Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η "Μάχη του Λος Αντζελες" 1942 η μεγαλύτερη γνωστή παρατήρηση ΑΤΙΑ στην ιστορία του.



Η "Μάχη του Λος Αντζελες"  1942 η μεγαλύτερη γνωστή παρατήρηση ΑΤΙΑ στην ιστορία του.
Η ταινία που σύντομα θα προβληθεί στις αίθουσες αναφέρετε αρχικά σε μια πραγματική μάχη, όπως συνέβη τότε το 1942 όταν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν ένα τεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο να κινείτε  σε χαμηλά επίπεδα πάνω από το Culver City της Καλιφόρνια το 1942 για περισσότερο από μία ώρα.Τότε οι προβολείς, του στρατού έπεσαν επάνω σε ένα αντικείμενο δεκάδων μέτρων και δεκάδες αντιαεροπορικά βλήματα  έσκασαν στον νυχτερινό ουρανό κοντά η επάνω στο τεράστιο σκάφος. Το UFO ταξίδεψε αργά σε όλη τη διαδρομή του στο Long Beach όταν  ξαφνικά  έμεινε ακίνητο, ενώ ο στρατός άνοιγε  ένα άλλο φράγμα πυρός. Το αντικείμενο, στη συνέχεια, μετά από μισής ώρας πτήσης  επιτάχυνε μακριά και επάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό όπου κανένας δεν τον ξανά είδε.
Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν τότε ότι είδαν "μυστήρια αεροπλάνα "ψηλά πάνω στον ουρανό επάνω από τη Νότια Καλιφόρνια. Αυτά τα αεροπλάνα μυστήριο ήταν πενήντα η και παραπάνω, και έρχονταν από τον Ειρηνικό Ωκεανό με "αναμμένους προβολείς". Μερικά από αυτα τα αεροπλάνα μυστήριο ήταν ασημένια,  φαινόταν σαν αεροπλάνα, αλλά ταξίδευαν πολύ πιο γρήγορα και είχαν  "μυστηριώδη φώτα" μπροστά.
Το ημερολόγιο έδειχνε για αυτό το απόκοσμο αλλά αληθινό γεγονός 2:25 π.μ. στις 25 του Φλεβάρη του 1942, έντεκα εβδομάδες μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.
Η ιστορία 
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 1942 

Πέντε χρόνια πριν από το περιστατικό του Roswell και πέντε χρόνια  πριν από τις κατοπτεύσεις ορόσημο του χειριστή Kenneth Arnold όπου ανέφερε τους "ιπτάμενους δίσκους"  και δύο χρόνια πριν από τη λεγόμενη "σύγχρονη εποχή των UFO"  είχε αρχίσει επίσημα, μια παράξενη αναχαίτιση άγνωστου ιπταμένου οχήματος κοντά στο Los Angeles, που αναμφισβήτητα είναι η πιο εντυπωσιακή, δραματική αντιμετώπιση μαζικής παρατήρησης UFO που έχει καταγραφεί.

Φωτογραφία από τη Los Angeles Times με θέμα 26 Φεβρουαρίου του 1942  αντίγραφο  της εκτύπωσης της φωτογραφίας που παράχθηκε  από το αρχικό αρνητικό.

Τον Φεβρουάριο του 1942, κάτοικοι στα περίχωρα του Λος Άντζελες αλλά και από της γύρω κοινότητες τις πρώτες πρωινές ώρες του Φεβρουαρίου ανέφεραν ότι έβλεπαν μια αεροπορική επιδρομή στην περιοχή τους ζητώντας πληροφορίες αν το αντικείμενο που έβλεπαν στον ουρανό ήταν εχθρικό.  Σύντομα παρατηρήθηκε ότι το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο ήταν τεράστιο και ότι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή τους.
 
Φωτογραφία από την εφημερίδα Los Angeles Timesαρχηκο  φίλμ
 

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι απλά αιωρείται εκεί στον ουρανό και μετά βίας κινείται ενώ  ταυτόχρονα η πόλη να βυθιζόταν στο σκοτάδι. Εκατοντάδες χιλιάδες παρατήρησαν τον απόκοσμο επισκέπτη αναφέροντας ότι είχε ένα υπέροχο ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα και ήταν το πιο όμορφο πράγμα που είχαν δει ποτέ. 
 
Η αμερικανικός στρατός έστρεψε τους προβολείς και τα αντιαεροπορικά πυρά άρχισαν να βάλουν κατά του αντικείμενου χωρίς όμως ορατά αποτελέσματα. 
Το αντικείμενο προχωρούσε με ένα χαλαρό  ρυθμό πάνω από τις παράκτιες πόλεις μεταξύ της Σάντα Μόνικα και το Λονγκ Μπιτς, κάνοντας περίπου 30 λεπτά πραγματικό χρόνο πτήσης για να μετακινηθεί  20 μίλια? στη συνέχεια το γιγάντιο σκάφος εξαφανίστηκε προς τον ωκεανό.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν ότι ξύπνησαν από τον γδούπος των εκρήξεων και τις  Βροντές κάνοντας τους να αναζητήσουν το αίτιο κοιτάζοντας  επάνω, βλέποντας τους προβολείς.  Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι έβλεπαν ανατινάξεις από αντιαεροπορικά και ένα αντικείμενο στον ουρανό που προχωρούσε αργά.
Αναφέρθηκε ότι μπορούσε να ήταν ένα ιαπωνικό μικρό αερόστατο, αλλά οι Ιάπωνες δεν είχαν καμία γνωστή πηγή ηλίου, και εάν ήταν υδρογόνο θα ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο να χρησιμοποιείται υπό συνθήκες μάχης. Από τις πληροφορίες φαίνετε ότι υπήρχαν  άμεσα χτυπήματα αλλά το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο δεν είχε καταρρίφθηκε.
Τι ανέφερε ο Στράτος
 

Επισκιάζοντας από μια πανεθνική δίνη φημών και αντικρουόμενων εκθέσεων, στη Δυτική πτερηγα του στρατού Defense Command ανεφερε ότι η πρόωρη διακοπή ρεύματος το πρωί στου Λος Άντζελες και η αντιαεροπορική δράσης ήταν το αποτέλεσμα από την πτήση αγνώστων αεροσκαφών με συνθήκες μειωμένης όρασης πάνω από την περιοχή της παραλίας.

Σε δύο επίσημες δηλώσεις, από την γραμματέας του ναυτικού στην Ουάσιγκτον  αναφέρθηκε  ότι οφειλόταν σε ενα ψευδή συναγερμό και 'εκνευρισμό νεύρων," Επισης επιβεβαίωσε και επαναβεβαιώθηκε η παρουσία πάνω από την Southland η πτήση αγνώστων αεροπλάνων.

"Το αεροσκάφος  που προκάλεσε τη διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Λος Άντζελες για αρκετές ώρες  δεν έχουν εντοπιστεί."

Το περιστατικό μετά από σύντομο χρόνο ξεχάστηκε μέσα στην δίνη του πολέμου αν και αναφέρθηκε αργότερα ότι τα αντικείμενα που παρατηρηθήκαν δεν είχαν καμία σχέση με τα μυστικά προγράμματα των ιαπώνων όπου έστελναν μπαλόνια με εκρηκτικά μέσω των ανοδικών αέριων ρευμάτων στις ακτές των ΗΠΑ. 
ΠΗΓΗ((
http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202011/02/battle_of_los_angeles.htm))