Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η Υβριδιακή Κατάρα


Η Υβριδιακή Κατάρα

Tο άρθρο είναι εμπνευσμένο απο την δουλειά του-της FrequencyFence(Ψευδώνυμο η όνομα)


Η πολιτική, η οικονομία, η διασκέδαση, τα ΜΜΕ, τα Έθνη, οι αρχηγοί, τα παγκόσμια,γεγονότα, οι πόλεμοι ακόμη και ο καιρός είναι προκάλυμμα για το ΜΑΤΡΙΞ. Πιστεύοντας αυτήν την ψεύτικη πραγματικότητα, επιτρέποντας στις σκέψεις σας και στην ενέργεια σας να καταναλωθούν από τον καθημερινό μύλο της επιβιώσεως με τα ατέλειωτα ψέματα και τις ασημαντότητες, ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΙ ΣΑΣ.


Οι άνθρωποι τροφοδοτούν με τα πιστεύω τους και τα συναισθήματα τους το Μάτριξ, και αυτή η ενέργεια συλλέγεται από τα παράσιτα. Κάνουν άνθρωπο-καλλιέργεια για πάρα πολύ καιρό, πολύ πιο πίσω από την Αρχαία Ελλάδα. Δες “TERRA PAPERS μια σύνοψις”

Για αυτό χρησιμοποιούν το Χόλυγουντ με όλες αυτούς τους ερπετοειδείς ηθοποιούς, ώστε να μας σύρουν στην δικιά τους πραγματικότητα. Για να περιορίσουν την ευαισθησία μας και την συνείδηση μας σε ένα μικρό κουτάκι ώστε να ρυθμίζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας μέσω των πιστεύω μας και τα σκηνοθετημένα γεγονότα.

Θα ελευθερωθείτε μόνο αν σταματήσετε να πιστεύετε όλες τις εκφάνσεις του συστήματος και να του δίνετε την ενέργεια σας. Η άγνοια και ο φόβος είναι τα μόνα πράγματα που μας κρατάνε φυλακισμένους.

Ξεκολλήστε από το YouTube, δεν καταλαβαίνετε ότι προωθεί τον φόβο και την διχοτόμηση? Οι πράκτορες τους είναι παντού. Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά και θα βρείτε πολλά υβρίδια και ερπετοειδείς.

Παρατηρείτε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι συμβαίνει με την ενέργεια σας και την δόνηση σας

όταν βρίσκεστε με άλλους, ακόμη και όταν παρακολουθείτε !

Εξετάζετε τον τρόπο ομιλίας, γραφής, τις εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις των ματιών Χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας για να διακρίνετε τις προθέσεις τους.Η διαίσθηση σας δεν κάνει ποτέ λάθος. Εξαφανίστε τον θόρυβο και ακούστε.


Πολυγωνικές Ίριδες
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το αποτέλεσμα της ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗΣ ΙΡΙΔΑΣ-ΚΟΡΗΣ δεν είναι αποτέλεσμα τεχνολογίας αλλά μια οργανική λειτουργία της διαδικασίας αλλαγής σχήματος των ερπετοειδών. Λαμβάνοντας υπ όψιν την πολύ αφύσικη βάση του υβριδικού DNA και βιολογίας, είναι πιθανόν. Ίσως να έχουν ενσωματώσει ΝανοΤεχνολογία στοDNA τους, που τους επιτρέπει να το αναπαράγουν μέσω της διαιρέσεως των κυττάρων, και να μπορεί να περνά από γενιά σε γενιά χωρίς την ανάγκη εξωτερικών συσκευών και εμφυτεύσεων.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι έχουμε έναν πολύ απλό τρόπο να τους αναγνωρίζουμε, κοιτώντας το σχήμα της ίριδος – κόρης.

Το ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ σχήμα ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. Κάτω από νορμάλ συνθήκες, είναι λίγο απίθανο να το ανιχνεύσετε σε ένα πρόσωπο, καθόσον γίνεται πολύ γρήγορα για το γυμνό μάτι ώστε να το παρακολουθήσει. Φυσικά οι κάμερες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.


