Κυριακή 15 Μαΐου 2011

500 NEKPOI ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ UFO.!!(VIDEO)


500 NEKPOI ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ UFO.!!(VIDEO)

Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και....
ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ωρα , που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.

Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικες υπηρεσίες εσπευσαν αμεσως να διαψεύσοουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχη της βάσης, οφειλόνταν σε εκρήξεις μετασχηματιστων. Η ανάρτηση αρχικα μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι εχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φένεται καθαρα οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος εκρηξης, οπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειωθηκε πουθενα. σε ολόκληρη την περιοχή, οπως θα ήταν φυσικό.Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενω επισημένονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση ειχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζεται στα επιστημονικα προγράμματα της βάσης.

Η αναφορα, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει ολο και περισσάτερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για "παρε - δωσε" πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτοξευσης του διστημικου λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπαρχουν για την ασφάλεια αυτης της πτήσης.

Ειναι σίγουρο οτι οι πεισσοτεροι απο εμας ειρωνευόμαστε και διασκεδάζουμε με παρόμοια δημοσιεύματα, όμως είναι ολο και περισσότεροι αυτοι που εκφράζουν την πεποιθησή τους ότι κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει τελικα.! Eκτος και αν είμαστε τελικά, εντελώς αποχαυνωμένοι..!. Δειτε και το βίντεο

ΠΗΓΗ((http://www.inews.gr/116/500-NEKPOI-sti-stratiotiki-vasi-fort-gouorth-tou-texas-apo-epithesi-UFOVIDEO.htm))

Mυστηριώδη ευρήματα με κρανία


Mυστηριώδη ευρήματα με κρανία


Το κρανίο που εκτίθεται σε μουσείο

Από τα μέσα Μαρτίου του 2003 το Μουσείο του Gloucester στην Αγγλία εκθέτει στις γυάλινες προθήκες του ένα μοναδικό εύρημα. Το εύρημα αυτό είναι ένα ιδιόμορφο κρανίο που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των επισκεπτών και προκαλεί τόσο τον θαυμασμό όσο και τον φόβο μικρών και μεγάλων. Το έκθεμα έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον των επιστημόνων αλλά και την αναμενόμενη περιφρόνηση από άλλους. Το έκθεμα αυτό είναι ένα κρανίο με πολύ παράξενες διαστάσεις και πολύ διαφορετικές αναλογίες από τις ανθρώπινες.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα το κρανίο έχει μια μεγάλη κρανιακή κοιλότητα, πολύ μεγαλύτερη από την ανθρώπινη, δεν εμφανίζονται οι κρανιακές οστικές ραφές πουθενά, έχει ένα αδύναμο αλλά με μεγάλη κλίση οφρυϊκό τόξο (φρύδια), δεν έχει ζυγωματικά οστά, οι οφθαλμικές του κόγχες είναι επιμυκημένες προς τα κάτω. Το ρινικό οστό θυμίζει πολύ το ανθρώπινο αλλά είναι πιο πλατύ. Η άνω σιαγώνα έχει μεγάλη κλίση και δεν παρατηρούνται δόντια. Η κάτω σιαγόνα λείπει και δεν φαίνεται και κανένα σημείο ένωσης της με την άνω σιαγώνα εκατέρωθεν των παριών (των πλαϊνών πλευρών) του κρανίου. Οι παριές παρουσιάζουν μια κίνηση προς το εσωτερικό του κρανίου και δεν βλέπουμε, σ’ αυτήν την απεικόνιση τουλάχιστον, ακουστικές εξόδους εκατέρωθεν του κρανίου.

Το κρανίο μάλιστα έχει και μεγάλη ιδιαιτερότητα όσον αφορά και την αντοχή του κρανίου: η αντοχή του είναι δύο φορές μεγαλύτερη από την αντοχή του κανονικού ανθρωπίνου κρανίου! Η συγκλονιστική ανακάλυψη έγινε από αρχαιολόγους στα μέσα του καλοκαιριού του 2003 στα έγκατα μιας σπηλιάς στο Μεξικό. Μετά από τις πρώτες έρευνες μάλιστα και μετά από χημικές αναλύσεις ανακοίνωσαν ότι το κρανίο αποδίδεται σε παιδί της ηλικίας των δεκαπέντε ετών! Μαζί με το κρανίο μάλιστα βρέθηκαν και οστά τα οποία ανήκουν σε άνθρωπο ηλικίας εβδομήντα ετών! Αυτό βέβαια προκάλεσε πολλά ερωτήματα και διαφωνίες μεταξύ των επιστημόνων.

