Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Είδηση – βόμβα: Η Siemens παίρνει τη ΔΕΗ!…


Είδηση – βόμβα: Η Siemens παίρνει τη ΔΕΗ!…

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Αν και ερευνάται ακόμη το σκάνδαλο με τις μίζες, η γερμανική εταιρεία θέλει το φιλέτο από τα 50 δις με τις «ευλογίες» της Μέρκελ

deh Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αληθινό;;; Να μας κατηγορούν για συκοφάντες τα μπλοκ που λέμε για την κρυφή ατζέντα και να βγαίνει αυτό;;;

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Η αποκλειστική πληροφορία που έχει το Press-gr προέρχεται από αξιόπιστες πηγές και είναι πολύ σημαντική: Ως γνωστόν η ΔΕΗ -μετά τις νέες εξελίξεις και αποφάσεις των Βρυξελλών για την εξασφάλιση των 50 δισ. ευρώ- περιλαμβάνεται, ως ένα από τα «φιλέτα», στις προς πώληση ΔΕΚΟ. Θέλει λοιπόν να την εξαγοράσει η γερμανική SIEMENS. Ναι, η γνωστή SIEMENS!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα, προς την κατεύθυνση αυτή συμφωνεί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ η οποία προ ημερών δήλωσε κιόλας ότι προϋπόθεση για να βοηθήσει τη χώρα μας είναι να προχωρήσει το πρόγραμμα πώλησης δημόσιας περιουσίας από την Ελλάδα.
Όπως καταλαβαίνετε, το ενδιαφέρον της Siemens να πάρει τη ΔΕΗ δίνει και μια άλλη διάσταση στο θέμα δεδομένου ότι ο γερμανικός κολοσσός βαρύνεται με…
το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο δωροδοκιών στη χώρα μας, του οποίου η διερεύνηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται μαζί του και το ελληνικό δημόσιο για το θέμα των αποζημιώσεων.
Με αυτά τα δεδομένα, η πληροφορία αυτή συνιστά επομένως είδηση – βόμβα!

Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία!


Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία!

 Πρωτοφανής προβοκάτσια διεθνώς σε βάρος της Ελλάδας από τη μεγάλη γαλλική εταιρεία Quinette που κατασκευάζει σε όλο τον κόσμο καθίσματα υψηλής αισθητικής για θέατρα, κινηματογράφους και χώρους αναψυχής.
 Οι Γάλλοι της εταιρείας αυτής εμφανίζουν την Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος και όχι σαν ελληνική επικράτεια.
 Συγκεκριμένα στη λίστα με τα διεθνή κατασκευαστικά projects σε όλον τον κόσμο, στη σελ. 5 το όνομα της Κρήτης υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα κράτη του κόσμου σαν αυτόνομο κράτος, όπου αναφέρονται και οι εργασίες που έκανε η Quinette στους κινηματογράφους του Ηρακλείου Αστόρια, Κρόνος, Σινέ-Τζαγκαράκης και στο πλοίο Βιτσέντζος Κορνάρος.
 Στη σελ. 7 της ίδιας λίστας αναφέρει την Ελλάδα σαν μια διαφορετική χώρα και τους κινηματογράφους που έχει προσφέρει τις δημιουργίες της η γαλλική εταιρεία (Απόλλων, Αστόρια, Άττικα 2 κ.λ.π. στην Αθήνα). Το site της εταιρείας Quinette περιέργως υπάρχει εδώ και μέρες στην ιστοσελίδα του θεάτρου Badminton στο Γουδί.
 Να σημειωθεί ότι εδώ και μερικά χρόνια από ανθελληνικούς κύκλους καλλιεργείται η ιδέα μιας αυτόνομης Κρήτης που θα προέλθει μετά από δημοψήφισμα, ενώ σε ορισμένα sites του εξωτερικού εμφανίζεται μια σημαία της δήθεν αυτόνομης Κρήτης που έχει μια ημισέληνο σε κόκκινο και μπλε φόντο.

Είπατε κάτι για τον έλεγχο του καιρού?


Επιστήμονες προσπαθούν να αλλάξουν τον καιρό!


