Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πέντε UFO που πετούν στο Φεγγάρι και χάνονται στην σκοτεινή πλευρά του (VIDEO)

 Πέντε UFO που πετούν στο Φεγγάρι και χάνονται στην σκοτεινή πλευρά του (VIDEO)
 Ο Paul Davies και ο Ρόμπερτ Βάγκνερ, είναι αστρονόμοι και συνδέονται με το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, και είχαν προτείνει μια αναζήτηση για τα ξένα στοιχεία στην επιφάνεια της Σελήνης το 2011. Αυτοί οι αστρονόμοι πίστευαν ότι η λεπτομερής μελέτη των χιλιάδων φωτογραφιών που ελήφθησαν από το Lunar Reconnaissance Orbiter της NASA θα μπορούσαν να αποκαλύψουν στοιχεία για UFO. "Αν και κοστίζει λίγο, να σαρώσουν όλα τα δεδομένα για σημάδια της ευφυούς χειραγώγησης,ακόμα και αν η πιθανότητα εντοπισμού εξωγήινης τεχνολογίας στο χώρο μπορεί να είναι εξαιρετικά χαμηλή,» είπαν. Φαίνεται ότι οι αστρονόμοι αυτοί θα μπορούσαν να μας δείξουν μια απροσδόκητη ανακάλυψη που είχαν από την απόκτηση των στοιχείων, που είχαν στην διαθεσή τους. 
 

Η  M24digital.com ανέφερε ότι στα μέσα Απριλίου 2012, οι αστρονόμοι συνέλαβαν πέντε UFO που πετούν πάνω από το Φεγγάρι να χάνονται στην σκοτεινή πλευρά του. Οι αστρονόμοι λένε τώρα ότι: "η αναζήτηση για εξωγήινη ζωή θα πρέπει να επικεντρωθεί στη Σελήνη».

Οι χημικοί αεροψεκασμοί ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη


Οι χημικοί αεροψεκασμοί ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη



ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ:
ΣΥΝΝΕΦΑ Η ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ??
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ:
ΣΥΝΝΕΦΑ Η ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ??
ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ-ΨΕΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΑΝΑΠΝΟΗΣ-ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ...
Το μέσο ύψος στο οποίο κινούνται...
τα σύννεφα έχει μειωθεί κατά 30 με 40 μέτρα την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, δείχνουν τα δεδομένα του δορυφόρου Terra της NASA.

Η μείωση ακούγεται μικρή, δεν αποκλείεται όμως να επηρεάζει το κλίμα επιβραδύνοντας την παγκόσμια θέρμανση.
Το φασματοραδιόμετρο του Terra χρησιμοποιεί εννέα κάμερες που κοιτάζουν προς τη Γη υπό διαφορετικές γωνίες, προκειμένου να δώσουν μια στερεοσκοπική εικόνα των νεφών, από την οποία υπολογίζεται το ύψος και η κίνησή τους.

Το μέσο ύψος της κορυφής των νεφών μειώθηκε κατά 1% από τον Μάρτιο του 2000 μέχρι το Φεβρουάριο του 2010, αναφέρουν στο Geophysical Research Letters ερευνητές του Πανεπιστημίου του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία.

Όπως εξηγεί ανακοίνωση της NASA, η μείωση του ύψους της νέφωσης θα αύξανε την εκπομπή θερμότητας από τη Γη στο Διάστημα, μειώνοντας τη θερμοκρασία στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας.

Οι ερευνητές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό να λειτουργήσει ως αρνητικός κύκλος ανάδρασης, δηλαδή ως μηχανισμός που ενεργοποιείται από την παγκόσμια θέρμανση και τείνει να την περιορίζει.
Για να διαπιστωθεί όμως αν αυτό το φαινόμενο έχει σημασία για το κλίμα θα απαιτηθούν πιο μακροπρόθεσμες παρατηρήσεις, τονίζουν οι ερευνητές.

O γενικότερος ρόλος των νεφών στην κλιματική αλλαγή παραμένει εξάλλου εν πολλοίς άγνωστος -από τη μία, τα λευκά σύννεφα ανακλούν ηλιακή ακτινοβολία πίσω στο Διάστημα. Από την άλλη, όμως, τα σύννεφα λειτουργούν ως κουβέρτα και εμποδίζουν τη θερμική ακτινοβολία που εκπέμπει η Γη προς το Διάστημα.

Λόγω της αλληλεπίδρασης αυτών των παραγόντων, πολλά από τα μαθηματικά μοντέλα που χρησιμοποιούν σήμερα οι κλιματολόγοι δεν λαμβάνουν υπόψη την επίδραση των νεφών.
Νέα στοιχεία αναμένεται να έρθουν στο φως από τους σύγχρονους μετεωρολογικούς δορυφόρους. Εκτός από τον Terra, τα νέφη παρακολουθούνται και από τον δορυφόρο CloudSat της NASA που εκτοξεύτηκε το 2006. Είναι ο πρώτος δορυφόρος που χρησιμοποιεί ειδικό ραντάρ ώστε να απεικονίζει τη δομή των νεφών καθ΄ύψος.

Τα 7 σημάδια της Αποκάλυψης


Τα 7 σημάδια της Αποκάλυψης

We are not alone.: Τα 7 σημάδια της Αποκάλυψης ΠΗΓΗ
undefined
Όσοι πιστεύετε δείτε το βίντεο...

Ποια είναι τα 7 σημάδια της Αποκάλυψης; Πιστεύετε πως έρχεται σύντομα; Θα επιβεβαιωθούν οι προφητείες;
Όσοι πιστεύετε δείτε το βίντεο...

Το ευρώ- πετρέλαιο και το κακό συναπάντημα.


Δεν θα πάρετε σταγόνα πετρέλαιο κύριε Βάιτμαν! Ανοιχτή επιστολή στον Κεντρικό Τραπεζίτη της Γερμανίας, Γενς Βάιντμαν!



Λάζαρος Ελευθεριάδης  


Τι έλεγε η Bundesbank το 2009 και γιατί έφερε την ... καταστροφή το 2010; 


Την έξοδο της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ, βλέπει η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», η οποία σε δημοσίευμά της υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα γίνει στις 2-3 Ιουνίου και μάλιστα σχεδιασμένα.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται κάποιο εσωτερικό σημείωμα που κυκλοφόρησε μεταξύ των γραφείων των οικονομικών αναλυτών της μεγάλης ιαπωνικής τράπεζας «Tokyo Mitsubishi-UFJ».

Επίσης η ε/φ Telegraph, γράφει μεταξύ άλλων, πως κάτι τέτοιο συμπεραίνεται, και από τα όσα ειπώθηκαν κατά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως και να συζητήθηκε αυτό το «σενάριο», καθώς αμέσως μετά το πέρας της Συνόδου την Τετάρτη, το ευρώ σημείωσε απότομη πτώση στα διεθνή χρηματηστήρια, και την επομένη κυκλοφόρησαν σχόλια της Bundesbank ότι η Ελλάδα παραβιάζει το πρόγραμμα διάσωσης. 

Η παρατήρηση της ε/φ «Daily Telegraph», ότι στα σχόλια της Bundesbank εμπεριέχει σοβαρή υπόνοια περί της αλλαγής στάσης της Γερμανικής Τράπεζας, σε ότι αφορά την παραβίαση του προγράμματος διάσωσης απο μέρους της Ελλάδος, παρ’ότι η ΕΕ απεφάσισε μονομερώς να “καθυστερήση” την εκταμίευση ποσού ενός 1 δισ πρός την Ελλάδα, πρός το παρόν, είναι αξιοσημείωτη!!!

Οι κεντρικές τράπεζες και οι εταιρίες θα διέπρατταν "σοβαρό λάθος" εάν δεν προετοιμάζονταν για μιά έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, υποστήριξε ο Didier Reynders, ο αντιπρόεδρος του Βελγίου.

Μιλώντας στο European American Press Club στο Παρίσι, ο κ. Reynders δήλωσε πως "Δεν υπάρχει οργανωμένη συζήτηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως προς το τι κάνουμε (εάν αποχωρήσει η Ελλάδα), τώρα, εάν οι κεντρικές τράπεζες και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν προετοιμάζονται για αυτό το σενάριο, τότε διαπράττουν σοβαρό επαγγελματικό σφάλμα".

Σύμφωνα με το Reuters, πρωταγωνιστές στον σχεδιασμό του σεναρίου “Σχέδιο αντιμετώπισης πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ”, είναι οι γαλλικές τράπεζες Credit Agricole, BNP Paribas και Societe Generale. Η πρόσκληση του ηγέτη του νέου Γαλλικού Κόμματος της Ελλάδος, κ. Βενιζέλου, απο τον Φρανσουά Ολάντ σε κοινή “διαβούλευση”, φαίνεται ότι περιείχε και επιπλέον “οδηγίες” πρός “ναυτιλομένους”. 

Σχέδια έκτακτης ανάγκης για αντιμετώπιση πιθανής εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη φέρονται, σύμφωνα με τραπεζική πηγή που επικαλείται το Reuters, να καταρτίζουν οι γαλλικές τράπεζες, οι οποίες έχουν σημαντική έκθεση, σε ελληνικό χρέος.

Τις προετοιμασίες έχουν εντείνει, σύμφωνα με την πηγή, ιδιαίτερα τα τρία μεγαλύτερα γαλλικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, Credit Agricole, BNP Paribas και Societe Generale.

Οι τρεις τράπεζες αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα του Reuters.

«Κάθε τράπεζα έχει μία ομάδα εργασίας αυτή την περίοδο που εξετάζει τις πιθανές επιπτώσεις μίας επιστροφής σε εθνικό νόμισμα», δήλωσε η πηγή στο βρετανικό πρακτορείο Reuters.

Ο αναλυτής Θεμιστοκλής Φιοτάκης, και ο επικεφαλής οικονομολόγος για την Ευρώπη, Χιου Πιλ, σε μία από τις κύριες επενδυτικές τράπεζες της Γουόλ Στριτ, την Goldman Sachs, γράφουν, σε ένα σημείωμά τους, το οποίο τιτλοφορείται, «Τα σφάλματα μιας ελληνικής εδόξου: «Η εισαγωγή διαφορετικού νομίσματος δεν αποτελεί εύκολη επιλογή για την Ελλάδα», και ότι, η υπόθεση πως μια ελληνική έξοδος από την ευρωζώνη, θα χρειαστεί «μερικούς μήνες, αν όχι εβδομάδες» αγνοεί σημαντικές πραγματικές παραμέτρους, για τις δυσκολίες μιας εξόδου της Ελλάδας, όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για την ίδια την Ελλάδα. 

Στην πραγματικότητα λένε ότι η νομισματική υποτίμηση δεν είναι το μόνο που πρέπει να γίνει. Έτσι, υποστηρίζουν «ότι το κόστος της εισαγωγής ενός καινούργιου νοσμίσματος είναι τόσο μεγάλο, και το οποίο θα λειτουργεί, ως ισχυρό αντικίνητρο, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ευρωζώνη, σε μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση στο προσεχές μέλλον.

Το αν η Ελλάδα εγκαταλείψει "ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ" το ευρώ, σύμφωνα με τούς “αναλυτές” και τούς “οικονομολόγους” της Goldman Sachs, θα εξαρτηθεί κατά πολύ, από το κατά πόσον οι τοπικοί “άρχοντες” και κυβερνώντες στην Ελλάδα, θα πάρουν μονομερή μέτρα κατά των διεθνών τοκογλύφων-πιστωτών μας.

Ο “εκβιασμός” τον οποίον εμπεριέχει η εν προκειμένω οικονομική ανάλυση της Goldman Sachs, αναδυκνείει μεγαλοπρεπώς και το μέγεθος του “φόβου” των τοκογλύφων-πιστωτών μας, απο τυχόν αποχώρηση της χώρας απο το Ευρώ.

Βέβαια η ανάγνωση και η αποτύπωση αυτού του ¨φόβου” δεν αποτελεί κριτήριο αποφασιστικό, ή απλά κριτήριο, σύμφωνα με το οποίο ο Ελληνικός λαός, άκριτα θα προχωρήσει στην “αυτοχειρία” του.

Το εθνικό συμφέρον ενός λαού συνίσταται σε ένα πολύπλοκο και πολύπλευρο πλέγμα μερικών συνισταμένων συμφερόντων, δυναμικά εξελισσόμενων, πάντα όμως εν ισσορροπία και σε πλήρη στόχευση της επίτευξης των στρατηγικών στόχων του Εθνους.

Τέσσερα σενάρια για το τι θα συμβεί αν η Ελλάδα αποχωρήσει από την ευρωζώνη, παρουσιάζει σε έκθεση της η Morgan Stanley, εξετάζοντας τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία, στην ευρωπαϊκή οικονομία και τις χώρες της περιφέρειας.

Ο αντίκτυπος στην οικονομία της Ελλάδας, από την εφαρμογή ενός ή συνδοιασμού κάποιων εξ αυτών των σεναρίων, θα είναι ολέθριος, κατά την Morgan Stanley.

Για χάρη του κ. Γενς Βάιντμαν, η Άνγκελα Μέρκελ δεν δίστασε να θυσιάσει και αυτόν ακόμη τον “μεγάλο” κ. Άξελ Βέμπερ, ο οποίος είδε τον νεαρό οικονομολόγο να αναλαμβάνει τα ηνία της Μπούντεσμπανκ.

Ο ίδιος όμως να μην μετακινείται στη θέση του Ζαν-Κλοντ Τρισέ, στα ηνία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως του είχε υποσχεθεί παρασκηνιακά η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Έκτοτε, όλοι γνωρίζουν πως, όταν μιλάει ο σημερινός πρόεδρος της Μπούντεσμπανκ κ. Γενς Βάιντμαν, ακούγεται ο “αντίλαλος” των απόψεων και των επιθυμιών της ίδιας της κ. Άνγκελα Μέρκελ.

Ο νεαρός κεντρικός τραπεζίτης της Γερμανίας, κ. Γενς Βάιντμαν, έστειλε αυστηρό μήνυμα πρός την Αθήνα, ξεκαθαρίζοντας ότι, στην περίπτωση κατά την οποίαν η κυβέρνηση η οποία θα εκλεγεί από την αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, επιλέξει να μην τηρήσει τις δεσμεύσεις, οι οποίες απορρέουν από τα Μνημόνια Ι και ΙΙ, θα διακοπεί άμεσα η οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας, στο πλαίσιο της μη τήρησης όρων της δανειακής σύμβασης.

Σάς υπενθυμίζω παρακάτω τί δημοσίευε το Υπουργείο Οικονομικών σας κ. Γενς Βάιντμαν, την 01-01-2010, σε επίσημη έκθεσή του για το Δημόσιο χρέος της Ελλάδος.

Παρακάτω φαίνεται τι περιελάμβανε η έκθεση του Γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών για το Κρατικό Δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ονομαστικού ΑΕΠ
ανά κράτος, κατά το 2009 (2008) : 

Ιαπωνία 189,8 % (173,1 %), Ελλάδα 115,2% (105,8 %), Ιταλία 114,61% (99,2 %), Βέλγιο 97,2 % (89,8 %), Γαλλία 76,1 % (67,4 %), Γερμανία 73,1 % (65,9 %), Ευρωζώνη 73,0 % (61,5 %), Ευρωπαϊκή Ένωση (μέσος όρος) 72,6 % (61,5 %), Αυστρία 69,1 % (62,6 %), Ηνωμένο Βασίλειο 68,6 % (52,0 %), Ιρλανδία 65,8 % (44,1 %), Ηνωμένες Πολιτείες 65,2 % (70,7 %), Ολλανδία 59,8 % (58,2 %), Ισπανία 54,3 % (39,7 %), Σουηδία 42,1 % (38,0 %), Ελβετία 41.3 % (2008), Λουξεμβούργο 15,0 % (13,5 %), Εσθονία 7,4 % (4,6 %).

Πηγή: Υπουργείο Οικονομικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (Έκθεση Δεκεμβρίου 2009, δημοσιευθήσα στίς 01-01-2010).

Σε ότι αφορά την Ελλάδα το ποσοστό του Δημόσιου Χρέους ήταν 115,2 % του ΑΕΠ, σύμφωνα με την δική σας έκθεση, του Γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών, μικρότερο δηλ από αυτό το οποίο η κ. Μέρκελ διακυρηγμένα θεωρεί ώς όριο βιωσιμότητος, δηλ. το 120 % του ΑΕΠ, της Ισπανίας ήταν 54,3 % και της Ιταλίας 114,61 %, κτλ.

Τί συνέβη, και ξαφνικά το 2010 ανακαλύψατε όλοι εσείς οι Ευρωπαίοι, ότι, το χρέος της Ελλάδος, ήταν μή βιώσιμο, μή εξυπηρετήσιμο, και ότι η χώρα μου έπρεπε να είναι υπό την Επιτροπεία σας, και υποτελή σας, υπο την κατοχή σας ώς νεοαποικία σας ;;;

Μήπως ο ανταγωνισμός των υδρογονανθράκων της περιοχής μας, και φοβηθήκατε "τυχόν" συμφωνίες του Ελληνικού κράτους με Ρώσσους και Κινέζους, οπότε αυτόματα εθίγοντο τα μακροοικονονομικά και γεωπολιτικά σας συμφέροντα ώς Γερμανικό Κράτος και ώς ΕΕ ;;;

Γιατί καταστήσατε την χώρα μου, "προτεκτοράτο" σας, σχεδιασμένα και μεθοδικά, υπό την κατοχή σας, ανενδοίαστα και προκλητικά, φτωχοποιώντας τον λαό της, μόνον και μόνον επειδή θέλετε να καταληστεύσετε τον πλούτο της ;;;

Η συνειδητή και εντέχνως, μετατροπή της εικόνας μιας χώρας, ότι δήθεν βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ ευρώ και δραχμής, ευρωπαϊκού η τριτοδρομικού-τριτοκοσμικού προσανατολισμού, είναι αποτέλεσμα των δικών σας πρακτικών και επιλογών των δύο τελευταίων ετών.

