Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Παράξενη κατόπτευση UFO στον ουρανό πάνω από τη Γαλλία 15-Nov-2011 (VIDEO)


Παράξενη κατόπτευση UFO στον ουρανό πάνω από τη Γαλλία 15-Nov-2011 (VIDEO)

Τελευταίες UFO κατοπτεύσεις - Παράξενη δραστηριότητα UFO παρατηρήθηκε και καταγράφηκε στο νυχτερινό ουρανό πάνω από Gouy-Lez-Pieton στη Γαλλία για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011.


Δείτε το video:

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.......


Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου δείτε το έργο που διαπράξατε στην αγαπητή μας πατρίδα και την αγάπη του κόσμου ως αντίκρισμα σε τούτη την μεγαλειώδη σας προσπάθεια.
Είσαστε ο ποιο αγαπητός πρόεδρος πολιτικός -αρχηγός -πρωθυπουργός((πρώην)) και  όλα τα συναφή περί αυτού που ονομάζεται πολιτική αστοχία.
Η ψηφοφορία που ακολουθεί έλαβε χώρα  στο blog ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ για περίπου 10 μήνες .Σας προσφέρουμε απλόχερα τα αποτελέσματα αυτής …….
Η ψηφοφορία έγινε μέσω της http://polldaddy.com και την ευχαριστούμε πολύ…


ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ


ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; (Poll Closed)
 
 
 
 

Total Votes: 1,249









ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΗΛΙΟΥ !!!!!!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΗΛΙΟΥ !!!!!!

John-Stetson-solar_111211_SE-prom_111411_2_1321308746_med.jpg
David-Cortner-20111114_Sun_007r5_avi700c_1321308255_med.jpg
David-Cortner-20111114_Sun_007r5_avi700_1321308255_med.jpg
Τις τελευταίες μέρες αστρονόμοι από όλο τον κόσμο παρακολουθούν ένα μαύρο σκοτεινό σημείο ( μια «ίνα» όπως το αποκαλούν) μαγνητισμού, που απλώνεται σε μία έκταση άνω των 1.000.000 χιλιομέτρων σε όλη την επιφάνεια του Ήλιου. Κάντε το αυτό γύρω στα 750.000 χιλιόμετρα. Στις 14 Νοεμβρίου, το σημείο αυτό ή η «ίνα», έσπασε και πέταξε ένα μέρος του εαυτού του στο διάστημα. Το παρατηρητήριο ηλιακής δραστηριότητας της Nasa, έχει καταγράψει την δράση.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε :
http://www.spaceweather.com/images2011/15nov11/snap.gif?PHPSESSID=tjc2uf0kthrqsrv5raao4j6842

Αυτή η έκρηξη εκσφενδόνισε ένα σύννεφο πλάσματος στο διάστημα, αλλά όχι προς τη Γη. Η μόνη επίδραση στον πλανήτη μας θα ήταν η απογοήτευση των παρατηρητών, που ελπίζουν για ένα μεγαλύτερο σημείο ή «ίνα» πυρακτώσεως.
Εν τω μεταξύ, ένα τείχος από πλάσμα, πού δεσπόζει πάνω από το ΝΑ άκρο του ήλιου, βρίσκεται διαρκώς σε δραστηριότητα, και μπορεί να είναι έτοιμο να εκραγεί, κι αυτό.

Οι αναγνώστες με ηλιακά τηλεσκόπια. ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις, για να προειδοποιήσουν ( σήμα κινδύνου - alert ) για τις ηλιακές φλόγες, μέσω μηνυμάτων (sms) ή από το τηλέφωνο εδώ :  http://spaceweathertext.com/ και εδώ : http://spaceweatherphone.com/
Πλησιάζει κάτι γρηγορότερα από ότι περιμέναμε ? Οι εξελίξεις θα δείξουν ........
Έστε εν εγρηγόρσει !!!!!!!!!!!!!
http://www.spaceweather.com/
David-Cortner-20111114_007_col_700_1321308255_med.jpg
David-Cortner-20111114_007_bw_700_1321308255_med.jpg

Ron-Cottrell-Firey-Prominence-11-14-11_1321304014.jpg

Βροχή αστεριών σήμερα και στην Ελλάδα


Μία ακόμη "βροχή" από πεφταστέρια, των Λεοντιδών, θα εμφανιστεί και στον ουρανό της χώρας μας, στο βαθμό που θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. 



Βροχή αστεριών σήμερα και στην Ελλάδα



























Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τη νύχτα της Τετάρτης 16 προς Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και θα είναι ορατό από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4.30 τα ξημερώματα.

Πρόκειται για μια πλούσια βροχή διαττόντων που εμφανίζεται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Το θέαμα αναμένεται να είναι αρκετά έντονο, με την εμφάνιση περίπου 75 μετεώρων ανά ώρα, σύμφωνα με τον διευθυντή του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, Διονύση Σιμόπουλο. Τα μετέωρα φαίνονται ότι προέρχονται από την κατεύθυνση του αστερισμού του Λέοντα (εξ ου και το όνομά τους), ενώ οφείλονται στα σωματίδια της σκόνης που αφήνει πίσω του ο κομήτης Τεμπλ-Τατλ.

Στην περίπτωση της βροχής των Λεοντιδών, καθώς η Γη περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, η τροχιά της συναντά κάθε Νοέμβριο το σύννεφο των σωματιδίων του συγκεκριμένου κομήτη. Τα μικροσκοπικά αυτά σωματίδια, με βάρος ενός γραμμαρίου συνήθως, χτυπάνε τα ανώτερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιράς σε ύψος 100 περίπου χιλιομέτρων και αναφλέγονται. Η ανάφλεξη ιονίζει τα γύρω στρώματα της ατμόσφαιρας, σχηματίζοντας μια φωτεινή σφαίρα δύο έως τριών μέτρων που κινείται με ταχύτητα 30 έως 60 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. Αυτή η φωτεινή σφαίρα, γίνεται ορατή από τη Γη και ονομάζεται διάττων, μετέωρο ή "πεφταστέρι".

Ορισμένες φορές, σύμφωνα με τον κ.Σιμόπουλο, οι "βροχές" των Λεοντιδών μπορεί να μετατραπούν σε "καταιγίδες", οπότε μέχρι και 700.000 μετέωρα εμφανίζονται κάθε ώρα, όπως συνέβη το 1966 όταν, επί 20 λεπτά, καταμετρήθηκαν 200 διάττοντες το δευτερόλεπτο. Η μεγαλύτερη "καταιγίδα διαττόντων" που παρατηρήθηκε ποτέ, ήταν των Λεοντιδών το 1833. Ορισμένοι μάλιστα κοινωνιολόγοι απέδωσαν στο ουράνιο αυτό φαινόμενο την εξάπλωση της θρησκομανίας που επηρέασε τα επόμενα χρόνια τις ΗΠΑ. Ιδιαίτερα μεγάλες καταιγίδες των διαττόντων Λεοντιδών έλαβαν χώρα επίσης κατά τα έτη 902, 934, 967, 1037, 1202, 1366, και 1533 και το 1799 μ.Χ.

Κάθε ημέρα που περνάει, σύμφωνα με τον κ. Σιμόπουλο, πάνω από 100 τόνοι λεπτής σκόνης πέφτουν πάνω στην επιφάνεια της Γης, χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί. Υπολογίζεται ότι 1.000 περίπου από τους διαστημικούς αυτούς "επιδρομείς", είναι αρκετά μεγάλοι, ώστε να αντέξουν το ταξίδι μέσα από την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας κάθε χρόνο και φτάνουν στην επιφάνεια της Γης ως μετεωρίτες. Επειδή όμως τα δύο τρίτα του πλανήτη μας είναι καλυμμένα με νερό, οι πτώσεις αυτές σπάνια γίνονται αντιληπτές.

Τα διάφορα μικρά τεμάχια, με διάμετρο σωματιδίου σκόνης και μέχρι μερικά μέτρα, που περιφέρονται στο διαπλανητικό διάστημα, ονομάζονται μετεωροειδή. Όταν αυτά τα αντικείμενα εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης, σχηματίζουν, λόγω της τριβής τους, μια λαμπερή ουρά. 'Όσα από αυτά εξαερώνονται, ονομάζονται μετέωρα, ενώ τα μεγαλύτερα απ' αυτά, που καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι την επιφάνεια της Γης, σχηματίζοντας μικρούς ή μεγάλους κρατήρες, ονομάζονται μετεωρίτες.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC ΓΙΑ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ": Η διαφορά Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στις 13,5 μονάδες - Πρώτη δημοσκόπηση στην μετά Παπανδρέου εποχή!


ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC ΓΙΑ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ": Η διαφορά Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στις 13,5 μονάδες - Πρώτη δημοσκόπηση στην μετά Παπανδρέου εποχή!

Σημαντική δημοσκόπηση μετά τη συγκρότηση της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου τηςVPRC για τα "Επίκαιρα", αποτυπώνει την πρόθεση ψήφου αλλά και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό.


 Η ΝΔ προηγείται με ...
32% έναντι 18,5% του ΠΑΣΟΚκαι με μεγάλη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η διαφορά Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στις 13,5 μονάδες



 Παρά τις περί αντιθέτου εκτιμήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει μια μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο αλλά και η αποδοχή εκ μέρους του της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου της ΕΕ δεν επηρέασαν τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ: Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται χαμηλότερα από τα ποσοστά μέτρησης του περασμένου Οκτωβρίου. 



Κάμψη εμφανίζει και το ΚΚΕ, που φαίνεται ότι «τρομάζει» με τις ακραίες θέσεις που ενίοτε λαμβάνουν μερικά από τα στελέχη του, ενώ ίδια φαινόμενα παρατηρούνται και στον ΛΑΟΣ, που μάλλον αιτία έχουν την ενεργό συμμετοχή του στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Αντίθετα, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς εκτοξεύονται ως αποτέλεσμα της εκλογικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα η πολιτική ατζέντα κατά κύριο βρίσκεται στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα καθορίσει και την περαιτέρω συμπεριφορά του εκλογικού σώματος. 



Η διαδικασία συγκρότησης της κυβέρνησης Παπαδήμου εκτόνωσε εν μέρει το εκρηκτικό κοινωνικό κλίμα που υπήρχε στη χώρα από το Σεπτέμβριο. Εξασφαλίζει έτσι, πιθανότατα, τον αναγκαίο πολιτικό χρόνο για μια προσπάθεια ανασύνθεσης του «συστημικού» πολιτικού χώρου, ο οποίος, με τη μη αναστρέψιμη συρρίκνωση του δικομματισμού, εμφανίζει τεράστιο κενό στο επίπεδο της πολιτικής διαχείρισης.

Αμετακίνητος ο Π. Καμμένος


Αμετακίνητος ο Π. Καμμένος

Με το ένα πόδι εκτός ΝΔ, είναι πλέον ο πρώην υπουργός της παράταξης, Πάνος Καμμένος, μετά την επιμονή του να μην παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης προς την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, παρά το γεγονός ότι η Συγγρού έχει ζητήσει αυστηρή κομματική πειθαρχία στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Αμετακίνητος ο Π. Καμμένος
Ο κ. Καμμένος, θα είναι ο δεύτερος «γαλάζιος» βουλευτής, που θα δει την πόρτα της εξόδου από την Κ.Ο. του κόμματος, μέσα σε λίγες ώρες, μετά το Σωτήρη Χατζηγάκη, που βρέθηκε εκτός ΝΔ, όχι λόγω της εναντίωσής του στο νέο κυβερνητικό σχήμα αλλά εξαιτίας των δηλώσεών του περί «ακροδεξιών σταγονιδίων», στο περιβάλλον Σαμαρά.
Δεν έπιασε το «μασάζ»
Η ηγεσία της ΝΔ, προσπάθησε να αποφύγει με κάθε τρόπο μια τέτοια εξέλιξη, με τα κορυφαία στελέχη να αρνούνται να τοποθετηθούν επί του θέματος, πριν τα πράγματα πάρουν την οριστική τους πορεία και τον Αντώνη Σαμαρά να συναντά, ο ίδιος προσωπικά, στο γραφείο του, τον διαφωνούντα βουλευτή, λίγο πριν από τη μία χθες το μεσημέρι, σε μια ύστατη προσπάθεια να τον μεταπείσει.
«Είπα στον Πρόεδρο ότι τον στηρίζω αλλά δεν μπορώ να έρθω απέναντι στη συνείδηση μου. Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη», ξεκαθάρισε ο ίδιος ο κ. Καμμένος αμέσως μετά την πεντάλεπτη επαφή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, τον οποίο χαρακτήρισε «φίλο», παρά το γεγονός πως ο Αντώνης Σαμαράς, φέρεται να του κατέστησε σαφές πως το κόμμα πρέπει να πάει συντεταγμένο στην σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης.
«Θα παραμείνω ΝΔ»
«Εάν με διαγράψει η ΝΔ για τις θέσεις τις οποίες είχε η ΝΔ πριν από 4 ημέρες, γιατί εγώ αυτό που κάνω είναι να παραμένω σε αυτές τις θέσεις που έλεγε η ΝΔ όταν ψηφίστηκε το μνημόνιο, δεν είναι κάποιες καινούργιες θέσεις τις οποίες τις φαντάστηκα, εάν γίνει αυτό, εγώ θα παραμείνω στη ΝΔ», δήλωσε μάλιστα αργά το απόγευμα στο real fm, εμμένοντας στην απόφασή του να μη στηρίξει το νέο μεταβατικό σχήμα, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, και δηλώνοντας έτοιμος για κάθε εξέλιξη.
Ο κ. Καμμένος, εμφανίζεται πάντως εδώ και ημέρες αποφασισμένος, διαμηνύοντας πως προτιμά να διαγραφεί παρά να τον φτύνουν οι επόμενες γενεές ως προδότη, ενώ και από το βήμα της Βουλής, υποστήριξε βροντερά πως «είναι πρωτοφανές να συζητούμε για προγραμματικές δηλώσεις για μια κυβέρνηση που δεν ψηφίστηκε αλλά αποτελείται από τους ίδιους υπουργούς της προηγούμενης που παραιτήθηκε».
Αν πάντως η ΝΔ αποφασίσει να διαγράψει τον βουλευτή της, η κοινοβουλευτική της παρουσία θα αδυνατίσει κι άλλο, αφού η αξιωματική αντιπολίτευση θα εκπροσωπείται πια στη βουλή από μόλις 83 βουλευτές.

Φθόριο για ανυπότακτους....

Να ΠΩΣ μας ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ τα ΓΚΑΛΟΠ και ΜΜΕ (video)


Να ΠΩΣ μας ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ τα ΓΚΑΛΟΠ και ΜΜΕ (video)

Κάποιοι λένε πως οι δημοσιογράφοι (των καναλιών, κυρίως) έχουν κάθε δικαίωμα να λένε την γνώμη τους -εξάλλου, δημοκρατία έχουμε- αλλά, σαφώς, δεν είναι αυτοί που κυβερνούν ούτε μπορούν να επιβάλλουν τις όποιες προσωπικές γνώμες και απόψεις τους.

Ωστόσο, υπάρχει και η πλευρά που θεωρεί ότι πολύ καλώς τα ΜΜΕ αποκαλούνται ως Μέσα Μαζικής Επιβολής (και όχι Ενημέρωσης), αφού αυτό που προωθούν, η γνώμη τους, επηρεάζει πολίτες και καταστάσεις. Άραγε να είναι τυχαίο που τόσα χρόνια γινόταν «πόλεμος» μεταξύ των εταιριών γκάλοπ, στις εκάστοτε εκλογές, για το ποιας τα προγνωστικά θα «πέσουν» πιο κοντά στην πραγματικότητα;

Στις μέρες μας, η «εγκυρότητα», αυτών των εταιριών έχει σφηνωθεί στο μυαλό των πολιτών ως η «απόλυτη αντικειμενική ενημέρωση». Έτσι, τα γκάλοπ, έχουν φτάσει να υποκαθιστούν κάθε είδους δημοψήφισμα, κάθε είδους γνώμη, κάθε είδους άποψη, αφού, τελικά, με έντεχνο τρόπο αγνοούν την πρόθεση του κόσμου για τον «κανένα», για τα «δεν γνωρίζω / δεν απαντώ» και προβάλουν μόνο εκείνο που σε παρασύρει το γκάλοπ να απαντήσεις.

Μα κι έτσι να μην είναι... Όταν βλέπουμε στην τηλεόραση ότι η «συντριπτική πλειοψηφία» κάνει αυτό ή εκείνο… δεν προκαταβάλει, δεν διαμορφώνει την άποψη και την συνείδηση;