Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Έρχεται παραίτηση Barack Obama;

Έρχεται παραίτηση Barack Obama;

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα, τόσο χειρότερα , που δεν θα τα εχει φανταστει ούτε ο χειρότερος εχθρός σας.....

Η Παγκόσμια Δικτατορία των Τραπεζιτών, θα επιβληθεί απο στιγμή σε στιγμή κι απο μερα σε μέρα.....



 
Μέρες έμειναν για να δουμε....

Υπάρχουν χονδρικά δύο κύρια σενάρια για την εξέλιξη των πραγμάτων .
 
Το πρώτο είναι αυτό που επιζητούν και προωθούν οι ιδιοκτήτες-μέτοχοι της FED (Ροκφέρελ, Ρότσιλντ κ.λ.π) , αλλά και η διεθνής των τραπεζών, όχι η βασισμένη στη Γουόλ Στρίτ, το Σίτι ή την Σιγκαπούρη, των επονομαζόμενων επενδυτικών ,αλλά των Κεντρικών Τραπεζών, πολλές εκ των οποίων πλέον χωρίς να εξαιρείται η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιωτικές.

Όχι τυχαία. Είναι οι τράπεζες, που δεν παράγουν πλούτο, αλλά έχουν την εξουσία της βάσης του πλούτου, που είναι η συγκρότηση και ο ρυθμός κυκλοφορίας των νομισμάτων. Όσο περιορίζονται τα εθνικά κράτη, τόσο περιορίζεται και η ποικιλία των νομισμάτων.

Όσο πιo μικρός είναι ο αριθμός των νομισμάτων τόσο λιγότερες είναι οι Κεντρικές Τράπεζες. Όσο λιγότερες είναι οι πραγματικά Κεντρικές Τράπεζες, τόσο πιο πολύ προωθείται η κατ’ ευφημισμό «παγκόσμια διακυβέρνηση». Ουσιαστικά δηλαδή ο έλεγχος επί του παγκόσμιου πλούτου.

Η σύγχυση μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ

Εδώ θέλει μια προσοχή στις λεπτομέρειες. Το πραγματικό μοντέλο αυτού του τύπου παγκοσμιοποίησης είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι οι ΗΠΑ. Η Ένωση της Ευρώπης, από το Μάαστριχτ και μετά, τον σχεδιασμό δηλαδή του κοινού νομίσματος, είναι το ζητούμενο. Οι ΗΠΑ είναι το αντίθετο.
Πρόκειται για τη συγκρότηση ενός νέου Έθνους, από αποίκους-μετανάστες- πολίτες από διάφορεςεθνικές καταγωγές, που πήγαν με τη θέληση τους στη νέα Γη και συγκρότησαν ένα νέο Έθνος, πιο δημοκρατικό και συνταγματικά κατοχυρωμένο από τις Μητροπόλειςκαι τις αυτοκρατορικές δυνάμεις του παλιού κόσμου.

Χωρίς κρατική Κεντρική Τράπεζα

Η Αμερική, ως ΗΠΑ, είναι έθνος, αν και ομόσπονδη, που δεν ελέγχει όμως την Κεντρική Τράπεζα, αλλά ούτε και οι τραπεζίτες ιδιοκτήτες της, δεν μπορούν να ελέγξουν την Αμερική, ως Δημοκρατία και ως Έθνος, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί ένα σενάριο, όπως αυτό που υπο τύπον παραδοξότητας,δημοσιοποίησαν οι New York Times.
Να βρεθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας και μπροστά στο κραχ, οι τραπεζίτες της FED, να οδηγήσουν σε παραίτηση τον Ομπάμα, το εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ δηλαδή, και να διορίσουν στη θέση του για παράδειγμα τον Μπλούμπεργκ, με τη σύμφωνη γνώμη Γερουσίας και Βουλής των Αντιπροσώπων, προκειμένου να βρεθεί διέξοδος.

Τι δηλαδή;
Ότι δοκιμάζεται στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα και την Ιταλία, όταν Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι σχεδόν ταυτόχρονα , επέλεξαν ο ένας με την πρόταση για δημοψήφισμα και ο άλλος με τη δήλωση του ότι το ευρώ δεν σημαίνει πλούτο για την Ιταλία, να προκαλέσουν ρωγμές στην Ένωση.

Χωρίς ενιαία εθνική ταυτότητα

Η Ευρώπη ως Ένωση είναι στην αντιστροφή των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε στη βάση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, ως ενιαία αγορά και στη συνέχεια στην αυθαίρετη συγκρότηση ενός νομίσματος ως ένωση.
Σήμερα στη βάση του νομίσματος η Ευρώπη οδηγείται εφόσον τελεσφορήσει ο σχεδιασμός των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, στη δημοσιονομική ενοποίηση και στην κατάργηση των εθνικών κρατών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει , αυτόματα σχεδόν η πολιτική ενοποίηση και η στρατιωτική ενοποίηση.

Όλη η Ευρώπη υπό την κυριαρχία της Γερμανίας, η οποία όμως στην ανταπόδοση για το ότι θα μετεξελιχθεί στο κυρίαρχο Έθνος, των ευρωπαϊκών Λαών πλέον και όχι Εθνών, θα παραχωρήσει δικαιώματα στην ΕΚΤ και τον ESM, το μηχανισμό σταθεροποίησης 
.
Και τα δικαιώματα αυτά θα τα παραχωρήσει στη FED και το ΔΝΤ, «διδυμοποιώντας» τις κεντρικές χρηματοπιστωτικές δομές της Ευρώπης , με τις πέραν του Ατλαντικού δομές και οδηγώντας και το Αμερικανικό Έθνος όπως αυτό εκπροσωπείται και αυτοκαθορίζεταιαπό το αμερικανικό κράτος υπό τις εντολές του Λευκού Οίκου, στην μοίρα των Eυρωπαϊκών εθνών .
Στον αφανισμό δηλαδή και τον έλεγχο της οικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής επικράτειας των ΗΠΑ από τους τραπεζίτες.
 
Μια πρώτη εφαρμογή

Μια πρώτη μορφή εφαρμογής τέτοιας εξέλιξης είναι η απόφαση των 5 κεντρικών τραπεζών , υπό τον συντονισμό της FED , να μειώσουν στο μισό το κόστος του διατραπεζικού δανεισμού, μεταξύ δολαρίου και ευρώ, για το 2012, όπου όλα θα κρίνονταν , με αποτέλεσμα μετά τους Μερκοζί (Μέρκελ- Σαρκοζί) να έχουμε ευρωλάριο (FED- ΕΚΤ).

Εάν πετύχει η πρώτη φάση η υπερχρεωμένη Ιαπωνία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αναστρέψει τη φορά των εξελίξεων, ενώ η Κίνα , θα χρηματοδοτήσει και αυτή το νέο νόμισμα , για να μην βρεθεί μπροστά στο ενδεχόμενο να υποστεί κράχ ,εξαιτίας της έκθεσης της στο δολάριο των ΗΠΑ και την αμερικανική οικονομία.

Και τελευταία η Ρωσία , με ολόκληρο τον Καύκασο, πολύ δύσκολα δεν θα γυρίσει από την εποχή Πούτιν- Μεντβέντεφ, στην εποχή Γιέλτσιν, όταν όλος της ο πλούτος βρέθηκε σε ελάχιστα «χέρια» των φεουδαρχών, όπως ονομάστηκαν τότε.

Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα έχει την φιλοσοφία του ευρώ και όχι του δολαρίου και η παγκόσμια συγκρότηση , μετά το τέλος των Εθνών, την φεουδαρχική αντίληψη της Λέσχης της μίας , ενιαίας Κρατικής Τράπεζας, που θα ελέγχουν ιδιώτες και όχι κράτη.

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα, τόσο χειρότερα , που δεν θα τα εχει φανταστει ούτε ο χειρότερος εχθρός σας.....

Η Παγκόσμια Δικτατορία των Τραπεζιτών, θα επιβληθεί απο στιγμή σε στιγμή κι απο μερα σε μέρα.....
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ: Λουκέτο στο δημόσιο τομέα – στο σπίτι τους 800.000 υπάλληλοι

ΗΠΑ: Λουκέτο στο δημόσιο τομέα – στο σπίτι τους 800.000 υπάλληλοι


 Τους προτείνουμε να προσλάβουν τον ... κοιμισμένο της Ραφήνας.... Αυτός, ξέρει από.. επανίδρυση του κράτους!

Πόπη Σουφλή

20131001-101841.jpg
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μερική διακοπή της λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης, μετά από εντολή της Υπηρεσίας Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, λόγω του αδιεξόδου στο Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ.

Λίγα λεπτά πριν από τη διακοπή, η οποία ξεκίνησε τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδος) με την έναρξη του νέου οικονομικού έτους, η Βουλή των Αντιπροσώπων συμφώνησε στη διατύπωση επίσημου αιτήματος για διαπραγματεύσεις με τη Γερουσία.


Πριν ωστόσο από τη σύγκληση των Ρεπουμπλικανών της Βουλής, οι Δημοκρατικοί

απέρριψαν την πρόταση για διαπραγματεύσεις και δήλωσαν ότι οι Ρεπουμπλικανοί οφείλουν να δώσουν την τελική τους έγκριση στο νομοσχέδιο χρηματοδότησης, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Έτσι, το μη απαραίτητο προσωπικό του δημόσιου τομέα, δηλαδή πάνω από 800.000 δημόσιοι υπαλλήλοι θα υποχρεωθούν να γυρίσουν στα σπίτια τους, με άδεια άνευ αποδοχών.


Η αμερικανική, δημοκρατικής πλειοψηφίας, Γερουσία θα συνέλθει στις 09.30 για να απορρίψει και επισήμως την τελευταία πρόταση των Ρεπουμπλικανών της Βουλής των Αντιπροσώπων για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης.
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πύρινη μπάλα φωτίζει τον ουρανό πάνω από την Indiana [Βίντεο]

Πύρινη μπάλα φωτίζει τον ουρανό πάνω από την Indiana [Βίντεο]

Ακόμη ένα απίστευτο βίντεο από το φαινόμενο των πύρινων σφαιρών και μετεωριτών που λαμβάνει μέρος στους ουρανούς μας.
Το βίντεο συλλαμβάνει ένα φωτεινό μπλε φως στον ουρανό της Indiana που έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες κλήσεις στο 911.
Εκατοντάδες άνθρωποι στην Indiana και στις γειτονικές πολιτείες, κάλεσαν τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, όταν μια τεράστια, φωτεινή μπλε λάμψη εμφανίστηκε στον ουρανό τα μεσάνυχτα.
Το φως, το οποίο εμφανίστηκε σαν κεραυνός λίγο πριν από τη 01:00 τοπική ώρα το Σάββατο, πιστεύεται ότι ήταν ένας μετεωρίτης ή πτώση διαστημικών συντριμμιών, είπε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Κοινότητα, έχουν πραγματοποιηθεί 13 παρόμοιες θεάσεις μέχρι στιγμής φέτος. Οι αστυνομικές υπηρεσίες από το μακρινό βορρά, στο Jasper County -βορειοδυτικά της Indiana- και έως τον μακρυνό νότο, στο Evansville, έλαβαν κλήσεις από ανθρώπους που είχαν δει το "μυστήριο αντικείμενο".
Ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο Indianapolis International Airport, είπε ότι είχε λάβει αναφορές από πιλότους κατά τη χρονική εκείνη στιγμή. Δεν υπήρξαν αναφορές για τυχόν τραυματισμούς.