πάλευαν με τους δαίμονές της. Οι αντιδράσεις της μερικές φορές ήταν τόσο δυνατές που έπρεπε να την αλυσοδένουν στο κρεββάτι της.

  ΄Τους πρώτους μήνες των εξορκισμών, υπήρξε ένα διάστημα αισθητής βελτίωσης. Η  Anneliese άρχισε να πηγαίνει πάλι σχολείο, έδωσε εξετάσεις στο Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο του Würzburg και δειλά δειλά επισκεπτόταν την εκκλησία.

  Το διάλειμα όμως κράτησε για λίγο. Οι "δαίμονες" επέστρεψαν ακόμη πιο ισχυροί και για  εβδομάδες ολόκληρες η κοπέλα δεν δεχόταν τροφή. Οι δύο ιερείς αποφάσισαν τότε να ηχογραφούν τους εξορκισμούς και να τραβούν φωτογραφίες, μήπως έτσι μπορέσουν να εντοπίσουν κάποιες λεπτομέρειες που θα τους βοηθούσαν.

Από το υλικό αυτό, προέρχονται οι ήχοι και οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί:



Το τέλος!

Στις 30 Ιουνίου του 1976, έγινε ο τελευταίος εξορκισμός της Anneliese. Εξαντλημένη, αδύνατη με υψηλό πυρετό και πνευμονία το μόνο που κατάφερε να πει ήταν "μαμά, φοβαμαι!" Ξεψύχησε την επόμενη ημέρα, 1η Ιουλίου του 1976, ενώ κοιμόταν!
ΠΗΓΗ((http://www.triklopodia.com/2011/06/ano-ton-18i-alithini-istoria-tou.html))

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ NASA


ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ NASA


Πρόσφατα η NASA συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα της FEMA που λεγόταν «Eagle Horizon» η οποία ήταν τμήμα των κυβερνητικών ασκήσεων της FEMA. 
Η FEMA είναι κυβέρνηση των ΗΠΑ που θα αντικαταστήσει την επίσημη των ΗΠΑ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αποτελείται απο τεχνοκράτες όλων των ειδικοτήτων συνεδριάζει σε απόλυτα μυστικό μέρος και συνεχίζει τη λειτουργία της ακόμη και τώρα. Η λειτουργία της όμως τώρα είναι αφανής αλλά συνεχής. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στην FEMA θα υπακούν όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ. 
Στις ΗΠΑ συνηθίζεται να κάνουν τέτοιες ασκήσεις ετοιμότητας αλλά τα τελευταία χρόνια οι ασκήσεις ετοιμότητας δείχνουν να έχουν αλλάξει ποιοτικά. Δείχνουν να περιμένουν μεγάλη φυσική καταστροφή παγκόσμιας κλίμακας.

Στα διάφορα συνέδρια γεωφυσικής έχουν ακουστεί εδω και 40 χρόνια περίπου σενάρια για αναστροφή των φυσικών πόλων της Γης. Ταυτόχρονα όμως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να επιβάλλει την αρχηγία της σε όλη τη Γη. Ειλικρινά κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο αυτό που ανέβασε ηNASA – το ελέγξαμε και πράγματι υπάρχει στο site της NASA  και ο κύριος είναι πράγματι ο διοικητής της NASA (Στις 16 Ιουνίου το ελέγξαμε)http://www.nasa.gov/about/highlights/bolden_bio.html - http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html, είναι μια πραγματική προειδοποίηση ή αποσκοπεί στο να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της NASA ανησυχούν για το προσωπικό τους. Να θυμίσουμε ακόμα ότι η FEMA έχει ετοιμάσει εκατοντάδες στρατόπεδα στις ΗΠΑ αλλά υπάρχουν πληροφορίες για αντίστοιχα στρατόπεδα και σε άλλες χώρες.
Να θυμίσουμε ακόμη και τα στρατόπεδα με τα κυριολεκτικά εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα(http://www.youtube.com/watch?v=1qSMVZtJj7o).

Προσωπικά πιστεύουμε ότι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά την προειδοποίηση της NASA.

Μετά το βίντεο της NASA υπάρχει ένα παράξενο πινακάκι με αστρονομικές πληροφορίες και το πως συνδέονται με φυσικές καταστροφές στη Γη. Αυτό προέρχεται απο έναν ανώνυμο ερευνητή(http://www.youtube.com/watch?v=BZUPGw7p9I0) και πρωτοπροβλήθηκε απο το Rense.com.
΄
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ


Το πινακάκι του ανώνυμου ερευνητή που συνδέει τις αποστάσεις κατα καιρούς του Ελένιν με διάφορες φυσικές καταστροφές που συνέβησαν στην Γη. Επίσης προβλέπει ότι η βαρύτητα του καφέ άστρου-νάνου θα "πιάσει" την δική μας και θα προκαλέσει βίαιη αναστροφή των φυσικών πόλων της Γης.


