Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο σατανισμός στις ημέρες μας


Ο σατανισμός στις ημέρες μας

Ότι ο σατανισμός και οι αρρωστημένες τελετουργικές του διαδικασίες αποτελούν στην εποχή μας έναν ολοζώντανο εφιάλτη, και όχι μύθευμα όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, έγινε εμφανές πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, και μάλιστα με πολύ τραγικό τρόπο. Σε πολλές χώρες του πλανήτη μας ανώμαλοι εγκέφαλοι, που λατρεύουν το πνεύμα του κακού, προέβησαν κατά καιρούς σε επαχθείς και εγκληματικές ενέργειες, παίρνοντας τη ζωή αθώων ανθρώπων (και βασικά νέων, εφόσον – σύμφωνα με τις δαιμονικές αντιλήψεις – ο ψευτοθεός τους... επιζητεί αίμα παιδιών!)... Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση της Παλλήνης με τους σατανιστές, το 1993, με θύματα δύο νέες γυναίκες;... Η τελευταία χρονολογικά υπόθεση σατανικής τελετής.......
με ανθρώπινο θύμα ήταν επίσης ελληνικού ενδιαφέροντος και εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Νότια Αφρική.

Παγκόσμιο πράγματι σοκ προκάλεσε η υπόθεση με την άγρια δολοφονία της 18χρονης Ελληνίδας Κίρστι Θεολόγου από Νοτιοαφρικανούς σατανολάτρες πολύ πρόσφατα στο Γιοχάνεσμπουργκ. Να τι ακριβώς συνέβη. Ήταν Σάββατο, 22 Οκτωβρίου του 2011, όταν η Κίρστι ξεκίνησε από το σπίτι της, παρέα με κάποιους νεαρούς με τους οποίους γνωρίστηκε λίγους μόλις μήνες προηγουμένως, με προορισμό το κέντρο νεότητας της περιοχής τους.
Μαζί της και η στενή της φίλη, η Μπράνγουϊν, 16 ετών, σε ένα σύνολο οκτώ παιδιών (πέντε αγόρια και τρία κορίτσια). Ήταν το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, όταν όλα αυτά τα παιδιά κατευθύνθηκαν σε πάρκο της πόλης. Κι εκεί παίχτηκε το μεγάλο δράμα...

Πρόθεση των υπόλοιπων νέων ήταν να... διοργανώσουν τελετή προς τιμήν του αφέντη τους, του Σατανά, θυσιάζοντας μάλιστα και κάποια κοπέλα (όπως συνηθίζεται στις τελετές αυτών των ψυχασθενών), για να «προσφέρουν» αίμα προς κατευνασμό του «μεγάλου θεού Μπαθομέτ»!!! Έπιασαν λοιπόν και ακινητοποίησαν τα δύο κορίτσια και έβαλαν πρώτη για θυσία την ελληνικής καταγωγής Κίρστι!
kirstyΤην περιέλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά, για να την κάψουν ζωντανή, και την ώρα που εκείνη καιγόταν ένας από τους «υπηρέτες του διαβόλου» της έκοψε το χέρι, προκειμένου να χυθεί το αίμα της πάνω στη Βίβλο!... Τότε η φίλη της Κίρστι αντέδρασε, καταφέρνοντας να την ρίξει πάνω σε άμμο, για να κατασβεστεί η φωτιά, και κατόπιν την οδήγησε στο νοσοκομείο...

Όμως τα πράγματα ήταν ήδη πάρα πολύ δύσκολα... Τόσο ο λαιμός όσο και οι πνεύμονες της νεαρής κοπέλας ήταν εντελώς κατεστραμμένοι από τη φωτιά, ενώ εγκαύματα πάνω από 75% κάλυπταν το σώμα της! Και φυσικά οι γιατροί εξαρχής μίλησαν για πολύ δύσκολη περίπτωση. Έτσι, παρ’ όλες τις υπερπροσπάθειες, η 18χρονη Ελληνίδα τελικά δεν άντεξε και εξέπνευσε στις 28 Οκτωβρίου 2011...

Με αφορμή το άγριο αυτό έγκλημα (για το οποίο κάποιοι υπέθεσαν ότι δεν αποκλείεται και να σχετίζεται με την ελληνική καταγωγή του κοριτσιού!), καλό είναι να παρουσιάσουμε σε μια σειρά κειμένων τις ιστορικές και φιλοσοφικές απαρχές του σατανισμού, στη νεώτερη τουλάχιστον εποχή, διότι είναι γεγονός ότι πρόκειται για πανάρχαιο φαινόμενο και οι ρίζες του χάνονται βαθιά μέσα στην ιστορία. Και τούτο το πράττουμε, ακριβώς διότι ακόμα και στις ημέρες μας παρατηρούνται παρόμοια αρνητικά φαινόμενα, τα οποία οδηγούν ουκ ολίγες φορές ακόμα και στην ψυχρή ανθρωποκτονία...

Ας δούμε στο παρόν μερικά εισαγωγικά στοιχεία πάνω στο εν λόγω θέμα. Ο Σατανάς (κατ’ άλλους Εωσφόρος) ήταν αρχικά ένα από τα Χερουβείμ του Θεού, ένας υπέρλαμπρος – ο πιο λαμπρός σύμφωνα με κάποιες αναφορές – άγγελος, που όμως εξέπεσε εξαιτίας της υπέρμετρης υπερηφάνειάς του και κατάντησε «αποστάτης».
Η λέξη «Σατανάς» προέρχεται από την εβραϊκή “Satan”, που σημαίνει «αντίπαλος» ή «εχθρός». Στην Καινή Διαθήκη ο Σατανάς αποκαλείται «άρχων των δαιμόνων». Πράγματι, από πολύ παλιά στις διάφορες λαϊκές δοξασίες ανά την υφήλιο υπήρχαν θρύλοι σχετικά με την ύπαρξη υποχθόνιων όντων, που απεργάζονται το κακό των ανθρώπων, και των οποίων ηγείται ένας άγγελος του σκότους και πρώην αγαπημένος του Δημιουργού.
Αυτός ο άγγελος της κολάσεως κάποτε θέλησε να υποκαταστήσει τον Ύψιστο και να καταλάβει αυτός την εξουσία του κόσμου, αλλά η αλαζονεία του αυτή τον οδήγησε στην πτώση από το ανώτερο πνευματικό στο κατώτερο υλικό επίπεδο... Γι’ αυτό και πιστεύεται ότι είναι ο «κύριος του κόσμου ετούτου» (δηλ. του υλικού).

Τρία βασικά είναι τα μέσα, με τα οποία κηρύσσεται η σατανιστική λατρεία: η σατανική φιλολογία, η δαιμονική μουσική και η αποκρυφιστική λατρεία. Κύριο έργο της περί Σατανά φιλολογίας είναι η περιβόητη «Σατανική Βίβλος», με συγγραφέα τον γνωστό «αρχιερέα» της ψευτοεκκλησίας του Σατανά, Anton Szandor LaVey, η οποία συνοδεύεται από το εγχειρίδιο «Σατανική τελετουργία» (με συγγραφέα τον ίδιο αυτό σατανιστή).
Η σατανιστική μουσική είναι βασικά το λεγόμενο «σκληρό ροκ», που συνοδεύεται πολλές φορές από διάφορα όργια, στα οποία λαμβάνουν χώρα ακραίες σεξουαλικές πράξεις, γυμνισμός κτλ. Όσο δε αφορά τη λατρεία και τα τελετουργικά της σατανολατρείας, εκεί είναι που πραγματικά ο ανθρώπινος νους δυσκολεύεται να συλλάβει τα όσα διαδραματίζονται: μέσα σε μέρη απόμερα, νεκροταφεία, βρώμικα καταγώγια κτλ. πραγματοποιούνται οι τελετές «μαύρης μαγείας», στις οποίες ο... «ορθός» σατανισμός επιβάλλει τη θυσία κάποιου νεαρού κοριτσιού, προκειμένου έτσι να ικανοποιηθεί ο κάλπικος θεός αυτών των ψυχικά αρρώστων ατόμων!...

