Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Chip Rfid (Τσιπ) - Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως λειτουργεί;

Chip Rfid (Τσιπ) - Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως λειτουργεί;

ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ; ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ HAARP; ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.
Όλοι έχουμε ακούσει για το περίφημο CHIP (ΤΣΙΠ) που ετοιμάζονται να τοποθετήσουν σε όλους τους ανθρώπους (…αν θα προλάβουν). Τι είναι όμως αυτό; Πως λειτουργεί και πως τροφοδοτείται;
Από πού παίρνει ενέργεια για να λειτουργήσει; Ας δούμε αναλυτικά μέχρι που έχει φτάσει η επιστήμη…
Η τεχνολογία αναγνώρισης µέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) βασίζεται στην απλή ιδέα ότι υπάρχει ένα ηλεκτρονικό κύκλωµα σε µια µη τροφοδοτούµενη («παθητική») ετικέτα και δεν απαιτεί ούτε µπαταρίες ούτε κάποια συντήρηση. Το κύκλωµα αυτό µπορεί να τροφοδοτείται περιστασιακά εξ΄ αποστάσεως από µία διάταξη (ή συσκευή) ανάγνωσης, µέσω εκποµπής ενέργειας προς αυτό. Δεδοµένου του τρόπου τροφοδότησης, η ετικέτα ανταλλάσσει πληροφορίες µε τη συσκευή ανάγνωσης. Η ετικέτα συνίσταται από ένα απλό πηνίο κεραίας µέσα σε µια θήκη από γυαλί ή πλαστικό, συγκολληµένο στο ολοκληρωµένο κύκλωµα.
Η επόμενη εικόνα δείχνει τα βασικά του πώς ένα απλό σύστημα RFID λειτουργεί και τα τέσσερα κύρια συστατικά του συστήματος αυτού.
Η τεχνολογία RFID χρησιμοποιεί ραδιοκύματα για αυτόματη αναγνώριση αντικειμένων.
Η αναγνώριση γίνεται με την αποθήκευση ενός σειριακού αριθμού (ταυτότητα αντικειμένου), ίσως και άλλων πληροφοριών, σε ένα μικροτσίπ (RFID tag/ετικέτα) που προσαρτάται σε μια κεραία. Οι πληροφορίες της ετικέτας μεταφέρονται με ραδιοκύματα, μέσω της κεραίας, σε ένα δέκτη/αναγνώστη (RFID scanner/reader). Ο αναγνώστης μετατρέπει τα ραδιοκύματα σε ψηφιακή πληροφορία, η οποία μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευθεί σε ένα πληροφοριακό σύστημα.Σε ένα άλλο τομέα της νανοτεχνολογίας οι επιστήμονες κατασκεύασαν ένα μικροσκοπικό τσιπάκι – νανογεννήτρια από εκατομμύρια νανοσύρματα από οξείδιο του ψευδαργύρου, τα οποία είναι 500 φορές πιο λεπτά από μια ανθρώπινη τρίχα μαλλιών και παράγουν ηλεκτρισμό από την παραμικρή κίνηση, ακόμα και από την κίνηση των δακτύλων.
Μέχρι στιγμής, έχουν καταφέρει να μεταδώσουν ραδιο-σήμα και να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρισμό οθόνες LCD και διόδους, ενώ πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα.
Αισιοδοξούν ότι μελλοντικά θα μπορέσουν να «χειραγωγήσουν» ακόμα και το χτύπο της καρδιάς για να παράγουν ενέργεια, με τελικό στόχο ο άνθρωπος να μην χρειάζεται μπαταρίες για καμία από τις φορητές συσκευές του.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, ρα Ζονγκ Λιν Γουάνγκ η νέα τεχνολογία μπορεί να έχει άπειρες εφαρμογές. “Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα ορόσημο. Οι νανογεννήτριές μας θα αλλάξουν τις ζωές μας στο μέλλον. Οι δυνατότητές τους περιορίζονται μόνο από τη φαντασία”, τόνισε.
Η νέα συσκευή είναι χιλιάδες φορές πιο ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική σε σχέση με άλλες παρόμοιες απόπειρες και, ουσιαστικά, είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια τεχνολογία έχει προοπτικές να βγει από το εργαστήριο για να αξιοποιηθεί σε πρακτικές εφαρμογές.
