Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Απίστευτο Chemtrailling στο Vorarlberg στην Αυστρία.


Απίστευτο Chemtrailling στο Vorarlberg στην Αυστρία.

Eνεργειακή θρέψη και ενεργειακά βαμπίρ


Eνεργειακή θρέψη και ενεργειακά βαμπίρ

Ομιλία του Geoffrey Hoppe για το ραδιόφωνο ( global teleclass )Noέμβριος  2010,  Κολοράντο, U.S.A. Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη Γειά σας, σήμερα θα μιλήσουμε για τα ενεργειακά βαμπίρ και το κλέψιμμο ενέργειας.Πολλές φορές , όταν αισθάνεσθε κουρασμένοι, στραγγισμένοι, μπερδεμένοι ή αποπροσανατολισμένοι, πιθανόν να έχετε πέσει θύμα βαμπιρισμού. Θρέφονται από εσάς κυριολεκτικά και σας κλέβουν ενέργεια. Αυτό [...]
Ομιλία του Geoffrey Hoppe για το ραδιόφωνο ( global teleclass )Noέμβριος  2010,  Κολοράντο, U.S.A. 
Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη
Γειά σας, σήμερα θα μιλήσουμε για τα ενεργειακά βαμπίρ και το κλέψιμμο ενέργειας.Πολλές φορές , όταν αισθάνεσθε κουρασμένοι, στραγγισμένοι, μπερδεμένοι ή αποπροσανατολισμένοι, πιθανόν να έχετε πέσει θύμα βαμπιρισμού. Θρέφονται από εσάς κυριολεκτικά και σας κλέβουν ενέργεια. Αυτό γίνεται συνέχεια στο περιβάλλον σας και πρέπει να μπεί ένα τέλος .  Αυτό θα οδηγήσει σε πιο υγιείς και αυθεντικές σχέσεις και πάνω απ’ όλα στη επιστροφή της χαράς στη ζωή σας.
Θα μιλήσουμε για τα συμπτώματα, πώς γίνεται το θρέψιμο και τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό.
Κατ’αρχάς , όλοι χρησιμοποιούμε ενέργεια για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας, τη δουλειά μας, τις σχέσεις μας κ.λ.π.Μερικοί άνθρωποι φθάνουν στο σημείο να κλέβουν ενέργεια, όχι συνειδητά πάντα, όχι για να σας βλάψουν, αλλά λόγω έλλειψης δικής τους ενέργειας, για την επιβίωσή τους.
Ας αρχίσουμε με κάποιους όρους που θα χρησιμοποιήσουμε.
- Θρέψιμμο : Γίνεται όταν άνθρωποι παίρνουν ενέργεια από άλλους, συνειδητά ή όχι.Παίρνουν προσωρινή ευχαρίστηση, αλλά μετα θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί δεν διαρκεί.
- Ενεργειακός ιός : ένας ιός της συνείδησης μέσα σε όλους μας, αφορά την ανισοροπία της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας και προκαλεί το θρέψιμο (κλέψιμο ενέργειας).Δεν είναι μέρος μιας συνομωσίας, δεν ανήκει σε κανένα, απλά υπάρχει και προκαλεί στους ανθρώπους αυτό το θρέψιμο από άλλους. ( λεπτομερής περιγραφή, δημιουργία και αιτίες του ιού δίνονται στο SES , sexual energy school ).
- Θύμα και καταχραστής ( θύτης ): Bρισκόμαστε όλοι πάντα και στις δύο πλευρές.
- Οντότητες : μή φυσικές υπάρξεις γύρω μας, αγγελικές με υψηλή συνείδηση , αλλά και άλλες που θρέφονται πολλές φορές από εμάς, κάνοντας ψυχικό χειρισμό.
- Αγάπη στον εαυτό και ευσπλαχνία  ( self love and compassion) :  Να αγαπάς  αυτό που είσαι και όλα όσα κάνεις και να έχεις πραγματική αγάπη για τον Εαυτό, γιατί πως μπορείς να αγαπάς τους άλλους , άν δεν αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου.
- Compassion : αποδοχή ,ευσπλαχνία : είναι η συνολική απδοχή του εαυτού μας και των άλλων και του δικού τους ταξιδιού. Η αποδοχή αυτού που λέει ο Saint- Germain : «όλα είναι τέλεια σε όλη τη δημιουργία».
Ας σημειώσουμε  εδώ: Να μην ρίξουμε το φταίξιμο σε κανένα, γιατί μπαίνουμε στην ενέργεια του θύματος. Απλά να είμαστε ενήμεροι ότι συμβαίνει, είναι μία μορφή θρέψης.Εμείς τους το επιτρέπουμε, άρα γιατί να τους κατηγορήσουμε?Επίσης να προσέξουμε μήπως είμαστε κι εμείς βαμπίρ, γιατί αν κάποιος θρέφεται ενεργειακά από εμάς, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουμε να θρεφόμαστε κι εμείς από άλλους. Είναι ένας ανθρώπινος τρόπος να παίρνουμε ενέργεια. Όταν το δούμε να μην θυμώσουμε, να μην κατηγορήσουμε τον εαυτό μας, να μην τον χτυπήσουμε κάτω. Όλοι το κάνουν.
Θα σας έλεγα να κάνετε το αντίθετο. Να αρχίσετε να αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας.
Πώς θρεφόμαστε από άλλους και πως αυτοί από εμάς :
Ας δούμε 5 βασικές αρχές:
1) Όλα είναι ενέργεια γύρω μας, εκτός απο εμάς που είμαστε συνείδηση. Υπάρχει ενέργεια στον  αέρα, στις σκέψεις ,στα όνειρα , στα υλικά γύρω μας, στη φαντασία, παντού.
2) Υπάρχει άπλετη ενέργεια γύρω μας, απεριόριστη ενέργεια, μην ανησυχείτε ότι θα τελειώσει ή θα εξαφανιστεί. Υπάρχει πολλή για όλους. Η δημιουργία έχει απεριόριστη ενέργεια.
3) Κάθε τι που χρειάζεστε υπάρχει ήδη μέσα σας.  Όλες οι απαντήσεις , όλες οι λύσεις, οι κατανοήσεις, η ενέργεια , η σύνδεσή σας με το πνεύμα, όλα υπάρχουν ήδη μέσα σας. Μπορείτε να τα ανακαλύψετε ή να επεκταθείτε και να τα δείτε. Όλα είναι ήδη εδώ. Δεν χρειάζεστε τίποτε από έξω.
4) Κανείς δεν μπορεί να σας πάρει τίποτε εκτός αν του το επιτρέψετε. Κατά κάποιο τρόπο, όποιοι θρέφονται από εσάς , και σας παίρνουν ενέργεια , χρήματα, χαρά, σ’αυτούς το έχετε επιτρέψει σε ένα βαθμό.
5) Μπορείτε να κάνετε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε το ενεργειακό θρέψιμο, οποιαδήποτε στιγμή, είτε είναι οι άλλοι που θρέφονται από σάς ,είτε εσείς από αυτούς.Αλλά να είστε ενήμεροι, ότι όταν το κάνετε η ζωή σας θα αλλάξει.Θα αλλάξουν οι σχέσεις σας, γιατί δεν θα υπάρχει πια το θρέψιμο σ’αυτές, δεν θα σας παίρνουν ούτε θα παίρνετε.Αυτοί που πλέον δεν θα θρέφονται από σας, θα ψάξουν για κάποιον άλλον να συνεχίσουν το θρέψιμό τους.Οι σχέσεις σας θα περάσουν σε υψηλότερο επίπεδο και θα παρατηρήσετε μία νέα ομορφιά σε αυτές , που δεν είχατε δει ποτέ πριν.
Λοιπόν, συνειδητή επιλογή και να αναμένετε αλλαγές ζωής.

Τι είναι το ενεργειακό βαμπίρ
Είναι κάποιος που κλέβει ενέργεια και θρέφεται από εσάς, ασυνείδητα ή όχι. Είναι ένας τρόπος επιβίωσης για αυτούς, για να διατηρήσουν την συνείδησή τους και την ύπαρξή τους.Μπορεί να είναι κάποια αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας, φίλοι, συνεργάτες στη δουλειά ή οντότητες σε μη φυσική μορφή.
Πώς καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν στη ζωή σας, ποιά είναι τα συμπτώματα.
