Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αστροναύτες Vs UFOs

Αστροναύτες Vs UFOs

Κατά την αποστολή στη Σελήνη (Apollo 11), καταγράφηκαν παράξενοι θόρυβοι οι οποίοι ακούστηκαν στο διαστημόπλοιο, χωρίς να δοθεί ποτέ μια ικανοποιητική απάντηση από την NASA.

Το Μάρτιο του 1989, πιάστηκε η φωνή του αστροναύτη John Blaha του Discovery, καθώς μιλούσε σε ένα μυστικό δίαυλο της NASA. Τι είπε;

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα! 
 

ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.


ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.


Σημείωση: ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (και είναι η ιστορία του παιδιού μου).
Με αφορμή το άρθρο:

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! - πάση θυσία!!!

 http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/05/blog-post_6862.html#ixzz26cvAxOnR
μετάφραση-επιμέλεια: Βίκυ Χρυσού

Θα ήθελα να σας επισημάνω μερικά πράγματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά και θα ήθελα να τα διαβάσουν όλοι οι γιατροί(δύσκολο), οι γονείς (επίσης δύσκολο) και προέρχονται μετά από πολύ ψάξιμο και σύνθεση στοιχείων με επιστήμονες.

Απλά δεν ήρθε η ώρα ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα.


-Αυτά που λέει ο επιστήμονας είναι απολύτως ακριβή όμως θα επισημάνω ότι η ηλεκτρική ενέργεια προϋπήρχε της ύπαρξης του ανθρώπου όπως και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Αυτή καθ’ αυτή η ενέργεια δεν δημιουργεί από μόνη της πρόβλημα υγείας .

-Ο επιστήμονας έχει όμως δίκιο  ότι οι λάμπες οικονομίας (φθορισμού) ενεργοποιούν τον υδράργυρο που βρίσκεται στο σώμα μας.

-Ο  υδράργυρος όμως για να μπει στο σώμα μας πρέπει να εισέλθει είτε μέσω των εμβολίων, είτε μέσω μεταλλαγμένων τροφών, είτε μέσω τοξικών τροφών.

- Τι κάνει τώρα ο υδράργυρος ξέρετε;

1. ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΟΥ.

2. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ (ΒΑΣΕΟΦΙΛΑ, ΙΟΣΙΝΟΦΙΛΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ) . ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΕΨΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΛΩΤΟΣ ΣΕ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.
Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ) ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA TOY ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΗ ΜΙΤΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΥΣΤΗ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΙΫΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ,ΣΚΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ  ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Επειδή οι επιπτώσεις και οι συνέπειες είναι ποια εμφανείς στην ζωή μας, όμως πάντα υπάρχει ελπίδα θα σας δώσω μία συμβουλή για να μην αρρωσταίνετε εύκολα.

ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.

PH + POH =14

Δηλαδή αν διατηρούμε το PH κοντά στο 7 τότε και το POH είναι κοντά στο 7 οπότε ακόμα και αδύναμο ανοσοποιητικό να έχεις δεν εκδηλώνεται ασθένεια.
Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε ΚΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ (Βέβαια όχι σε σημείο να πάθουμε υπερκαλλίωση).

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.


 ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ……………..
Πηγή

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!!!!

 ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!!!!

Οι άνθρωποι από ανέκαθεν ήταν εδώ στο πλανήτη μας . Αλλά κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί ποιος τους έφτιαξε ή γιατί; 
Μέχρι πρόσφατα, κανείς δεν ήξερε καν για χαμένους πολιτισμούς που προ υπήρξαν ακόμη και των γνωστών αρχαίων πολιτισμών όπως η Ατλαντίδα, η Μου , η Λεμούρια και άλλους πολλούς πριν από αυτούς. Και η ιστορία μας δείχνει ολοένα με τα ευρήματα ότι είναι το ποιο σημαντικό κομμάτι αυτό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αλλά υπάρχουν << κάποιοι >> που μπορεί να μην είναι έτοιμοι να ακούσουν …
Η παλαιότερη Μητρόπολη στη Γη χτίστηκε από τους Ανουννάκι!!!!

Μα κάτι το εκπληκτικό έχει ανακαλυφθεί σε μια περιοχή της Νοτίου Αφρικής , περίπου 150 μίλια στο εσωτερικό της, δυτικά από το λιμάνι του Μαπούτο. Πρόκειται για τα ερείπια μιας τεράστιας μητρόπολης, σε συντηρητικές εκτιμήσεις που έκαναν οι αρχαιολόγοι, είναι περίπου 1500 τετραγωνικά μίλια. Είναι μέρος μιας ακόμη μεγαλύτερης κοινότητας που είναι περίπου 10.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και φαίνεται να έχει κατασκευαστεί, είστε έτοιμοι για αυτό; από το 160.000 έως 200.000 π.χ.!!!!!

Η περιοχή είναι κάπως απομακρυσμένη και οι “κύκλοι” που συναντούσαν κάποιοι εξερευνητές αλλά και συχνά απαντώνται από τους τοπικούς αγρότες οι οποίοι υποτίθετο ότι έγιναν από κάποιους ιθαγενείς στο παρελθόν. Αλλά, παραδόξως, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να τους κάνει ή πόσο χρονών ήταν.
Αυτό άλλαξε όταν ερευνητής και συγγραφέας, ο Μάικλ Tίλλινγκερ, συνεργάστηκε με τον Γιόχαν Χέϊνι, ο οποίος είχε ψάξει σε αυτά τα ερείπια πριν χρόνια καθώς πετούσαν πάνω από την περιοχή. Ο Χέϊνι είχε το μοναδικό πλεονέκτημα να δει τον αριθμό και την έκταση των εν λόγω παράξενων λίθινων θεμέλιων και ήξερε ότι η σημασία τους δεν είχε εκτιμηθεί από κανέναν.
” Όταν ο Γιόχαν πρώτος μου έδειξε τα αρχαία ερείπια από πέτρα της Νότιας Αφρικής, δεν είχα ιδέα τις απίστευτες ανακαλύψεις που θα έκανε στα επόμενα ένα ή δύο χρόνια που ακολούθησαν. Οι φωτογραφίες, έργα τέχνης και τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συσσωρεύσει τα σημεία είναι αναμφισβήτητα για ένα χαμένο τον πολιτισμό που προηγείται όλων των άλλων όχι μόνο μερικές εκατοντάδες χρόνια, ή μερικές χιλιάδες χρόνια … αλλά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
Αυτές οι ανακαλύψεις είναι τόσο συγκλονιστικές που δεν θα είναι εύκολο να αφομοιωθούν από το λογισμό ιστορικών και αρχαιολογικών ινστιτούτων, όπως το έχουμε ήδη βιώσει. Γιατί θα απαιτηθεί μια πλήρη αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε την ανθρώπινη ιστορία μας. “ Tίλλινγκερ
Όταν διαπιστώθηκε
Η περιοχή είναι σημαντική για ένα εντυπωσιακό πράγμα το ΧΡΥΣΟ! “Οι χιλιάδες των αρχαίων μεταλλείων χρυσού που ανακαλύφθηκαν τα τελευταία 500 χρόνια, δείχνει πως εξαφανίστηκε ένας πολιτισμός που έζησε και έσκαψε για το χρυσό σε αυτό το μέρος του κόσμου εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια,” ο Τίλλινγκερ λέει. “Και αν αυτό είναι στην πραγματικότητα το λίκνο της ανθρωπότητας, θα μπορέσει η ανθρωπότητα να εξετάσει τις δραστηριότητες του παλαιότερου πολιτισμού στη Γη.”


Για να έχει νόημα πρέπει να πάμε πίσω στο:

Anunnaki Χρονολόγιο
450.000 π.χ. 

Μετά από πολυετείς πολέμους, στην ατμόσφαιρα του Νιμπίρου άρχισε να επιδεινώνεται και έγινε εχθρική προς τη ζωή. Ο Aνου εκθρόνισε τον Αλαλού και ήρθε στην γη με ένα σκάφος. Έψαχνε για χρυσό ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση της κατεστραμμένης ατμόσφαιρας του Νιμπίρου.
( Η επιστήμη μας κατέληξε στα ίδια συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουν τις ιστορίες των Σουμερίων. Σύμφωνα με τους επιστήμονες μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νανοσωματίδια χρυσού για την επιδιόρθωση των κατεστραμμένων στιβάδων του όζοντος της Γης ).

445.000 π.χ.

Εξωγήινοι AΑνουννάκι προσγειώθηκαν στην γη και εγκατέστησαν την βάση τους στο Ερίντου, θέλοντας να εξαγάγουν χρυσό από τον Περσικό Κόλπο. Οδηγήθηκαν από τον Ένκι , ένας από τους γιους του Άνου.

416.000 π.χ.

Η παραγωγή χρυσού άρχισε να μειώνετε , η οποία μείωση έκανε τον Aνου να έρθει στη Γη. Μαζί με αυτόν ήρθε ο άλλος γιος του, Ενλίλ. Ο Ανού αποφάσισε η εξόρυξη να λάβει χώρα στην Αφρική και προωθήθηκε από τον Ενλίλ, υπεύθυνος της αποστολής της γης. Ο Ενκι εστάλη στην Αφρική!
400.000 π.χ.

Στη νότια Μεσοποταμία ήταν επτά ανεπτυγμένα χωριά. Το πιο σημαντικό ήταν: Η Σιπάρ όπου ήταν το διαστημικό τους κέντρο όπως λένε τα πινάκια των Σουμέριων, Η “Νιππούρ” Κέντρο Ελέγχου Αποστολής και το Κέντρο Μεταλλουργίας ήταν το “Σουρουππάκ”. Το μετάλλευμα μεταφερόταν από την Αφρική μετά το μέταλλο το τελειοποιούσαν και το έστελναν σε τροχιά. Από εκεί το φόρτωναν στα πλοία, τα οποία συνεχώς πηγαίνω έρχονταν από τον Νιμπίρου. Η Ιγκίγκι ήταν υπεύθυνη για την παράδοση του τελικού προϊόντος.

300.000 π.χ.

Η AΑνουννάκι εξεγέρθηκαν κατά των αφεντικών τους, επειδή η εργασία στα ορυχεία ήταν πάρα πολύ σκληρή.
( σημείωση μου: Παρακαλώ διαβάστε το εκπληκτικό βιβλίο αν το βρείτε “ αληθινή ιστορία μας ( όταν μπείτε στην ιστοσελίδα αυτή όσοι δεν γνωρίζετε Αγγλικά κάντε μετάφραση στο Google αξίζει πράγματι τον κόπο να διαβάσετε κάποια πράγματα ) “οι AΑνουννάκι χρησιμοποιούσαν στην πραγματικότητα μια άλλη ερπετοειδή φυλή. ως σκλάβους στα ορυχεία από έναν πλανήτη που ονομάζεται Ινουά, κοντά στον Ωρίωνα ).

Ο Ένικ Νινουχαρασάγκ έπρεπε να βρήκε άλλους εργαζόμενους. Πήραν δείγματα DNA από ένα θηλυκό πίθηκο και μετά από γενετικούς χειρισμούς ο πρώτος Homo Sapiens εμφανίστηκε. Τέθηκαν σε εργασία και αντικατέστησαν τους Ανουννάκι. Ταυτόχρονα, ο Ενλίλ έφερε πρωτόγονους εργαζομένους από το Εντίν, της Μεσοποταμίας. Οι Homo Sapiens μπορούσαν να τεκνοποιήσουν, έτσι ώστε να αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται.
Για να δείτε τον αριθμό και το πεδίο εφαρμογής αυτών των ερειπίων, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε το goggle-earth και να ξεκινήσετε με τις ακόλουθες συντεταγμένες:

Carolina: 25 55 ’53,28 “S / 30 16′ 13,13″ E
Badplaas: 25 47 ’33,45 “S / 30 40′ 38,76″ E
Waterval: 25 38 ’07,82 “S / 30 21′ 18,79″ E
Machadodorp: 25 39 ’22,42 “S / 30 17′ 03,25″ E
Στη συνέχεια, εκτελέστε μια μικρή έρευνα μέσα στο χώρο που σχηματίζεται από αυτό το ορθογώνιο και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων!!!!
Θυμηθείτε, μιλάμε σχεδόν για 200.000 χρόνια πριν!!!!

Τα επιμέρους ερείπια [βλ. παρακάτω] ως επί το πλείστον αποτελούνται από κύκλους πέτρας. Οι περισσότεροι κύκλοι έχουν θαφτεί στην άμμο και για να παρατηρηθούν μόνο μέσω δορυφόρου ή αεροσκαφών γίνεται. Μερικοί κύκλοι έχουν εκτεθεί, όταν η αλλαγή του κλίματος έχει πάρει την άμμο μακριά, αποκαλύπτοντας τους τοίχους και τα θεμέλια.
« Βλέπω τον εαυτό μου ως ένα αρκετά ανοιχτό μυαλό αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μου πήρε πάνω από ένα χρόνο , και για μένα να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε να κάνουμε με τις παλαιότερες δομές που κατασκευάστηκαν ποτέ από τους ανθρώπους στη Γη μέχρι να ανακαλυφθεί κάτι ποιο παλιό.

Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι δεν έχουμε διδαχθεί τίποτα για την αρχαία ιστορία της Νότιας Αφρικής. Ότι οι ισχυροί πολιτισμοί όλοι εμφανίστηκαν στην Σουμερία και την Αίγυπτο και σε άλλα μέρη. Μας λένε ότι μέχρι τον οικισμό του λαού Μπαντού από το Βορρά, η οποία υποτίθεται ότι είχαν αρχίσει κάποια στιγμή τον 12ο μ.Χ. αιώνα, σε αυτό το μέρος του κόσμου ήταν γεμάτη από τροφοσυλλέκτες κυνηγούς των λεγόμενων Βουσμάνων, ο οποίος δεν κάνει καμία σημαντική συνεισφορά στον τομέα της τεχνολογίας ή του πολιτισμού. “ Τίλλινγκερ”

Μια πλούσια και ποικίλη ιστορία

Όταν εξερευνητές συνάντησαν για πρώτη φορά αυτά τα ερείπια, που υποτίθεται ότι ήταν γιγάντια κοράλλια που έλεγαν ότι τοποθετηθήκαν από νομαδικές φυλές, όπως τους ανθρώπους Μπαντού, καθώς κινήθηκαν νότια και εγκαταστάθηκαν στη γη αυτή γύρω στον 13ο αιώνα. Δεν υπήρχε προηγούμενο ιστορικό ρεκόρ μεγαλύτερου πολιτισμού όπου μπορεί να δημιουργηθεί από μια τέτοια πυκνοκατοικημένη κοινότητα. Έγινε μια μικρή προσπάθεια να διερευνηθεί μέσο ιστοσελίδας καθώς το πεδίο εφαρμογής του και τα ερείπια δεν ήταν πλήρως γνωστά.

Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, οι άνθρωποι, όπως ο Κύριλλος Χρόμνικ, Ρίτσαρντ Γουέηντ, Γιόχαν Χέϊν και μια χούφτα άλλοι έχουν ανακαλύψει ότι αυτές οι δομές από πέτρα δεν είναι αυτό το οποίο φαίνεται να είναι. Στην πραγματικότητα, αυτά που τώρα πιστεύεται είναι ότι πρόκειται για τα ερείπια των αρχαίων ναών και αστρονομικών παρατηρητήριων των χαμένων αρχαίων πολιτισμών.

Αυτά τα κυκλικά ερείπια εκτείνονται σε μια τεράστια έκταση. Μπορούν μόνο να εκτιμηθούν πραγματικά από τον αέρα ή μέσω σύγχρονων δορυφορικών εικόνων. Πολλοί από αυτά έχουν σχεδόν εντελώς διαβρωθεί ή έχουν καλυφθεί από την κίνηση του εδάφους από τη γεωργία και τις καιρικές συνθήκες. Μερικοί έχουν διασωθεί αρκετά καλά για να αποκαλύψει το μεγάλο μέγεθος τους [βλ. παραπάνω] με κάποιους αρχικούς τοίχους να στέκονται σχεδόν 5 μέτρα ύψος και πάνω από ένα μέτρο σε ορισμένα σημεία.
Κοιτάζοντας το σύνολο της μητρόπολης , καθίσταται προφανές ότι αυτό ήταν μια καλά σχεδιασμένη κοινότητα, που αναπτύχθηκε από εναν ιδιαίτερα εξελιγμένο πολιτισμό. Ο αριθμός των αρχαίων μεταλλείων χρυσού υποδηλώνει το λόγο που η κοινότητα είναι σε αυτήν τη θέση. Θα βρείτε δρόμους, κάποια επέκταση εκατό μίλια που συνέδεε την κοινότητα και ενωμένη την γεωργία, στενή ομοιότητα με εκείνα που βρέθηκαν σε οικισμούς των Ίνκας στο Περού.
Αλλά μια ερώτηση ικετεύει για μια απάντηση πώς θα μπορούσε αυτό να επιτευχθεί από τον άνθρωπο 200.000 χρόνια πριν;

Αυτό είναι που θα δείτε στο goggle-earth στο: 25 37’40 .90 “S / 30 17’57 0.41 E [A]. Από υψόμετρο 357 μέτρα.
Οι κυκλικές πέτρινες κατασκευές είναι προφανή από αυτή την άποψη, ακόμη και αν δεν μπορεί να είναι ορατό από το επίπεδο του εδάφους. Σημειώστε ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι [Β] που συνδέει τις ομάδες των κυκλικών κατασκευών. Αν κάνετε σμίκρυνση της εικόνας στο goggle θα ακολουθήσετε τους «δρόμους» όπου ταξιδεύουν για πολλά μίλια.
Το γεγονός ότι μπορούμε να δούμε αυτές τις δομές είναι κυρίως γιατί η φυσική διάβρωση έχει κάνει καλά την δουλειά της στα συντρίμμια που καλύπτονταν για χιλιάδες χρόνια. Μόλις εκτεθούν στον άνεμο, τα βράχια μοιάζουν σαν να είναι πλυμένα από την καθαριότητα τους.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά σε ό,τι εμφανίζεται για πρώτη φορά να είναι άδεια γη [C], θα παρατηρήσετε πολλούς κύκλους, δείχνοντας ότι ακόμη περισσότερες κατοικίες κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η περιοχή είναι γεμάτη από αυτές τις δομές και συνδετήριων οδών.
Μόλις τα ερείπια εξετάστηκαν, οι ερευνητές ήταν ανήσυχοι για να τοποθετήσουν το χαμένο πολιτισμό σε μια ιστορική προοπτική. Οι βράχοι είχαν καλυφτεί με μια πατίνα που φαινόταν πολύ παλιά, αλλά δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για τον άνθρακα14. Ήταν τότε που μια τυχαία ανακάλυψη αποκάλυψε την ηλικία του, και έστειλε ένα ρίγος στη σπονδυλική στήλη σε αρχαιολόγους και ιστορικούς!
Εκπληκτική ανακάλυψη: Ένα τεράστιο πέτρινο ημερολόγιο ευθυγραμμισμένο με τη ζώνη του Ωρίωνα

Βρίσκοντας τα ερείπια μιας μεγάλης κοινότητας, όπου υπολογίζεται ότι στέγαζε από 200.000 έως 400.000 ανθρώπους όπου ζούσαν και εργάζονταν μαζί, ήταν μια σημαντική ανακάλυψη από μόνη της. Αλλά το να χρονολογηθεί ήταν ένα πρόβλημα. Η πατίνα στους τοίχους πρότεινε ότι οι δομές ήταν πολύ παλιές. Άνθρακας 14 με τον οποίο γίνεται η χρονολόγηση γίνεται σε πράγματα όταν πυρκαγιές εισάγουν τη δυνατότητα ότι τα δείγματα θα μπορούσαν να είναι χρονολογήσιμα από τις πρόσφατες πυρκαγιές γρασιδιού του οποίου είναι κοινά στην περιοχή.

Η σημαντική ανακάλυψη ήρθε εντελώς απρόσμενα. Όπως Τίλλινγκερ περιγράφει:
” Ο Γιόχαν Χέϊν ανακάλυψε το Ημερολόγιο του Αδάμ, το 2003, από ατύχημα. Ήταν στη διαδρομή για να βρει έναν από τους πιλότους που συνετρίβη το αεροπλάνο τους στην άκρη του γκρεμού. Δίπλα στον τόπο της συντριβής ο Γιόχαν παρατήρησε μια πολύ περίεργη διάταξη από μεγάλες πέτρες να βγαίνουν από το έδαφος. Ενώ η διάσωση γινόταν των τραυματιών από περίπου 20 μέτρα κάτω από την πλευρά του γκρεμού, ο Γιόχαν περπάτησε πάνω στους μονόλιθους και αμέσως κατάλαβε ότι ήταν ευθυγραμμισμένοι με τα κύρια σημεία της Γης βόρεια, νότια, ανατολικά και δυτικά. Υπήρχαν τουλάχιστον 3 μονόλιθοι που ήταν ευθυγραμμισμένοι προς την ανατολή του ηλίου, αλλά στη δυτική πλευρά των ευθυγραμμισμένων μονόλιθων υπήρχε μια μυστηριώδης τρύπα στο έδαφος κάτι έλειπε.
Μετά από εβδομάδες και μήνες μέτρησης και παρατηρήσεων, ο Γιόχαν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν απόλυτα ευθυγραμμισμένες με την άνοδο και την πτώση του Ήλιου. Καθόρισε τα ηλιοστάσια και τις ισημερίες. Αλλά η μυστηριώδης τρύπα στο έδαφος παρέμεινε ένα μεγάλο πάζλ. Μια μέρα, ένας ντόπιος εμπειρογνώμονας φάνηκε στο μονοπάτι με το άλογο του, ο Χρήστος, ήρθε κάνοντας ιππασία. Αυτός γρήγορα εξήγησε στον Γιόχαν ότι υπήρχε μια παράξενη πέτρα σε σχήμα το οποίο είχε αφαιρεθεί από το σημείο πριν από λίγο καιρό. Προφανώς βρισκόταν κάπου κοντά στην είσοδο του εθνικού δρυμού.

Μετά από εκτενή έρευνα ο Γιόχαν βρήκε την τεράστια πετρά όπου έμοιαζε σαν άνθρωπο (ανθρωποειδές σχήμα)*. Ήταν άθικτη και είχαν τοποθετήσει μια πινακίδα πάνω της. Είχε χρησιμοποιηθεί από τοBlue Swallow για τον εορτασμό της έναρξης του Μπλε αποθεματικού Swallow το 1994. Η ειρωνεία είναι ότι αφαιρέθηκε από το πιο σημαντικό αρχαιολογικό χώρο μέχρι σήμερα μυστηριωδώς και επιστρέφεται στο απόθεμα για ελαφρώς διαφορετικούς λόγους. “

* Για μένα, η ανθρωπόμορφη πέτρα δείχνει σαφώς ένα μη ανθρώπινο ον. Γνωρίζουμε από πολλούς πολιτισμούς (συμπεριλαμβανομένης της αφρικανικής κουλτούρας που εξελίχθηκε από αυτά τα μέρη) ότι οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα να απεικονίζουν τα ερπετοειδή στην αληθινή τους μορφή. Έτσι, αυτή είναι η τέλεια απεικόνιση ενός ερπετού που στέκεται δίπλα κοιτάζοντας τη ζώνη του Ωρίωνα. Είναι σαφώς μη ανθρώπινο να ανήκουν στα αστέρια.
Η ακριβής τοποθεσία του ημερολογίου είναι εισηγμένη στο www.makomati.org . Οι πρώτοι υπολογισμοί της ηλικίας του ημερολογίου έγιναν με βάση την άνοδο του Ωρίωνα, ένα αστερισμό γνωστό για τρία φωτεινά αστέρια του που αποτελούν την «ζώνη» του μυθικού κυνηγού.
Οι ταλαντεύσεις της Γης που κατά καιρούς γίνονται γύρω από τον άξονά της, και έτσι οι αστέρες και αστερισμοί αλλάζουν γωνία της παρουσίασης τους στο νυχτερινό ουρανό σε κυκλική βάση. Αυτή η περιστροφή, που ονομάζεται μετάπτωση ολοκληρώνει έναν κύκλο περίπου κάθε 26.000 χρόνια. Με τον καθορισμό, όταν τα τρία αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα ήταν τοποθετημένα επίπεδα (οριζόντια) κατά τον ορίζοντα, μπορούμε να εκτιμήσουμε το χρόνο, όταν οι τρεις πέτρες στο ημερολόγιο ήταν σε ευθυγράμμιση με αυτά τα εμφανή αστέρια.

Τον πρώτο πρόχειρο υπολογισμό ήταν τουλάχιστον 25.000 χρόνια πριν. Ωστόσο, οι νέες και πιο ακριβείς μετρήσεις συνέχισαν να αυξάνουν την ηλικία. Ο επόμενος υπολογισμός παρουσιάστηκε από τον αρχαιολόγο-αστρονόμο ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για το φόβο της γελοιοποίησης από την ακαδημαϊκή αδελφότητα. Υπολογισμός του ήταν, επίσης, με βάση την άνοδο του Ωρίωνα και πρότεινε μια ηλικία τουλάχιστον 75.000 χρόνια. Η πιο πρόσφατη και πιο σοβαρή μέτρηση, που έγινε τον Ιούνιο του 2009, προτείνει μια ηλικία τουλάχιστον 160.000 χρόνια, με βάση την άνοδο του Ωρίωνα επίπεδη στον ορίζοντα, αλλά και από τη διάβρωση των βράχων που βρέθηκαν στην περιοχή.

Μερικά κομμάτια από τις πέτρες είχαν κοπεί και ήταν στο έδαφος, που εκτίθενται σε φυσική διάβρωση. Όταν τα κομμάτια τεθούν και πάλι μαζί περίπου 3 cm από πέτρα έχει ήδη φθαρεί. Αυτός ο υπολογισμός βοήθησε την εκτίμηση της ηλικίας του τόπου από τον υπολογισμό του ποσοστού της διάβρωσης του.
(Στην αριστερή γωνία μπορούμε να δούμε την ανθρωπόμορφη πέτρα που απεικονίζει το ερπετό να στέκεται δίπλα στη ζώνη του Ωρίωνα. Επίσης παρατηρήστε πόσο ψηλός είναι αυτός).
Αν δώσουμε προσοχή στα πινάκια των Σουμέριων αλλά και σε μεταγενέστερων πολιτισμών. Θα δούμε ότι δεν έχει σημασία τι πολιτισμός μελετάμε, όλα πάνε πίσω σε αυτό το τρίο:
1. Τους Ανουννάκι-Σαυροειδείς ή άλλα ερπετά / φίδι / δράκους θεούς!!!!
2. Ζώνη του Ωρίωνα!!!!
3. Το αστρικό σύμπλεγμα Πλειάδες!!!!
Αυτό το τρίο αποτελεί μια σύνθετη σύμπλεξη αλυσίδα: Νιμπίρου-Ανουννάκι-Η Αρχαία Αίγυπτος-(τώρα) Αφρική-Η λατρεία των Ιλλουμινάτοι-Βατικανό-Ωρίωνας-Πλειάδες-Τελετουργικές λατρείες-Ναοί και πυραμίδες.
 --> 

Οι αλήθειες στη Νότια Αφρική, διατηρούνται με την φυλή των Ζουλού, ειδικά οι Σαμάνοι που τα περνάνε από γενιά σε γενιά.
Ο David Icke συνάντησε στα ταξίδια του, μια Νότιο αφρικανική σαμάνο Ζουλού που ονομάζεται Κρέντο Μουτάβα. Αυτό το υπέροχο πρόσωπο αφηγείται την ιστορία των πρώτων θεών της Αφρικής. Ήταν ερπετά εξωγήινοι που ήρθαν στην Αφρική για να εξορύξουν χρυσό!!!! Επειδή χρειάζονταν εργαζόμενους, δημιούργησαν γενετικά τα πρώτα ανθρώπινα όντα, όπως τους σκλάβους. Είχαν επίσης διασταυρώσει με τις ανθρώπινες γυναίκες δημιουργώντας μια ανώτερη φυλή των ηγετών. Αυτοί οι ηγέτες (μισό καθαρόαιμος βασιλιάδες) ήταν η γέφυρα μεταξύ των ερπετών εξωγήινων και τους Αφρικανικούς λαούς. 

Η Κρέντο Μουτάβα είχε επίσης ένα πολύ παλιό κολιέ που λέει την ιστορία των πρώτων ημερών τους στη Γη. Από αυτό το κολιέ υπάρχει ένα ερπετό με μια γυναίκα, ένα ιπτάμενο δίσκο ( γνωστό ως UFO), το Αστέρι του Δαβίδ (η πιθανή εξήγηση του Wayne Herschel είναι ότι το αστέρι του Δαυίδ σημαίνει, όπως και στον ουρανούς έτσι στη Γη. Και αναφέρεται στην άφιξη ερπετόμορφων στη Γη.), τη ζώνη του Ωρίωνα και πολλά άλλα στοιχεία.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω την Μουτάβα Κρέντο, με παράσταση ενός ερπετού (όπως τους βλέπει) στο κληρονομικό της κολιέ:
Μετά από τις συνεντεύξεις ο Icke που έκανε με την Κρέντο Μουτάβα και έγιναν γνωστά τα στοιχεία αυτά η σαμάνος βασανίστηκε και το κολιέ εκλάπη. Πίσω από τους εγκληματίες ήταν ένας λευκός άνδρας που δεν είχε δει ποτέ η Κρέντο πριν.
Αυτό το υπέροχο πρόσωπο λέει, επίσης, την ήδη γνωστή ιστορία (από όλους τους άλλους πολιτισμούς), ότι οι Αφρικανοί άνθρωποι δεν είχαν το δικαίωμα να απεικονίζουν την Σαυροειδείς στο ερπετόμορφο σχήμα τους. Εκείνοι που έσπασαν αυτόν τον κανόνα σκοτώθηκαν από τους ερπετοειδής.

Συναντάμε σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς σχεδόν την ίδια ιστορία. Πώς θα μπορούσε χιλιάδες μίλια χώρια πολιτισμών να έχουν τις ίδιες ιστορίες της δημιουργίας μας αλλά και τα ερπετά θεούς;
Χρυσός εξόρυξη-πόσο καιρό πριν;

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η εξόρυξη πραγματοποιήθηκε, στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια της παλαιολιθικής εποχής εκεί!!!! Αρχαιολογικές μελέτες δείχνουν ότι πράγματι έτσι είναι.
Συνειδητοποιώντας ότι τα εγκαταλελειμμένα αυτά αρχαία ορυχεία μπορεί να υποδεικνύουν ότι κάποιος εξελιγμένος πολιτισμός τα είχε φτιάξει, η ηγετική εταιρεία εξόρυξης της Νότιας Αφρικής, η Άγγλο-Αμερικανική Corporation, στη δεκαετία του 1970 απασχόλησαν αρχαιολόγους να ψάξουν για τέτοια αρχαία ορυχεία. Δημοσίευση εκθέσεις (Optima) λεπτομερώς η ανακάλυψη στη Σουαζιλάνδη και άλλες τοποθεσίες στη Νότια Αφρική από εκτεταμένες περιοχές εξόρυξης με άξονες σε βάθη από πενήντα πόδια. Αντικείμενα όπως πέτρα και κάρβουνο ημερομηνίες των 35.000, 46.000 και 60.000 π.χ. για αυτούς τους τόπους. Οι αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι που προσχώρησαν στην χρονολόγηση των ευρημάτων πιστεύεται ότι η τεχνολογία εξόρυξης χρησιμοποιήθηκε στη Νότια Αφρική “κατά το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου πριν 100.000 π.χ.”

Τον Σεπτέμβριο του 1988, μια διεθνής ομάδα φυσικών ήρθε στη Νότια Αφρική για να εξακριβώσει την ηλικία των ανθρώπινων οικότοπων στη Σουαζιλάνδη και στην χώρα των Ζούλου. Οι πιο σύγχρονες τεχνικές έδειξαν ηλικία των 80.000 έως 115.000 χρόνια.
Όσον αφορά τα πιο αρχαία ορυχεία χρυσού της Μονοτάπα στη νότια Ζιμπάμπουε, οι μύθοι των Ζούλου υποστηρίζουν ότι είχαν εργαστεί με “τεχνητά παραγόμενες σάρκες και το αίμα τους δημιουργήθηκε από τους πρώτους ανθρώπους.” Οι Ζούλου αφηγούνται μύθους για αυτούς τους σκλάβους, “πήγαν στην μάχη με τον άνθρωπο-μαϊμού “, όταν” το μεγάλο αστέρι του πολέμου εμφανίστηκε στον ουρανό. “

(Βλ. Ιντάμπα τα παιδιά μου, των Ζουλού άνθρωποι).[Genesis Revisited]
βρίσκω πολύ ενδιαφέρον τις ακόλουθες δηλώσεις από το άρθρο του Νταν Εδέμ:
“Φαίνεται ότι οι άνθρωποι έχουν αποτιμηθεί για τον χρυσό. Είναι, και αναφέρονται στη Βίβλο, περιγράφοντας τον Κήπο της Εδέμ και τα ποτάμια του:
Γεννήσεις 2:11 -Το όνομα του πρώτου [ποταμός] είναι Πίσσων!!!, ρέει γύρω από όλη τη γη της Αβίλα, όπου υπάρχει χρυσός “
ΚΑΙ
“Γιατί οι αρχαίοι άνθρωποι εργάζονται τόσο σκληρά για να εξορύξουν χρυσό; Δεν μπορείς να το φας. Είναι πάρα πολύ μαλακό για να τον χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο λήψης. Δεν είναι πραγματικά χρήσιμο για οτιδήποτε άλλο εκτός από στολίδια και τη φυσική ομορφιά του, είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλα μέταλλα όπως ο χαλκός ή ο άργυρος. Γιατί ήταν τόσο σημαντικός ο χρυσός στην πρόωρη ιστορία homosapiens; “

