Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βιβλίο Δημοτικού προτρέπει τα Ελληνόπουλα να επισκεφθούν το...τζαμί της περιοχής τους!

Βιβλίο Δημοτικού προτρέπει τα Ελληνόπουλα να επισκεφθούν το...τζαμί της περιοχής τους!



ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ!

Πόπη Σουφλή


Γράφει ο ..(( Λ ))..

Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού, σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα.
Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά…;

Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «ελληνικής» παιδείας προτρέπει τα....
9χρονα ελληνόπουλα να επισκεφθούν το τζαμί της περιοχής τους για να αντλήσουν πληροφορίες για αυτό…!

Υπό μορφή σχολικής δραστηριότητας λοιπόν εισάγουν τα παιδιά μας σε ένα ανθελληνικό παιχνίδι…! 
 
Το παιχνίδι της ισλαμοποίησης του έθνους μας και του γενικότερου αφελληνισμού των παιδιών μας. 
 
Και χτυπούν σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία των 8-9 ετών, καθώς γνωρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος να απεθνικοποιήσεις ένα έθνος είναι να χτυπήσεις τις εξαιρετικά μικρές ηλικίες. 
 
Αν μπορούσαν οι προδότες του έθνους θα στοχοποιούσαν ακόμα και τα βρέφη….!

Το μόνο παρήγορο όπως μας πληροφορεί ο αναγνώστης, είναι πως υπάρχουν και δάσκαλοι που δεν ζητούν την πραγματοποίηση της συγγεκριμένης δραστηριότητας, αλλά είναι εξαιρετικά λίγοι! 
 
Οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι γονείς!
 
 Ξυπνήστε Έλληνες! 
 
Αν ζούσαν ένδοξοι Έλληνες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πως θα αντιδρούσαν αντικρίζοντας αυτά; 
 
Ξυπνήστε επιτέλους!
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Yποσυνείδητα μήνυματα chemtrails μέσω παιχνιδιών, διαφημίσεων, περιοδικών και comics!!! (Βίντεο)

Yποσυνείδητα μήνυματα chemtrails μέσω παιχνιδιών, διαφημίσεων, περιοδικών και comics!!! (Βίντεο)


Εάν οι αεροψεκασμοί δεν είναι αληθινοί τότε γιατί γίνεται όλη αυτή η προσθάθεια να μας πείσουν πως είναι κάτι το φυσιολογικό;
Προφανώς... γιατί οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μια πραγματικότητα! Γιατί δεν καταλαβαίνω το λόγο να κάνεις ολόκληρη προπαγάνδα για κάτι που είναι φυσιολογικό. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλες αυτές οι "γραμμούλες" είναι μια καθημερινή πραγματικότητα. Υποσυνείδητα βέβαια. Τα εύκολα θύματα σε αυτήν την περίπτωση είναι τα παιδιά γι' αυτό και το βάρος της προπαγάνδας έχει πέσει σε παιδικές εκπομπές, σε παιχνίδια αλλά και στα comics.

Παρατηρείστε το παρακάτω βίντεο προσεκτικά και τα συμπεράσματα δικά σας!


ΠηγήYποσυνείδητα μήνυματα chemtrails μέσω παιχνιδιών, διαφημίσεων, περιοδικών και comics!!! (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Ο «κομήτης του αιώνα» πλησιάζει τον Ήλιο

Ο «κομήτης του αιώνα» πλησιάζει τον Ήλιο


Με ταχύτητα 377 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο πλησιάζει τον Ήλιο ο λεγόμενος «κομήτης του αιώνα», ISON, και ήδη είναι τόσο φωτεινός, που είναι ορατός ακόμα και με κυάλια ή με ένα μικρό ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο.
Έως τον Δεκέμβριο, θα μπορεί να τον δει κανείς ακόμα και με γυμνά μάτια. Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες του κομήτη από ερασιτέχνες αστρονόμους.
Αυτή τη στιγμή, ο παγωμένος κομήτης (που το πλήρες όνομά του είναι C/2012 S1 ISON) διασχίζει τον αστερισμό της Παρθένου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και το Space.com.
Θα φθάσει στο κοντινότερο σημείο από τον καυτό Ήλιο στις 28 Νοεμβρίου, σε απόσταση περίπου 1,2 εκατ. χιλιομέτρων από αυτόν, και όλα τα τηλεσκόπια, διαστημικά και επίγεια, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά, θα είναι στραμμένα πάνω του για να δουν αν θα επιβιώσει από τη στενή επαφή του με το άστρο μας, οπότε η θερμοκρασία του κομήτη αναμένεται να ανέβει στους 2.760 βαθμούς Κελσίου.
Ο ISON, που ανακαλύφθηκε πέρυσι το Σεπτέμβριο από δύο ερασιτέχνες ρώσους αστρονόμους, μπορεί να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα στη Γη, αν δεν διαλυθεί από την προσέγγισή του στον Ήλιο.
Προς το παρόν, οι εκτιμήσεις των αστρονόμων διίστανται για το τι πρόκειται να συμβεί, καθώς πρόκειται για ένα κομήτη, ο οποίος μάλλον προέρχεται από το μακρινό Νέφος του Όορτ (που φιλοξενεί ένα τεράστιο αριθμό κομητών πολύ πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα) και -σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αστρονόμων- κάνει την πρώτη «επίσκεψή» του στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος.
Όταν εντοπίστηκε ο ISON, χαρακτηρίστηκε «κομήτης του αιώνα», επειδή, παρά την πολύ μεγάλη απόστασή του από τη Γη, καθώς βρισκόταν πέρα από τον Δία, ήταν κιόλας εντυπωσιακά φωτεινός, πράγμα που «υποσχόταν» ένα θεαματικό πέρασμα από τη «γειτονιά» της Γης.