-  Αισθάνεσθε κουρασμένοι και στραγγισμένοι μετά απο μία συνάντηση μαζί τους. Συζητάτε για λίγο μαζί τους και όταν φεύγουν τελικά αισθάνεστε άδειοι και λέτε :« ευτυχώς έφυγε επί τέλους ». Σας κλέβουν ενέργεια καθώς μιλάνε και γι αυτό κουράζεστε.- Μπορεί να έχετε χρόνια κούραση και να αισθάνεστε συνεχώς πιεσμένοι σε μία σχέση που έχετε, ή από ανθρώπους  στην καθημερινότητά σας.  Αυτό είναι μία ένδειξη, ένα σύμπτωμα, το να είστε συνέχεια κουρασμένοι και να μην ξέρετε τι έχετε.- Εάν έχετε ένα κρύο και άδειο συναίσθημα ,όταν φεύγουν, αυτό είναι δείγμα βαμπιρισμού. Σας αδειάζουν και η κούραση αυτή δεν φεύγει με βιταμίνες ή άλλα συμπληρώματα, γιατί είναι ενεργειακό κλέψιμο.- Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε. Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους.- Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. « γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα απο σένα, δεν με αγαπάς αρκετά κ.λ.π.» . Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο.- Ακόμη, όταν αισθάνεστε μπερδεμένοι , αποπροσανατολισμένοι, αισθάνεστε ομίχλη στις σκέψεις σας και παρόλο που θέλετε να κάνετε αλλαγές ,δεν βρίσκετε τον τρόπο. Είστε παγιδευμένοι μέσα σε ένα σύννεφο, χωρίς καθαρότητα σκέψης. Αυτό είναι θρέψιμο που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και ψυχικό.
Ποιοί είναι αυτοί που το κάνουν
Συχνά μπορεί να είναι ο παρτενέρ σας ή ο σύζυγος. Σας αγαπούν,αλλά τις περισσότερες φορές θρέφονται από εσάς , συνειδητά ή αδυνείδητα. Συμβαίνει συνέχεια στις σχέσεις.
- Τα παιδιά σας. Τα αγαπάτε , αλλά έχουν τον τρόπο τους να θρέφωνται από εσάς. Βέβαια τους το επιτρέπετε , επειδή τα αγαπάτε και επειδή νομίζετε ότι έχετε περίσσευμα ενέργειας για να τους δώσετε. Τα παιδιά την παίρνουν, αλλά συνήθως όχι με πρόθεση.
-  Οι γονείς το κάνουν στα παιδιά τους, κυρίως όταν αρχίζουν να μεγαλώνουν. Ξέρω πολλούς γονείς που συνεχίζουν να θρέφωνται από τα παιδιά τους, τους ρίχνουν συνεχώς ευθύνες ,ενοχές και βάρη και έχουν τον τρόπο τους να αντλούν ενέργεια από αυτά.
Από προσωπική πείρα μπορώ να πω , ότι στην οικογένειά μου υπήρχε θρέψιμο και πολλή ευθύνη εκ μέρους μου για αυτούς. Όταν ήμουν νέος, πήρα πολλές αποφάσεις ,που δεν βασίζονταν στο πως θα κάνω το καλύτερο για μένα, αλλά στο πως θα μπορούσα να τους βοηθήσω.  Όταν το κατάλαβα, σταμάτησα το θρέψιμο και από τις δύο πλευρές και αυτοί επί τέλους κατάλαβαν ποιοί πραγματικά ήταν.
Οι γονείς πρέπει να παίρνουν την ευθύνη της ζωής τους, όσο μεγάλοι κι αν είναι.
- Επίσης φίλοι, που έρχονται συνέχεια και σας πετάνε τα προβλήματά τους, χωρίς να σας ρωτάνε πως αισθάνεστε, χωρίς να θέλουν πραγματικά λύσεις. Απλά χρειάζονται κάποιον για να τραφούν, οποιονδήποτε.
- Δουλειά , γραφείο, διευθυντές , συνάδελφοι, κάνουν συνεχές θρέψιμο. Στις επιχειρήσεις, τους αρέσει να μειώνουν και να υποτιμούν τους ανθρώπους και να θρέφωνται από την ενέργειά τους. Αναπτύσσουν τη δυναμική τους με τα παιχνίδια που παίζουν, έχοντας τους ανθρώπους κάτω και υποτιμημένους. Αυτό είναι ψυχική κατάχρηση και χειραγώγηση.  - Επίσης, άυλες οντότητες, που έχουν περάσει απέναντι, αλλά ακόμη κρέμονται γύρω μας, γιατί νομίζουν ότι στη γή, τους χρειάζονται οι οικογένειές τους. Αλλά το μονο που κάνουν είναι να τους τραβάνε ενέργεια κάνοντας ψυχικό θρέψιμο.
- Επίσης, οντότητες που δεν τις βλέπετε γύρω σας, αλλά θρέφονται από εσάς. Αυτό γίνεται επειδή σας βρίσκουν ανοιχτούς σε άλλους ανθρώπους ,που σας κλέβουν ενέργεια και βρίσκουν  την ευκαιρία να σας κλέψουν κι αυτές. Δεν εννοώ σωματική κατάληψη , αυτό πολύ δύσκολα συμβαίνει.