 Επιστήμονες που προσελήφθησαν από τον ηγέτη του Αµπου Ντάµπι και πρόεδρο των Ηνωµένων Αραβικών Εµιράτων σεΐχη Χαλίφα µπιν Ζαγέντ Αλ Ναγιάν υποστηρίζουν ότι προκάλεσαν σειρά ραγδαίων βροχοπτώσεων στο αραβικό εµιράτο, χρησιµοποιώντας νέα τεχνολογία που σχεδιάστηκε για να µπορεί ο άνθρωπος να ελέγχει τον καιρό.
 Σύµφωνα µε τους βρετανικούς «Sunday Times»,το απόρρητο αυτό πρόγραµµα λέγεται ότι προκάλεσε πέρυσι πάνω από 50 καταιγίδες στην ανατολική περιοχή Αλ Αΐν.
 Οι περισσότερες σηµειώθηκαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όταν στην περιοχή αυτή δεν βρέχει καθόλου. Η µετεωρολογική υπηρεσία της χώρας δεν είχε προβλέψει ούτε συννεφιά, ούτε βέβαια βροχή.
 Ο Χέλµουτ Φλούρερ, ιδρυτής της Meteo Systems International, της ελβετικής εταιρείας που επιβλέπει το πρόγραµµα, αναφέρει σ’ ένα εµπιστευτικό βίντεο της εταιρείας: «Αυτή τη στιγµή εφαρµόζουµε τη νεωτεριστική τεχνολογία µας για δηµιουργία βροχής Weathertec στην περιοχή του Αλ Αΐν στο Αµπου Ντάµπι. Αρχίσαµε τον Ιούνιο 2010 και πετύχαµε έναν αριθµό βροχοπτώσεων».
 Οι επιστήµονες της Meteo Systems χρησιµοποίησαν γιγάντιους ιονιστές για να εκπέµψουν αρνητικά φορτισµένα σωµατίδια στον αέρα πάνω από την Αλ Αΐν. Τα σωµατίδια αυτά προσκολλώνται σε σωµατίδια σκόνης που υπάρχουν στην ατµόσφαιρα και αφθονούν πάνω από τις ερήµους.
 Στη συνέχεια ανεβαίνουν ψηλά επειδή θερµαίνονται από τον ήλιο και όταν φτάσουν σε ορισµένο ύψος, προσελκύουν µόρια ύδατος στην ατµόσφαιρα, τα οποία συµπυκνώνονται γύρω τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο δηµιουργούν σύννεφα και βροχή.

Βρέθηκε η Χαμένη Ατλαντίδα;


Βρέθηκε η Χαμένη Ατλαντίδα;


 Τη θέση όπου βρισκόταν η θρυλική Ατλαντίδα, η οποία υπήρξε και αυτή «θύμα» ενός τσουνάμι, υποστηρίζει ότι εντόπισε ομάδα Αμερικανών ερευνητών. Την ανακάλυψή της παρουσίασε σε τηλεοπτικό δίκτυο στις ΗΠΑ.
 «Αυτή είναι η δύναμη των τσουνάμι», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Richard Freund από το πανεπιστήμιο του Hartford, αναφερόμενος στην ερμηνεία ότι η Ατλαντίδα χάθηκε κάτω από ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα.
 «Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένα τέτοιο κύμα μπορεί να σαρώσει ακόμα και σχεδόν 100 χιλιόμετρα ενδοχώρας. Για ένα τέτοιο φαινόμενο μιλάμε», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters.
 Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε μια δορυφορική φωτογραφία μιας βυθισμένη πόλης για να λύσει το αρχαίο μυστήριο. Η πρωτοτυπία των ερευνητών είναι ότι δεν έψαξαν τη χαμένη πόλη στη θάλασσα.
 Η μελέτη της φωτογραφίας οδήγησε την ομάδα στην πόλη Cadiz της νοτιοδυτικής Ισπανίας. Εκεί πιστεύουν οι ερευνητές ότι κρύβεται, θαμμένη στους απέραντους βάλτους, η χαμένη Ατλαντίδα.
 Αρχαιολόγοι και γεωλόγοι ερευνούσαν για δύο χρόνια τη βαλτώδη περιοχή, χρησιμοποιώντας ραντάρ υπεδάφους, ψηφιακούς χάρτες και τεχνολογία υποβρύχιων
 συστημάτων.
 Την πεποίθηση των ερευνητών ότι βρήκαν την Ατλαντίδα ενισχύουν τα αρχαιολογικά ευρήματα οικισμών στην κεντρική Ισπανία. Εκεί πιστεύουν ότι μεταφέρθηκαν για να κατοικήσουν οι κάτοικοι της Ατλαντίδας, μετά την καταστροφή από το γιγαντιαίο τσουνάμι. «Η ανακάλυψή μας έχει μια επιφάνεια αξιοπιστίας, ειδικά για την αρχαιολογία», υποστηρίζει ο Freund.
 Το επόμενο βήμα για τους ερευνητές είναι να ξεκινήσουν ανασκαφές στην περιοχή των βάλτων, καθώς και στην κεντρική Ισπανία, όπου βρίσκονται οι οικισμοί πιθανώς των κατοίκων της Ατλαντίδας που σώθηκαν. Οι γεωλογικές μελέτες και η χρονολόγηση των αντικειμένων θα δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη οπτική στη φιλόδοξη επίλυση του μυστηρίου.

