Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ιπτάμενος Δράκος ανακαλύφτηκε στην Ινδονησία

Ιπτάμενος Δράκος ανακαλύφτηκε στην Ινδονησία


Η λέξη Agni (στα Σανσκριτικά σημαίνει «φωτιά») είναι ο νεώτερος νεοσσός ενός πρόσφατα ανακαλυφθέντος είδους στην Ινδονησία. Το όνομα του δόθηκε από μέλη της αρχικής ομάδος έρευνας λόγω του κόκκινου χρώματος του. Ενώ οι τοπικοί ζωολόγοι είναι διστακτικοί να χρησιμοποιήσουν το όνομα «Δράκος», υπάρχει μια αλάνθαστη ομοιότητα μεταξύ του νέου είδους και των μυθικών δράκων των αρχαίων λαϊκών παραδόσεων.

Ενώ έχει ηλικία μόλις μιας εβδομάδος αναμένεται να τριπλασιάσει το τωρινό μέγεθος του μέσα σε ένα μήνα με την τωρινή ανάπτυξη του. Προς το παρόν τρέφεται κυρίως με έντομα αλλά σύντομα θα προχωρήσει σε μικρά τρωκτικά και πουλιά.
Τα ενήλικα είδη παραμένουν άπιαστα, αν και στοιχεία της υπάρξεως τους έχουν εντοπισθεί στην περιοχή όπου βρέθηκε η Agni. Πιστεύετε ότι τα ενήλικα παραμένουν σε χειμέρια νάρκη το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και εξέρχονται από αυτήν περιστασιακά για να κυνηγήσουν την τροφή τους.
Η πρώτη ερώτηση που κάποιος θα ρώταγε είναι εάν αυτά τα πλάσματα μπορούν να ξερνάνε φωτιά όπως οι δράκοι στις ταινίες και τα παραμύθια. Ενώ δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι συμβαίνει αυτό, στην περιοχή παρατηρείται ένας ασυνήθιστος αριθμός καψαλισμένων αγροτεμαχίων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Συνήθως προκαλούνται από κεραυνούς, αλλά η συχνή παρουσία αυτών των καμένων κομματιών στην περιοχή δείχνει ότι υπάρχει κάποιος άλλος λόγος.
Η ιστορία του πώς έγινε αυτή η ανακάλυψη ξεκινά με την εξαφάνιση 15 αγελάδων από ένα ράντσο που πρόσφατα είχε επεκταθεί κοντά σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον άγριας ζωής. Αρχικά υποτέθηκε ότι οι εξαφανίσεις οφείλονταν στην δραστηριότητα μεγάλων αιλουροειδών που περιφέρονται έξω από την προστατευμένη περιοχή για να βρουν τροφή. Σύντομα αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αυτή η περίπτωση γιατί δεν βρεθήκαν ίχνη αιλουροειδών οπουδήποτε στην περιοχή. Κανένα είδος ιχνών δεν μπορούσαν να βρεθούν που να εξηγούν την απώλεια των 15 βοοειδών.
Τα χαμένα βοοειδή δεν μπορούσαν να έχουν φύγει  από την ξηρά. Η μόνη εξήγηση ήταν ότι σηκωθήκανε στον αέρα. Με την απουσία ελικοπτέρων να τα μεταφέρουν φαινόταν ένα ανεξήγητο μυστήριο έως ότου ερευνητές της άγριας ζωής βρήκαν μια συλλογή από κόκκαλα βοοειδών στρωμένα κατά μήκος ενός μονοπατιού.
Μια επιστημονική έρευνα ξεκίνησε για να βρεθεί η άκρη, όταν βρέθηκε η Agni με αρκετά άλλα που είχαν σκάσει από τα αυγά.
Η Agni και τα άλλα που βρέθηκαν παρατηρούνται τώρα από τους τοπικούς επιστήμονες στο φυσικό τους περιβάλλον για να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για την συμπεριφορά τους και τις συνήθειες διατροφής τους.
Η έρευνα συνεχίζεται για ένα ενήλικο δείγμα, αν και δύο ερευνητές που τους είχε ανατεθεί η έρευνα αγνοούνται, φαίνεται ότι η έρευνα είναι πιο επικίνδυνη από ότι αρχικά νόμιζαν.
Δεν έχουν βρεθεί άλλα σημάδια από τα χαμένα βοοειδή, ούτε στοιχεία για την ακριβή θέση των ενήλικων δράκων, παρόλο που οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο μια και καλή.
Για να προστατευθούν από παράνομο κυνήγι και την λαθροθηρία αυτά τα ζώα και για την προστασία των ερευνητών τα ονόματα των συγκεκριμένων περιοχών έχουν παραληφθεί.
Δράκοι. Είναι πραγματικοί; Μήπως τα μυθικά πλάσματα των παιδικών μας παραμυθιών υπήρχαν κάτω από την μύτη μας και κρυβόντουσαν στην βαθιά ζούγκλα κάτω από την μύτη μας; Άλλωστε είναι γνωστό πως μπορούμε να δούμε μόνο ότι ήδη γνωρίζουμε ως πραγματικό, ότι δεν είναι ήδη καταγραμμένο ως πεποίθηση μας είναι αδύνατον να το δούμε ακόμη κι αν είναι μπροστά στα μάτια μας … και ξαφνικά … «ανακαλύπτουμε» αυτό που υπάρχει μα δεν το βλέπουμε. Δεν βλέπουμε με τα μάτια αλλά με τον εγκέφαλο.
Εάν είναι έτσι, γιατί ανακαλύφθηκαν πρόσφατα;  Υπήρχαν κάποτε οι δράκοι σε αφθονία και άκμαζαν σε όλο τον πλανήτη, μόνο για να κυνηγηθούν μέχρι εξαφανίσεως όπως οι αρχαίες ιστορίες μας λένε; Εάν είναι έτσι, γιατί κυνηγηθήκανε; Για σπορ; Η μήπως αυτά τα πλάσματα αντιπροσώπευαν μια απειλή για την ανθρωπότητα;


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2014/01/blog-post_6315.html#ixzz2pSRcWjbB

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ....! ! !

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ....! ! !




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ
ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ....! ! !


ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ..
Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...

ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" .....

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)

ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....ΝΤΙΚ ΤΣΕΙΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ. ΚΛΠ..........

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ............

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.

Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών ( 293.470.286.134 ευρω )εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους..

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. Τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά
$ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960 τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!!)

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....
Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία.....

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ...