Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ....Που είσαστε παλληκάρια γιατί και πως μπορείτε να είστε ξεχασμένοι. Αυτό είναι το παράπονο που οργή στα χείλη φέρνει…

Tο VeriChip είναι το "σημάδι του θηρίου;"..δείτε πως τα ΜΜΕ έπηρεάζουνε τον κόσμο για να δεχθούν το chip.


Tο VeriChip είναι το "σημάδι του θηρίου;"..δείτε πως τα ΜΜΕ έπηρεάζουνε τον κόσμο για να δεχθούν το chip.

Αποκάλυψη 13:16-18
κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερων και δούλων, να πάρουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στα μέτωπά τους, και ότι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει εκτός από εκείνον που έχει το σήμα ή η όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
ΠΗΓΗ((http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/t-verichip-chip.html))

ΚΑΙ ΑΛΛΑ (Α)ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ!


ΚΑΙ ΑΛΛΑ (Α)ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ!


Ο Dr. Norman Bergrunείναι ένας πρώην επιστήμονας της ΝΑΣΑ όπου εργάστηκε εκεί για 12 χρόνια ως ερευνητής.  Απόφοιτος της εθνικής συμβουλευτικής επιτροπής σε θέματα αεροναυτικής (Ν.Α.C.A) ενώ ήταν πρωτοπόρος θέτοντας κριτήρια  ανάπτυξης θερμικής προστασίας από τον πάγο που κινδυνεύουν τα αεροσκάφη.  Αργότερα με τις έρευνες του έθεσε νόμους που τελειοποιούσαν την ικανότητα πλεύσης των αεροσκαφών των ρουκετών και των πυραύλων.  











Η ιστορία ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου του 1980 όταν ο Voyager-1 έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες απο τον πλανήτη Κρονο.   Στις 25 Αυγούστου του 1981 ο Voyager-2 στέλνει με την σειρά του φωτογραφίες επίσης απο τον πλανήτη Κρόνο με μια εμφανής διαφορά κάνοντας τον Dr. Norman Bergrun να ασχοληθεί με το θέμα.
Ο Κρόνος έχει 4 μεγάλους δακτύλιους και μεταξύ των δακτύλιων Α και Β υπάρχει μια περιοχή που λέγεται ΚΑΣΙΝΙ και εκεί υπήρχε μια μεταβολή στην περιοχή που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει, (όχι τουλάχιστον για το διάστημα των 9 μηνών μεταξύ των δύο αποστολών που μεσολάβησαν).



Αυτό που είδε ήταν κάπως παράδοξο μια και απο την μια πλευρά του ενός δακτύλιου μπορούσε να δει πως αυτός είναι συνεχόμενος  κυκλικός, ακριβώς στην κάτω πλεύρα τον έβλεπε να διακόπτεται..
Εξετάζοντας λεπτομερέστατα με μικροσκόπιο τις φωτογραφίες ανακάλυψε στην περιοχή ένα γιγάντιο κυλινδρικό αντικείμενο καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι  έβγαζε εκπομπές ρύπων!  Σ'αυτό το σημείο να σας ξαναθυμίσω την ιδιότητα του και να σας πω πως  ο Dr. Norman Bergrun δεν είναι κάποιος τυχαίος αστρονόμος..  Έχει πάνω απο 50 χρόνια εμπειρίας σε θέματα ανάλυσης φωτογραφιών και μιλάμε για χιλιάδες φωτογραφίες απ'όλο το Ηλιακό μας σύστημα, τους πλανήτες συμπεριλαμβανομένων και των δορυφόρων τους. 

 Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό  υποστηρίζει πως ο ένας δακτύλιος δημιουργείται από αυτό το αντικείμενο και το μέγεθος του το υπολογίζει όσο το φεγγάρι μας, ενώ η ισχύς των μηχανών του είναι για εμάς ασύλληπτη!! Στην συνέχεια της συνέντευξης θεωρεί πως είναι σε τροχιά γύρω απο τον Κρόνο παραπάνω απο δύο αντικείμενα (σκάφη) ενώ το ένα από αυτά μπορείτε να το δείτε στο εξώφυλλο του βιβλίου του "Ringmakers of Saturn" και την επίσημη ιστοσελίδα του επιστήμονα.








Επιπλέον να συμπληρώσουμε πως το μέγεθος των σκαφών είναι πολύ μεγαλύτερο έναντι αυτών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω απο τον Ήλιο

ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/03/blog-post_3989.html))

Αφιερωμένο σε γνωστούς και σε αγνώστους…..


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=FndRQzAvw4g&feature=related))



Στίχοι: Βασίλης Δήμας
Μουσική: Βασίλης Δήμας
Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης


Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα
όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα,
όλοι στηλιτεύουν και εκθειάζουνε
εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε.

Ποιό κατεστημένο φέρνει όνειρα
πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα,
πάλι ένα ψεύτικο παράσημο
έκανε διάσημο τον άσημο

Σ' ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια,
έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

Όλα μες στο ήθος τους ανήθικα
όσα μου χαρίσανε τ' αρνήθηκα,
ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε
να 'ξερα σε ποιον Θεό με τάξανε.

Πόρνη το κορίτσι που αγάπησα
τ' όνειρο της μάνας μου δεν κράτησα,
άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε
όμως τα ... θα πάρουνε

Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
γίνανε προφήτες και κριτές.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

KNOWING: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜOΣΑΣ Η ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ; (ΒΊΝΤΕΟ)


KNOWING: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜOΣΑΣ Η ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ; (ΒΊΝΤΕΟ)


«Παροξυσμός» έχει κυριεύσει δεκάδες αναλυτές από το επίπεδο των συνωμοσιολόγων μέχρι και τους λεγόμενους σοβαρούς σχολιαστές τηλεοράσεων ή κόλιουμνιστ, αναφορικά με τα προφητικά μηνύματα της ταινίας Knowing – "σκοτεινός κώδικας" ο ελληνικός τίτλος - που  προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 20 Μαρτίου του 2009 και δείχνει να προηφτεύει σειρά μεγάλων καταστροφών που όντως συνέβησαν μέσα σε αυτό τον χρόνο!
 

Η υπόθεση της ταινίας στηρίζεται σε ένα εύρημα –μια σελίδα από αριθμούς γραμμένη το 1958- μέσω των οποίων ο πρωταγωνιστής ανακαλύπτει πως αφορούν κωδικοποιημένα μηνύματα όλων των μεγάλων καταστροφών των τελευταίων 50 ετών. Στη συνέχεια ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι το συγκεκριμένο σχέδιο προβλέπει και τρία καταστροφικά γεγονότα, που δεν έχουν συμβεί ακόμη και στα οποία εμπλέκονται αυτός και ο γιος του.
Δεν είναι τόσο η υπόθεση της ταινίας, όσο το πως κάποιοι ισχυρίζονται πως κάτι «τρέχει» με την ταινία αναφορικά με τα γεγονότα που αναφέρει. Για παράδειγμα η έκρηξη στην εξέδρα της BP στον Κόλπο Μεξικό που συνέβη στις 20 Απριλίου του 2010 περιγράφεται στην ταινία ως γεγονός ένα χρόνο πριν.
 

Πέρα όμως την παραφιλολογία της συσχέτισης της έκρηξης της εξέδρας της BP μια νέα αυτή τη φορά έρχεται να δώσει περισσότερη «τροφή» στα σενάρια των «ανησυχούντων». Πρόκειται για τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου αλλά και το πυρηνικό ατύχημα στην Fukushima. Στην ίδια επίμαχη σκηνή της ταινίας όπου γίνεται λόγος για την έκρηξη στην πετρελαϊκή εξέδρα, υπάρχει ένα ρολόι που πολλοί συνδέουν με τον σεισμό. Στο ρολόι αυτό απεικονίζονται συνολικά  τέσσερις χρονικές ενδείξεις.
 

