Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ


ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ


Δεν θα κάνετε κύριοι βουλευτές που ψηφίσατε ναι σε όλα εσείς κι εμείς τις "απαραίτητες" θυσίες. 

Εμείς θα τις κάνουμε.

Εμείς έχουμε κρεμασμένους απλήρωτους λογαριασμούς στο τοίχο που γίνουν στοίβα.

Εμείς χαζεύουμε δέκα ώρες στα ράφια με το κομπιουτεράκι στο χέρι να δούμε τι παίρνεις με ένα εικοσάρικο.


Εμείς δεχόμαστε βρισίδι από τα ζόμπι των εισπρακτικών και απειλές.

Εμείς σπάμε το κεφάλι μας πως στο διάολο θα βγει ο μήνας κι αφαιρούμε συνέχεια από τη ζωή μας ότι όνειρο είχαμε κάνει για τα παιδιά μας, ότι όνειρο είχαμε κάνει για τη ζωή μας.

Εμείς στριμωνόμαστε στα ταμεία ανεργίας περιμένοντας να ζήσουμε με ψίχουλα και ικετεύουμε το κάθε εργοδότη να μας δώσει ένα μεροκάματο έστω και ξεφτιλισμένο.

Εμάς ήρθε η ζωή μας άνω κάτω και το μέλλον διαγράφεται σαν ένα μεγάλο μηδενικό όπου θα πρέπει να δουλεύουμε σαν σκλάβοι, χωρίς καμιά προστασία από νόμους και κράτος, αφημένοι στη παράνοια του κάθε εργοδότη ή θα πρέπει να επιβιώσουμε χωρίς καν δουλειά χωρίς εισόδημα, χωρίς τίποτα.

Εμείς είμαστε η ανθρωποθυσία για τις τράπεζες, τις αγορές, τα παλιόχαρτα των αρπακτικών, τα πειράματα των σαδιστών, ανήθικων και διεφθαρμένων ηγετίσκων αυτού του κόσμου.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΥΣΙΑ. Σήμερα το πρωί θα συνεχίσετε να ζείτε στο όμορφό σας σπίτι, θα έχετε εξασφαλισμένα τα παιδιά σας και με το παραπάνω, θα εισπράττετε το παχυλό μισθό σας, θα κυκλοφορείτε με τις αυτοκινητάρες σας, θα τρώτε στα πολυτελή σας εστιατόρια, θα πίνετε το ουσκάκι σας στη ζεστασιά σας συζητώντας τις μαλακίες σας, θα ντύνεστε με τα φιρμάτα ρούχα σας, θα περιφέρεστε στις ασφαλείς και θωρακισμένες σπιταρώνες σας και θα είστε χαρούμενοι γιατί ευτυχώς αποφύγατε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣχρεοκοπία. Γιατί η δική μας είναι ήδη εδώ. Με το πιο αισχρό τρόπο. Εσείς κλέβετε εμάς για να γεμίσετε τα ταμεία που οι προκάτοχοι σας κλέψανε, και το ονομάζετε αυτό διάσωση και απαραίτητη θυσία.

Σταματήστε λοιπόν τους πληθυντικούς γιατί είναι ντροπή κι αίσχος για τους ανθρώπους που υποφέρουν. Είναι φτύσιμο κατάμουτρα στους συνανθρώπους σας που αφαίρεσαν τη ζωή τους απελπισμένοι. Είναι φτύσιμο και εμπαιγμός για τους ανθρώπους που σβήνουν μέσα στη μιζέρια και την απόγνωση να βρουν μερικά κωλοευρώ να εξασφαλίσουν το φαΐ των παιδιών τους. Είναι φτύσιμο για εκείνους που θα ξεπαγιάσουν χωρίς θέρμανση, εκείνους που δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα φάρμακά τους, εκείνους πού θα πεθάνουν αβοήθητοι. Είναι φτύσιμο για τους νέους που έλιωσαν να μελετάνε πάνω στη καρέκλα για να βρουν μια δουλειά που να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά τους, τα ταλέντα τους, τις ικανότητές τους και τώρα γίνονται σκλαβάκια σε μια ασύδοτη εργοδοσία για να βρουν μια θεσούλα ακόμα και για να κουβαλάνε καφέδες κι οι υπόλοιποι ζητιανεύουν χαρτζιλίκι ή θα πρέπει να γίνουν γίνουν τι? κλέφτες, πουτάνες ή βαποράκια για να ζήσουν.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΥΣΙΕΣ Εμείς σερνόμαστε σαν σφαχτά στο παζάρι των κανιβάλων των αγορών.

Χρησιμοποιήσατε αμέτρητες φορές τη φράση "πονάει η καρδιά μας αλλά...." Ούτε μας νοιάζει αν πονάει η καρδιά σας, ούτε αν ψηφίσατε με βαριά καρδιά, ούτε αν έχετε τύψεις κι ενοχές. Το κάνατε κι αυτό είναι που θα θυμόμαστε όταν θα πονάει η δική μας καρδιά από τα βάσανα και την εξαθλίωση. Κι όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση έλεγε αυτά που λέω κι εγώ τώρα εδώ, απαντάγατε χρησιμοποιώντας το όνομά μας και της κάνατε επίθεση λες και μιλάγατε εκ μέρους μας. Θρασύτατα. Εσείς που δεν τολμάτε ούτε στο δρόμο να περπατήσετε πια ελεύθεροι μήπως σας αναγνωρίσει ο λαός που σώνετε.