Ολογράμματα Υβριδίων
Όλα τα ερπετοειδή υβρίδια είναι εξαναγκασμένα να φοράνε ολογράμματα που καλύπτουν τα μάτια τους. Πλέον είναι φανερό ότι έχουν γυρίσει στην ερπετοειδή τους μορφή (σχισμές), και δεν μπορούν πλέον να κρατούν την εμφάνιση των νορμάλ ανθρώπινων ματιών με φυσικά μέσα. Το ολόγραμμα που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι το πλέον προχωρημένο πρόγραμμα σε χρήση.

Δημιουργεί και την ίριδα και την κόρη, προσεγγίζοντας τις κυκλικές φόρμες τους προσθέτοντας απλά γεωμετρικά σχήματα (τρίγωνα). Όταν δουλεύει είναι πολύ δύσκολο να το ανιχνεύσετε. όταν αποτυγχάνει δημιουργούνται κραυγαλέες ανωμαλίες, λευκά μάτια χωρίς ίριδα/κόρη, πολυγωνικές γωνιακές ίριδες και κόρες και κακή συμμετρία και μέγεθος.


Το κόλλημα της πορνογραφίας
Η πορνογραφία εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς στην ατζέντα των ερπετοειδών. Βοηθάει να κρατά την ανθρώπινη συνείδηση κολλημένη στο ερπετικό μυαλό μας (στον πυρήνα του εγκεφάλου μας) όπου οι σκέψεις και η ενέργεια είναι χαμηλής δονήσεως. Είναι εύκολο να χειριστούν τους ανθρώπους όταν το ερπετικό τμήμα του μυαλού τους έχει τον έλεγχο, πόσο μάλλον όταν είναι εθισμένο.

Οι ερπετοειδείς και τα άλλα παράσιτα κυρίως ελέγχουν τους ανθρώπους από τα δυο κατώτερα chakras (ενεργειακά κέντρα) που γίνονται τα κυρίαρχα κατά την σεξουαλική διέγερση. Οι χαμηλής δονήσεως ενέργειες που ξεπηδούν από την επιβίωση, το σεξ, τον φόβο και το μίσος είναι οι πλέον χρήσιμες για αυτούς. Κάθε τομέας της κοινωνίας μας είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ενεργοποιεί και να τραβά αυτήν την ενέργεια από τους ανθρώπους.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα δεν περιορίζονται από τον χρόνο χώρο. Όταν επικοινωνείτε η παρατηρείτε άλλους, ανεξαρτήτως της αποστάσεως η του τωρινού χρόνου, η ενέργεια σας αντιδρά με την δική τους σε μια μεταφυσική δόνηση του Νου σας.


Η ισχυρή συναισθηματική εμπλοκή με ένα άλλο μυαλό η σκεπτομορφή θα δημιουργήσει έναν ενεργειακό δεσμό μεταξύ εσάς και του στόχου. Θα στέλνετε την δικιά σας ενέργεια. Για αυτό είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζετε καλά ποιος η τι τραβάει την προσοχή σας.

Τα περισσότερα ερπετικά υβρίδια είναι ενσαρκωμένα και κινούνται από ο ερπετικό μυαλό της κυψέλης και δεν έχουν ατομική ψυχή (άψυχα). Είναι τα «κόκκινα φορέματα» που υπηρετούν την συλλογή ενέργειας από τους ανθρώπους και την οποία αποδίδουν στον ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ στους Άρχοντες κατά την Γνωστική Προχριστιανική παράδοση.


Μοιάζει με τις μέλισσες που συλλέγουν το νέκταρ για την κυψέλη,

μόνο που αυτή η σχέση ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ !
Επίλογος
Μάθετε να ελέγχετε την ροή της ενέργεια σας από το ενεργειακό σας σώμα και επίσης να αναγνωρίζετε και να αποφεύγετε τις άσχημες για εσάς αλληλεπιδράσεις. Οι ερπετοειδείς έχουν πολλούς τρόπους να συλλέγουν την ενέργεια από τους ανθρώπους. Μέσω των ΜΜΕ, από ΟΛΕΣ τις μορφές της «διασκεδάσεως», τα συστήματα πίστης και αξιών, μέσω της θρησκευτικής λατρείας κάθε είδους, τις καταστροφές, τα δράματα, κλπ. Πάντοτε παραμένετε ενήμεροι του τι κάνετε με τις σκέψεις σας και τα συναισθήματα σας, το


ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.


ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ !!!









Δείτε μια προνοσταρ σε ένα ανάλογο βίντεο, μεταμορφώνεται την ώρα που κάνει σεξ και φυσικά κανένας δεν μπορεί να το δει, γιατί η προσοχή είναι στραμμένη αλλου.


























Διαβάστε επίσης:


TERRA PAPERS μια σύνοψις
Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε.Robert Morning Sky
ΠΗΓΗ((http://oeaf.blogspot.com/))

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕYΕΤΕ ΣΤΑ UFO.


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕYΕΤΕ ΣΤΑ UFO.

ΑΤΙΑ: ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕYΕΤΕ ΣΤΑ UFO
Είσαι ακόμα ένας σκεπτικιστής σχετικά με τον αλλοδαπό φαινόμενο των UFO; Εάν ναι, μήπως μπορούν να σας εξηγήσουν τα video από οργανισμούς διαστήματος της κυβέρνησης;
Θα παρατηρήσετε κάποιες ομοιότητες μεταξύ των UFO στα περισσότερα από τα βίντεο που ακολουθούν.Στρογγυλά, παλλόμενα, κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες και το κύριο πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ότι δεν γίνονται από τους ανθρώπους, και υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες από αυτά.
Αυτό είναι το πρώτο βίντεο είναι από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό 21 Ιανουάριου του 2011.

Αυτό είναι ένα από το διαστημικό λεωφορείο.

Λατρεύω το βίντεο είναι από το διαστημικό λεωφορείο  προσπαθώντας να βρουν το ρώσικοδιαστημικό σταθμό MIR. Με όλες τις δραστηριότητες UFO που συμβαίνουν δεν μπορούν νακαταλάβουν τι ψάχνουν . Στη συνέχεια, δείχνουν μια στενή επαφή με UFO που πετούν γύρω από αυτό.

Αυτό το βίντεο μιλάει από μόνο του και διαθέτει ένα φίλο μου τον David Sereda.

Δείτε περισσότερα από το σύστημα πρόσδεσης εδώ.

Και το τελευταίο,από τη NASA.

Δεν υπάρχει καμία άρνηση αυτό που είναι σε αυτά τα επίσημα videos της κυβερνητικής υπηρεσίας του  διαστήματος.

Πυρηνική απειλή από Τουρκία


Πυρηνική απειλή από Τουρκία


Για πολλά χρόνια η πυρηνική ενέργεια είχε αρκετούς υποστηρικτές που θεωρούσαν ότι είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή...

Το πρώτο μεγάλο ατύχημα στο Τσερνομπίλ πάγωσε τα πυρηνικά σχέδια αρκετών χωρών και πολλοί ήταν αυτοί που αναδιατύπωσαν τις απόψεις τους σχετικά με την χρήση της πυρηνικής ενέργειας το πυρηνικό λόμπυ όμως θεωρούσε ότι η πυρηνική ενέργεια είναι η σωστή οδός και παρέθετε ως πρότυπο μια ιδιαίτερα σεισμογενής χώρα όπως είναι η Ιαπωνία. Και οι ίδιοι οι Ιάπωνες θεωρούσαν ότι τα πυρηνικά τους εργοστάσια ήταν ασφαλή με βάση τις μελέτες που είχαν κάνει άλλα η φύση αποδείχθηκε πιο ισχυρή μετά το σεισμό και το ατύχημα στη Φουκουσίμα, την κατάρρευση του πυρηνικού αντιδραστήρα και την αχρήστευση του συστήματος ψύξης ποτέ πια η πυρηνική ενέργεια δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι ασφαλές. Αρκετές χώρες πριν το σεισμό στην Ιαπωνία είχαν ανακοινώσει τα πυρηνικά τους προγράμματα. Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Τουρκία η οποία προτίθεται να κατασκευάσει πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου, μια περιοχή κοντά στην Ρόδο που είναι ιδιαίτερα σεισμογενής. Η Ελλάδα μέσα σε όλα πρέπει να δείξει μεγάλη σοβαρότητα σε αυτό το θέμα, να προβεί σε συνεργασία με την Τουρκική πλευρά έτσι ώστε να αποτραπεί η δημιουργία του πυρηνικού σταθμού και σε συνεργασία με την Ευρώπη να βρεθεί μια κοινή λύση σε αυτό το θέμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γαλλία στηρίζει την ενεργειακή της επάρκεια κατά 80% από τα πυρηνικά της εργοστάσια. Από έρευνα που πραγματοποιήσαμε σχετικά με τον πυρηνικό σταθμό στην Τουρκία η πλειοψηφία των απαντήσεων δείχνει μια σοβαρή ανησυχία για την κατασκευή του εργοστασίου. Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί και το κατά πόσο αυτό το εργοστάσιο θα πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας που καθορίζονται για τέτοιου είδους κατασκευές.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Πυρηνική απειλή από Τουρκία http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_346.html#ixzz1IUF79eOo

Τα επιτελεία της αυτοκρατορίας μιλούν για απώλεια του Αιγαίου...


Τα επιτελεία της αυτοκρατορίας μιλούν για απώλεια του Αιγαίου...


Ένα άρθρο των «Νέων» πέρασε σχεδόν απαρατήρητο!
Ένα κείμενο «μαύρων σεναρίων» από τα επιτελεία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Θα παραθέσουμε ολόκληρο το κείμενο στο τέλος.
Θα προβούμε, όμως, πρώτα σε κάποιες παρατηρήσεις:

Πρώτη Παρατήρηση:

Το κείμενο είναι τρομοκρατικό!!!
Αναμφίβολα υποκρύπτει κάποιους σχεδιασμούς κατά της Ελλάδας, αλλά και σηματοδοτεί και το παιχνίδι που παίζεται στη διεθνή σκακιέρα ανάμεσα στην Αμερική, Ευρώπη και την Τουρκία.
Και η «γνωστοποίηση» του κειμένου από το Συγκρότημα είναι και αυτή ενταγμένη σε αυτά τα παιχνίδια.

Παρατήρηση δεύτερη:

ΟΛΗ η τρομοκρατική λογική του κειμένου έχει ένα και μόνο στόχο: Να αποδεχτεί ολοκληρωτικά η Ελλάδα να γίνει προτεκτοράτο ενός διεθνούς «Νταβά» για να σωθεί!!!
Αν δεν γίνει προτεκτοράτο ενός «νταβά» θα μείνει μόνη της και θα χάσει τα πάντα…
Καθαρά, συνεπώς, σηματοδοτείται τούτο: Αυτός που εγγυάται τη «σωτηρία» της είναι ο πιο ισχυρός «νταβάς: Ο αυτοκράτορας «νταβάς»!!!

Τρίτη παρατήρηση:

Μας λέει το κείμενο:
«Εκτιμάται δε, ότι είναι ζήτημα χρόνου οι Ευρωπαίοι να γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα».
Άλλη τρομοκρατική οβίδα η οποία στηρίζεται στο αναπόφευκτο της κατάρρευσης της ευρωζώνης.
Δεν είναι η Ευρώπη που θα γυρίσει τις πλάτες στην Ελλάδα. Είναι η κατάρρευση της ευρωζώνης που θα οδηγήσει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στην επιστροφή στα εθνικά νομίσματα.

Οι Αμερικανοί, πάλι εδώ τρομοκρατούν σηματοδοτώντας την άμεση και ολοκληρωτική υποταγή μας στη δική τους ισχύ. Είναι σαν μας λένε: θα μείνετε χωρίς κανένα «νταβά» και θα χάσετε τα πάντα. Υποταχτείτε στη μπότα μας για να σωθείτε…

Τέταρτη παρατήρηση.

Η ουσία των τρομοκρατικών απειλών:«χωρίς έλεγχο του Αιγαίου απλώς δεν υπάρχει Ελλάδα».
Άμεση απειλή ότι θα χάσουμε το Αιγαίο και θα πάψουμε να υπάρχουμε, αν δεν υποταχθούμε τον αυτοκράτορα «νονό».

Ανοικτά εδώ η αμερικανοί λένε: Θέλουμε το Αιγαίο κάτω από τον απόλυτο έλεγχό μας, μόνο τότε θα υπάρξετε και σαν Ελλάδα.

Διαφορετικά οι Τούρκοι θα σας καταταπιούν, μια και θα είστε έξω και από την Ευρώπη!!!
Με διπλωματική γλώσσα τα επιτελεία της Αυτοκρατορίας διαβλέπουν ότι οι συμφωνίες της Τουρκίας με τη Ρωσία αποτελούν μια απειλή, για τους ίδιους μια και η Τουρκία δεν θα είναι δεδομένη και διεκδικεί το μισό Αιγαίο…

Με τις δωσίλογες δυνάμεις που ελέγχουν πλήρως οι Αμερικανοί σχεδιάζουν και προωθούν τρομοκρατικά τον πλήρη έλεγχο της χώρας μας και την κατάπτωσή της σε ένα νομιμοποιημένο αμερικανικό προτεκτοράτο…

Τελευταία παρατήρηση:

«Το ερώτημα είναι τώρα αν η Τουρκία θα επικεντρώσει τους σκοπούς της στο Αιγαίο ή αντ΄ αυτού θα είναι πρόθυμη να κάνει μια συμφωνία με την Ελλάδα, προκειμένου να επικεντρωθεί σε άλλα συμφέροντα».

«Άλλα συμφέροντα»: Καθαρά υπονοούνται τα «συμφέροντα» των συμφωνιών με τη Ρωσία.
Και αυτά τα «συμφέροντα» έχουν οικονομικά ερείσματα και στην Ελλάδα, όπως «Αλαφούζους» και λοιπούς θιασώτες του δόγματος Νταβούτογλου: δόγμα «ειρηνικής» αποδοχής της κυριαρχίας της Τουρκίας στην περιοχή.

Στη βάση αυτή μπορεί κανείς να εξηγήσει και τους θαυμαστές των οραμάτων Νταβούτογλου: Γιανναράδες και Σία…

ΞΕΧΑΣΑΜΕ: Τις απειλές για "κοινωνική βία", δηλαδή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αυτή είναι μια πρώτη ανάγνωση του κειμένου. Το παραθέτουμε:
ΤΑ ΝΕΑ 1-07-2010

Τίτλος άρθρου: Κσσάνδρες made in USA
Υπότιτλος: Μαύρα σενάρια από αμερικάνικο ινστιτούτο που προβλέπει ακόμη και απώλεια του Αιγαίου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αριστοτελία Πελώνη

Χρεοκοπία, έξοδο από την ευρωζώνη, αποσταθεροποίηση, ακόμη και απώλεια του Αιγαίου μέσα στην επόμενη τριετία, είναι μερικά από τα δυσοίωνα σενάρια που περιέχει η έκθεση του Ινστιτούτου Στράτφορ για την Ελλάδα, η οποία προβλέπει μόνο δεινά, τα οποία η χώρα δεν θα μπορέσει να αποφύγει αν δεν βρει σύντομα έναν εξωτερικό προστάτη...

Η μαύρη αυτή έκθεση του γνωστού ινστιτούτου που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των αναλυτών τής άλλης πλευράς του Ατλαντικού- κατά παράδοση οι περισσότεροι πριν ενταχθούν στο δυναμικό του Στράτφορ έχουν υπηρετήσει σε θέσεις- κλειδιά στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τη CΙΑ και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας- κάνει λόγο για υποβάθμιση του γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδας στην περιοχή και ούτε λίγο- ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η χώρα έχει μείνει χωρίς συμμάχους και ότι είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους που «είναι πραγματικά μόνη».

Εσωτερική κατάρρευση

Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Οι συντάκτες του Στράτφορ στην έκθεση που τιτλοφορείται «Η γεωπολιτική της Ελλάδας- μια θάλασσα στην καρδιά της» εκτιμούν ότι εντός της επόμενης τριετίας και λόγω της δημοσιονομικής κρίσης, θα σημειωθεί εσωτερική κατάρρευση, κοινωνική έξαρση με βίαιες πρακτικές, αποσύνδεση από τις μεγάλες δυνάμεις- χωρίς τις οποίες η καταστροφή της Ελλάδας είναι προδιαγεγραμμένη.