Τα σχετικά πειράματα έδειξαν ότι πέντε νανογεννήτριες παρήγαγαν την ίδια περίπου ενέργεια με δύο συμβατικές μπαταρίες ΑΑ (τρία βολτ). Σύμφωνα με τους ερευνητές, αν τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα περισσότερα νανοσύρματα και περισσότερα τσιπ-νανογεννήτριες, θα καταστεί εφικτό να παραχθεί αρκετή ενέργεια για την τροφοδότηση μεγαλύτερων ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ένακινητό τηλέφωνο.
Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Γεωργίας των ΗΠΑ (Georgia Tech) παρουσίασαν τη σχετική εργασία στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας.
Και τώρα, να σου και έρχεται ο Ψηφιακός Άγγελος, (Digital Angels) με μέγεθος κέρματος εμφυτεύσιμος πομποδέκτης του οποίου ο κατασκευαστής, η εταιρεία Applied Digital Solutions, σκοπεύει να τον διαθέσει παγκόσμια για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση ανθρώπων. Καθώς εκπέμπει ένα σήμα εντοπισμού που μπορεί να ανιχνευτεί από δορυφόρους με το σύστημα GPS (global positioning system), το πλασάρουν στην αγορά σαν το τέλειο, άμεμπτο μέσο προσδιορισμού ταυτότητας ανθρώπων. Όταν εμφυτευθεί στο σώμα, η συσκευή τροφοδοτείται ηλεκτρομαγνητικά μέσα από τις κινήσεις των μυών, και μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε από τον "κάτοχό" της είτε από μια μονάδα παρακολούθησης.
"Λίγα χρόνια πριν θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις, όμως όχι άλλο πια," είπε ο Δρ. Peter Zhou, διευθυντής επιστημόνων για την ανάπτυξη του εμφυτεύματος και πρόεδρος της DigitalAngel.net Inc.θυγατρικής της ADS. "Οι άνθρωποι αρχίζουν να συνηθίζουν στο να έχουν εμφυτεύματα. Νέος αιώνα, νέες τάσεις.
Σ΄ένα ανατριχιαστικό σχόλιό του για το μέλλον της ανθρωπότητας, ο Zhou πρόσθεσε. "Θα είμαστε ένα υβρίδιο ηλεκτρονικής νοημοσύνης και της δικής μας ψυχής."
Ερευνητές κατασκευάζουν "Βιονικό Τσιπ", έχουν βρει τον τρόπο να συζεύξουν ανθρώπινα κύτταρα με κυκλώματα μέσα σ' ένα "βιονικό τσιπ" που θα μπορούσε να παίξει ένα ρόλο κλειδί στην ιατρική και στην βιογενετική.
Αυτή η μικροσκοπική συσκευή--μικρότερη και λεπτότερη από μια τρίχα--συντονίζει ένα υγιές ανθρώπινο κύτταρο με το ηλεκτρικό κύκλωμα ενός τσιπ. Ελέγχοντας το τσιπ μ' ένα κομπιούτερ, οι επιστήμονες λένε ότι μπορούν να ελέγξουν τη δραστηριότητα του κυττάρου. Το κομπιούτερ στέλνει ηλεκτρικά σήματα στο κυτταρικό-τσιπ, που επιδρούν στους πόρους της μεμβράνης του κυττάρου ώστε να ανοίξουν και να ενεργοποιήσουν το κύτταρο. (Associated Press).
Τέλος, ερευνητές του Πανεπιστημίου του MIT δημιούργησαν ένα νέο chip το οποίο έχει τη δυνατότητα να δέχεται ενέργεια από τρεις διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα μέσω δονήσεων (συσπάσεις μυών), της θερμικής ενέργειας (σώματος), αλλά και του φωτός από το περιβάλλον. Όπως αναφέρεται το chip που κατασκευάστηκε τροφοδοτείται κάθε στιγμή από μία πηγή ενέργειας, ενώ η ενέργεια που εισέρχεται από διαφορετικές πηγές αποθηκεύεται σε πυκνωτές για μελλοντική χρήση.
Το chip (RFID) είναι ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια κυβέρνηση για να ολοκληρώσει τον έλεγχο όλης της ανθρωπότητας. Η χρήση τους προβλέπεται παντού, με κορύφωση το τσιπάρισμα του άνθρωπου. Όμως η χρήση τους δεν σταματά μόνο εκεί, ήδη γίνεται χρήση του chip (RFID) στα ψεκάσματα (Chemtrails) και στα τρόφιμα. Σε κάθε άσπρη γραμμή στο ουρανό από τους χημικούς ψεκασμούς ¨ελευθερώνονται¨ δισεκατομμύρια τέτοια “ chips” τα οποία απλώνονται στον αέρα της ατμοσφαίρας και μέσω της αναπνοής αλλά και από τους πόρους του