Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ: Ο Σατανάς έχει ιστοσελίδα με συμβουλές ακόμη και για πνευματικό σεξ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ: Ο Σατανάς έχει ιστοσελίδα με συμβουλές ακόμη και για πνευματικό σεξ

Πως γεμίζουν τους Έλληνες χρήστες ακόμη και ανήλικους με απόλυτο μίσος
Λίγες εβδομάδες μετά την ανθρωποθυσία της 40χρονης άστεγης Ειρήνης Τσάβαρη στην πλατεία Κατράκη στην Γλυφάδα  από  τον 22άχρονο  Αλέξανδρο Παπαγεωργίου  ο οποίος ήθελε να την προσφέρει στον Σατανά, το φως της δημοσιότητας βλέπει ακόμη μια ανατριχιαστική εξέλιξη….. 
Στην Ελλάδα με τις εκκλησίες, την μεγάλη θρησκευτική παράδοση, στην χώρα με τα θαύματα, τα ορθόδοξα μυστήρια και τα τάματα, λειτουργεί ιστοσελίδα που προβάλλει τον Σατανισμό ως την «μοναδική αληθινή θρησκεία που προηγείται όλων των άλλων» και μάλιστα περιέχει μήνυμα από τον ίδιο τον … Εωσφόρο!
Η ιστοσελίδα satanismgr.webs.com αποτελείται κυρίως από μεταφρασμένα κείμενα -της αυτοαποκαλούμενης «αρχιέρειας» Μαξίν Ντίτριχ και διαθέτει παραπομπές σε συνδέσμους στα οποία ιερείς και ιέρειες του σατανισμού απαντούν σε ερωτήσεις και εξηγούν τι ακριβώς σημαίνει η θρησκεία τους .
«Δουλεύουμε απευθείας με τον Σατανά. Κάθε άτομο που είναι πρόθυμο και σέβεται μπορεί να έχει προσωπική σχέση με τον Σατανά. Δεν υπάρχουν μεσολαβητές στον σατανισμό, το ιερατείο βρίσκεται μόνο για καθοδήγηση και υποστήριξη… ο Σατανάς και οι Δαίμονες του είναι αληθινοί.Δεν είναι κακοί όπως τους απεικονίζει η Χριστιανική εκκλησία»  αναφέρει ανώνυμος αρθρογράφος.
Μάλιστα, υπάρχει ειδικό γκρουπ για νέους από 13 έως 19 ετών! Και ενώ οι συντάκτες του σάιτ από την μια υποστηρίζουν πως ο «σατανισμός δεν έχει να κάνει με ανθρωπιστικές ή ζωικές θυσίες με ξεκοιλιάσματα ή βλάψιμο» σε άλλο άρθρο δίνουν σαφής οδηγίες στους «πιστούς» με ποιον τρόπο να εξοντώσουν τους εχθρούς τους, με μια αρχιέρεια να υποστηρίζει πως ο Σατανάς της υπαγόρευσε προσωπικά τον Απρίλιο του 2005 τι να κάνει.
«Χτυπήστε τους, μαχαιρώστε τους, τυραννήστε τους και βασανίστε τους ….Απελευθερώστε το μίσος και την οργή σας με όποιον τρόπο μπορείτε» αναφέρει ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις συμβουλές «αγάπης» του εωσφόρου στην «πιστή» του .
Την ίδια ώρα οι συντελεστές της ιστοσελίδας, όπως γράφει η Espresso, προσπαθούν να πείσουν για την καλοσύνη των Δαιμόνων, δίνοντας μάλιστα και χρήσιμες οδηγίες για «πνευματικό» σεξ με αρσενικούς ή θηλυκούς δαίμονες.
Ειδικότερα όμως η Ντίτριχ προειδοποιεί όσους ασπαστούν τον Σατανισμό χωρίς να έχουν κόψει οριστικά δεσμούς με άλλες θρησκείες ότι «βάζουν τον εαυτό τους σε πλώρη για πολύ τρομακτικές και αρνητικές ψυχικές εμπειρίες».


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2014/07/blog-post_4343.html#ixzz374CHjjX5