Έχει εδώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι γράφει για το τεράστιο σίγουρα ζήτημα του σατανισμού, γι’ αυτή την κοινωνική πληγή της ανθρωπότητας, ο πατέρας Νεκτάριος Τσίλης (στο τεύχος 163 του περιοδικού «Πειραϊκή Εκκλησία»), εφόσον μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η οπτική γωνία της χριστιανορθόδοξης εκκλησίας μας:

«Ο διάβολος, σύμφωνα με την πίστη και τη διδασκαλία της Εκκλησίας, είναι μία πραγματικότητα, είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο και όχι «αναγκαίο παράγωγο τής θρησκείας», όπως λένε πολλοί. Υπήρξε κατ’ αρχήν άγγελος δημιουργημένος από το Θεό, καλός και αγαθός και με ελευθερία βουλήσεως.
Υπερηφανεύτηκε όμως από την ιδιαίτερη τιμή που απολάμβανε κοντά στο Θεό και θέλησε να στήσει τον Θρόνο του πάνω από το θρόνο τού Θεού και να γίνει όμοιός  του. Αυτή  η  ανταρσία  του τον οδήγησε στην εγκατάλειψη της αγάπης του Θεού, με συνέπεια να απομακρυνθεί από τον Θεό και η αγαθή και καλή φύση του να διαστραφεί  τόσο,  ώστε πλέον να μισεί θανάσιμα και τον Θεό αλλά και  τις υπάρξεις εκείνες που απολαμβάνουν την αγάπη του Θεού και ζουν σύμφωνα με το Θέλημά  Του.
        
Είναι η δυστυχία, η καταστροφή, ο θάνατος του ανθρώπου, τον οποίο μισεί και φθονεί, επειδή είναι πλασμένος «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» του Θεού. Ο διάβολος ποτέ δεν μπορεί να αγαπήσει τον άνθρωπο, ποτέ δεν μπορεί να γίνει φίλος του ανθρώπου, γι’ αυτό και ονομάζεται «μισάνθρωπος» και  «ανθρωποκτόνος».
Αυτός έβγαλε τους πρωτοπλάστους από τον Παράδεισο, αφού πρώτα τους χώρισε από τον Θεό, σπρώχνοντάς τους στην αμαρτία. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια τους έστρεψε εναντίον του Θεού, με τη βλασφημία και την απιστία, και εναντίον των συνανθρώπων, οδηγώντας τους πολλές φορές στο έγκλημα. 
      
Ο διάβολος ζηλεύει τους νέους ανθρώπους. Είναι γνωστές οι ευαισθησίες των νέων για πάθος, δύναμη και δόξα, καθώς και οι ανησυχίες τους για κάθε τι το υπερφυσικό και μεταφυσικό. Αυτό ακριβώς, σε συνδυασμό με την απειρία και την αδύνατη προαίρεσή τους  εκμεταλλεύεται ο σατανισμός για να αγορεύσει τα ανύποπτα θύματά του.
Οι περισσότεροι νέοι που μπλέχτηκαν στα δίχτυα του σατανισμού βρέθηκαν εκεί χωρίς να το καταλάβουν. Η ανάγκη να ανήκουν κάπου, η ανάγκη να βιώσουν τη ζεστασιά και την αποδοχή που δεν γεύτηκαν μέσα στην οικογένειά τους, τους οδηγεί στις νέες θρησκείες, αποκρυφισμό, πνευματισμό, μασονία, Νέα Εποχή,  Σαηεντόλοτζι...
Τι λοιπόν πρέπει να προσέξεις; Μην διαβάζεις σχετικά (εισαγωγικά της μαγείας) βιβλία, όπως: Σολομωνική, Νεκρονομικό, συνταγές μαύρης μαγείας κ.ά. Μην διαβάζεις  βιβλία που έχουν σχέση με τον πνευματισμό,  την παραψυχολογία, με μεταφυσικά φιλοσοφικά συστήματα ανατολικών θρησκειών, με τον υπνωτισμό κ.ά.
Μην  παρευρίσκεσαι  σε  χώρους  όπου  γίνονται  σχετικές  τελετές (τραπεζάκια που κινούνται, ποτήρια που περπατούν...). Μην υπακούς σε προτροπές μερικών που σου λένε: «Επανάλαβε μερικούς αριθμούς και θα δεις τη μορφή του Χριστού ή τη μορφή κάποιου αγαπημένου σου προσώπου που έχει πεθάνει». Μη διαβάζεις ωροσκόπια και μην εξαρτάς τη ζωή  σου από την αστρολογία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα και μεγαλύτερη απάτη απ’ αυτά. Μην ζητάς ποτέ βοήθεια από μέντιουμ, μάντεις κτλ. 

Wikileaks: «Ποιοι και πως μας παρακολουθούν όλους»


Σοκαριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μεγάλος Αδελφός μπορεί εύκολα και γρήγορα- με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών- να μας παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, φέρνει στο φως η ομάδα του Wikileaks….
Τα λίαν ανησυχητικά στοιχεία δημοσιεύονται από το ιταλικό περιοδικό L’ Espresso, ενισχύοντας έναν ευρύτατα διαδεδομένο φόβο: ότι μπορούν να μας παρακολουθούν όλους χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και κυρίως<…>
χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παγιδεύονται καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφορίες από τηλεφωνήματα, mail και sms, τις οποίες συγκεντρώνει ένα δίκτυο ιδιωτικών εταιρειών.
Πρόκειται για μια σοκαριστική, «κολοσσιαία» -όπως χαρακτηρίζεται- βάση δεδομένων που αποδεικνύει πως η ζωή του οποιουδήποτε μπορεί να «κλαπεί», να αντιγραφεί και να αναλυθεί με αυτοματοποιημένο τρόπο.
Όπως τονίζεται τα πάντα βρίσκονται υπό παρακολούθηση: φαξ, σταθερά και κινητά τηλέφωνα, Η/Υ, προγράμματα όπως το Skype…Στην κατασκοπεία συνεισφέρουν ιδιωτικές εταιρείες που θέτουν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση δημοκρατιών και δικτατοριών.
Αναφέρονται ενδεικτικά παραδείγματα όπως το δημιούργημα της εταιρείας Hacking Team, στο Μιλάνο, ένα πρόγραμμα το οποίο ενοικιάζεται προς 200000 ευρώ ετησίως και λειτουργεί ως ένας άλλος «007″ που διεισδύει στον υπολογιστή ή στο smartphone και το μετατρέπει σε κατάσκοπο της ιδιωτικής μας ζωής: αντιγράφει και αποστέλλει τα μέιλ, τους κωδικούς πρόσβασης, τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε, τα κείμενα που γράφουμε.
Μπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσει εν αγνοία μας το μικρόφωνο των ηλεκτρονικών συσκευών, καταγράφοντας και μεταδίδοντας ταυτόχρονα τις όποιες συνομιλίες.
Άλλο παράδειγμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι της γερμανικής Ultimaco η οποία προσφέρει ένα σύστημα μαζικής παγίδευσης πληροφοριών, που αποθηκεύει δεδομένα από σταθερή και κινητή τηλεφωνία, από το ίντερνετ και το Skype. Τα συγκεντρώνει όλα και τα ομαδοποιεί σε τεράστιες βάσεις που απομνημονεύουν 100000 δεδομένα το δευτερόλεπτο.

ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ....ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ-ΤΕΣΛΑ-ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ-ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ...


ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ....ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ-ΤΕΣΛΑ-ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ-ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ...




ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ….ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ…ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ....
ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ...
ΤΕΣΛΑ...
ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ....
ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ....
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑ ΚΟΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ,ΕΚΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΑΝΔΡΕΣ…ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ…ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ…ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΧΑΝΔΡΕΣ,ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ….
ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΣΜΑ...ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ...ΖΚΕ....

ΟΣΟ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΧΛΟΣ,ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΕΟΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…