[b] «Τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι καθοριστικά για την ελληνική Ιστορία.[/b] Το πακέτο των 110 δισ. από το ΔΝΤ και την Ε.Ε. συνοδεύεται από αυστηρά δημοσιονομικά μέτρα που είναι πιθανόν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα σε σημαντικό βαθμό. Τα μέτρα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα με την ιστορία της πολιτικής και κοινωνικής βίας, θα εξασθενήσουν κι άλλο την κεντρική κυβέρνηση και θα υποβαθμίσουν τον έλεγχό της. Η τελική χρεοκοπία είναι σχεδόν βέβαιη από το μέγεθος του χρέους, που σύντομα θα ξεπερνά το 150% του ΑΕΠ», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Εκτιμάται δε, ότι είναι ζήτημα χρόνου οι Ευρωπαίοι να γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα: «Το μόνο ζήτημα είναι το πότε και όχι το αν οι Ευρωπαίοι θα τραβήξουν την πρίζα από την Ελλάδα- πολύ πιθανόν με την πρώτη ευκαιρία, όταν η Ελλάδα δεν θα αποτελεί κίνδυνο για την υπόλοιπη Ευρώπη. Σε αυτό το σημείο, χωρίς πρόσβαση στο διεθνές κεφάλαιο ή σε χρήματα στήριξης, η Ελλάδα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την πλήρη κατάρρευση του πολιτικού ελέγχου και κοινωνική βία, που παρόμοιά της δεν έχει συμβεί από την εποχή της χούντας».

Για το Αιγαίο

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η διατήρηση του ελέγχου στο Αιγαίο είναι αδύνατη χωρίς έναν εξωτερικό πάτρωνα. Οπως αναφέρεται, «το ερώτημα για την Ελλάδα είναι αν θα μπορέσει να αποδεχθεί τη μείωση του γεωπολιτικού της ρόλου.

Αλλά κι αυτό δεν είναι στο χέρι της και εξαρτάται από τη στρατηγική που θα υιοθετήσει η Τουρκία. Η Τουρκία είναι ανερχόμενη γεωπολιτική δύναμη που σκοπεύει να εξαπλώσει τη δύναμή της στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή και τον Καύκασο.

Το ερώτημα είναι τώρα αν η Τουρκία θα επικεντρώσει τους σκοπούς της στο Αιγαίο ή αντ΄ αυτού θα είναι πρόθυμη να κάνει μια συμφωνία με την Ελλάδα, προκειμένου να επικεντρωθεί σε άλλα συμφέροντα». Μάλιστα, ιδιαίτερα γλαφυρά αναφέρεται σε άλλο σημείο πως «χωρίς έλεγχο του Αιγαίου απλώς δεν υπάρχει Ελλάδα».

Εντέλει, καταλήγει η έκθεση, «η Ελλάδα πρέπει να ξαναβρεί έναν τρόπο να γίνει χρήσιμη σε μία ή περισσότερες μεγάλες δυνάμεις- απίθανο αν δεν υπάρξει καμία μεγάλη σύγκρουση στα Βαλκάνια-ή να επιδιώξει μια διαρκή ειρήνη με την Τουρκία και να μάθει να ζει εντός των γεωπολιτικών της δυνατοτήτων».
ΠΗΓΗ((http://www.triklopodia.com/2011/04/blog-post_7228.html))

Συναγερμός για την σωτηρία της Φουκουσίμα και της ανθρωπότητας


Συναγερμός για την σωτηρία της Φουκουσίμα και της ανθρωπότητας

  
Από τον Jacques Attali

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει γρήγορα για να αποφευχθεί η διάχυση σε τεράστιες ποσότητες ραδιενεργών υλικών από το εργοστάσιο της Φουκουσίμα

Η ώρα είναι πολύ σοβαρή.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε  ένα σενάριο που αφορά την μεσοπρόθεσμη ακεραιότητα της ανθρωπότητας.

Αν οι δεξαμενές ή οι πισίνες αποθήκευσης αναλωμένου καυσίμου υλικού από τους αντιδραστήρες στη Φουκουσίμα ρευστοποιηθούν υπό την επίδραση της θερμότητας, ή διαρρεύσουν λόγω  έκρηξης ή σεισμικής δόνησης, θα απελευθερωθούν είτε σε υγρά είτε σε αέρια μορφή στον αέρα και στη θάλασσα, τεράστιες ποσότητες ραδιενεργών υλικών, αναφορικά δε με τον τρίτο αντιδραστήρα, σημαντικές ποσότητες πλουτωνίου.
Σ αυτή τη περίπτωση, η μόλυνση θα καταστήσει ένα  μεγάλο μέρος της Ιαπωνίας, μη  κατοικήσιμο και δεν αποκλείεται να μολύνει ολόκληρο τον πλανήτη.

Και όλα αυτά επειδή οι ιαπωνικές πυρηνικές αρχές, για καθαρούς λόγους κερδοφορίας, έκτισαν το εργοστάσιο εκεί που δεν έπρεπε και είχαν αρνηθεί να πάρουν όλα τα μέτρα ασφαλείας που τους είχαν προταθεί.

Από την αρχή της καταστροφής, οι ίδιες αυτές αρχές έχουν συσσωρεύσει σφάλματα το ένα πάνω στο άλλο, αφήνοντας για μέρες τους αντιδραστήρες χωρίς ψύξη, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στα συστήματα προστασίας.
Με κρυψίνοες πρακτικές  απέκρυψαν αυτά που γνώριζαν απορρίπτοντας για πολύ καιρό τη διεθνή βοήθεια, εμποδίζοντας κατ αυτόν τον τρόπο μια κινητοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λόγω μιας δήθεν υπερηφάνειας, οι εν λόγω αρχές έθεσαν αρχικά σε κίνδυνο τον υπέροχο ιαπωνικό λαό, με ανεπαρκή πληροφόρηση, ιδίως δε τους εργαζομένους, και μάλιστα  χαμηλόμισθους εργαζόμενους που χρησιμοποίησαν σε άκρως επικίνδυνες αποστολές, για τις οποίες δεν είχαν εκπαιδευτεί .

Τώρα, για να μην παραδεχθούν ότι είπαν ψέματα, οι ίδιοι αυτοί αξιωματούχοι αρνούνται τη συνεργασία ξένων εμπειρογνωμόνων και θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο τον πλανήτη.

Και  ενώ η  «διεθνής κοινότητα», αγανακτεί με την παραμικρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μπορεί (ευτυχώς) να αντιδρά τόσο γρήγορα, στην προκειμένη περίπτωση παραμένει εντελώς αδρανής: ρωτάμε ευγενικά τους Ιάπωνες αξιωματούχους τι κάνουν, χωρίς να  επιμένουμε όταν αυτοί αρνούνται τη βοήθειά μας.

«Εκκενώνουμε τους υπηκόους μας, προβαίνουμε σε καταπραϋντικές δηλώσεις, για να μην πανικοβάλουμε τους ανθρώπους. Για να σώσουμε την πυρηνική βιομηχανία. Για να κοιμόμαστε ήσυχα για λίγες ακόμη μέρες».

Όλα αυτά είναι παράλογα.

Η πυρηνική βιομηχανία δεν θα μπορέσει ενδεχομένως να σωθεί παρά μόνο εάν αυτή η καταστροφή τεθεί υπό έλεγχο όσο γίνεται γρηγορότερα.

Πρέπει λοιπόν να συσταθεί επειγόντως μια παγκόσμια κοινοπραξία όλων των ειδικών.  Πρέπει οι Ιάπωνες φίλοι μας να δεχτούν όσο πιο γρήγορα γίνεται τους  καλύτερους διαχειριστές του κόσμου για τις μετά-ατυχήματος καταστάσεις.

Θα είναι εξάλλου, ο μόνος τρόπος για να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το εργοστάσιο.

Χωρίς να περιμένουμε τα συμπεράσματα αυτών των ειδικών, είναι αναγκαίο, ήδη από τώρα, να αποσταλούν αεροπορικώς όσα ελικόπτερα, πυροσβεστικές μάνικες,  ρομπότ και  μπετονιέρες απαιτούνται για να  βάλουν τέλος σε αυτή την καταστροφή.

Δεν υπάρχει πια χρόνος για την αμφισβήτηση του δικαιώματος ή της υποχρέωσης παρέμβασης.

Αλλά μόνο για δράση.