Το αξιοπερίεργο μάλιστα είναι το εξής: το κρανίο που εκτίθεται δεν είναι το πραγματικό αλλά πιστό αντίγραφο του. Το πραγματικό παραμένει εδώ και καιρό με μεγάλη μυστικότητα και τρομερά μέτρα ασφαλείας στα
βρετανικά εργαστήρια! Ποιος ο λόγος να κρύβεται επιμόνως ένα κρανίο ενός παιδιού και να μην αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για αυτό; Ποιος ο λόγος να κρύβεται τόσο καιρό και να διεξάγονται μυστικές εξετάσεις σε ένα κρανίο ενός παιδιού; Γιατί δεν αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες και τα αποτελέσματα των εξετάσεων; Προς τι οι τόσο εκτεταμένες έρευνες;

Το κρανίο του “δεκαπεντάχρονου παιδιού” μάλιστα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Το κρανίο όπως βλέπουμε είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το κρανίο ενός ηλικιωμένου άντρα. Μπορούμε μάλιστα με αυτή τη φωτογραφία να συγκρίνουμε και τις διαστάσεις του με ανθρώπινες αναλογίες. Το μουσείο και οι ειδικοί σε μια εκστρατεία “ενημέρωσης” παρόμοια με την ενημέρωση στο Ροσγουελ υποστηρίζουν κι επιμένουν ότι το κρανίο ανήκει σε παιδί με παραμορφωμένο κρανίο.

Πολλοί ειδικοί όμως μιλάνε για εξωγήινο κρανίο και απαιτούν να δημοσιοποιηθούν όλες οι έρευνες και τα πορίσματα των εξετάσεων. Ωστόσο οι έρευνες σύμφωνα με τους ειδικούς συνεχίζονται και τα στοιχεία δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Θα βγουν άραγε ποτέ; Το μυστηριώδες κρανίο και η περίεργη ανακάλυψη του Ακόμα ένα γεγονός έλαβε χώρα στη Βουλγαρία.

Το γεγονός μάλιστα απασχόλησε αρκετά τον Τύπο της Βουλγαρίας αλλά στην Ελλάδα φυσικά πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων. Στην Βουλγαρία τα ΜΜΕ ανέφεραν πως το γεγονός ίσως να μην έγινε τυχαία εκεί αλλά ίσως κάποιες “διάνοιες” να θέλησαν αν εκτυλιχθεί εκεί το συγκεκριμένο γεγονός. Συγκεκριμένα, τα εξώφυλλα των Βουλγαρικών εφημερίδων γέμισαν με την παράξενη είδηση της ανακάλυψης ενός περίεργου κρανίου, εξωγήινου σύμφωνα με κάποιους ερευνητές!

Το εύρημα, τις πρώτες μέρες μετά την ανακάλυψη του βρισκόταν στο μουσείο Παλαιοντολογίας της πόλης Ασένοφγκραντ, ένα διάσημο πολιτιστικό κι επιστημονικό κέντρο. Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον εκτός από το εύρημα είναι και ο τρόπος που βρέθηκε από κάποιον Βούλγαρο. Τον Απρίλιο του 2001 ένας 38χρονος Βούλγαρος είδε ένα παράξενο όνειρο. Είδε πέντε λευκοντυμένες ανθρωπόμορφες πνευματικές οντότητες να τον επισκέπτονται και να του υποδεικνύουν ένα συγκεκριμένο σημείο όπου ο ίδιος θα έκανε μια συνταρακτική ανακάλυψη.

Οι άντρες ήταν πολύ ψηλοί με κοντά λευκά μαλλιά και φορούσαν λευκές “μεταλλικές” πανοπλίες. Ο 38χρονος Βούλγαρος, που κράτησε επίμονα την ανωνυμία του, δηλώνει άθεος. Έτσι είχε μάθει να ερμηνεύει τέτοια γεγονότα με βάση υλιστικές αντιλήψεις κι έτσι δεν έδωσε καμία σημασία στο όνειρο που είδε. Ωστόσο το όνειρο επαναλήφθηκε με την ίδια ένταση. Ο Βούλγαρος εντυπωσιάστηκε αλλά συνέχισε να μην δίνει σημασία. Χρειαστήκανε τρεις ακόμη επισκέψεις – σε όνειρο – για να καμφθεί η υλιστική ερμηνεία και προσέγγιση του παράξενου αυτού γεγονότος.

Πείστηκε τελικά να ψάξει για αυτό το αντικείμενο. Πρέπει να τονίσουμε όμως πως στην πέμπτη και τελευταία επίσκεψη των πλασμάτων, αυτά αποκάλυψαν ότι με την ανακάλυψη αυτή και τη δημοσιοποίηση της “θα κλείσει ο κύκλος του χρόνου” Όταν ο αποδέκτης των μηνυμάτων από τους λευκούς άντρες αποφάσισε να ψάξει αυτό που του είχε υποδειχτεί, συνειδητοποίησε πως δεν είχε σαφή εικόνα της τοποθεσίας και του σημείου που έπρεπε να ψάξει, ούτε της ευρύτερης περιοχής που βρισκόταν αυτό το αντικείμενο. Ξεκίνησε όμως για αυτή την έρευνα με την γυναίκα του και δύο ακόμη φίλους του που είχαν δείξει ενδιαφέρον, ακολουθώντας το ένστικτό του και ελπίζοντας σε μια “υπερβατική καθοδήγηση”.

Η καθοδήγηση αυτή όντως υπήρξε και κατέληξαν με το αυτοκίνητο σε μια περιοχή της βουλγαρικής Ροδόπης, κοντά στην Φιλιππούπολη που τον έκανε να νιώθει πως είχε άμεση σχέση με τα όνειρα του. Γυρνώντας ξαφνικά στη γυναίκα του λεει: “εδώ ακριβώς πρέπει να ψάξουμε”. Και όντως, στις 21 Μαίου 2001, ο βούλγαρος άντρας ανακάλυψε σε ένα παρακείμενο λοφάκι ένα εύρημα που απασχόλησε και θα συνεχίσει να απασχολεί τους επιστήμονες και ίσως ανατρέψει πολλά δεδομένα και καταστάσεις σε πολλούς τομείς του ανθρώπινου πολιτισμού. Εκεί στο λοφάκι βρισκόταν το πιο παράξενο κρανίο που αντίκρισε ποτέ ο άνθρωπος.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι ένα τριγωνικό κρανίο και στο πάνω μέρος του παρατηρούμε ένα πλατύ οστό εν είδει στέμματος με έξη οπές αγνώστου χρησιμότητας. Διαθέτει δύο οπές στην θέση των ματιών και δεν παρατηρείται στοματική κοιλότητα. Ένθεν κι ένθεν του μέρους που θα έπρεπε να υπάρχει το στόμα βλέπουμε δύο οστά να καταλήγουν στην θέση των κυνοδόντων και να ξεκινάνε από τις παριές του κρανίου.

Επίσης βλέπουμε και δύο οπές στις άκρες του στόματος. Ρινική κοιλότητα δεν παρατηρείται. Έχουμε ένα μικρό οφρυϊκό τόξο και παριές με έντονη τάση προς το εσωτερικό του στόματος. Ακουστικούς πόρους δεν παρατηρούμε. Η ταυτόχρονη απουσία στόματος και ακουστικών πόρων αφήνει πολλά ερωτηματικά για την επικοινωνιακή ικανότητα του όντος. Πως επικοινωνούσε με τα υπόλοιπα όμοια του όντα; Πολλοί τολμηροί ανέφεραν ότι η επικοινωνία αυτού του όντος γινόταν με τηλεπάθεια. Αφορμή για τέτοιες σκέψεις δίνει και το οστέινο στέμμα του πλάσματος με τις οπές που φέρει.

Το βάρος του κρανίου είναι μόλις 250 γραμμάρια και το μέγεθος του είναι περίπου ίσο με το κρανίο ενός μωρού. Καλύτερα όμως μπορούμε να μελετήσουμε το αντικείμενο με βάση τις παρακάτω διαθέσιμες φωτογραφίες. Το κρανίο όπως αυτό φαίνεται σε σχέση με ένα γυναικείο χέρι. Τα 250 γραμμάρια που ζυγίζει βέβαια είναι πολύ λίγα για το μέγεθος του Η οπίσθια όψη του κρανίου. Οι δυο οπές στην περιοχή του στόματος συνεχίζονται μέχρι πίσω σε όλο το βάθος του κρανίου. Φαίνεται επίσης η απουσία συνδέσμου της κάτω γνάθου και ο διαχωρισμός των κρανιακών οστών. Το “στέμμα” στο πάνω μέρος του κρανίου διακρίνεται καλύτερα. Μοιάζει επίθετο. Στο κέντρο της πίσω όψης του κρανίου όμως βλέπουμε και μια άρθρωση που προφανώς θα αποσκοπούσε στην σύνδεση του κρανίου με την σπονδυλική στήλη του όντος. Πλάγια όψη του κρανίου. Παρατηρούμε αρκετές κρανιακές οστέινες ραφές και βλέπουμε και τις οπές στο “στέμμα” του κρανίου.

Το “πρόσωπο” του πλάσματος βρίσκεται στο αριστερό πλευρό της φωτογραφίας. Μια πολύτιμη φωτογραφία. Από αυτήν μπορούμε να παρατηρήσουμε πολλά και να συμπεράνουμε περισσότερα. Η φωτογραφία αυτή μας δείχνει την άνω όψη του κρανίου, την πλάγια με το “πρόσωπο” να βλέπει δεξιά της φωτογραφίας και η δεξιά φωτογραφία μας δείχνει την κρανιακή κοιλότητα του πλάσματος, την εγκεφαλική κοιλότητα δηλαδή.

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως το πλάσμα έχει μια εγκεφαλική κοιλότητα αναλογικά πολύ μεγάλη για τις διαστάσεις του. Δεύτερον ο χώρος του εγκεφάλου είναι χωρισμένος σε δύο μέρη όπως ακριβώς και του ανθρώπου. Αυτό σημαίνει πως το πλάσμα είχε κάποια νοημοσύνη.

Σε συνδυασμό όμως με την ευρύχωρη εγκεφαλική κοιλότητα αφήνονται ερωτήματα για το πόσο ευφυές ήταν το ον αυτό. Ας μην ξεχνάμε όμως πως πολλοί ανθρωπολόγοι και γιατροί μιλάνε για μεγέθυνσή της κρανιακής κοιλότητας του ανθρώπου σε σύγκριση με δείγματα κρανίων παλαιότερων χρόνων. Παρατηρείται δηλαδή μια μεγέθυνση του χώρου του εγκεφάλου. Συνεχίζοντας τη αφήγηση της ιστορίας μας παρατηρούμε και άλλα αξιοσημείωτα γεγονότα να εκτυλίσσονται.

Η παρέα που ανακάλυψε το παράξενο αυτό κρανίο ανακάλυψε σε απόσταση 1500 μέτρων από την περιοχή του κρανίου ένα περίεργο κομμάτι μετάλλου, ιδιαίτερα λείο και πολύ μικρό βάρος αναλογικά με το μέγεθος του. Ζύγιζε μόλις 800 γραμμάρια. Ωστόσο η ομάδα δεν ανακοίνωσε πουθενά τα ευρήματα της περιμένοντας κάποια πνευματική καθοδήγηση για το τι θα πράξουν. Η καθοδήγηση ήρθε τελικά και τον Δεκέμβριο του 2001 έδειξαν σε ειδικούς τα ευρήματα τους. Απευθυνθήκανε στο μουσείο του Ασένοφγκραντ και ο διευθυντής του Ντιμίταρ Κοβάτσεφ ενθουσιάστηκε για το έκθεμα αυτό. Συμφώνησε λοιπόν να εκτεθεί το εύρημα αυτό και για δυο περίπου εβδομάδες έμεινε εκτεθειμένο στο μουσείο.

Κατόπιν ο κάτοχος του το ζήτησε πίσω, πιθανόν λόγω σχετικής καθοδήγησης. Ο χρόνος όμως που έμεινε το κρανίο στο μουσείο ήταν αρκετός για να φωτογραφηθεί και να ελκύσει πλήθη επιστημόνων να το μελετήσουν. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για κάτι εντελώς άγνωστο. Ο παλαιοντολόγος Ιορδάν Ιορδάνωφ εκτιμά ότι το κρανίο χρονολογείται τουλάχιστον 30.000 χρόνων. Και η επίσημη βουλγαρική κοινότητα αναφέρει ότι πρόκειται για ένα μεγάλου μεγέθους ον που αν το προσεγγίσουμε με όρους γήινους τότε μιλάμε για χορτοφάγο θηλαστικό. Ακόμα ανακοινώθηκε πως το κρανίο δεν ανήκει σε κανένα γνωστό είδος ζώου που έζησε ποτέ στην Γη!

Ο ίδιος ο διευθυντής του μουσείου ερωτηθείς για το εύρημα μιλάει ανοιχτά για κρανίο 100% από άλλον κόσμο!!! Επίσης προσθέτει ότι δεν είναι βέβαιο ότι μπορούμε να συνδέσουμε το περιστατικό με το περίεργο και άγνωστο μέταλλο που βρέθηκε κοντά. Εδώ πρέπει να προσθέσω ότι το μέταλλο είναι εντελώς άγνωστο και οι έρευνες σε αυτό συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα. Σε μια χώρα όπως η Βουλγαρία βέβαια με μια μακρά μυστικιστική παράδοση λογικό ήτανε να προκληθεί μεγάλο ενδιαφέρον και από την μεριά των όσων ασχολούνται με την παραψυχολογία και τις μυστικιστικές έρευνες.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Παραψυχολόγων Βουλγαρίας, Μαρίν Νάιντενοφ αλλά και ο βιοθεραπευτής Κομπράτ Τόμοφ δηλώνουν: “πράγματι θα κλείσει ένας κύκλος με την εύρεση του κρανίου, αλλά είναι σίγουροι πως αυτός ο κύκλος έπρεπε να κλείσει χιλιάδες χρόνια πριν αλλά – ως ανθρωπότητα – είχαμε καθυστερήσει” Ακούστηκε ακόμη πως τέτοια κρανία υπάρχουν σε πολλές ιδιωτικές συλλογές ιδιωτών ή Οργανώσεων και πως θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν προκειμένου να υπάρξει μια αληθινή Ιστορία.

Το παρόν περιστατικό προφανώς είναι ένας γρίφος για την επιστήμη. Αυτή τη φορά δεν μπορέσουν να ξεφύγουν με το να το κατατάξουνε σε ένα υποθετικό ή εξαφανισμένο ζώο. Αυτή τη φορά δεν καταφέρουν να ατονήσει και αυτό το θέμα. Εξάλλου ο παράξενος τρόπος εύρεσης του και η επιμονή των λευκοντυμένων δείχνουν πως ότι έγινε δεν έγινε τυχαία. Η επιμονή τους δε, δείχνει πως δεν θα παραιτηθούν εύκολα από τον σκοπό τους.

Ποιος είναι ο σκοπός τους: “θα κλείσει ο κύκλος του χρόνου”. Αυτό είπανε στον άνθρωπο που καθοδήγησαν να βρει το κρανίο. Τι σημαίνει αυτό; Πολλοί το ερμηνεύουν ως μια δήλωση πως με την ανακάλυψη του και με την δημοσιοποίηση της είδησης αυτής θα ξεκινήσουν κάποιες διαδικασίες πολύ σημαντικές και θα ταρακουνηθούν όλοι οι επιστήμονες και ο απλός κόσμος.

Ίσως μάλιστα η επιστημονική κοινότητα να αποδεχτεί όχι μόνο την ύπαρξη αλλά και την επίσκεψη των εξωγήινων οντοτήτων στην Γη μας.. Μια τέτοια ενέργεια βέβαια καταλαβαίνουμε την επίδραση της στην Κοινή γνώμη. Τα υπόλοιπα αποτελούν προσωπικές σκέψεις και αντιλήψεις. Το παρόν εύρημα δεν ξέρω που αν το κατατάξω: στην Κρυπτοζωολογία, στην θεωρία της Εξωγήινης Ζωής ή κάπου αλλού; Όπου και αν το κατατάξουμε σίγουρα προκαλεί τον θαυμασμό και σκέψεις διάφορες.

Η επιστήμη έσπευσε όπως είναι λογικό να αντιδράσει. Μιλήσανε οι γνωστοί παραεπιστήμονες και τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης για ένα εξαφανισμένο είδος βοδιού. Το γελοίο του ισχυρισμού βέβαια είναι προφανές. Μάλιστα ο Τύπος ανέφερε το γεγονός με την χαρακτηριστική ελαφρότητα με την οποία αναφέρεται σε παρόμοια θέματα και με φανερή θέληση για γελοιοποίηση μίλησε με τόνο εμπαιγμού για τους “ονειροπόλους” και “φαντασιόπληκτους που έσπευσαν να μιλήσουν για εξωγήινους και εξωγήινα ανθρωπάκια”. Η αλήθεια θα λάμψει όπως πάντα.

Πάντα όμως με επιμονή και έρευνα. Δεν ξέω ακριβώς τι είναι το κρανίο αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι από αυτά που ξέρουμε και υπάρχουν γύρω μας. Σκέψεις υπάρχουν και για την Κούφια Γη. Αλήθεια, οι κάτοικοι της, αν υπάρχουν, υπάρχει περίπτωση να μοιάζουν με κάτι τέτοιο; Οι εξωγήινοι αποκλείεται αν χάσανε κάποιον δικό τους και να τον άφησαν σε μια σπηλιά όπου και βρέθηκε το κρανίο;

ΟΧΙ. Τίποτα δεν αποκλείεται. Βλέπουμε, απορούμε, ψάχνουμε, κρίνουμε.

Καλή συνέχεια και προσπάθεια.

ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤV ΑΕΝΑΟΝ 13-5-11 ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ.Δείτε το βίντεο

Στρος Καν: τι ετοιμάζει πάλι η ΠΣΑ;


Στρος Καν: τι ετοιμάζει πάλι η ΠΣΑ;

Σήμερα ο η είδηση για την σύλληψη του γνωστού ιουδαίου Στρός Καν έκανε το γύρο του κόσμου.

Όπως είναι γνωστό ο κάθε ιουδαίος λόγο της περιτομής όταν είναι ακόμα 8 ημερών (και όχι όταν είναι έφηβος όπως στους μουσουλμάνους) αντιμετωπίζει κάποιες σεξουαλικές διαταραχές. Λόγω της συνεχούς ανοικτού «κεφαλιού» ουσιαστικά από την γέννηση, το πέος τους χάνει κάθε ευαισθησία και , συνεπώς, αυτοί οι άνθρωποι μεταμορφώνονται σε μηχανές του σεξ. Οι λόγοι για τους οποίους το ιερατείο εδώ και χιλιάδες χρόνια μεταμορφώνει τους ιουδαίους σε τέτοιες μηχανές δεν είναι πολύ σαφείς, αλλά πιθανότατα για να μην ηρεμούν ποτέ οι άνθρωποι αυτοί σε μια οικογενειακή ζωή και να «χαλάνε» όσες περισσότερες γυναίκες γκοήμ (συνήθως λευκές) με τις σχέσεις τους που συνεχώς θα δημιουργούν ή για να τους μεταμορφώνουν σε πολύ δραστήριους κοινωνικά ανθρώπους που θα επιδιώκουν συνεχή κοινωνική ανέλιξη......


Οι λόγοι για τις οποίες η Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία αποφάσισε (όποιος πιστεύει ότι στον κόσμο μας ειδήσεις τέτοιας φύσεως και σημασίας μπορούν να είναι τυχαίες πρέπει να απαλλαχθεί από τις αλυσίδες που έχει στο μυαλό του) μπορούν να είναι δύο: ή έχει παίξει τον ρόλο του για την Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία και θα αντικατασταθεί από άλλον στο αξίωμά του στο ΔΝΤ ή , το πιο πιθανόν, η είδηση απλός είναι ένα τέχνασμα για να αυξηθεί η δημοτικότητά του για τις προεδρικές της Γαλλίας ακόμα πιο πολύ μετά από λίγες μέρες που η είδηση θα «αποδειχθεί συκοφαντία». Θα δούμε.....

Ας θυμηθούμε και την «είδηση» πριν από της εκλογές των ΗΠΑ για την ομοφυλοφιλία του Ομπάμα η οποία «αποδείχθηκε ψέμα»....
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9322.html))

ΚΙΒΩΤΟΙ ΖΩΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

svalbardsvalbard1Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, ο Νώε έλαβε την εντολή από τον Θεό να κατασκευάσει την περίφημη Κιβωτό, στην οποία έβαλε την οικογένειά του και ένα ζευγάρι από κάθε ζώο που υπήρχε πάνω στη Γη προκειμένου να γλιτώσουν από την οργή του. Επειτα ήρθε ο κατακλυσμός. Ανάλογες εξιστορήσεις υπάρχουν σε όλες τις αρχαίες παραδόσεις του κόσμου (ανάμεσά τους και η ελληνική, με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα). Στο σύγχρονο κόσμο ο άνθρωπος δεν μπορούσε να περιμένει τη θεϊκή παρέμβαση και πολύ περισσότερο να υπολογίσει τον ακριβή χρόνο της καταστροφής. Ετσι, άρχισε ήδη να δρα προληπτικά.
Το τέλος του κόσμου το έχουν προβλέψει πολλοί στο διάβα του χρόνου, μέχρι στιγμής όμως κανείς -ευτυχώς- δεν επιβεβαιώθηκε. Φυσικά ο άνθρωπος δεν μπορεί να περιμένει την επαλήθευση κάποιας από τις προφητείες και πολύ περισσότερο δεν μπορεί με ακρίβεια να γνωρίζει πόση ζωή -τουλάχιστον με τη μορφή που τη γνωρίζουμε- απομένει σε αυτόν τον ταλαίπωρο πλανήτη.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να φροντίσει για την επιβίωσή του την κρίσιμη στιγμή. Πώς θα το επιτύχει αυτό; Μα φυσικά ακολουθώντας το παράδειγμα του Νώε, χωρίς θεϊκή παρέμβαση αυτή τη φορά, αλλά με την παρότρυνση και τη βοήθεια των επιστημόνων. Ηδη από το 2008 σε περιοχή της Αρκτικής, το Σβάλμπαρντ, που αποτελεί νορβηγικό έδαφος, λειτουργεί το Παγκόσμιο Θησαυροφυλάκιο Σπόρων (Svalbard Global Seed Vault). Πρόκειται για μια συλλογή που θέλει να αποθηκεύσει σπόρους από κάθε φυτό που υπάρχει στον πλανήτη, με σκοπό να διατηρηθεί η βιοποικιλότητα.
Είναι μια εξ ολοκλήρου υπόγεια εγκατάσταση διαμορφωμένη μέσα σε μόνιμα παγωμένο έδαφος (permafrost, παγωμένο έδαφος με θερμοκρασία κάτω των 0 βαθμών Κελσίου για περισσότερα από δύο χρόνια), που βρίσκεται σε υψόμετρο 130 μέτρων και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το αεροδρόμιο του Λονγκιάρμπιεν. Στη συγκεκριμένη περιοχή η θερμοκρασία του εδάφους δεν ανεβαίνει ποτέ πάνω από τους -3 βαθμούς Κελσίου.
Η εγκατάσταση είναι σχεδιασμένη να αντέξει στην επαλήθευση ακόμα και του πιο ακραίου σεναρίου περιβαλλοντικής μεταβολής (συμπεριλαμβανομένων της τήξης των πάγων και της ανόδου της στάθμης της θάλασσας), ακόμα και χωρίς πηγή ενέργειας για αρκετό χρονικό διάστημα. Αποτελείται από τρεις διαφορετικούς υπόγειους θαλάμους, ο καθένας από τους οποίους μπορεί να φιλοξενήσει 1,5 εκατομμύριο διαφορετικά δείγματα σπόρων (συνολικά 2,25 δισ. σπόρους), διατηρώντας εσωτερική θερμοκρασία -18 βαθμών Κελσίου. Επίσης, υπάρχουν χώροι εργασίας για διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό.
Η πρόσβαση γίνεται μέσω ενός τούνελ μήκους 100 μέτρων, η είσοδος του οποίου είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Το μισό τούνελ αποτελείται από έναν ατσάλινο κύλινδρο διαμέτρου 5 μέτρων που διαπερνά το παχύ στρώμα πάγου και βράχων που υπάρχουν εκεί. Στην κορυφή της εισόδου υπάρχει μια καλλιτεχνική κατασκευή η οποία αντανακλά το πολικό φως και είναι ορατή από χιλιόμετρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ, μέσα σε μόλις δύο χρόνια (ξεκίνησε το 2006 και εγκαινιάστηκε το 2008), γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις των συνωμοσιολόγων. Σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 268.000 δείγματα σπόρων.

Η Ώρα της «Κρίσης»
Στόχος της σύγχρονης αυτής κιβωτού είναι η επιβίωση του ανθρώπου μετά από μια μεγάλη φυσική ή άλλη καταστροφή. Οπου «άλλη καταστροφή» βάλτε την αυτοκαταστροφική τάση του ανθρώπου και τις συνέπειες που θα προκύψουν από έναν ενδεχόμενο πυρηνικό, βιολογικό ή άλλου είδους πόλεμο που θα προκαλέσει μεγάλες περιβαλλοντικές ανακατατάξεις και αλλαγές στη ζωή του πλανήτη όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Μέχρι την ημέρα που θα συμβεί η καταστροφή, οι σπόροι αυτοί θα αναπαράγονται και θα αντικαθίστανται στους αποθηκευτικούς χώρους. Οταν η καταστροφή συμβεί, οι σπόροι θα είναι διαθέσιμοι στους δικαιούχους τους, τις χώρες και τα ιδρύματα, δηλαδή, που τους έχουν στείλει στην εγκατάσταση. Ουσιαστικά στους εκπροσώπους τους που θα έχουν επιβιώσει. Στη χειρότερη περίπτωση τους σπόρους θα τους βρουν οι τυχόν εναπομείναντες άνθρωποι. Αυτοί θα τους καλλιεργήσουν για να δημιουργήσουν τροφή και να επιβιώσουν. Η κιβωτός λειτουργεί υπό την αιγίδα του νορβηγικού υπουργείου Γεωργίας και Τροφίμων, με την υποστήριξη και την ενεργό συμμετοχή πολλών χωρών και ιδρυμάτων.
Ιδιωτικές Κιβωτοί 
Μπορεί λοιπόν να εξασφαλίστηκε σε ένα βαθμό η τροφή του ανθρώπου, με τον ίδιο όμως τι γίνεται; Προς το παρόν κανένας επίσημος φορέας ή κυβέρνηση δεν έχει λάβει μέριμνα για τη δημιουργία κάποιου είδους κιβωτού που θα εξασφαλίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους σε περίπτωση παγκοσμίου κλίμακας καταστροφής.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν διάφορες εταιρίες που δημιουργούν ιδιωτικά υπόγεια καταφύγια με προδιαγραφές και υποδομή επιβίωσης για ικανό, όπως διατείνονται, χρονικό διάστημα μετά από ένα κατακλυσμιαίο γεγονός, είτε αυτό έχει ως βάση φυσικό φαινόμενο είτε ανθρώπινη παρέμβαση, όπως είναι ένας πυρηνικός πόλεμος.
Μια από αυτές, η Vivos, έχει ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία δικτύου καταφυγίων σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ και παράλληλα την καμπάνια για την πώληση θέσεων σε αυτές. Το σλόγκαν της εταιρίας αφοπλιστικό: «Ο Νοστράδαμος το προέβλεψε, οι Μάγιας και η Βίβλος επίσης. Αν η κυβέρνηση το ξέρει και εμείς όχι; Τι κάνουμε;». Στην ιστοσελίδα της,www.terravivos.com, η εταιρία αναλύει όλες τις πιθανές πηγές και προφητείες μιας παγκόσμιας καταστροφής, παρουσιάζει μέσω εικονικού βίντεο τις υπό κατασκευή εγκαταστάσεις και προτρέπει τον επισκέπτη να κλείσει άμεσα θέση για τον ίδιο και την οικογένειά του, με το αζημίωτο φυσικά.
vaults
Δημόσια Καταφύγια 
Η μόνη χώρα που φέρεται να λαμβάνει κάποια μέριμνα για τη διάσωση των πολιτών της φέρεται να είναι η Ρωσία. Οπως μετέδωσε πριν από μερικούς μήνες το πρακτορείο RIA Novosti, η ρωσική κυβέρνηση έχει δώσει εντολή για την κατασκευή 5.000 νέων καταφυγίων μέχρι το 2012 στην περιοχή της Μόσχας. Το πρόγραμμα κατασκευής έχει μάλιστα το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, καθώς σύμφωνα με το πρακτορείο τα υπάρχοντα καταφύγια επαρκούν μόνο για το μισό πληθυσμό της πόλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κατασκευή καταφυγίων κάτω από κάθε κτίριο και ελεύθερο χώρο (πάρκα κ.λπ.) σε βάθος 10-15 μέτρων σε όλη την πόλη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από τη δεκαετία του 1930 η Μόσχα διέθετε ευρύ δίκτυο καταφυγίων που έφταναν τις 7.000, ενώ οι σταθμοί του μετρό είχαν κατασκευαστεί βαθιά στο έδαφος έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καταφύγια. Κατά τη δεκαετία του 1990 πολλά από τα καταφύγια που είχαν κατασκευαστεί πριν από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο πέρασαν στην ιδιοκτησία ιδιωτών οι οποίοι τα μετέτρεψαν σε αποθήκες, χώρους στάθμευσης, ακόμα και εστίασης.
Η Αναβίωση της Φρενίτιδας;
Οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη δημιουργία του Παγκόσμιου Θησαυροφυλακίου Σπόρων, τις ιδιωτικές εταιρίες κατασκευής καταφυγίων και την κατασκευή δημόσιων καταφυγίων στη Ρωσία παραπέμπουν στη φρενίτιδα που είχε καταλάβει τους κατοίκους των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του λεγόμενου Ψυχρού Πολέμου. Περιοδικά και εφημερίδες στις ΗΠΑ προέτρεπαν τους οικογενειάρχες να κατασκευάσουν το δικό τους καταφύγιο στην αυλή τους προκειμένου να σώσουν τους δικούς τους ανθρώπους σε περίπτωση πολέμου με τη Σοβιετική Ενωση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πολύ γνωστά περιοδικά, όπως το «Popular Mechanics», δημοσίευαν εκτενή ρεπορτάζ με οδηγίες τύπου «Φτιάξ’ το μόνος σου» για τη δημιουργία καταφυγίων. Τα ρεπορτάζ πλαισιώνονταν με σχέδια και φωτογραφικό υλικό που απεικόνιζε την οικογενειακή ζωή να συνεχίζεται απρόσκοπτα, στην ασφάλεια του καταφυγίου που είχε κατασκευάσει ο πατέρας της οικογένειας.
Δεν χρειάζεται όμως να είναι κανείς ειδικός για να διαπιστώσει την ανθεκτικότητα αυτών των κατασκευών. Αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, δύσκολα κάποιο από αυτά τα καταφύγια θα άντεχε σε έναν πυρηνικό πόλεμο, που ήταν και ο κυρίαρχος φόβος εκείνη την εποχή.
Πολύ Κακό για το Τίποτα ή Μήπως Όχι; 
Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί τόσος ντόρος και ενδιαφέρον για τη δημιουργία καταφυγίων – κιβωτών για την επιβίωση των ανθρώπων και την εξασφάλιση της τροφής τους. Μήπως πλησιάζει κάποια καταστροφή, ο χρόνος έλευσης της οποίας δεν έχει γίνει ευρέως γνωστός για λόγους διατήρησης της κοινωνικής γαλήνης και αποφυγής πρόκλησης πανικού και χάους; Μήπως κάποιοι ξέρουν και δεν μας το λένε, αλλά ανεπισήμως προετοιμάζονται για να σώσουν ό,τι μπορούν από το ανθρώπινο είδος; Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, ναι, αυτό ακριβώς συμβαίνει αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει.

Βέβαια στον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας μπορεί κανείς να συναντήσει αρκετά παλαβά σενάρια, με χαρακτηριστικότερο εκείνο που είχε κυκλοφορήσει στη δεκαετία του 1970. Επρόκειτο για ένα ντοκιμαντέρ και ένα βιβλίο με τον τίτλο «Εναλλακτική Λύση 3», το οποίο έφερε τις ΗΠΑ και την πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ να έχουν εκπονήσει σχέδιο φυγάδευσης της επιστημονικής και πολιτικής ελίτ σε ειδικές βάσεις στη Σελήνη και τον Αρη(!), καθώς το τέλος του κόσμου πλησίαζε. Τελικά αποδείχθηκε ότι η «Εναλλακτική Λύση 3» ήταν μια καλοστημένη απάτη των δημιουργών της.
Θεωρίες, λοιπόν, υπάρχουν πολλές, το μόνο σίγουρο και χειροπιαστό, όμως, είναι το γεγονός ότι έχουν αρχίσει ήδη να λαμβάνονται μέτρα επιβίωσης του ανθρώπινου είδους. Και κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι λαμβάνονται χωρίς αφορμή…
—————————————————————————————————-
Ο Στέλιος Φωκάς είναι δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Φαινόμενα” της εφημερίδας.
ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/05/blog-post_15.html))