Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Oι πρώτες εικόνες από το UFO της Βαλτικής (Video)


Oι πρώτες εικόνες από το UFO της Βαλτικής (Video)



Η ομάδα Ocean X κατέβηκε τελικά στον βυθό της Βαλτικής οπού εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ. 

  Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε αυτό που αρχικά είχαν βρει σε σύγκριση με αυτό που μας παρουσιάζουν τώρα ότι βρήκαν.Εσείς το βλέπετε να μοιάζει;Δεν είναι πραγματικά η ίδια δομή ....
 μία συγκάλυψη;

Αρχικώς πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βράχο, αλλά μετά από καλύτερη παρατήρηση αντίκρισαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε περισσότερο σαν ένα τεράστιο μανιτάρι, 3-4 μέτρων με στρογγυλεμένες πλευρές και τραχιές άκρες. Στην κορυφή του μανιταριού υπάρχει ένας κύκλος σχηματισμένος από πέτρες. Η μορφή του σχεδίου θυμίζει αυγό. Όπως είναι τοποθετημένες οι πέτρες μοιάζει σαν άνοιγμα στην κορυφή του αντικειμένου. Οι πέτρες καλύπτονται από κάτι που μοιάζει με αιθάλη.

 Ο Stefan Hogeborn ένας από τους δύτες της Ocean X αναφέρει: στην διάρκεια της εικοσαετούς καριέρας μου στις καταδύσεις δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι τέτοιο. Κανονικά οι πέτρες δεν καίγονται. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που είδαμε..πήγα εκεί για να δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, και γύρισα με περισσότερες ερωτήσεις!
Τα δείγματα από την ανακάλυψη της Βαλτικής Θάλασσας έχουν σταλεί για ανάλυση.
 Η διαδρομή προς το αντικείμενο μπορεί να περιγράφει ως ένας διάδρομος ή ένα κατηφορικό μονοπάτι. Κάτι ισοπέδωσε τον βυθό και στο τέλος του διαδρόμου υπάρχει το αντικείμενο. Αρχικώς σκεφτήκαμε πως είναι απλά μια πέτρα, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο.

Και επειδή δεν έχει αναφερθεί ποτέ στην Βαλτική ηφαιστειακή δραστηριότητα το κάνει ακόμα πιο παράξενο. Αυτή την στιγμή οι επιστήμονες εξετάζουν δείγματα από το κυκλικό αντικείμενο, καθώς και πληροφορίες από την επεξεργασία των δεδομένων του σόναρ του πλοίου. 

« ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ »!!!! ΜΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΒΙΑΙΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΖΟΜΠΙ!!!

 « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ »!!!!
ΜΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΒΙΑΙΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΖΟΜΠΙ!!!
Η φωτογραφία που δόθηκε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα λήφθηκε λίγο μετά τη στιγμή όπου αστυνομικοί πυροβόλησαν τον Rudy Eugene ( Ρούντι Γιουτζίν ), όταν αυτός δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις και να σταματήσει την επίθεση στον άστεγο Rοnald Poppo ( Ρόναλντ Πόππο ).

Οι αστυνομικοί αμέσως μετά την εκτέλεση του κανίβαλου χρήστη όπου πέθανε ακαριαία, το θύμα του ευτυχώς γλύτωσε με ελαφριά τραύματα από δαγκωνιές

Ευτυχώς ο άτυχος άνδρας που δέχθηκε την επίθεση του κανίβαλου που σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη είναι καλύτερα στην υγεία του. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε κάνει χρήση της ναρκωτικής ουσίας(;) « Άλατα Μπάνιου » τον οποίο και μετέτρεψε σε κανίβαλο και εκτός εαυτού!!!
Η 35χρονη Πάμελα Μακ Κάρθι έχοντας κάνει χρήση του ναρκωτικού « Άλατα Μπάνιου » στις 12/6/2012, υπεύθυνο για βίαιες συμπεριφορές έως και φριχτά εγκλήματα απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό γείτονα να τρέχει γυμνή στο δρόμο κυνηγώντας τον τρίχρονο γιο της.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι η 35χρονη χτύπησε το γιο της, δαγκώνοντας το στραγγάλισε ένα σκυλί της γειτονιάς και άρχισε να επιτίθεται στους γείτονες.
 
Η γυναίκα επί την επήρεια του ναρκωτικού τρέχοντας γυμνή βγάζοντας ακαταλαβίστικες κραυγές κατά του άντρα της και του παιδιού της για να τους κατασπαράξει
« χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι με γροθιές και προσπάθησε να το στραγγαλίσει, ύστερα επιχείρησε να το δαγκώσει, αλλά της επιτέθηκαν τα σκυλιά της γειτόνισσας και ο μικρός άρχισε να τρέχει προς τον πατέρα του που είχε βγει στον δρόμο να δει τί συμβαίνει » δήλωσε ο γείτονας τους. Σκοπός της σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν να το δαγκώσει και να μετά να το σκοτώσει.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είχαν να αντιμετωπίσουν τη συμπεριφορά ενός άγριου, και εκτός ελέγχου ζώου. Αφού της έριξαν χωρίς αποτέλεσμα σπρέι πιπεριού την ακινητοποίησαν με όπλα taser ( ηλεκτροφόρα όπλα που έχουν οι αστυνομικοί των ΗΠΑ ).

Η ίδια υπέστη ανακοπή καρδιάς και λίγη ώρα μετά πέθανε ενώ το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν τα τραύματά του.
 
Η άτυχη μητέρα που επί την επήρεια του « επικίνδυνου ναρκωτικού(;) προσπάθησε να κατασπαράξει το τρίχρονο γιο της!!!
Δεν είναι τα μόνα περιστατικά που έχουν γίνει, έχουν γίνει και άλλα πολλά τους τελευταίους οχτώ μήνες και μόνο διότι δίνει να πάρει μορφή επιδημίας οι Αμερικανοί το ανακοίνωσαν. Λένε ότι υπεύθυνο για αυτήν την βίαιη συμπεριφορά με τάσεις κανιβαλισμού φταίει το ναρκωτικό που ονομάζεται « Άλατα Μπάνιου ».Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι όταν τα σκυλιά, οποιαδήποτε σκυλιά διαισθανθούν ή μυρίσουν εναν χρήστη από αυτό το ναρκωτικό αγριεύουν και επιτίθενται στον χρήστη!!!!

Αυτή η συμπεριφορά των σκύλων δεν είναι ανεξήγητη, απλός καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με κάτι το ζωώδες και άγριο το οποίο μυρίζουν την αδρεναλίνη του χρήστη, για αυτό τον λόγο σώθηκε το τρίχρονο αγοράκι από την μανιώδη καβαλιστική τάση της μητέρας του με αποτέλεσμα να σκοτώσει ένα από τα σκυλιά τα οποία ο γείτονας της είπε ότι ήταν Αμερικάνικα Μπούλντοκ, σκυλιά μεγάλα, δυνατά, και μεγαλόσωμα!!!

Είχα ακούσει κάποτε στην δεκαετία του 1980 ότι οι Αμερικανοί είχαν φτιάξει ένα βιολογικό όπλο στην δεκαετία του 60 το οποίο είχε ονομαστεί TS-791!!! Ήταν ένα βιολογικό όπλο το οποίο το είχαν ετοιμάσει για τον ψυχρό πόλεμο, είχαν δυο επιλογές ή πυρηνικό πόλεμο ή να έριχναν το TS-791 στον τότε εχθρό!!!

Τα συμπτώματα από αυτό το βιολογικό όπλο ήταν ότι ο πληθυσμός τρελαινόταν και έχανε τα λογικά του με ασύστολες βίαιες ενέργειες με τάσεις κανιβαλισμού!!! Εάν και είναι απίστευτο λέγεται ότι είναι η πραγματικότητα και ότι έχει αποθηκευτεί αντί να καταστραφεί….. θυμίζοντας πολύ σενάρια βίντεο-παιχνιδιών με ζόμπι αλλά και πολλές ταινίες τρόμου με τέτοια σενάρια, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι οι ταινίες είναι προφητικές σε κάποια πράγματα.

Οι επιδημιολόγοι ήδη ψάχνουν να δουν αν πρόκειται για ναρκωτικό ή για κάτι περισσότερο το οποίο όπως πάντα φοβούνται να μην μεταλλαχτεί και δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος ή μια ολοκληρωτική πανδημία από νεκροζώντανους κανίβαλους!!!! Στο άρθρο μου «UMBRELLA CORPORATION!!! H ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! » μπορείτε να δείτε κάτι το οποίο ίσως σας ανησυχήσει, το οποίο έχει να κάνει με νεκροζώντανους και βιντεοπαιχνίδια.

Είναι γνωστό ότι πολλές χώρες έχουν βιολογικά όπλα, το θέμα όμως είναι τι όπλα είναι αυτά και για πιο λόγο φτιάχτηκαν από την στιγμή που κινδυνεύει όλη η ανθρωπότητα από αυτά και τις χρήσεις τους και αν ποτέ χρησιμοποιηθούν!!! Αλλά και ποιοι είναι αυτοί που τα έφτιαξαν; Αυτό είναι μια άλλη ιστορία, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!