Τώρα πάρτε μια βαθειά αναπνοή και σκεφθείτε :
Ποιοί μπορεί να υπάρχουν στη ζωή σας που θρέφονται από εσάς ?
- Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται με τα προβλήματά τους, δεν έρχονται με λύσεις, που σας χειρίζονται ίσως, που παίζουν παιχνίδια συναισθηματικα ή νοητικά  μαζί σας?
- Συμβαίνει στη σχέση ή στη δουλειά σας, ή  ίσως με τους αγαπημένους σας?
Εάν οι άλλοι παίρνουν από εσάς, ( και είστε θύμα ), αργά ή γρήγορα θα αισθανθείτε την ανάγκη να πάρετε κι εσείς από άλλους ( γίνατε θύτης ), όχι συνειδητά τό τονίζω, αλλά για την επιβίωσή σας.- Επίσης ,υπάρχουν κάποιοι στη ζωή σας, που είναι συνεχώς άρρωστοι ή παίζουν το παιχνίδι « εγώ ο καημένος, ο φτωχός , ο αδύναμος », και αυτός ειναι ένας τρόπος να σας τραβάνε ενέργεια ?  Θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα και να μην νοιώσετε τύψεις ή ενοχές ή υποχρέωση γιατί είναι μόνο κλέψιμο. Είναι θύματα αλλά και θύτες μαζί . Κατανοήστε το. Το θρέψιμο απαιτεί κ άλλο θρέψιμο.- Ακόμη μεγάλο ποσοστό θρεψίματος γίνεται απο τους διάσημους στην τηλεόραση, τους πρωταγωνιστές των σπορ, μέσω της προσοχής που τραβάνε απο τον κόσμο.Και έχουμε δεί , όταν τα φώτα σβήσουν και σταματήσει το θρέψιμο και δεν το αντέχουν, να παθαίνουν κατάθλιψη, αλκοολισμό, να παίρνουν ναρκωτικά και να υπάρχουν πολλές αυτοκτονίες. Βρίσκονταν για καιρό στο βάθρο και τώρα που αυτό σταμάτησε ,δεν έχουν από που να τραβήξουν ενέργεια.
Να είστε ενήμεροι για όλα τα παραπάνω και μετά το θρέψιμο θα γίνεται προφανές.  Μικρά πράγματα π.χ. Παρακολουθείτε τις ειδήσεις στην τηλεόραση και ξαφνικά λέτε : « Ναι, ξέρω , με εξάντλησαν ενεργειακά οι ειδήσεις, το αισθάνομαι ». Πράγματι συμβαίνει, γιατί υπάρχει πολύ δράμα στις ειδήσεις , όχι συγκεκριμένο πρόσωπο,αλλά η μαζική συνείδηση, που τρέφεται κυριολεκτικά από εσάς. Δημιουργεί ανησυχία, μπέρδεμα, αμφιβολίες, αποπροσανατολισμό. Σπάνια δίνουν χαρά οι ειδήσεις. Υπάρχει θρέψιμο που γίνεται συνέχεια , όχι πάντα με σκοπό. Απλά γίνεται και πρέπει να είστε ενήμεροι .Το θρέψιμο στα μίντια, στην πολιτική ( κυρίως στις εκλογές ),στο εμπόριο,στις επιχειρήσεις, μπορώ να πω, ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώνουν, απο την ενέργεια των ανθρώπων , την οποία παίρνουν.
Κοιτάξτε τις προσωπικές σας σχέσεις με τους άλλους :
Εάν έχετε μία ερωτική σχέση , αναρωτηθείτε : Είναι ισορροπημένη αυτή η σχέση, υπάρχει μοίρασμα ανταλλαγή ενέργειας , αγάπης και κυρίως μας δίνει ΧΑΡΑ και στους δύο ?  Κυρίως χαρά. Δείτε αν υπάρχει θρέψιμο με το σεξ και με όλα .
Ερώτηση : Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μία φυσιολογική σχέση ζευγαριού ή γονέα- παιδιού και του ενεργειακού κλεψίματος ?
Θα το αισθανθείτε πρώτα απ’όλα , όχι στο μυαλό, αλλά στην καρδιά. Θα το καταλάβετε, αν σας χειραγωγούν ή σας κάνουν να αισθάνεστε ενοχές, ότι κάνετε κάτι λάθος ή ότι δεν κάνετε αρκετά για αυτούς. Σας λένε τι να κάνετε και πώς.
Σας αγαπούν και σας δέχονται όπως  είστε?
Αυτό για μένα είναι το Α και το Ω στις σχέσεις. Αποδοχή για όλα όσα είστε.