Πάντα ήθελα να γράψω ένα άρθρο για να εξηγήσει γιατί οι άνθρωποι εκτιμάνε τόσο πολύ το χρυσό, αλλά το άρθρο θα ήταν πολύ μεγάλο και θα συμμετέχουν πάρα πολλά μαθήματα ιστορίας. Αλλά τώρα, σε αυτό το πλαίσιο, η απάντηση είναι πολύ απλή και χτυπά το κέντρο της:
«Ο χρυσός ήταν πάντα πολύτιμος για εμάς, επειδή οι θεοί θεώρησαν ότι είναι πολύτιμο!!!! Αν θυσίασαν τόσα πολλά για την εξαγωγή, τότε θα πρέπει να είναι πολύτιμα!!!! “ Αυτή ήταν η ιδέα βάσης που έδωσε στο χρυσό τόση αξία στα πρωτόγονα μυαλά μας, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Οι Ανουννάκι που απαιτείται να θεραπεύσουν με χρυσό την ατμόσφαιρα του πλανήτη τους, θέλαμε το χρυσό, επειδή το θεώρησαν πολύτιμο.

Εξακολουθώ να ακούω αρκετά συχνά σήμερα την έκφραση: ” χρυσό, το μέταλλο των θεών» , αλλά αυτό ήταν μάλλον ένα πολύ κοινό πράγμα που έπρεπε να πούμε τότε. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι μετά τους Ανουννάκι μεταφέρθηκε στις υπόγειες πόλεις τους, οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν το χρυσό ως υπέρτατο νόμισμα.

Αλλά κοιτάζοντας την σύγχρονη ιστορία μας, ο χρυσός εξακολουθεί να διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα σχέδια της ελίτ……

Πρώτα απ ‘όλα, οι τραπεζίτες άλλαξαν τον κανόνα που αναφέρει ότι το νόμισμα μιας χώρας θα πρέπει να υποστηρίζεται από το χρυσό στο θησαυροφυλάκιο τους. Μετά την κίνηση αυτή, τα χρήματά μας έγιναν άχρηστα κομμάτια χαρτί (ή ψηφία στην οθόνη ενός υπολογιστή) και οι τραπεζίτες είχαν ελεύθερη πρόσβαση στα αποθέματα χρυσού, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να τους κρατήσει υπό επιτήρηση.

Δεν θα ήθελα να συνεχίσω άλλο για το θέμα του χρυσού…….. Δείτε αυτό το άρθρο αλλά και την ανακάλυψη ως μια φανταστική ιστορία…. είναι όμως γιατί όλα τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο. Είμαι σίγουρος ότι οι φανατικοί αρχαιολάτρες της Ελλάδος θα μου πουν ότι προωθώ την ιστορία σε τροπή και αφήνω την Ελληνική από έξω…… Κάνετε λάθος κύριοι για αυτά τα στοιχεία που αναφέρω περί των Σαυροειδών-Ανουννάκι η μυθολογία μας τα λέει πολύ απλά ΚΡΟΝΙΟΙ-ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ και μετέπειτα η αρχαία ιστορία για τους Σπαρτούς που τους ονόμαζαν έτσι γιατί οι κόγχες των ματιών τους ήταν όπως των ερπετών….. αν σας λέει κάτι αυτό!!!!

Εμείς δεν χρειαστήκαμε σαμάνους για να τα λένε από γενιά σε γενιά είχαμε τους ραψωδούς μας αλλά και τους ιστορικούς-χρονογράφους μας όπου τα διέσωσαν όλα αυτά!!! Τώρα αν ξέρετε την μυθολογία μας και την αρχαία ιστορία μας και μπορείτε να συνδυάσετε κάποια πράγματα θα δείτε πόσο δίκιο έχω….. Και κάτι ακόμα μην ξεχνάτε τις << φωνές >> κάποιων Ελλήνων αλλά και ξένων αρχαιολόγων ότι η αργοναυτική εκστρατεία έγινε από 6.000 έως και 160.000 χρόνια πριν ο πόλεμος της Τροίας για την ωραία Ελένη και καλά……!!!! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που αν την αγγίξουμε θα χρειαστώ 10 τόμους για να το αναλύσουμε. Στο μέλλον θα το προσεγγίσω για να πάρετε κάποια ιδέα…….

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
ΠΗΓΗ

Στόλος UFO απογειώνεται από το Φεγγάρι (VIDEO)

 Στόλος UFO απογειώνεται από το Φεγγάρι (VIDEO)

Ένα καταπληκτικό video ανέβασε το danielofdoriaa's channel στο YouTube
όπου βλέπουμε την απογείωση από πολλές φωτεινές σφαίρες από το Φεγγάρι.Σύμφωνα με το κανάλι μας εξηγεί τα παρακάτω:


Τι στο διάολο συμβαίνει εκεί πάνω; 
Ενώ μαγνητοσκοπούσα το φεγγάρι στις 15 Σεπτεμβρίου του 2012 με το τηλεσκόπιο μου Canon EOS 600D είδα 13 φωτεινές σφαίρες πιθανότατα ξεκινώντας από μια μυστική εξωγήινη βάση (Moonbase). Έχω επεξεργαστεί το ακατέργαστο υλικό και χρησιμοποιώ dirrentent χρώμα για να πάρετε μια καλύτερη ματιά αυτών των αντικειμένων. Αν νομίζετε ότι είναι ψεύτικο απλά κάντε μία αναζήτηση στο YouTube για  "UFO ξεκινώντας από το φεγγάρι" ή "UFO να προσγειώνονται στο φεγγάρι". 

Αληθινό ή Ψεύτικο εσείς αποφασίζεται 

Στους δρόμους βγήκαν Ισπανοί και Πορτογάλοι ενάντια στα μέτρα λιτότητας


Στους δρόμους βγήκαν Ισπανοί και Πορτογάλοι ενάντια στα μέτρα λιτότητας


Στους δρόμους βγήκαν Ισπανοί και Πορτογάλοι ενάντια στα μέτρα λιτότητας

Μαζικές διαδηλώσεις στην Ισπανία και στην Πορτογαλία πραγματοποιήθηκαν χτες κόντρα στα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις λόγω οικονομικής κρίσης και ύφεσης.

Δεκάδες χιλιάδες Ισπανοί πραγματοποίησαν διαδήλωση στη Μαδρίτη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές και την αύξηση της φορολογίας εν μέσω της βαθιάς ύφεσης που πλήττει τη χώρα.

Καθηγητές, νοσοκόμες και εργαζόμενοι σε κοινωνικές υπηρεσίες βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας μια ημέρα μετά την δήλωση της ισπανικής κυβέρνησης ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει νέες οικονομικές μεταρρυθμίσεις που ενδεχομένως να περιλαμβάνουν περισσότερα μέτρα λιτότητας.

Διαδηλωτές από ολόκληρη τη χώρα με σφυρίχτρες στο στόμα κρατούσαν πανό που έγραφαν συνθήματα όπως «Αρκετά!» και «Βυθίζουν τη χώρα», διαμαρτυρόμενοι έτσι κατά των περικοπών στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης και των κοινωνικών υπηρεσιών.
Στους δρόμους βγήκαν Ισπανοί και Πορτογάλοι ενάντια στα μέτρα λιτότητας


Η ισπανική κυβέρνηση, η οποία έχει δεσμευτεί σε μια διαδικασία μείωσης του δημοσιονομικού της ελλείμματος, ενέκρινε χθες Παρασκευή σχέδιο νόμου, το οποίο προβλέπει την επιβολή μιας νέας σειράς φόρων στον ενεργειακό τομέα της Ισπανίας, και που αναμένεται να της αποφέρουν 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η ισπανική κυβέρνηση προβλέπει επίσης την εισαγωγή νέων φόρων για την πυρηνική ενέργεια, έναν φόρο για την υδροηλεκτρική ενέργεια, όπως και έναν φόρο 6% στην παραγωγή ενέργειας εν γένει.

Δεκάδες χιλιάδες Πορτογάλοι διαδήλωσαν στη Λισαβόνα

Περισσότεροι από 100.000 χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Λισαβόνα και χιλιάδες ακόμη σε άλλες πόλεις της Πορτογαλίας κατά των μέτρων λιτότητας που έχει υιοθετήσει η κεντροδεξιά κυβέρνηση του Πέδρο Πάσος Κοέλιο.

«Σταματήστε την κοινωνική τρομοκρατία», «Αυτοί που κλέβουν την Πορτογαλία πρέπει να δικαστούν», «Σε λίγο το κράτος θα κλέβει τους νεκρούς», ήταν μερικά από τα συνθήματα που έγραφαν αφίσες και πανό που είχαν αναρτήσει οι διαδηλωτές στη Λισαβόνα.

«Ας πάει στον διάβολο η τρόικα», ήταν το κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών που με αυτό τον τρόπο εξέφραζαν την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στη χώρα σε αντάλλαγμα για το δάνειο των 78 δισεκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε το 2011 στη χώρα από την ΕΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Οι διαδηλώσεις, που εκτός από τη Λισαβόνα πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες 30 πόλεις της Πορτογαλίας, έγιναν έπειτα από έκκληση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook πανεπιστημιακών, καλλιτεχνών, ποιητών και μουσικών και δεν είχαν πολιτικό χαρακτήρα, αν και κάποιες από αυτές είχαν την υποστήριξη κάποιων κομμάτων της άκρας αριστεράς και του βασικού πορτογαλικού συνδικάτου CGTP.

Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει αυξηθεί μετά τις πρόσφατες αποφάσεις της πορτογαλικής κυβέρνησης να προχωρήσει φέτος σε νέες αυξήσεις φόρων και να μειώσει του χρόνου κατά 11% με 18% τους μισθούς, ένα μέτρο που, σύμφωνα με τους ειδικούς, ισοδυναμεί με την απώλεια ενός μισθού.
Στους δρόμους βγήκαν Ισπανοί και Πορτογάλοι ενάντια στα μέτρα λιτότητας - RAMNOUSIA ΠΗΓΗ
Στους δρόμους βγήκαν Ισπανοί και Πορτογάλοι ενάντια στα μέτρα λιτότητας



πηγή

ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΛΟΓΓΓΓΓΑΑΑΑΑ!!!!!! ---Ε--Ο--Ε--

H υπερθέρμανση του πλανήτη μας σε 26'' (βίντεο NASA)


H υπερθέρμανση του πλανήτη μας σε 26'' (βίντεο NASA)


Image

Η NASA κατόρθωσε να χωρέσει σε 26 δευτερόλεπτα το πώς αυξήθηκε η θερμοκρασία του πλανήτη μας από το 1880 έως σήμερα.

Δείτε πόσο έχει επηρεαστεί το περιβάλλον από τους ρύπους της τεχνολογίας, των βιομηχανιών και των οχημάτων.

Πηγή