Η πρώτη δείχνει την ώρα 11:59 PM, με τη διαφορά πως το από τα δύο γράμματα φωτίζεται ιδιαίτερα το Μ το οποίο και διακρίνεται κάτω και αριστερά από το 11. Πολλοί το θεωρούν ως ημερομηνία Μάρτιος 11. Η δεύτερη ένδειξη είναι αμέσως μετά η ώρα δείχνει 12:00 με τη διαφορά πως το Μ εμφανίζεται επάνω και αριστερά και κάτω και δεξιά εμφανίζεται η λέξη Japan η οποία δεν υπήρχε πουθενά πριν και ούτε και εμφανίζεται μετά. Έτσι η σύνθεση, κατά κάποιους δείχνει Μάρτιος 11 Japan.
 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην τηλεόραση στο δελτίο ειδήσεων που παίζει στο δωμάτιο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ένδειξη Japan ο εκφωνητής ακούγεται να λεει πως η αιτία για την έκρηξη στην εξέδρα πετρελαίου μπορεί να είναι μια βλάβη στο σύστημα ψύξης “a malfunction in the cooling system” ακριβώς δηλαδή η αιτία του προβλήματος στους πυρηνικούς αντιδραστήρες του εργοστασίου στη Fukushima. Ούτε όμως και η ένδειξη του «12» Japan έχει ξεφύγει από τους «αναλυτές».
Αφενός η «δωδεκάτη» ώρα έχει διάφορες έννοιες που συνδέονται με τον αποκρυφισμό, αφετέρου ο σεισμός στην Ιαπωνία έγινε στις 02:46:23 το απόγευμα. Αν και το άθροισμα και των πέντε ψηφίων δεν δίνει τον αριθμό 12 εντούτοις αυτό γίνεται αν αθροιστεί 02:46 που δίνει 12. Από την άλλη ο ήρωας της ταινίας ζει στη Μασαχουσέτη, η τοπική ώρα που έγινε ο σεισμός στην Ιαπωνία ήταν 12:46:23 το πρωί. 

Προς το παρόν η συζήτηση στα διάφορα φόρουμ  και οι αναλύσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε σοβαρά ΜΜΕ, περιστρέφεται σε δύο άλλες χρονικές ενδείξεις που εμφανίζονται στο «περίφημο» ρολόι οι 03:28 και 03:29. Εκτός του εύλογου γεγονότος βέβαια πως μετά τις 3 και 28 η αμέσως επόμενη ένδειξη είναι η...3:29, οι διάφοροι «ύποπτα» σκεπτόμενοι αναρωτιούνται γιατί ο σκηνοθέτης διάλεξε ειδικά αυτές τις ενδείξεις του ρόλόι και αν αυτό σημαίνει για κάποιο μελλοντικό γεγονός που δεν γνωρίζουμε.
Image
Image

ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/03/knowing-o.html))

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!
-Θα συνοδεύεται από την απαγόρευση οικιακών καλλιεργειών!
-Θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν.
Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για...
αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!
Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ' τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ' τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε..
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
Η ιστορία του κώδικα alimentarius αρχίζει το 1893 στην Αυστροουγγαρία. Αιτία ήταν τα προβληματα που είχαν προκύψει κατά την εκδίκαση υποθέσεων για θέματα διατροφής και τροφίμων τα οποία έκαναν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει ένας κοινός κανονισμός. Ο κανονισμός αυτός, εφαρμόστηκε επιτυχώς έως το 1918, όταν διαλύθηκε η Αυστροουγγαρία.
Ο κώδικας όμως δεν ξεχάστηκε. Χρόνια αργότερα έκανε και πάλι την εμφάνισή του σε ένα εντελώς διαφορετικό πνεύμα του ελέγχου του πληθυσμού μέσα από τη διατροφή. Ιθύνων νους της νέας ιδέας ήταν ο Fritz derMeer. Πρόεδρος της εταιρίας I.G.FARBEN. Η εταιρία I.G.FARBEN κατασκεύαζε όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό καθώς και ειδικό το αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων. Ο Fritz derMeer καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά λίγα χρόνια μετά αποφυλακίστηκε. Λίγους μήνες μετά πρότεινε την επαναφορά του κώδικα Alimentarius ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού μέσω της τροφής. Ο ΟΗΕ με απόφαση του, το 1962 ενεργοποιεί ξανά τον κώδικα με το επιχείρημα της προστασίας των καταναλωτών. Η «φονική» εταιρία του δεν εξαφανίστηκε, αλλά διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων: τις πολύ γνωστές Bayer, Hoechst και Basf!
Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (USA: Νόμος S-510)
Το θέμα δε θα ήταν φοβερό αν ο κώδικας όντως ακολουθούσε την αρχική του λογική. Ο κώδικας αναγράφει πλέον μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται και ορίζει αυτομάτως παράνομη κάθε παρέκκλιση απ' τα επιτρεπόμενα.
Έως και σήμερα η υιοθέτηση όλων των διατάξεων του κώδικα δεν ήταν υποχρεωτική για όλα τα κράτη. Ωστόσο, μετά και την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής το 2008 στην Ελβετία, όπου οι ΗΠΑ τέθηκαν επικεφαλής της επιτροπής, οι παράγραφοι για τα πολυβιταμινούχα τρόφιμα ενεργοποιήθηκαν και η εφαρμογή του κώδικα γίνεται πλέον υποχρεωτική για όλες τις χώρες του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου).
Κάθε χώρα που θα υποδεχτεί τον κώδικα θα είναι υποχρεωμένη να μην εμποδίζει με κανένα τρόπο την ελεύθερη εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ζώων και επικίνδυνων χημικών. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κώδικα θα θεωρείται συγκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και θα έχει ως συνέπεια οικονομικές κυρώσεις για τη χώρα που θα αντιδράσει. Επίσης η χώρα εκείνη δε θα μπορεί να εισάγει ή να εξάγει κανένα προϊόν διατροφής. Στην Ελλάδα εισάγουμε το 60% της διατροφής μας. Μια αντίσταση λοιπόν στον κώδικα θα σήμαινε οικονομική καταστροφή. Λύση υπάρχει αν αξιοποιήσουμε τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά πλέον δεν υπάρχουν κίνητρα εξασφάλισης και διαβίωσης του αγρότη κι έτσι η γη ηθελημένα ερημώνει για να δοθεί μια νύχτα σε επιτηδείους.
Η Ελλάδα εκτός του ότι συμμετέχει στον ΠΟΕ , τυγχάνει να είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, που σημαίνει ότι επίσημος διαπραγματευτής σε όλες τις συμφωνίες είναι η ευρωπαϊκή επιτροπή. Οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα τηρούν σιγή ιχθύος. Γνωρίζουν αλλά επικαλούνται τη θέση τους και δε θέλουν να μιλήσουν (πρόεδρος ΕΦΕΤ κ.α.)
ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ
Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές θα είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη.
Συγκεκριμένα η δοσολογία θα περιορίζεται μονό στο 15% της συνιστώμενης ποσότητας. Η θεραπεία θα υπάρχει με άλλα φάρμακα των εταιριών τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής, μέσω της λήψης θρεπτικών ουσιών. Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες που εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν οποιαδήποτε πλεονάζουσα «τοξική» ουσία. η λίστα των θρεπτικών ουσιών που θα επιτρέπονται θα είναι αρκετά περιορισμένη.
Εκτός του ότι ο κώδικας θα θέσει εκτός λίστας, σημαντικά συστατικά για την ανθρώπινη διατροφή, την ίδια στιγμή προστίθενται σ' αυτές κάποιες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το φθόριο, το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται.
[Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί κ μπορούσες έτσι εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις. Πλέον το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες κ αρκετά κράτη πλέον φθοριώνουν το νερό].
Πέρα από τη λίστα των παράνομων «τοξικών» συστατικών των τροφών, η επιτροπή Alimentarius ανοίγει το δρόμο στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά και ζώα που θα παράγουν την τροφή μας.
Ο νέος κώδικας προβλέπει ότι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της διαβόητης πολυεθνικής Monsato.κίνδυνο ασθενειών του πλανήτη. Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για τη διατροφή μας θα υφίσ
Ήδη το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1
ταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες επίσης υποχρεωτικά. Ο κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφής να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία εκτός κ αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο. Ο κώδικας συμπεριλαμβάνει φυσικά και τα βιολογικά προϊόντα που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται όταν και σε αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα, αυξητικές ορμόνες κτλ. κατά συνεπεία μάλλον οποίος θέλει θα το βαφτίζει βιολογικό.
Ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT, για το οποίο στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί σάλος όταν αποδείχτηκε η καρκινογόνα επίδρασή του, θα εισαχθούν και πάλι στο εμπόριο. Το DDT, η διελδρίνη η αλδρίνη, το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορευτήκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης. Και όμως, επιστρέφουν κανονικά και με το νόμο 7 απ' τα 9 απαγορευμένα επικίνδυνα εντομοκτόνα!!! Πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με αυτά των εντόμων, οπότε ο νοών νοητό.διαφορές παθήσεις που οφείλονται στην υποδιατροφη και στους προαναφερθέντες παράγοντες, είναι οι πλέον επικερδείς όπως ο καρκίνος, ο ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α.
Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με το νέο κώδικα, είναι η αφλατοξίνη, καθώς επίσης και η συσσώρευσή της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι η δεύτερη πιο καρκινογόνα και συναντάται σε μουχλιασμένες ζωικές τροφές.
Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ' τον κώδικα. θυμίζουμε, ότι ο εμπνευστής του κώδικα ήταν ο ιδρυτής τριών πανίσχυρων σήμερα φαρμακοβιομηχανιών.
ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 1-4-2011
ο κώδικας διατροφής εδώ κ περισσότερο από 10 χρονιά επιταχύνεται κ επεκτείνεται. 185 χώρες έχουν ενσωματώσει τον κώδικα διατροφής στα νομικά τους συστήματα. στην πλήρη εφαρμογή του αν καταφέρουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις μας, θα είναι καταστρεπτικές για την ανθρωπότητα και γενικά για τη ζωή μας. Προς το παρόν γίνονται «εμβολιασμοί» με οδηγίες προς τα κράτη, με θέσπιση νόμων που καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη εφαρμογή του. Ίσως απ' το 2017 να δούμε πράματα κ θάματα. Από 1 Απριλίου 2011 μπαίνει σε εφαρμογή μια οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης η οποία θα εφαρμοστεί και απ' την Αγγλία, η οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης.
Στην Ελλάδα ψηφίστηκε από «επιτροπή», κατά τον προσφιλή τρόπο, προκειμένου να διατηρείται η ανωνυμία. Απ' τις 1 Απριλίου 2006 και για τα επόμενα 5 χρονιά δόθηκε περιθώριο να κατοχυρωθούν φυτικά προϊόντα. Κατοχυρώθηκαν λοιπόν μόλις 183. Μονό αυτά τα προϊόντα αποτελούν εμπορεύσιμο είδος κ κατά «ναπολεόντειο» νομό το εμπόριο άλλων φυτικών προϊόντων που δεν περιλαμβάνει η λίστα είναι παράνομο, επομένως δε θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων. Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόβλημα με το νόμο. Ναι, μπορεί να μηνυθεί π.χ. μια μητέρα για το τσάι που έφτιαξε στο παιδί κ αυτό έπαθε ενδεχομένως μια άσχετη αρρώστια κτλ. Επίσης η οδηγία απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής, απαγόρευση εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, κλείσιμο των σχολών ομοιοπαθητικής που ως γνωστό αυτός ο τρόπος θεραπείας είναι φιλικός προς το σώμα μας κ όχι επιθετική ιατρική με παρενέργειες. Απαγόρευση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων κ.α.
Το φυτικά προϊόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής καθώς είναι προϊόντα της φύσης. εφόσον όμως εμπορευτούν ως εκχύλισμα, επεξεργασία, συσκευασία κτλ από τις φαρμακευτικές εταιρίες, ανεβαίνει 1000 φορές πάνω η αξία τους. 1 στρέμμα ελληνικής αγρίας φύσεως η φαρμακευτική εταιρία υπολογίζεται ότι μπορεί να έχει κέρδος το χρόνο από 10000-20000 ?. Πρόσφατα η κυβέρνηση θέλησε να ψηφίσει νομό για τις περιοχές νατούρα οι οποίες ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος όταν στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου δεν υπερβαίνει το 4%. Αυτές οι περιοχές είναι έτοιμες να παραδοθούν προς εκμετάλλευση από φαρμακευτικές κ λοιπές εταιρίες και για τον ίδιο λόγο πρέπει να σκεφτούμε αν είναι τυχαία η απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών καθώς εμπεριέχει ορούς που τείνουν στα παραπάνω.
Αξίζει ακόμα να σημειωθούν οι ενέργειες του πρωθυπουργού μας Γ.Α.Π. που δε χάνει ευκαιρία να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα κ να αποδεικνύει για ποιους δουλεύει. Πριν λίγους μήνες υπέγραψε την εισαγωγή μεταλλαγμένο σπόρο πατάτας, ειδικώς για τη χωρά μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρευνες γνωστών έδειξαν πως ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας προκαλεί γεννητικές μεταλλάξεις.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως η νέα τάξη πραγμάτων τα τελευταία λίγα χρονιά προχωράει με βήματα γοργά. Κάτω απ' το δόγμα του σοκ που υποβάλλουν τον άνθρωπο μας περιμένουν αλλαγές που δε μπορεί ο μέσος νους να συνειδητοποιήσει. Ενδεχομένως ο μέσος νους να είναι αποχαυνωμένος απ' τον έλεγχο κ την προπαγάνδα που του ασκείται με ποικίλους τρόπους . Έτσι αδυνατούν να αντιληφθούν το βαθμό έλλειψης συνειδητότητας.
Στον «κώδικα διατροφής» ταιριάζει περισσότερο η ονομασία «κώδικας διαστροφής». Σε κάποιους θα φανούν ακραία όλα αυτά που διάβασαν. Μήπως όμως δε γνωρίζουμε την ιστορία του παρανοϊκού συλλογικού νου; Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση κ ας μοιραστούμε τις γνώσεις μας υπερασπιζόμενοι τα φυσικά δικαιώματα μας.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
ΠΗΓΗ((http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_2687.html))

Fukushima : Αγωνία για τον ραδιενεργό εφιάλτη


Fukushima : Αγωνία για τον ραδιενεργό εφιάλτη

Σύμφωνα με την υπηρεσία βιομηχανικής και πυρηνικής ασφάλειας της Ιαπωνίας η τιμή του ραδιενεργού ιωδίου που μετρήθηκε στη θάλασσα, μερικές εκατοντάδες μέτρα ανοικτά του πυρηνικού εργοστασίου στη Φουκουσίμα Fukushima, είναι 1.250 φορές πάνω από το φυσιολογικό.
Η υπηρεσία διευκρίνισε ότι οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από την εταιρεία η οποία λειτουργεί το εργοστάσιο.

Οι δημόσιες υπηρεσίες ανακοίνωσαν ενίσχυση των ελέγχων για την...
μόλυνση λαχανικών, φρούτων, θαλασσινών και ψαριών κατά μήκος των ακτών. Παράλληλα,
σύμφωνα με ανάλυση της Υπηρεσίας Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφάλειας, οι Ιαπωνικές αρχές εντόπισαν οκτώ ραδιενεργές ουσίες σε στάσιμο νερό σε υπόγειο τμήματος του πυρηνικού ηλεκτροπαραγωγικού εργοστασίου στη Φουκουσίμα.
Η εταιρία Tokyo Electric Power Co. δεσμεύθηκε να απολυμάνει το νερό το συντομότερο δυνατό ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν την προσπάθεια να ψυχθούν οι αντιδραστήρες.
Τρεις εργαζόμενοι που προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις λειτουργίες ψύξης του αντιδραστήρα αριθμός 3 εκτέθηκαν σε επίπεδα ραδιενέργειας στο νερό που ήταν 10.000 φορές πάνω από το φυσιολογικό επίπεδο, ανέφερε η Tepco.
Τα επίπεδα αυτά αφήνουν να διαφανεί ότι το κέλυφος του αντιδραστήρα ενδέχεται να έχει υποστεί ζημιά και να έχουν διαρρεύσει ραδιενεργές ουσίες, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας σε συνέντευξη Τύπου.
Δεκαεπτά εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν υποστεί μόλυνση από ραδιενέργεια μετά το σεισμό της 11ης Μαρτίου και το επακόλουθο τσουνάμι, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo.
Ο αριθμός αυτός συμπεριλαμβάνει μόνο όσους έχουν εκτεθεί σε πάνω από 100 μιλισίβερτ ραδιενέργειας, που είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο έκθεσης για τους εργαζόμενους σε πυρηνικές εγκαταστάσεις κατ' έτος.
ΠΗΓΗ((*http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/fukushima_27.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29))