δέρματος εισχωρούν στο ανθρώπινο σύστημα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα τρόφιμα που καταναλώνουμε, αφού πρωτίστως τα φυτικά τρόφιμα έχουν ψεκαστεί με χημικά που τα περιέχουν, ενώ τα ζωϊκά παράγωγα τα απέκτησαν από τον εμβολιασμό των ζωών και από τις τροφές που καταναλώνουν τα ζώα. Από την στιγμή που τα chips εισέρθουν στο σώμα μας πρώτη τους δουλεία είναι η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η οργανική άμυνα του ανθρώπου, όσο πιο ισχυρό αμυντικό σύστημα διαθέτουμε τόσο πιο άτρωτοι γινόμαστε από τις νανο-επιθέσεις, εν αντιθέσει ένα ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα είναι έρμαιο του συστήματος και των φαρμακοβιομηχανιών. Αμέσως μετά την ¨κατάρρευση¨ του ανοσοποιητικού συστήματος στοχεύουν όλους τους εκκρίνογονους αδένες του οργανισμού και μπλοκάρουν τις βιο-χημικές ουσίες που εκκρίνονται για θεραπεία και αυτό- ίαση.
Η μεγαλύτερη ¨ζημία¨ γίνεται όταν τα ¨chips¨ προσκολλούνται στα εγκεφαλικά κύτταρα και σαν ξενιστές σαμποτάρουν τις εγκεφαλικές πληροφορίες ¨προς¨ και ¨από¨ το υπόλοιπο σώμα με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να νιώθει ασθενής και ¨απρογραμμάτιστος¨. Το ερώτημα που προκύπτει είναι από πού ενεργοποιούνται και προγραμματίζονται αυτά τα ¨chips¨ από την στιγμή που θα μπουν στον ανθρωπικο οργανισμό. Ας πούμε δυο λόγια πρώτα για το HAARP…
Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το Ευρωπαϊκο EISCAT με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας, καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Τέτοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.
Το CHIP (RFID) ενεργοποιείται με τις εκπεμπόμενες συχνότητες από το HAARP, αναλόγως την εκπεμπόμενη συχνότητα διαφοροποιείται η λειτουργία και η δράση του. Το σύστημα θέλει να ¨φτιάξει¨ έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα είναι όλοι ¨τσιπαρισμένοι¨ και ανάλογα με την χαμηλό – συχνότητα που εκπέμπουν να επηρεάζουν κατά τόπους τον πληθυσμό, να προκαλούν μαζικές καταθλίψεις, ομαδικές εγκεφαλικές υπνώσεις, αποχαύνωση, κτλ. Τελικά το HAARP δεν προκαλεί μόνο σεισμούς και αλλαγές καιρού στον πλανήτη αλλά διαταράσσει - σε συνδυασμό με τα ψεκάσματα και τα ¨τσιπαρισμένα τρόφιμα¨ - και τον ¨ψυχικό μας καιρό¨.
ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ¨ΣΩΣΤΟ¨. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ¨ΔΡΟΜΟ¨, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ.

ΒΙΝΤΕΟ Σ Ο Κ: Πουλάνε σκύλους,ζωντανούς και σφαγμένους, σε σούπερ-μάρκετ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

ΒΙΝΤΕΟ Σ Ο Κ: Πουλάνε σκύλους,ζωντανούς και σφαγμένους, σε σούπερ-μάρκετ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!





Απλά απαράδεκτο. Εικόνες για γερά νεύρα !!!!!!!!!!!!!!!!!


http://periergaa.blogspot.com


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΒΙΝΤΕΟ Σ Ο Κ: Πουλάνε σκύλους,ζωντανούς και σφαγμένους, σε σούπερ-μάρκετ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! 

ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΚΩΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΚΩΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ώρα που κόβεται το αναλογικό σήμα της ΕΡΤ...

Δείτε την ώρα που κόβεται το αναλογικό σήμα της ΕΡΤ...

More Sharing ServShare on twitter
To ίδιο έγινε και με το ψηφιακό σήμα , λίγα λεπτά αργότερα...
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter η Μαρία Καρχιλάκη
http://www.zoomblog.org