Όταν πολύ καλά γνωρίζετε ότι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη είναι βασική Εθνική στρατηγική επιλογή της Ελλάδος, και πάντως όχι άκριτα.

Ύστερα απο τα “αίσχη” της "διαφθοράς" και των “σκανδάλων”, των συμπατριωτών σας, των παγκοσμίως γνωστών πλέον, κύριε Γενς Βάιντμαν, σε αγαστή συνεργασία με τούς ντόπιους “δωσίλογους” και προστατευόμενους του Γερμανικού κράτους, των οποίων τα αποτελέσματα σήμερα πληρώνει και βιώνει ο Ελληνικός λαός, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μάς “κουνάτε” το δάκτυλο κύριε “Μπούντεσμπανκ”.

Αρκετά με τίς υποδείξεις περί των δεσμεύσεων και υποχρεώσεων του Ελληνικού κράτους, των Ελλήνων, τίς οποίες, να είστε βέβαιος ότι, οι Ελληνες θα τηρήσουν έως “κεραίας”, παρότι γνωρίζουν, και το γνωρίζουν πλέον πάρα πολύ καλά, άπαντες, ότι το περιβόητο "χρέος", δεν αντιπροσωπεύει πραγματικό χρέος, αλλά παράνομες προμήθειες, μίζες, και τοκογλυφικά εξοντωτικά επιτόκια, μεσαζόντων και "λαμόγιων" του δικού σας “συναφιού”, και βέβαια τεχνηέντως διογκωμένο, εξυπηρετώντας ευρύτερους σχεδιασμούς σας.

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι είναι προφανές, ότι μιά "υποχρεωτική" έξοδος της Ελλάδος από το Ευρώ, θα μπορούσε να συμπαρασύρει σε ακύρωση κάθε συμφωνίας εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων ή άλλου ορυκτού πλούτου της Ελληνικής επικράτειας με τίς εταιρείες συμφερόντων σας, τίς οποίες (συμφωνίες), σπεύσατε να "υπογράψετε" με τούς ΓΑΠ και Παπαδήμο.

Μην μας κουνάτε λοιπόν κύριε Γενς Βάιντμαν, το δάκτυλο.

Είμαστε "μαθημένοι" και στα “πολλά” και στα “λίγα”.

Η πρόσφατη Ιστορία μας θα σας ενημερώσει !!!

Μνημονιο 2 :μετρα Ιουνιου (για να μη ξεχνιώμαστε)

Μνημονιο 2 :μετρα Ιουνιου (για να μη ξεχνιώμαστε)
1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ

2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.

3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών !


4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια) : ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις

6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες

7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.

8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.

9) Νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ

10) Πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ

11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.

12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.

13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !

15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.

16) Μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%

17 ) Νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας.

18 ) Ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.

19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13ΟΥ ΚΑΙ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης.
Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
Μνημονιο 2 :μετρα Ιουνιου (για να μη ξεχνιώμαστε) ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ...


ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ...

Χαρρυ Κλυν . . .
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: «Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς, ο λαός που λάδωσε το αντεράκι του με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου».
Το ΠΑΣΟΚ είστε εσείς ρε ξέπλυμα, που δε σας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σας, εσείς που δεν είχατε βρακί στον κώλο σας, εσείς που κάνατε «δωράκια στον εαυτό σας 500.000.000 δραχμών», όπως έλεγε και ο ασυγχώρητος ιδρυτής του κόμματός σας... Εσείς που θησαυρίσετε σε βάρος του Ελληνικού λαού, που τον κατακλέψατε, τον εξευτελίσατε και τον οδηγήσατε στην οικονομική και στην ηθική εξαθλίωση... Εσείς που καθιερώσατε ως καθημερινή πρακτική τη μίζα και....
την αρπαχτή και ανακηρύξατε ως ύψιστη ηθική την απάτη... Και έχετε το θράσος να μιλάτε κι από πάνω για «λαδωμένα αντεράκια», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχατε συνεταίρο το λαό στην έκνομες δραστηριότητες και στις απάτες σας, λιγδοτάμπαροι νενέκοι και δωσίλογοι Γερμανοτσολιάδες...
Όσο και αν εκβιάζετε, όσο και αν θέλετε να παραστήσετε του γενναίους θρασύδειλα όντα, τρέμετε την οργή του λαού. γιατί ξέρετε ότι η τέλος σας θα είναι αυτό που αξίζει στους εχθρούς του λαού και στους προδότες της Πατρίδας...
Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ... ΠΗΓΗ