Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Νέο Μεξικό: Εκεί που ανοίχτηκε το Κουτί της Πανδώρας [Ιούλιος 1945]

Νέο Μεξικό: Εκεί που ανοίχτηκε το Κουτί της Πανδώρας [Ιούλιος 1945]

Στις 16 Ιουλίου του 1945, βαθιά μέσα στην έρημο του Νέου Μεξικό, ανοίχτηκε το Κουτί της Πανδώρας και γεννήθηκε η Ατομική Εποχή.
Στην πρώτη έκρηξη του "Gadget", μια πυρηνική συσκευή παρόμοια με τον καταστροφικό ξάδελφο της "Fat Man", είχε δοθεί η κωδική ονομασία "Trinity", δηλαδή Τριάδα. Ο Fat Man ήταν η βόμβα που ρίχτηκε τρεις εβδομάδες αργότερα στο Ναγκασάκι Nagasaki, σκοτώνοντας κάπου μεταξύ 40.000 με 75.000 ανθρώπους στην άμεση έκρηξη.
Τρεις μέρες νωρίτερα, ο κόσμος παρακολουθούσε με τρόμο το βομβαρδισμό της Χιροσίμα. Οι επιθέσεις με πυρηνικές βόμβες από τις ΗΠΑ κατά της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που αυτά τα καταστροφικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός πολέμου.
Αεροφωτογραφία του Σημείου Μηδέν 28 ώρες μετά τη δοκιμή της Τριάδας
Ενώ ο στρατός των ΗΠΑ δεν είχε κατανοήσει την τρομερή καταστροφή που μια συσκευή πλουτωνίου 13 λιβρών μπορούσε να επιφέρει στον πληθυσμό μακροπρόθεσμα, ήξερε εντούτοις τι μπορούσε να κάνει με την αρχική επαφή. Και αυτό γιατί η Τριάδα τους έκανε καλή "επίδειξη". Η πλάτους 200 μέτρων πύρινη βολίδα εξαφάνισε δέντρα, έκανε την άμμο γυαλί και έσπασε παράθυρα σε απόσταση 120 μιλίων.
16 millisecond μετά την έκρηξη της Τριάδας
Κανονικά η απομονωμένη σκηνή της έκρηξης της Τριάδας είναι εκτός ορίων για τους πολίτες, αλλά είναι ανοικτή για το κοινό το πρώτο Σάββατο του Απριλίου κάθε έτους. Ο στρατός ανοίγει τις περιφράξεις γύρω από το Σημείο Μηδέν και μπορεί κανείς να επισκεφτεί το κατάστημα δώρων, να ρίξει κλεφτές ματιές σε ένα καταφύγιο, να ψάξει για απομεινάρια "Trinitite" -το γυαλί που δημιουργήθηκε από την έκρηξη-, ή να δει ένα κομμάτι της στρατιωτικής ιστορίας, το περίβλημα του Fat Man.
Ενώ υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί κανείς να δει γύρω από την περίμετρο στον τόπο της έκρηξης, το Σημείο Μηδέν είναι σχεδόν άδειο. Στο κέντρο ακριβώς της έκρηξης, έχει υψωθεί ένας μαύρος οβελίσκος και μπορεί κανείς να δει τι απέμεινε από τον πύργο πάνω στον οποίο εξερράγη το "Gadget".
Ο οβελίσκος στο Σημείο Μηδέν
Μια πινακίδα πάνω στον οβελίσκο γράφει απλά:
"Το Μέρος της Τριάδας, Εδώ όπου εξερράγη η πρώτη πυρηνική συσκευή στον κόσμο στις 16 Ιουλίου του 1945".
 Νέο Μεξικό: Εκεί που ανοίχτηκε το Κουτί της Πανδώρας [Ιούλιος 1945] ΠΗΓΗ

Ώστε Μαλαισιανό Boeing777 σήμερα στις 17/7/2014 με 295 επιβάτες ε ;

Ώστε Μαλαισιανό Boeing777 σήμερα στις 17/7/2014 με 295 επιβάτες ε ;

















Για να δούμε τα νούμερα που δεν κάνουν ποτέ
 λάθος τι έχουν να μας πούνε για το
 περιστατικό .
Τι γίνεται όταν τα πεφωτισμένα σκουληκάκια 
επεμβαίνουν στην ζωή μας με γεγονότα ΣΟΚ
 και ΔΕΟΥΣ , θέλωντας με αυτόν τον τρόπο να 
διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και τις
 σκεπτομορφές εκείνες που χρειάζονται για φέρουν
 εις πέρας τα σχέδια τους ;
Τι γίνεται όταν η πασίγνωστη Κριστίν Λαγκαρντ μιλάει
 για αριθμολογία, σε συνέντευξη
 τύπου του ΔΝΤ προσπαθώντας να μας συντονίσει
 σε μία δόνηση με βασικό γνόμωνα τον
 αριθμό 7 κάνωντας αναφορές για αυτόν τον αριθμό ;
Τι γίνεται όταν μετά από λίγες ημέρες ένα Boeing 777 “
καταρρίπτεται” στα Ρωσοουκρανικά
 σύνορα και γινόμαστε μάρτυρες της Θυσίας που μας
 είχαν ήδη προιδεάσει πως θα γίνεί ;
Τι γίνεται όταν το επιβατικό αεροσκάφος καταρρίπτεται
 στις 17 / 7 / 2014 ;
Τι γίνεται όταν αρχίζω και βλέπω την Ημερομηνία 
που επέλεξαν να κάνουν τη Θυσία να
 αποκρυπτογραφείται μπροστά στα μάτια μου και να
 συγκεντρώνονται ακόμη περισσότερα
 7άρια ;
Θέλεις να το δεις και εσύ ;
17 / 7 / 2014
17 / 7 / 2+0+1+4 = 7
Άρα … 1 7/7/7 !!!
Τι γίνεται όταν τα 7άρια δεν σταματούν εκεί αλλά
 το εντοπίζω και στους 295 νεκρούς
 επιβαίνοντες ;
295 νεκροί
2+9+5 = 16
1+6 = 7 !!!
Και όλα αυτά σε συνδιασμό με τον τύπο του Boeing 
777 !!!
Και πόσο μάλλον Βoeing777 Μαλαισιανών Αερογραμμών
 και πάλι όπως και το 
Εξαφανισμένο στις αρχές του χρόνου Boeing777!!!
Έτσι απλά !!! για να μας θυμίσουν πως είναι εδώ και 
τα σχέδια τους προχωρούν …


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/07/boeing777-1772014-295.html#ixzz37lPMkZWW

ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ

Τραγωδία: Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στην Ουκρανία - 300 νεκροί

Μια νέα αεροπορική τραγωδία για τη Malaysia Airlines, μετά την εξαφάνιση του Boeing στον Ειρηνικό Ωκεανό, συνέβη σήμερα στην ανατολική Ουκρανία. Ενα αεροσκάφος Boeing-777 της εταιρείας, που εκτελούσε πτήση από Αμστερνταμ προς Κουάλα Λουμπούρ, συνετρίβη λίγα χιλιόμετρα πριν τα σύνορα με τη Ρωσία. Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, νεκροί είναι οι περίπου 300 επιβαίνοντες. Εικόνες από βίντεο που τραβήχτηκε στην περιοχή δείχνουν μια στήλη καπνού να υψώνεται από το σημείο που κατέπεσε το επιβατικό αεροσκάφος.

Τραγωδία: Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στην Ουκρανία - 300 νεκροί
Την είδηση μετέδωσε αρχικά το ρωσικό πρακτορείο Interfax και λίγη ώρα αργότερα επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων, Αντόν Γκερασένκο, ο οποίος μετέφερε τη θλιβερή πληροφορία του θανάτου των 285 επιβατών και του 15μελούς πληρώματος του αεροσκάφους. Ο Γκερασένκο διευκρίνησε ότι το αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στο Ντόνετσκ, προπύργιο των φιλορώσων αυτονομιστών και κατηγόρησε τους αντάρτες ότι κατέρριψαν το Boeing με πύραυλο εδάφους-αέρος, κάτι που απέκλεισαν οι αντάρτες κατηγορώντας με τη σειρά τους τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ότι ευθύνονται για τη συντριβή.
Σύμφωνα με την μαλαισιανή εταιρεία, στο αεροσκάφος επέβαιναν 280 επιβάτες και 25μελές πλήρωμα. Ωστόσο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τη συντριβή του αεροσκάφους ξεπερνά τους 300, στους οποίους περιλαμβάνονται και 23 Αμερικανοί υπήκοοι.
«Τουλάχιστον 300 αθώοι πολίτες σκοτώθηκαν... Είναι γνωστό ότι 23 Αμερικανοί πολίτες είναι επίσης νεκροί» φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου, Ζόριαν Σκιργιάκ.
Η Malaysia Airlines επιβεβαίωσε ότι έχασε την επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, σε ύψος 10.000 μέτρων και σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από τη Ρωσία.
Τραγωδία: Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στην Ουκρανία - 300 νεκροί
Η εταιρεία "έχασε την επαφή με την πτήση ΜΗ17 που προερχόταν από το Άμστερνταμ" ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter η αεροπορική εταιρεία, για την οποία είναι το δεύτερο αεροσκάφος που χάνεται μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες, μετά την εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο.
Το Μπόινγκ 777 είχε αναχωρήσει από το Άμστερνταμ στις 12:15 σήμερα (τοπική ώρα) και αναμενόταν να φτάσει στην Κουάλα Λουμπούρ στις 06:10 αύριο το πρωί (01:00 ώρα Ελλάδας).
Τραγωδία: Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στην Ουκρανία - 300 νεκροί
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κατάρριψης του αεροσκάφους, υπενθυμίζοντας ότι είναι η τρίτη αεροπορική τραγωδία που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην ανατολική Ουκρανία "μετά τα αεροσκάφη An-26 και Su-25 των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων που καταρρίφθηκαν από το έδαφος της Ρωσίας", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν αποκλείουμε (το ενδεχόμενο) αυτό το αεροπλάνο να καταρρίφθηκε και υπογραμμίζουμε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας δεν πραγματοποίησαν βολές που θα μπορούσαν να πλήξουν στόχους στον αέρα», πρόσθεσε ο ουκρανός πρόεδρος, προτού εκφράσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.
Τραγωδία: Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στην Ουκρανία - 300 νεκροί
Ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Αντον Γκερασένκο επέρριψε ευθέως την ευθύνη στους φιλορώσους αυτονομιστές, υποστηρίζοντας ότι το Μπόινγκ χτυπήθηκε από έναν πύραυλο εδάφους-αέρος του συστήματος BUC M1, από αυτούς με τους οποίους εφοδιάζει η Μόσχα τους αντάρτες.
Ωστόσο ένα ηγετικό στέλεχος των τελευταίων απέρριψε την κατηγορία, λέγοντας ότι οι αυτονομιστές δεν διαθέτουν τέτοιους πυραύλους και αντιθέτως υπέδειξε ως υπεύθυνες τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις. Η χρήση ενός τέτοιου συστήματος πυραύλων θεωρείται από ειδικούς πολύπλοκη.
Τραγωδία: Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στην Ουκρανία - 300 νεκροί
Τα συντρίμμια του Μπόινγκ εντοπίστηκαν κοντά στο χωριό Γκράμποβο και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχουν διασκορπιστεί σε μια ακτίνα 15 χιλιομέτρων. Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Ρόιτερς είπε ότι είδε τουλάχιστον 100 πτώματα στην περιοχή της τραγωδίας.
Έρευνα διέταξε ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιάτσενιουκ, για την «αεροπορική καταστροφή», όπως τη χαρακτήρισε.
Η συντριβή του αεροσκάφους ήταν από τα θέματα που συζήτησαν οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Μπαράκ Ομπάμα και Βλαντίμιρ Πούτιν, στην προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνίας τους. "Ο Ρώσος πρόεδρος ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογό του για την αναφορά των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που του παραδόθηκε ακριβώς πριν από την τηλεφωνική επικοινωνία τους" ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του.
Σοκαρισμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ράζακ. «Είμαι σοκαρισμένος από τις πληροφορίες ότι ένα αεροσκάφος των MH συνετρίβη. Ξεκινάμε αμέσως έρευνα», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Τwitter.
Ο υπουργός Άμυνας της Μαλαισίας δήλωσε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ότι το αεροσκάφος που συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία καταρρίφθηκε. «Δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι καταρρίφθηκε», ανέφερε ο Χισαμουντίν Χουσέιν στον λογαριασμό του στο Twitter. «Οι ένοπλες δυνάμεις μας έχουν λάβει εντολές να το ερευνήσουν», πρόσθεσε ο ίδιος.
Δείτε εδώ την πορεία που ακολούθησε η πτήση 17 της Malaysia Airlines από το Αμστερνταμ μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας.
Νωρίτερα το Κίεβο είχε κατηγορήσει την Πολεμική Αεροπορία της Ρωσικής Ομοσπονδίας ότι κατέρριψε χθες ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος Σουχόι Su-25, το οποίο εκτελούσε «αποστολή στον εναέριο χώρο της (ανατολικής) Ουκρανίας». «Το αεροσκάφος μας κατερρίφθη, ο πιλότος κατάφερε να κάνει χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματός του», ανέφερε σε μια σύντομη ανακοίνωση του το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας της ουκρανικής κυβέρνησης.
Επίσης το Κίεβο είχε ήδη κατηγορήσει τη Ρωσία ότι κατέρριψε ένα στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Αντόνοφ An-26, το οποίο συνετρίβη τη Δευτέρα όχι μακριά από τα σύνορα με τη Ρωσία.