Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συγκλονίζει το χαμένο βίντεο από την καταστροφή της Σμύρνης.


Συγκλονίζει το χαμένο βίντεο από την καταστροφή της Σμύρνης.

Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα χαμένο και εξαιρετικά πολύτιμο ιστορικής αξίας ντοκουμέντο από την καταστροφή της Σμύρνης.

Ο δημιουργός αυτού του ντοκιμαντέρ είναι ο George Magarian. Γεννήθηκε το 1895. Εργάστηκε ως διευθυντής στο παράρτημα του Ικονίου της ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) και την χρονική περίοδο των γεγονότων στη Μικρά Ασία το 1922, προσπάθησε με δραστηριότητες να...Δείτε το βίντεο..

ανακουφίσει τα....
θύματα της τραγωδίας. Επιπλέον χρησιμοποιώντας μηχανή 35 mm, κινηματογράφησε εικόνες της ανθρωπιστικής καταστροφής, σε Σμύρνη, Αθήνα αλλά και Πειραιά.

Όλοι αγνοούσαν την ύπαρξη αυτού του βίντεο διότι ήταν φυλαγμένο για τουλάχιστον 60 χρόνια στο σπίτι της συζύγου του. Ώσπου το 2008 ο εγγονός του Robert Davidian, "ανακάλυψε" το ντοκουμέντο και το μετέτρεψε σε ψηφιακή μορφή για να το σώσει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ: Ο ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!


ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ: Ο ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!





MönchenGladbach.
Δείτε το παρακάτω βίντεο από την αρχή και θα παρακολουθήσετε μία κοπέλα που παίζει με το
 σκυλάκι της μαθαίνοντας του κόλπα.
 Δίπλα είναι το αγόρι της και συνομιλούν. Κάποια στιγμή ο παπαγάλος τους ανήσυχα ανεβαίνει
 κάπου ψηλά φοβισμένος..  Προς το τέλος του βίντεο θα ακούσετε και το σκυλάκι τους να κλαψουρίζει 
ανήσυχα.  Όσοι έχουν κατοικίδια ή γνωρίζουν την συμπεριφορά των ζώων  θα καταλάβουν...


.


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ: Ο ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! 

Vprc, δημοσκόπηση-σοκ: Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ !


Vprc, δημοσκόπηση-σοκ: Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ !

Την πέμπτη θέση στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου καταλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Vprc που δημοσιεύεται αναλυτικά στο αυριανό τεύχος του περιοδικού«Επίκαιρα».



Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η ΝΔ με 30,5%, την δεύτερη η Δημοκρατική Αριστερά με 13%, ενώ τις επόμενες δύο θέσεις μοιράζονται ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ με το ίδιο ακριβώς ποσοστό(12,5%). Το ΠΑΣΟΚ έρχεται πέμπτο, με ελαφρώς χαμηλότερο ποσοστό (12%) από τα προηγούμενα τρία κόμματα.
Η νέα δημοσκόπηση αποτυπώνει την κρίση του πολιτικού συστήματος με την διάχυση της ψήφου σε πολλά κόμματα, από τα οποία το ΛΑΟΣ, που βρίσκεται σε καθοδική πορεία, διεκδικεί ποσοστό 6%. Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο όριακό για την είσοδο στη Βουλή 3%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία, τοΑρμα Πολιτών και η Χρυσή Αυγή μοιράζονται το ίδιο ποσοστό(2.5%). Περίπου 1% κερδίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 0,7% το Κόμμα Κυνηγών, που εμφανίζεται πλέον σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.


Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα, αν αποτυπωθούν και στις επόμενες δημοσκοπήσεις, μεγαλώνουν την αβεβαιότητα για τις μετεκλογικές πολιτικές εξελίξεις: η ΝΔ που δεν χάνει αλλά και δεν κερδίζει σε εκλογική δύναμη, δεν μπορεί να σχηματίσει συμμαχική κυβέρνηση ούτε με το ΛΑΟΣ ούτε όμως και με το ΠΑΣΟΚ, αν τα δύο τελευταία συνεχίσουν την καθοδική τους πορεία. Περισσότερα ομως στοιχεία και αναλύσεις , παράλληλα με την δημοσίευση των εντυπωσιακών νέων δεδομένων στα «Επίκαιρα».
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/vprc.html ΠΗΓΗ