Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ((ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ)) (Ε.Α.Η.Κ.)

Eάν δεν αποτελεί κόπο για εσάς θα σας παρακαλούσαμε να ανεβάσετε στο blog σας το επισυναπτόμενο αρχείο που αποτελεί πρόσκληση της Ένωσης Αερομοντελιστών Ηρακλειου Κρήτης E.A.H.K. προς όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον αερομοντελισμό ως άθλημα






ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ  (Ε.Α.Η.Κ.)


Ηράκλειο 22-6-2011
Θέμα : Παγκρήτια Συνάντηση Αερομοντελιστών Κρήτης


Δελτίο τύπου


    Στο πλαίσιο διάδοσης του αεροαθλητισμού, η Ένωση Αερομοντελιστών Ηρακλείου Κρήτης (ΕΑΗΚ, διοργανώνει στις 26-6-2011 ημέρα Κυριακή, στο χώρο του μοντελοδρομίου μας, που βρίσκετε στη περιοχή Ανωπόλεως του Δήμου Χερσονήσου, παγκρήτια συνάντηση αεομοντελιστών. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 πμ έως το απόγευμα της ιδίας μέρας.
  Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πτήσεις με μοντέλα αεροσκαφών και  ελικοπτέρων, επίδειξη μεγάλων στατικών μοντέλων, καθώς και συζητήσεις με ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την περαιτέρω διάδοση του αερομοντελισμού στην Ελλάδα.

  Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς


Το μοντελοδρομιο Ανωπόλεως βρίσκετε στην θέση Koπσά (νότια της σχολης τουριστικών επαγγελμάτων - λίγα μόλις μετρα από την Εκκλησια του προφήτη Ηλία )
Για πληροφορίες καλέστε στo 6932435031 κκ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

http://eahk-gr.blogspot.com/





σας ευχαριστούμε θερμά
εκ των προτέρων
Ένωση
Αερομοντελιστών
Ηρακλειου
Κρήτης

Θα ανακοινώσει ο Μπάρακ Ομπάμα επαφή των Η.Π.Α. με εξωγήινους επισκέπτες; - Δείτε το βίντεο!


Θα ανακοινώσει ο Μπάρακ Ομπάμα επαφή των Η.Π.Α. με εξωγήινους επισκέπτες; - Δείτε το βίντεο!

Δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμαθα ανακοινώσει αρκετά σύντομα, επισκέψεις ιπτάμενων οχημάτων από άλλους πλανήτες και επαφές με εξωγήινους, ίσως και μέσα στο 2011(!).

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της DARPA έχει δοθεί το πράσινο φως για να μιλήσει ο Ομπάμα και να αποκαλύψει ότι από το 1947 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας γνωρίζουν όλη την ... αλήθεια για τα ufo's και την κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. 

''Οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα αποκαλυφθεί αρχικά μια ολοκληρωτική αποδοχή των επισκέψεων και επαφών με εξωγήινους, ωστόσο τα σχόλια του προέδρου θα μας φέρουν αρκετά κοντά στην αλήθεια και θα γίνουν στο πλαίσιο μιας ομιλίας σχετικά με ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Λογικά ο πρόεδρος θα παραδεχτεί ότι υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που υποδηλώνουν εξωγήινη επισκεψιμότητα.

Όλα αυτά λέγεται ότι είναι μέρος ενός προγράμματος που θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη ολοκληρωτική αποδοχή των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών, από τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σε διάστημα 3 ετών."
 

Το δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το 2011 (ή η περίοδος 2011-2015) μπορεί να είναι το έτος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ομολογήσει τελικά σε μια 60χρονη σχέση συνεργασίας με εξωγήινους ευφυείς πολιτισμούς. 

Οι λογικότεροι είναι τρείς:

1.  Οι Η.Π.Α. θα προβούν σε αποκαλύψεις γιατί οι εξωγήινοι τους υποχρεώνουν να το πράξουν.
2.  Οι άνθρωποι θα έχουν ενημερωθεί αρκετά (μέσα από ταινίες, ειδήσεις, καθημερινές εκπομπές, ίντερνετ) για να αντιμετωπίσουν ψυχικά το ενδεχόμενο και να μπορούν να χειριστούν την αλήθεια.
3.  Τα ''μεγάλα κεφάλια'' μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έχουν κερδίσει την υπεροχή, ώστε να μπορέσει να αποκαλυφθεί ένα τέτοιο γεγονός.

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε μια συνέντευξη που δόθηκε στις 9 Νοεμβρίου του 2010 από μια ανώνυμη πηγή που υποστηρίζει ότι ο τρόπος που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι γραμμένος στο βιβλίο του Stanley Arthur Fulham''Challenges of Change''.

Το βιβλίο του κ. Fulham είναι προϊόν 10ετής έρευνας και περιέχει ένα προσχέδιο του σχεδίου της αποκάλυψης των εξωγήινων τα έτη 2010-2015. Στο τελευταίο του ανακοινωθέν στις 6 Δεκεμβρίου 2010 πριν από τον πρόωρο θάνατό του, τόνισε ότι η άρση της συνωμοσίας της σιωπής από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία σχετικά με την εξωγήινη παρουσία είναι ένας σημαντικός στόχος , καθώς η ζωή στη Γη είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πέραν των δυνατοτήτων της ανθρώπινης τεχνολογίας να προλάβει την καταστροφή του φυσικού πλούτου, την εξαφάνιση των ειδών, αλλά και την καθαριότητα της ατμόσφαιρας του πλανήτη

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι θα υπάρξουν εμφανίσεις ufo πάνω από τη Νέα Υόρκη στις 24 Νοεμβρίου του 2010, σαν μια απόδειξη της εγκυρότητας των πληροφοριών αυτών. Όπως αποδείχτηκε, υπήρξαν στην πραγματικότητα μεγάλης κλίμακας εμφανίσεις ufo στη Νέα Υόρκη, την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Μέχρι σήμερα, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει μια δημόσια απογοήτευση για το θέμα της εξωγήινης γνωστοποίησης! Απέτυχε να αποκαλύψει την εξωγήινη παρουσία το 2009, παρά την απαίτηση των ψηφοφόρων του (όταν ερωτήθηκε σε ντιμπέιτ) και τις αρκετές ευκαιρίες να το πράξει όπως δείχνει και το παρακάτω 
video ...;
ΠΗΓΗ((http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FZEGDh+%28worldjudge2012.blogspot.com%29))
Π

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 1969? - ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ (VIDEO) Ή ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ?