Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ.......

Κάποιοι λένε πως η αλυσίδα στο βασίλειο των ζώων είναι εκείνη η αιτία, που εμφανίστηκε και το δικό μας είδος, το ανθρώπινο. Εμφάνισε ένα είδος που στην εξέλιξη του ,μοναδικό σκοπό έχει την αυτοκαταστροφή του. Ο άνθρωπος αποδειγμένα είναι ένα ((ζώο))  που θέλει και μπορεί, πάντα να επιβιώνει σκοτώνοντας και καταστρέφοντας οτιδήποτε και οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό του σταθεί εμπόδιο. Κάποιος κάποτε μου είπε μια σοφία που τότε δυστυχώς ήμουν μικρός και δεν την κατάλαβα. Θα την μοιραστώ μαζί σας γιατί πιστεύω ταιριάζει γάντι στην ζούγκλα που ζούμε, την οποία  δυστυχώς την έχουμε φτιάξει μόνοι μας.
(( Στον πλανήτη γη υπάρχουν 92 είδη πιθήκων. Ένα από αυτά τα είδη αυτοαποκαλείτε άνθρωπος και ζει συνωστισμένο στις πόλεις .))
Δείτε τώρα την οικολογική καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα …………. 









ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...(( UFO, το άρμα του Ιεζεκιήλ ή κάτι άλλο; Ένα νόμισμα-μυστήριο ))


UFO, το άρμα του Ιεζεκιήλ ή κάτι άλλο; Ένα νόμισμα-μυστήριο



Μετά από δεκαετίες αναζητήσεων πιθανών ερμηνειών σχετικά με ένα σχέδιο, που μοιάζει με UFO, σε ένα Γαλλικό νόμισμα του 17ου αιώνα, ένας διακεκριμένος ειδικός στα νομίσματα παραδέχεται ότι το μυστήριο παραμένει. ΟKenneth Bressett, στο Colorado Springs, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε στο ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα "Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο"! Όλη ή έρευνα που πήρε μισό αιώνα. δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο συμπέρασμα.
"Το νόμισμα κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται ότι θα μπορούσε να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος" λέει ο Kenneth E. Bressett, ο οποίος είναι και ο τυχερός κάτοχος του νομίσματος.
Στην άλλη πλευρά, το νόμισμα παρουσιάζει ένα σύννεφο να ρίχνει βροχή πάνω σε ένα φυτό με 7 άνθη.
"ήποτίθεται ότι δείχνει ένα UFO ή κάτι τέτοιο, ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού ήροχού του Ιεζεκιήλ." συνεχίζει ο Kenneth Bressett.
Η φράση που είναι γραμμένη πάνω στο νόμισμα επιτείνει το μυστήριο:"OPPORTUNUS ADEST" που μεταφράζεται ως "Είναι εδώ σε έναν επίκαιρο χρόνο".
"Το ιπτάμενο αντικείμενο συμβολίζει την ανάγκη για να υπάρξει βροχή Τ μια Βιβλική αναφορά για επισκέπτες από πολύ μακριά; Πολύ πιθανά, να μην το μάθουμε ποτέ", καταλήγει ο Bressett.
Δείτε και τις εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο (μεγιστοποιήστε τις για να τις δείτε με λεπτομέρειες) και είμαστε σίγουροι ότι έρθετε και εσείς στο Club των προβληματισμένων !