Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Παρουσιάζουν το 666 να συνθλίβει τον Σταυρό σε όλες τις μπάλες του μουντιάλ!

Παρουσιάζουν το 666 να συνθλίβει τον Σταυρό σε όλες τις μπάλες του μουντιάλ!




























Όλος ο πλανήτης έχει δει τη μπάλα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που γίνεται στην Βραζιλία. Όταν όμως σε ένα τέτοιο γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος, τόσα δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια ανθρώπων είναι στραμμένα πάνω σε κάποιες εικόνες, σιγά μην άφηναν οι ιλουμιτζήδες την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προσπαθούν με υποσυνείδητα μηνύματα να επηρεάσουν τη σκέψη μας αλλά και να δημιουργήσουν πόλο έλξης σε μια συγκεκριμένη μελλοντική κατάσταση την οποία προετοιμάζουν και θέλουν να μας επιβάλουν. Όργανό τους έγινε και η συγκεκριμένη μπάλα.  
Ας δούμε τι συμβολίζουν τα σχήματα που ¨κοσμούν¨ το τόπι που κλωτσούν πανάκριβα κοστολογημένα πόδια επ’ ωφελεία των πολυεθνικών εταιρειών και καθηλώσεως των μαζών. Κατ’ αρχάς ρίχνοντας κάποιος μια φευγαλέα ματιά στα σχήματα και χρώματα με τα οποία είναι ζωγραφισμένη η μπάλα, νομίζει ότι απλά έχουν μια συμμετρία στον σφαιρικό σχήμα της και της δίνουν ελκυστική όψη μοναδικότητας. Κατορθώνει να εγκλωβίζει τα βλέμματα και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός των σχεδιαστών της. Η ευφορία που αισθάνεται ο θεατής, δεν του επιτρέπει πολλές φορές να δει κάτι περισσότερο. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η συγκεκριμένη μπάλα.

Ο σχεδιασμός της δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, τυχαίος. Τα πολύχρωμα σχήματα δημιουργούν το 666 με τέτοιο τρόπο που ήδη είναι γνωστός και έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλα εμπορικά ή άλλου τύπου σήματα. Το πώς σχηματίζουν το 666 φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Τα λευκά τμήματα σχηματίζουν τον Σταυρό. Το σύμβολο των χριστιανών. Όπως φαίνεται, άρχισε ήδη να αλλοιώνεται το σχήμα του Σταυρού. Έχουν ήδη χαθεί οι ευθείες γραμμές που καθορίζουν το ακριβές περίγραμμά του και τα χρώματα έχουν μια τέτοια δυναμική που θέλουν να τον εξαφανίσουν τελείως. Αυτό ακριβώς μας λέει η μπάλα: το 666 συνθλίβει τον Σταυρό.

Ίσως όλα αυτά να είναι λίγο δύσκολο για κάποιους να τα δουν, διότι είναι αλήθεια πως η κυρτή επιφάνεια της μπάλας, σε συνδυασμό με τις περιστροφές της, να μην παρουσιάζουν ευκρινή εικόνα τα πολύχρωμα σχέδια, γι αυτό ας κοιτάξουν την παρακάτω εικόνα όπου φαίνονται τα ζωγραφισμένα σχέδια της μπάλας σε επίπεδη επιφάνεια.

Προσέξτε επίσης το εξής. Όταν εισέρχονται οι ομάδες στο γήπεδο, θα δείτε ότι η μπάλα είναι πάντα τοποθετημένη με την ίδια όψη προς τον τηλεοπτικό φακό και ότι ο φακός κάνει ζουμ επάνω της, στο 666, πριν την πάρουν οι διαιτητές στα χέρια τους. Και το τελευταίο. Τα άσπρα στίγματα στο μαύρο χρώμα τι είναι; Είναι άστρα στο μαύρο του διαστήματος. Δεν είναι τυχαία βαλμένα εκεί. Να θυμάστε μόνο τη λέξη «διάστημα» προς το παρόν για το θέμα του μουντιάλ.
Χρήστος Μαντζιάρης

Το SOHO Ανιχνεύει Κάτι Αλλόκοτο

Τα προηγούμενα χρόνια με τα άρθρα μου προσπάθησα να δείξω τον «πόλεμο» που διεξάγεται από την NASA/JPL μέσω των «μυστικών εταιρειών» για τον έλεγχο των αρχαίων καθώς και των εξωγήινων αντικειμένων. Τώρα ας δούμε μια φωτογραφία του SOHO από το 2.000μκε, είναι η πρώτη φωτογραφία. Ελήφθη την 1η Ιουλίου και δείχνει ένα αξιοσημείωτο γεγονός, «κάτι» που δείχνει ένα μεγάλο αντικείμενο σαν σφήνα η δίσκο να αφήνει ίχνη ενώ περνά μπροστά από την κάμερα του SOHO. Είναι ένα μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα σφήνας που εκτοξεύει μια ακτίνα κάποιου είδους; Ή αφορά δύο ξεχωριστά αντικείμενα, το ένα με σχήμα σφήνας και το άλλο να έχει περάσει πίσω από την στήριξη του δίσκου (σε αυτήν την φωτογραφία τύπου C3 βλέπουμε τον δίσκο που κρύβει τον ήλιο για αυτού του είδους τις φωτογραφίες, το πραγματικό μέγεθος του ήλιου φαίνεται από τον μικρό λευκό κύκλο στο μέσον) όπως φαίνεται από το SOHO.