Ελικόπτερο το UFO από το βίντεο του τσουναμι της Ιαπωνίας.



Και επειδή δεν πρέπει να είμαστε κάθετοι και απόλυτοι σε ότι βλέπουμε και ακούμε ,κάποιος φίλος και προκαταβολικά τον ευχαριστώ πολύ μου έστειλε αυτό το βίντεο που ξεκαθαρίζει απολύτως το θέμα με το άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο στο τσουναμι της Ιαπωνίας. Είναι ένα ελικόπτερο που ο πιλότος ομολογώ λίγο ριψοκίνδυνος πετά σε απόσταση αναπνοής επάνω από την κινούμενη καταστροφή. Ευχαριστούμε τον φίλο((  Christos Armpouniotis))  για την ενημέρωση..
δειτε το video ...

UFO πάνω από ηφαίστειο στην Ιαπωνία (video)

UFO πάνω από ηφαίστειο στην Ιαπωνία (video)


Ένα video όπου διακρίνεται ένα (ή δύο) UFO πάνω από ένα ενεργό ηφαίστειο στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο.
Το video προέρχεται από το ηφαίστειο Sakurajima στη νήσο Kyushu, μία περιοχή που δεν επηρεάστηκε άμεσα από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
Διακρίνεται μία orb φωτεινή σφαίρα πάνω από το ενεργό ηφαίστειο και στο τέλος μία ακόμη παρόμοια φωτεινή σφαίρα που φαίνεται να βγαίνει μέσα από το ηφαίστειο με κατεύθυνση κάθετα προς τα πάνω!
Δείτε το video:
Το ερώτημα είναι γιατί καταγράφονται συνεχώς αναφορές για εμφανίσεις UFO πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από μεγάλες αλλαγές (σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, πλημμύρες, κτλ); Μήπως οι εξωγήινοι έρχονται για να μας προειδοποιήσουν τι πρόκεται να συμβεί; Μήπως μας επισκέπτονται για να καταγράψουν τα φαινόμενα αυτά και τις αντιδράσεις τους στον κόσμο μας;

Νέα έκρηξη στο εργοστάσιο Φουκουσίμα, πυρηνικός εφιάλτης στην Ιαπωνία



Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Νέα έκρηξη στο εργοστάσιο Φουκουσίμα, πυρηνικός εφιάλτης στην Ιαπωνία



Δορυφορική εικόνα μετά την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο (Φωτογραφία:Associated Press )



ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το ίδιο πρακτωρείο αναφέρει οτι μερικάλ επτά μετά την έκρηξη μετρήθηκε αυξηση της ραδιενέργειας στο Βλαδιβοστόκ της Απω Ανατολής ( Σιβηρίας-Ρωσίας ) δηλδή σε απόσταση 800 χιλιομέτρων μακρυά απο τον αντιδραστήρα! Αυτό σημαίνει οτι μάλλον απο ρίγμα στο κέλυφος του αντιδραστήρα διέφυγε καθαρή ακτινοβολία Γάμα που κινηται με την ταχύτητα του φωτός και δεν ειναι απο ραδιενεργό νέφος το οποιο μετακινειται όπως τα σύνεφα υδρατμών.

Τόκιο, Ιαπωνία
Έναν πυρηνικό εφιάλτη ζουν οι κάτοικοι της Ιαπωνίας. Τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα) σημειώθηκε έκρηξη στον αντιδραστήρα 2 του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα Νταϊτσί, ενώ φωτιά ξέσπασε και στον αντιδραστήρα 4 του ίδιου εργοστασίου, πιθανότατα από έκρηξη υδρογόνου. Μετά την έκρηξη, τα επίπεδα ραδιενέργειας στην περιφέρεια Φουκουσίμα πολλαπλασιάστηκαν και ήδη «χαμηλά» επίπεδα ραδιενεργού νέφους εντοπίστηκαν τόσο στην ατμόσφαιρα στο Τόκιο όσο και στη ρωσική Απω Ανατολή. Σε διάγγελμά του ο Ιάπωνας πρωθυπουργός κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους. Γύρω από τη ζώνη κινδύνου έχει εκκενωθεί περιοχή ακτίνας 20 χιλιομέτρων.

Ήταν η τρίτη κατά σειρά έκρηξη, μετά τον σεισμό των 9 βαθμών και το τσουνάμι που εξαφάνισε από τον χάρτη ολόκληρες περιοχές. Το Σάββατο, αλλά και χθες, Δευτέρα, σημειώθηκαν εκρήξεις στους αντιδραστήρες 1 και 3. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι ζημιές στις πληγείσες από τον σεισμό και το τσουνάμι περιοχές ανέρχονται σε 200 δισ. δολάρια.

Από την έκρηξη καταστράφηκε το περίβλημα του πυρήνα του αντιδραστήρα Νο.2, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαρροή ραδιενεργών υγρών, αλλά και ραδιενεργού ατμού. Λίγες ώρες πριν τη νέα έκρηξη, η Ιαπωνία είχε ζητήσει επίσημα τη συνδρομή της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Αμέσως μετά την έκρηξη, τα επίπεδα ραδιενέργειας στον ατμοσφαιρικό αέρα γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο τετραπλασιάστηκαν. Η μέτρηση των επιπέδων ραδιενεργής ακτινοβολίας στις 8.30' το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα) έφθασε στις 8,217 μονάδες μέτρησης από 1,941, που ήταν 40 λεπτά νωρίτερα και πριν από τη νέα έκρηξη. Στην ενημέρωση προς την ΙΑΕΑ αναφέρεται ότι το επίπεδο της ραδιενέργειας ανά ώρα στον πυρηνικό σταθμό έφτασε μέχρι τα 400 μιλισιβέρτ (mSv).

Αργότερα η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της περιφέρειας Φουκουσίμα μειώθηκαν. Ανησυχία προκαλεί, όμως, το γεγονός ότι μικρή άνοδος της θερμοκρασίας παρατηρήθηκε στους αντιδραστήρες 5 και 6 του πυρηνικού σταθμού.

Γύρω από τη ζώνη κινδύνου έχει εκκενωθεί περιοχή ακτίνας 20 χιλιομέτρων, ενώ η κυβέρνηση προειδοποίησε ότι η μόλυνση βλαβερά επίπεδα για την ανθρώπινη υγεία.

Όπως έγινε γνωστό, μέλη του πληρώματος του 7ου στόλου των ΗΠΑ που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης έχουν εκτεθεί σε ακτινοβολία και τα πλοία απομακρύνθηκαν από τα πυρηνικά εργοστάσια που έχουν υποστεί ζημιές.

Έλεγχοι σε τρία ελικόπτερα που επέστρεφαν από αποστολή κοντά στο Σεντάι της βορειοανατολικής Ιαπωνίας έδειξαν «χαμηλά επίπεδα ραδιενέργειας σε 17 μέλη των πληρωμάτων» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

«Το επίπεδο ραδιενέργειας ήταν χαμηλό που εξαφανίστηκε όταν τα μέλη του πληρώματος πλύθηκαν με νερό και σαπούνι. Υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και δεν εντοπίστηκε νέα μόλυνση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ((http://galaxiako.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html))

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ


ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ


Αναφορά σε "συμπτωματικούς" θανάτους ανθρώπων με Λαϊκό έρεισμα οι οποίοι είχαν εκδηλώσει το αντί εβραϊκό-σιωνιστικό τους συναίσθημα πηγαίνοντας επίσης κόντρα στα συμφέροντά τους...
 
ΠΗΓΗ((http://ermhs-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html))