Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τι γίνεται αν οι γνωστοί "μάγοι"-ταχυδακτυλουργοί-μενταλιστ συνεργάζονται με δαίμονες ;

Τι γίνεται αν οι γνωστοί "μάγοι"-ταχυδακτυλουργοί-μενταλιστ συνεργάζονται με δαίμονες ;

Μια νέα ματια στον κόσμο της ταχυδακτυλουργίας....Δες με προσοχή !
Το θέμα το φέρνουμε για ανάλυση απο ολους τους ερευνητές φίλους ...δείτε πρώτα όλα τα video και μετά εκφέρεται γνώμη!
Τι γίνεται αν οι γνωστοί "μάγοι"-ταχυδακτυλουργοί-μενταλιστ συνεργάζονται με δαίμονες ; ΠΗΓΗ

ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(anekshghtakaiapokryfa.blogspot.de/ "Ανεξήγητα και Απόκρυφα")
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΑΗΛ.....
ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ilioswebradio.com/index.php/chat
ilioswebradio.com
ilioswebradio.com/player.html

ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ from ΗΛΙΟΣ WEBΡΑΔΙΟ on Vimeo.

Στα έγκατα της Γης υπάρχει ένας τεράστιος ωκεανός

Στα έγκατα της Γης υπάρχει ένας τεράστιος ωκεανός

 
Ίσως τόσο μεγάλος, όσο όλοι μαζί οι ωκεανοί του πλανήτη, αποκάλυψε ένα μικρό διαμάντι που «ξέρασε» ηφαιστειακή έκρηξη 

Μια άγνωστη «υγρή ζώνη» με τεράστια αποθέματα νερού, ίσως και.....


όσο όλοι οι ωκεανοί μαζί, υπάρχει σε βάθος 410 έως 600 χιλιομέτρων στα έγκατα της Γης, όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες, μελετώντας ένα μικρό ακατέργαστο διαμάντι που «ξέβρασε» κάποια ηφαιστειακή έκρηξη στη ρηχή κοίτη ενός ποταμού της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τον Γράχαμ Πίρσον του καναδικού πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, ο οποίος μελέτησε το διαμάντι και τη δημιουργία του, ο ωκεανός αυτός δεν πλέει αλλά συγκρατείται ανάμεσα σε ορυκτά. «Δεν είναι ένας ωκεανός σε στιλ Ιουλίου Βερν, όπου μπορεί να πλέει μια βάρκα», δήλωσε ο καθηγητής γεωχημείας. Στη χειρότερη περίπτωση, είπαν οι επιστήμονες αναλύοντας τα συστατικά του διαμαντιού, πρέπει να υπάρχουν τοπικές «οάσεις» νερού στο εσωτερικό της Γης, που από κοινού απαρτίζουν ένα τεράστιο απόθεμα νερού στη περιοχή ακριβώς κάτω από τον φλοιό. Για την προέλευση του νερού σε τόσο μεγάλο βάθος οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ή φτάνει εκεί από τους ωκεανούς ή ότι προϋπήρχε εκεί από τη δημιουργία του πλανήτη.

Η μελέτη με την εκπληκτική διαπίστωση δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature», σύμφωνα με το BBC, το «Science» και τη βρετανική «Γκάρντιαν».
Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2014/03/blog-post_3248.html#ixzz2w3Mczq3k

ΒΙΝΤΕΟ: RFID tag κρυμμένο στη σόλα των παπουτσιών. Περπατάμε και οι σόλες των παπουτσιών μας εκπέμπουν και λαμβάνουν σήμα!!! (δηλ. πληροφορίες)

ΒΙΝΤΕΟ: RFID tag κρυμμένο στη σόλα των παπουτσιών. Περπατάμε και οι σόλες των παπουτσιών μας εκπέμπουν και λαμβάνουν σήμα!!! (δηλ. πληροφορίες)


Δείτε ένα εντυπωσιακό video για το που κρύβουν οι εταιρείες τα RFID tags: Μέσα στην σόλα των παπουτσιών μας!!! Πρόκειται για παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα.
Υπάρχει πιθανότητα η νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (κατ΄ευφημισμόν Κάρτα του Πολίτη) να περιέχει τέτοιο RFID tag, κρυμμένο μέσα στο πλαστικό, το οποίο όλη την ώρα θα εκπέμπει και θα λαμβάνει σήμα (δηλ. πληροφορίες);
Η γερμανική ηλεκτρονική ταυτότητα πάντως έχει τέτοιο chip κρυμμένο μέσα της (δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας: http://id-ont.blogspot.com/2010/10/rfid-chip.html και εδώ ρεπορτάζ της DEUTSCHE WELLE: http://id-ont.blogspot.com/2010/10/deutsche-welle-chip.html)
ΔΕΙΤΕ το σχετικό video με τα παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα και έχουν στη σόλα κρυμμένο ένα rfid tag:
ΠΗΓΗ

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Το τσιπάρισμα ανθρώπων έρχεται

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Το τσιπάρισμα ανθρώπων έρχεται - YouTube ΠΗΓΗ