Οι επιπτώσεις της δεύτερης περιπτώσεως είναι συγκλονιστικές. Εάν το δεύτερο αντικείμενο είναι κάποιου είδους βλήμα, τότε έχουμε ένα είδος Star Wars μπροστά από την κάμερα του SOHO. Θυμίζει και έχει χαρακτηριστικά βλήματος rail gun, όπως φαίνεται στο βίντεο της πτήσεως Shuttle Mission STS-48.


Πράγματι εάν κάποιος πυροβολεί κάποιον εκεί έξω, ποιος είναι αυτός; και ποιος είναι ο «στόχος»;
Αλλά έχει ενδιαφέρον ότι η αυτή η ακτίνα δεν είναι το ίχνος διαχύσεως κάποιου «βλήματος», αλλά μια συνεκτική δέσμη ενέργειας.

Με την χρήση φίλτρων και μεγεθύνσεως φαίνεται να έχει μια σπειροειδή δομή. Οι σπείρες επίσης φαίνονται να μεγαλώνουν όσο απομακρύνονται από την πλατφόρμα του σκάφους. Αυτό είναι ένδειξη ηλεκτρονίων/πρωτονίων που κινούνται κυκλικώς γύρω από ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Τέτοια σπειροειδώς κινούμενα φορτισμένα σωματίδια παράγουν ακτίνες Χ σε γωνία 90 μοιρών (κάθετα) προς την ακτίνα, προσπίπτουν σε ευθείες γραμμές σχετικά με την στήριξη για του καλυμμένου δίσκου της κάμερας του SOHO.

Αυτό με την σειρά του θα παρήγαγε δευτερεύοντα ηλεκτρόνια από την στήριξη του δίσκου επίσης θα χτυπούσανε τα στοιχεία CCD της κάμερας σε ευθείες γραμμές, καταστέλλοντας έτσι το φόντο του θορύβου σε μια γραμμή που καλύπτει την «δέσμη».

Αυτό είναι πεντακάθαρη φυσική, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι αυτό ήταν ένα προσεκτικά σκηνοθετημένο γεγονός, με χρονοδιάγραμμα, ώστε η κάμερα SOHO να το συλλάβει. Προφανώς κάνανε φάουλ σε ένα κομμάτι … το οποίο είναι γιατί οι σπείρες της «δέσμης» διαχέονται κατά ένα σημαντικό ποσό και το γιατί είναι περισσότερο τραχιά όσο απομακρύνεται από το UFO (την πηγή της).

Μην κάνετε το λάθος, αυτό το γεγονός στήθηκε ειδικά για τις κάμερες του SOHO. Το SOHO έχει ένα οπλοστάσιο για να τραβά φωτογραφίες , περίπου μια κάθε μισή ώρα. Ακόμη και με τις συμβατικές ταχύτητες των σημερινών διαστημοπλοίων θα πέρναγε αστραπιαία από την κάμερα. Αν αυτό το αντικείμενο ήταν μακριά θα έπρεπε να είναι γιγαντιαίο για να είναι ορατό. Όπως και να έχει το SOHO δεν είχε πιθανότητα να δει αυτό το γεγονός «τυχαία». Η ερώτηση είναι: Ποιος το σκηνοθέτησε; Αν υποθέσουμε ότι δεν το έκανε η NASA , τότε γιατί μας επιτρέπουν να το δούμε; NASA έχει απόλυτο έλεγχο για το ποιές δίνονται στο κοινό. Γιατί να αφήσει αυτή και γιατί τώρα.

Η απάντηση έχει σχέση με την ατζέντα του Άρη. Βρισκόμαστε στο «έτος της αποκαλύψεως» και όλο και περισσότερες φωτογραφίες θα βγαίνουν στην φόρα. Για να βεβαιωθούν ότι πήραμε το μήνυμα μια ακόμη ανώμαλη εικόνα δόθηκε την επόμενη μέρα, η οποία δείχνει ένα σκάφος με πτέρυγες Δέλτα να αιωρείται στην γραμμή σκοπεύσεως του Άρη.

Έτσι η «αντίπαλη» ομάδα μέσα στην NASA φαίνεται να κερδίζει. Ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα καλό σημάδι, ή ότι αυτοί οι τύποι είναι καλοί. Επειδή αποφάσισαν να σηκώσουν το πέπλο δεν σημαίνει ότι το κάνουν με αλτρουιστικούς σκοπούς. Αυτό απλά γίνεται διότι εξυπηρετεί μια άλλη ατζέντα μυστικότητας, γιατί προσπαθούν να ξεπλύνουν τα χέρια τους από την απόκρυψη των στοιχείων λόγω της διογκούμενης αντιδράσεως του κοινού κατά της NASA.
Δεν ξέρουμε προς τα πού θα τραβήξει αυτή η ατζέντα. Υποθέσεις κάνουμε, θα φανεί.








Κάτι ακόμη, μια γυναίκα σερφάροντας στο site του SOHO, μέσω μιας «back door» μπήκε σε ένα ftp directory που δεν ήταν διαθέσιμο μέσω της κανονικής ιστοσελίδας του SOHO. Εκεί βρήκε μια περίεργη εικόνα (η τελευταία) θαμμένη μέσα στους «επίσημους» φακέλους.

Προέρχεται από το South Park, ένα εβδομαδιαίο καρτούν για ενήλικες από το Comedy Central network. Εκτός του ότι ένας από τους χαρακτήρες ο Kenny έχει αντικατασταθεί από μια εικόνα του διαστημοπλοίου SOHO, και δύο γκρίζοι στέκονται ανάμεσα στους κατοίκους του South Park. Φυσικά έκτοτε η σελίδα με την εικόνα «εξαφανίστηκε»!
Ωραία πράγματα … «το λουρί της μάνας» γρήγορα!