Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε τώρα το οδοιπορικό του ((ΕΟΕ)) στον Όλυμπο….

Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε...


Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε...


Αλλαγή σφαίρας γεωπολιτικής επιρροής και προετοιμασία (αυτορρύθμιση) 
 
Όπως έχετε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό η ιστοσελίδα έχει αφιερωθεί σχεδόν εξολοκλήρου στο κομμάτι της ιστορικής ταυτότητας. Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια για να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Η ανάκτηση της ιστορικής ταυτότητας του Έλληνα και η καλλιέργειά αυτής, δημιουργεί γεωμετρική πρόοδο για την επιβίωση του έθνους.

Ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο της αδιαφορίας, καθοδηγούμενος από την ελεγχόμενη ενημέρωση των ΜΜΕ.

Σύντομα η Ελλάδα θα αλλάξει σφαίρα γεωπολιτικής επιρροής, πριν το μεγάλο ραντεβού με τα τεκνα του Νταβούτογλου.

Χωρίς πανικό, ας ετοιμαστούμε ως ορθόδοξοι Έλληνες για όλα τα ενδεχόμενα με χρονικό προσδιορισμό μετά τις εκλογές των Η.Π.Α.

Τα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την επιστροφή στην ύπαιθρο και ειδικότερα του πληθυσμού των αστικών κέντρων (γεωστρατηγική άμυνα), όπως και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ειδικά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Σε συζητήσεις με ευαισθητοποιημένους για την τύχη της πατρίδας ανθρώπους της ιατρικής και φαρμακευτικής επιστήμης, αναδείχθηκε γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ο θαλάσσιος άξονας μέσω Ιταλίας, αναφορικά με την παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης.

Ας φροντίσει ο καθένας να αποκαταστήσει περαιτέρω τη σχέση του με την ορθόδοξη παράδοση, όπως μας δίδαξαν οι Άγιοι πατέρες της εκκλησίας, για να φυλαχτούμε από τα δεινά που ακολουθούν γιατί θα δώσουμε εξετάσεις.
 

ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ 12/9----ΕΟΕ TV---

Κάποιοι συνάνθρωποι μας πιστεύουν πως όλα γύρω τους είναι φυσιολογικά και κυλούν όπως και πριν. Κάποιοι συνάνθρωποι μας γνωρίζοντας πλέον ότι κάτι στράβωσε κάτι άλλαξε κάτι τους γυρίζει ανάποδα ,βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος . Κάποιοι άλλοι εθελοτυφλούν και επαναπαύονται  σε αυτά που έχουν ,στον υλικό κόσμο τους ,αγνοώντας τον πνευματικό τους κόσμο που αλλοιώνετε λεπτό με το λεπτό.. Είναι και εκείνοι όμως που αναστηλώνουν το πεσμένο μας ηθικό μα συνάμα  γεμίζουν τις ψυχές μας με  προβληματισμό για αυτά που έρχονται… Συγχαρητήρια στον αξιόλογο Πρόδρομο Κοφσανιδη για την καταπληκτική χθεσινή εκπομπή στο διαδικτυακό κανάλι του ((ΕΟΕ)) όπου  ένας σημαντικότατος καλεσμένος  ο γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιωτης τα είπε  Χ-Υ-Μ-Α. Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί που σου δίνει το έναυσμα  ,να σηκώσεις  το ανάστημα, και να ασχοληθείς  με τον εσωτερικό σου κόσμο , εκείνον που δυστυχώς έχουμε ξεχάσει όλοι  μας .
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Μαινας Θεοχαρης ....Σεραφινο ....
 Ακούστε την καταπληκτική συνέντευξη από το web

ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ 12/9

Η από το DAILYMOTION http://www.dailymotion.com/video/xti0in_yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyy-web-radio-yyy-yyy_news

  • ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
    Σήμερα στις 21:30 στο web tv του ΕΟΕ, πρεμιέρα της εκπομπής ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ με την Σοφία Χριστίνα Κουλμέζογλου. Έν πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο που ξεκινά από την δημιουργία του ανθρώπου... μην το χάσει κανείς. Ενώ στις 22:00 θα προβληθεί το οδοιπορικό του ΕΟΕ στον όλυμπο. Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό έρευνας...Βλέπουμε και σχολιάζουμε σήμερα στις 21:30 από εδώhttp://eoellas.org/eoechat.html