Η ίδια η NASA έχει δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται η τροχιά που θα διαγράψει ο Ελένιν. 


Η NASA έχει δημοσιεύσει και ειδικό άρθρο στο οποίο αναφέρει ότι όσα γράφονται στο διαδίκτυο περι επικείμενης καταστροφής που θα προκαλέσει ο Ελενιν είναι εικασίες και ότι δεν πρόκειται ο κομήτης να περάσει κοντύτερα στη Γη απο ότι αναμένεται.

Πάντως οι αποστάσεις και οι ημερομηνίες που ο ανώνυμος ερευνητής αναφέρει στο πινακάκι προέρχονται απο την NASA όπως βλεπετε και στην σχετική ανάρτησή της(το κοντυνότερο σημείο θα είναι σύμφωνα με τη NASA στα 22 εκατομμύρια μίλια στις 16 Οκτωβρίου).

Όλο το σημερινό άρθρο δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.Κάναμε ότι διασταυρώσεις ήταν δυνατόν και ο καθένας ας πάρει τις δικές του αποφάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά η πληροφορία, πληροφορία. Ειδικά όταν προέρχεται απο επίσημη πηγή.
ΠΗΓΗ(( http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2011/06/nasa.html))

Την ισχυρότερη αρματική δύναμη στην Ευρώπη μετά τη Ρωσία θα παρατάσσει το 2012 ο Ελληνικός Στρατός

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με όλο και μεγαλύτερη καχυποψία το μέλλον των σχέσεών τους με την Τουρκία. Μάλλον συνιστά λοιπόν ειλλημμένη απόφασή τους να βελτιώσουν το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος στις χερσαίες δυνάμεις υπέρ της Ελλάδος και σε βάρος της Τουρκίας. Την Κυριακή 12 Ιουνίου αναχωρεί για τις ΗΠΑ επταμελής επιτροπή αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, με αποστολή την επιλογή από τα πλεονάζοντα αμυντικά υλικά των ΗΠΑ εκατοντάδων οχημάτων μεταφοράς πεζικού και αντιαρματικών.


Μέσα στο 2011, θα γίνει η επιλογή των πλέον αξιόμαχων οχημάτων από τον Ελληνικό Στρατό, τα οποία μόλις εγκριθεί η LoR από το Κογκρέσσο, θα μεταφερθούν στην Ελλάδα. Στο πρώτο τρίμηνο του 2012, θα ξεκινήσουν να έρχονται στην Ελλάδα τα παραχωρηθέντα βαριά άρματα μάχης Μ1Α1 Αbrams και τα λοιπά οχήματα, αλλάζοντας τους συσχετισμούς σε Έβρο και νησιά.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ενημερώθηκε πρόσφατα πως είναι διαθέσιμα για δωρεάν παραχώρηση επιπλέον 176 τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού Μ113Α2, 10 Βελτιωμένα Οχήματα TOW (ITV) M901A1 και 145 οχήματα σταθμού διοίκησης. Με αυτήν την παραχώρηση θα καλυφθούν σημαντικές ανάγκες των τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητων μονάδων και σχηματισμών του Ελληνικού Στρατού.
Όσον αφορά το αίτημα του ΓΕΣ για 400 άρματα μάχης Αbrams, θα γίνει επιθεώρηση και επιλογή από περίπου 1000 τέτοια άρματα, που θα τα προμηθευτεί δωρεάν ο Ελληνικός Στρατός.
Είναι φανερό πως η αμερικανική αποδέσμευση αυτών των οπλικών συστημάτων, αποβλέπει παράλληλα σε πίεση προς την Άγκυρα. Αυτό που έχει σημασία για την ελληνική στρατιωτική ισχύ, είναι πως από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο, θα παρατάσσονται τα καλύτερα παγκοσμίως άρματα μάχης (γερμανικά Leopard, ρωσικά Τ-80 και αμερικανικά Abrams), δημιουργώντας χαλύβδινο τείχος αποτροπής τουρκικών τυχοδιωκτισμών.
Ο Ελληνικός Στρατός θα είναι στην Ευρώπη ο ισχυρότερος μετά τον ρωσικό, σε αρματική ισχύ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια Ελλάδος και Κύπρου αλλά και την ευρύτερη σταθερότητα. ΠΗΓΗ-http://www.greekalert.com/2011/06/2012.html