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που παίζονται στις σχέσεις.  Εάν δεν σας εμπιστεύονται, σας υποτιμούν, σας ρίχνουν προβλήματα,σας λένε ότι είστε υπεύθυνος γι’ αυτούς, τότε υπάρχει θρέψιμο.Συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις σχέσεις και σταματήστε το, οταν μπορείτε.
Πώς προστατεύεστε από το ενεργειακό θρέψιμο 
Πώς σταματάτε τους άλλους να θρέφωνται από εσάς  κι εσάς από αυτούς ?Είναι πολύ εύκολο. Κάνετε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε το θρέψιμο .Καθαρή και συνειδητή επιλογή.   Δεν χρειάζονται ούτε τελετές ούτε κάτι άλλο. Απλά καθαρή και συνειδητή επιλογή. Όχι άλλο θρέψιμο. Σταματώ το θρέψιμο.
Καθώς κάνετε την επιλογή πρέπει να αποσυνδεθείτε από αυτούς .
Θα ανησυχήσουν βέβαια , θα το καταλάβουν , γιατί δεν θα είστε πιά το λαχταριστό σάντουϊτς γι’αυτούς και θα προσπαθήσουν να σας τραβήξουν πίσω. Τότε ,μπείτε στο κέντρο σας, κάνετε αναπνοές και μείνετε στην επιλογή σας. Τελικά θα το καταλάβουν και θα αποχωρήσουν και θα βρούν κάποιον άλλον, για να συνεχίσουν το παιχνίδι της θρέψης, γιατι εσείς αποσυνδεθήκατε από αυτό.
Τώρα, κάθε φορά που θα αισθάνεστε την ανάγκη να τραφείτε ενεργειακά, σταματείστε για λίγο , πάρτε μια βαθειά αναπνοή και πηγαίνετε εσωτερικά. Θυμηθείτε, ό,τι χρειάζεστε υπάρχει μέσα σας. Η εσωτερική ενεργειακή σας μπαταρία θα σας ξαναφορτίσει. Δεν χρειάζεται να πάτε έξω σε άλλους για την ενέργειά σας ή οπουδήποτε αλλού.Είναι ήδη εκεί. Εάν δεν το πιστεύετε , τουλάχιστον προσπαθείστε να μπείτε στο εαυτό σας και στο « Εγώ Είμαι». Όλα υπάρχουν μέσα σας και η ενέργεια θα αρχίσει να ρέει και να μεγαλώνει. Οταν το αναγνωρίσετε αυτό, δεν χρειάζεται να παίζετε το παιχνίδι πιά.Και οι άλλοι δεν θα μπορούν να το παίξουν μαζί σας .
Αυτή είναι η απλή και εύκολη απάντηση και λύση .
Κάντε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε τον κύκλο της θρέψης και αποσυδεθείτε.
Αποσυνδεθείτε  και αναπνέετε συνειδητά και παρατηρείστε τί κάνουν οι άλλοι μετά.Μήν ξεχνάτε , είστε κυρίαρχες υπάρξεις και δεν χρειάζεστε να βασίζεστε στις σχέσεις σας για ενέργεια.
Αλλάζετε τον τρόπο που συνδέεστε με τούς άλλους, αλλά και με τον κόσμο. Δεν θα μπορούν να σας πάρουν , ούτε να τούς πάρετε.
Φαντάζεστε έναν κόσμο, που όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι κυρίαρχες και θεϊκές υπάρξεις, έχουν αυτοαξία και αυτοεκτίμηση και δεν χρειάζονται τη θρέψη πιά?  Θαυμάσιο !   Αρχίζει από εσάς εδώ , τώρα.
Μέσω του  SES, Σχολείου Σεξουαλικής Ενέργειας , που αρχίσαμε να κάνουμε  σε όλο τον κόσμο, με τους πιστοποιημένους δασκάλους μας,( του Βυσσινί Κύκλου, Crimson Circle ), δείχνουμε τα πρότυπα θρέψης , που είναι ένας παλιός τρόπος να παίρνεις ενέργεια.
Το SES, δεν αφορά πραγματικά το σεξ , αλλά την αγάπη προς τον Εαυτό και είναι μία θαυμάσια εμπειρία για όλους. Ποτέ ξανά δεν θα δουν τα πράγματα όπως πρίν , γίνονται συνειδητοί και σταματούν τη θρέψη. Η ζωή τους αποκτά νέο νόημα και μια βαθειά χαρά.
Ευχαριστούμε.
Απομαγνητοφώνηση και μετάφραση :
Μαρία Γρηγοράκη
πηγή:http://www.newenergy.com.gr