Να παραιτηθείτε από κάθε βουλευτική αποζημίωση. Να πουλήσετε τα σπίτια σας, τις περιουσίες σας, τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, τα πολυτελή υπάρχοντά σας και να έρθετε να ζήσετε με τέσσερα κατοστάρικα το μήνα δίπλα μας. Να πηγαίνετε στις δουλειές που πηγαίνουμε εμείς. Να μείνετε με τίποτα στη τσέπη σας και με τα παιδιά σας χωρίς σχολεία, τους γέρους σας χωρίς περίθαλψη, τους αρρώστους σας χωρίς φάρμακα και ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ να μιλάτε για θυσίες που θα κάνουμε όλοι μαζί.

Δεν είναι αντιπολίτευση οι βουλευτές που βλέπατε μέσα στο Κοινοβούλιο νας σας φωνάζουν , ξυπνήστε, συνέλθετε οδηγείτε τη χώρα στη καταστροφή, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Εμάς έχετε απέναντί σας, που όσο θα πληθαίνουν αυτοί που θα ξεγυμνώνονται τόσο θα ξεγυμνώνεται και η δική σας ησυχία. Δεν είναι οι συνάδελφοί σας που θα έπρεπε να ρωτήσετε αν θέλουν αυτά τα μέτρα, αν θέλουν να θυσιαστούν, εμάς έπρεπε να ρωτήσετε αν θέλουμε να μας θυσιάσετε. Εμάς όσους δεν τα φάγαμε μαζί και που δεν μπήκατε καν στο κόπο να μας εξηγήσετε ποιοι κερατάδες τελικά τα φάγανε και με ποιο τρόπο.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ

Οι μεγαλουπόλεις του κόσμου προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για την Ατζέντα 21


Οι μεγαλουπόλεις του κόσμου προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για την Ατζέντα 21


Σαράντα από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου προετοιμάζουν πλέον τους κατοίκους τους για την υλοποίηση της Ατζέντας 21, υπό τη γνωστή πλέον πρόφαση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της διατήρησης των οικοσυστημάτων.
Η Ομάδα Ηγεσίας των 40 Πόλεων για την Κλιματική Αλλαγή(C40) αποτελεί μία αλληλοσυνδεόμενη ομάδα μεγαλουπόλεων οι οποίες δεσμεύτηκαν πλέον ρητά να συμβιβαστούν με τις επιταγές των Ηνωμένων Εθνών για «την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».
Το 2007, οι δήμαρχοι 40 μεγαλουπόλεων σε ολόκληρη την υφήλιο αποφάσισαν από κοινού να αλλάξουν το τοπίο και το περιβάλλον των πόλεων τους ώστε να δοθεί η «απάντηση στο ζήτημα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης» και να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των παγκοσμιοποιητών που προωθούν την Ατζέντα 21.
Τον περασμένο Ιούλιο, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κατασκευαστούν ειδικά μικρό-διαμερίσματα στην ακτή Kips Bay με στόχο να πειστούν οι κάτοικοι της πόλης να διαβιούν σε ειδικές «στενές» ζώνες περιβαλλοντικής και χωροταξικής διάρθρωσης που «θα συμπλέει με τις επιταγές της περιβαλλοντικής παγκοσμιοποίησης».
Στη πόλη Σαν Φρανσίσκο, έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενοικιάσεις διαμερισμάτων τόσο μικρής έκτασης όσο των 22 τετραγωνικών μέτρων ("shoe-box apartments" ο αγγλικός όρος), με στόχο να πειστούν σταδιακά οι κάτοικοι να συμμορφωθούν στον ελάχιστο χώρο διαβίωσης στο όνομα της βιωσιμότητας και της οικονομικής προσιτότητας.
Η Ομάδα C40 έχει πλέον επεκταθεί σε 58 πόλεις οι οποίες χρησιμοποιούν τις ρυθμίσεις της Ατζέντας 21 των Ηνωμένων Εθνών για την επιτήρηση και τον έλεγχο των παγκόσμιων πληθυσμών, την μείωση των εκπομπών ρύπων CO2 και την άμεση επιρροή στο Παγκόσμιο Α.Ε.Π.
Οι πόλεις αυτές, εξαιτίας της έκτασής τους, μπορούν να αποτελέσουν μία τεράστια πηγή επιρροής για τον καθορισμό προτύπων ευρείας αποδοχής: των προτύπων της περιβαλλοντικής οικονομίας και της οικονομίας χαμηλών ρύπων.
Η C40 επιδιώκει τον έλεγχο των πόλεων καθώς «καταναλώνουν παραπάνω από τα δύο-τρίτα της παγκόσμιας ενέργειας και ευθύνονται για ποσοστό άνω του 70% της παγκόσμιας εκπομπής αερίων CO2.”
Η εφαρμογή στις μεγάλεις πόλεις και χώρες του κόσμου δεν είναι τυχαία: η αποδοχή της Ατζέντας 21 στις μεγαλουπόλεις θα οδηγήσει σε νέες περιβαλλοντικές τροποποιήσεις στις αγροτικές περιοχές...
Η οικοφασιστική παγκοσμιοποίηση, έχουμε την πεποίθηση εδώ στο pentapostagma.gr, θα πρέπει να αναχαιτιστεί και οι πολίτες των μεγαλουπόλεων να συνειδητοποιήσουν πλέον ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι η κύρια πρόφαση για την απάνθρωπη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού