Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΉΣ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΆΜ > ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!...

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Illuminati και η μεταφορά των θυμάτων σε φέρετρα που θα σε στέλνουν αδιάβαστο

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Illuminati και η μεταφορά των θυμάτων σε φέρετρα που θα σε στέλνουν αδιάβαστο


Διαβάστε για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA που δημιουργήθηκαν για να συγκεντρώσουν τα θύματα μιας πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης.

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων έχει ψηφίσει το HR 6566 που αποτελεί μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας της πατρίδας του 2002, που δίνει στον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . " (δηλαδή ένα πολύ δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα απο τους Illuminati όπου θα μειώσουν την αύξηση του πληθυσμού και θα αφανίσουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα πόλεμο, όπως ορίζει εδω και δεκαετίες το Σχέδιο Σιδερένιο Βουνό.)

Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας της χώρας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και υποδομής (CTI).

Σεπερίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού. (τα στρατόπεδα αυτά θα χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους ανάλογα τα γεγονότα και την χρονική στιγμή που θα υφίσταται. Οταν λένε "μαζική καταστροφή απο τη φύση" φυσικά εννοούν τα ήσυχα όπλα τους όπως το HAARP που δημιουργεί ελεγχόμενους Τυφώνες, σεισμούς και τσουνάμι.)

Εκλεγμένοι αξιωματούχοι υποθέτουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι οίκοι τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία Θα είναι συγκλονισμένοι απο τα εκατομμύρια των Αμερικανών σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρξουν επιδόματα για τους επιζόντες ενός τέτοιου γεγονότος. (Η παγκόσμια χούντα μετά απο τα εκατομμύρια των νεκρών που θα εξολοθρεύσουν οι Illuminati,θα αποζημιώσει όσους έχουν μείνει ζωντανοί, ως ένδειξη "συμπόνιας" του κατά τ άλλα "φιλεύσπλαχνου Αντιχρίστου" απο τις υλικές καταστροφές που προκάλεσε το όποιο στημένο χτύπημα)

Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να συντονίσουν με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα αρμόδια άτομα γιανα προετοιμάσουν και να αποκριθούν σε ένα γεγονός όπου θα συμβούν απώλειες μάζας. Πρόσφατα, η FEMA αποφοίτησε 231 μέλη του Σώματος FEMA που έχουν εκπαιδευτεί για μελλοντική ετοιμότητα επιχορηγούμενη από το κράτος. Οι μυημένοι θα είναι οι ηγέτες της FEMA του Κέντρου εσωτερικής ετοιμότητας όπου θα ανατεθούν συγκεκριμένοι ρόλοι σε όλη τη χώρα από τις σχέσεις της κοινότητας με την υποστήριξη του κέντρου ανάκτησης καταστροφής. (παρόμοια στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών υπάρχουν ήδη στην ελλάδα όπου αξιοποιούνται δήθεν γι αυτό τον λόγο, που μετέπειτα θα χρησιμοποιηθούν για παρόμοιες συνθήκες έκτακτης ανάγκης)

Η Janet Napolitano, Γραμματέας του DHS εξηγεί ότι "είμαστε όλοι πιο ασφαλείς όταν είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε" και θέλει το αμερικανικό κοινό να κατασκοπεύει ο ένας τον άλλον, διότι η διαρκής ασφάλεια μας είναι «κοινή ευθύνη». Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών. (εδώ ως "ομοσπονδιακή υπηρεσία" αναφέρει τα φέρετρα που έχουν κατασκευάσει οι illuminati για να στοιβάξουν τους νεκρούς που θα έχουν σκοτώσει, που φυσικά θα απανθρακώνονται και θα πηγαίνουν όλοι αδιάβαστοι.)

Τα Πολυλειτουργικά δοχεία Για Καύση, είναι μέρος των εγκαταστάσεων για όταν θα εμφανιστεί ένα μαζικό μοιραίο περιστατικό, οι νεκροί θα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε αυτά τα φέρετρα FEMA, στα τραίνα FEMA και στα στρατόπεδα όπου οι αποτεφρωτήρες αναφέρεται ότι έχουν εγκατασταθεί. (Οι Illuminati με τα ειδικά οχήματα τους όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι στο βίντεο παρακάτω, θα μεταφέρουν τα θύματά τους στα στρατόπεδα, όπου κατόπιν θα στοιβάζονται στα δοχεία καύσης πρός αποτέφρωση)

Τοποθετημένα κοντά στην περιφερειακή έδρα της FEMA στην Ατλάντα, είναι κατ' εκτίμηση 500.000 FEMA φέρετρα στοιβαγμένα σε μια μεγάλη έκταση γης. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κατέχουν τα φέρετρα στην Ατλάντα της Γεωργίας. Η CDC, FEMA και το DHS προετοιμάζονται για μαζικές απώλειες λόγω της ανάπτυξης ενός βιολογικού όπλου που θα απαιτούσε πολλές αμερικανικές ζωές, και ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συντριπτική ανάγκη για αναγκαστικούς εμβολιασμούς.(Οσοι λοιπόν επιζήσουν απο τον χημικό πόλεμο που θα προκαλέσουν, θα εμβολιάσουν τα υπόλοιπα υποψήφια θύματα με τα δηλητηριώδη εμβόλια για να μην επιρρεαστούν οι υγιείς απο την υπάρχουσα κατάσταση. Ενας χημικός πόλεμος λοιπόν που θα θεραπεύεται με ενα άλλο Χημικό όπλο. Τα εμβόλια)

Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με τις εταιρίες βιοτεχνολογιών ιδιωτικού τομέα, τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα ακαδημαϊκά όργανα, καθώς επίσης και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση έρευνας βιολογικού πολέμου προερχόμενη από ιούς και βιολογικά όπλα και επίπεδα απειλής εκτίμησης όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνει, και την αποτελεσματικότητα της καταστροφής.

Για να μολύνουν ένα μεγάλο ποσό ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ενα βιοόπλο, όπως π.χ τον ιό Ebola, ρομποτικά αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό πάνω απο τα κεφάλια μας με ευκολία. Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πόλεων θα βιώσει μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στηνπραγματικότητα, θα χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα για τους υπαλλήλους, να ανταποκριθούν σε αυτό το είδος της πανδημίας, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες Αμερικανοί θα έχουν υποκύψει στον ιό.

Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι στο Κάπιτολ Χιλλ έχουν τροποποιήσει το νόμο ασφάλειας του έθνους το 2002 για να επιτρέψουν «την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός μαζικού σχεδίου θνησιμότητας, καθώς και για άλλους λόγους.»

Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει ενα φορτηγό των Illuminati που μεταφέρει φέρετρα στα στρατόπεδα της FEMA.



Πηγή: atheatignosi29/11/2013 7:57:32 μ.μ. ΠΗΓΗ

Ο Ison διαλύθηκε - Η "παρέα" του; [Βίντεο]

Ο Ison διαλύθηκε - Η "παρέα" του; [Βίντεο]
Πιθανότατα ο «κομήτης του αιώνα», ο ISON, αυτή την στιγμή που γράφεται το κείμενο να έχει διαλυθεί από το πολύ κοντινό πέρασμά του από το Ήλιο.
Σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις από τους επιστήμονες της NASA που παρακολουθούσαν με γωνία την πορεία του, ο ISON πέρασε στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τον Ήλιο και πλέον μάλλον έχει διαλυθεί σε κομμάτια, αφού δεν είναι πλέον ορατός...
Το θέμα είναι να μην κρύβει εκπλήξεις δυσάρεστες, όπως το μετέωρο που έπεσε στα Επτάνησα...

Ο Ison διαλύθηκε - Η "παρέα" του; [Βίντεο] ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