Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στα απόκρυφα της Σελήνης


Στα απόκρυφα της Σελήνης

Η δημιουργία ενός πλήρους τοπογραφικού χάρτη των μεγάλων σεληνιακών κρατήρων από Αμερικανούς επιστήμονες, με βάση τα νέα στοιχεία του σκάφους Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) της NASA, θέτει νέες βάσεις για την επιστημονική αναζήτηση της απαρχής της Σελήνης ενώ δημιουργεί και ερωτήματα σχετικά με το παρελθόν του δικού μας πλανήτη.

Η Σελήνη πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε πριν από περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, από τα υπολείμματα μιας σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ της Γης και ενός ουράνιου σώματος σαν τον Άρη.


Αυτό που απασχολεί βασικά τους ερευνητές είναι αν υπήρξε ένα αιφνίδιος βομβαρδισμός από ουράνια σώματα στην επιφάνεια της Σελήνης πριν από 3,9 δισ χρόνια, προβληματισμός που προκαλείται από την ύπαρξη πολλαπλών σημαδιών προσκρούσεων. Φυσικά οι επιστήμονες προσανατολίζονται και προς την αιτιολογία μιας τέτοιας σύγκρουσης.

Πως λειτούργησε το LRO


Το διαστημικό σκάφος LRO εξέπεμψε ακτίνες λέιζερ στην επιφάνεια της Σελήνης και έτσι, μέσω του υπολογισμού του χρόνου που χρειάστηκαν οι ακτίνες για να επιστρέψουν στο διαστημικό σκάφος, επιτράπηκε η λεπτομερή τοπογραφική μελέτη του φεγγαριού.

Επιπλέον κατέστη δυνατό να εντοπιστεί οποιαδήποτε ανωμαλία του σεληνιακού εδάφους με ύψος ακόμα και δέκα εκατοστών.

Μελετώντας τα ευρήματα του σκάφους οι ερευνητές, με επικεφαλής τον πλανητικό γεωλόγο Τζέημς Χεντ του Πανεπιστημίου Μπράουν, εντόπισαν 5.185 κρατήρες με διάμετρο άνω των 20 χιλιομέτρων, περίπου διπλάσιους από όσους είχαν εντοπίσει οι επιστήμονες μέχρι τώρα.

Τα αποτελέσματα δε της έρευνας δημοσιεύτηκαν σε σχετική εργασία στο περιοδικό ''Science''.

Ακόμα υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρξαν δύο διαφορετικά κύματα προσκρούσεων στη Σελήνη καθώς οι παλαιότερες περιοχές του φεγγαριού είχαν αναλογικά περισσότερους μεγάλους κρατήρες σε σχέση με τις πιο νέες γεωλογικά περιοχές.

Οι μεγαλύτεροι κρατήρες, που προήλθαν από μεγαλύτερους αστεροειδείς, προκλήθηκαν πιο παλιά (πριν από 3,8 έως 3,9 δισ. χρόνια), ενώ οι μικρότεροι κρατήρες σχηματίστηκαν πιο πρόσφατα και προέρχονται από πιο μικρούς αστεροειδείς, που βρίσκονται πιο κοντά στη Γη.

Επίσης η μελέτη των στοιχείων του LRO σχετικά με τα κοιτάσματα ορυκτών δείχνει ότι ουσιαστικά πάνω στο φεγγάρι δεν υπάρχει πια καμία "παρθένα" επιφάνεια εξαιτίας των αλλεπάλληλων προσκρούσεων, με συνεπεία οι επιστήμονες να μην μπορέσουν να βρουν απομεινάρια πετρωμάτων που χρονολογούνται από την πιο πρώιμη εποχή γέννησης του δορυφόρου.

Ακόμα ανακαλύφθηκαν αρκετές ποσότητες οξυγόνου δεσμευμένες μέσα στα σεληνιακά ορυκτά, γεγονός που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε μελλοντικές επανδρωμένες αποστολές στο φεγγάρι καθώς θα καθιστούσε εφικτή την αναπνοή και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό καυσίμων.

Άλλοι επιστήμονες, όπως ο Γκέρχαρντ Νέουκουμ του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του Βερολίνου, υποστηρίζουν ότι, επί δισεκατομμύρια χρόνια, διάφορες γεωλογικές διαδικασίες, όπως η ροή λάβας και η εκτίναξη υλικών από τις προσκρούσεις, έχουν στο μεταξύ αλλοιώσει σημαντικά τη σεληνιακή επιφάνεια με αποτέλεσμα να μην προκύπτει μια αξιόπιστη εικόνα για το αν όντως περισσότεροι μεγαλύτεροι αστεροειδείς προσέκρουσαν στη Σελήνη κατά το απώτατο παρελθόν σε σχέση με το πιο πρόσφατο.
http://www.apocalypsejohn.com/2010/09/blog-post_2366.html ΠΗΓΗ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Προσπαθούν να φέρουν φτώχεια και ανέχεια σε κάθε πολίτη. Μάγκα δεν κάνουν κανέναν. Στο τέλος θέλουν να επαληθευτεί η προφητεία του Άγιου Κοσμά, που λέει ότι οι πλούσιοι θα φτωχύνουν και οι φτωχοί θα πεθάνουν.
Θέλουν την κατάργηση των τάξεων. Θέλουν μόνο μία τάξη. Την τάξη του εξαθλιωμένου λαού. Του απελπισμένου και τρομοκρατημένου λαού, που θα επιζητεί απλά μερικά κουπόνια σίτισης.

Ξεχάστε την κάθε μορφής ιδιωτική περιουσία και τα σπίτια και τα εξοχικά και τις επενδύσεις σε ακίνητα και τα αυτοκίνητα και τις ταβέρνες και τα καρότσια με τα ψώνια από τα σούπερ μάρκετ.
Φέρτε στο μυαλό σας το χειρότερο σενάριο για τον κόσμο στον οποίο ζέιτε και μετά ετοιμαστείτε για το ακόμη χειρότερο.

Αυτό είναι το σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ξεχάστε τον αγώνα για βελτίωση των οικονομικών και της καθημερινότητάς σας.

Θα αγωνίζεστε μόνο για τα καθημερινά κουπόνια σίτισης.

Είναι όλα τα παραπάνω υπερβολικά;

Τυπώστε στον εκτυπωτή σας αυτή την είδηση, γράψτε από κάτω τις αμφιβολίες σας και όταν έρθει η ώρα βρείτε το χαρτί και διαβάστε τι είχατε γράψει εσείς και τι γράψαμε εμείς.

Μακάρι αυτά που φαίνονται να έρχονται να μην έρθουν στις μέρες μας
Ιησούς Χριστός Νικά.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο....Μολύνονται με Aids για να πάρουν το επίδομα!


Μολύνονται με Aids για να πάρουν το επίδομα!

Σοκ προκάλεσε η δήλωση ειδικών λοιμωξιολόγων που ασχολούνται με την ασθένεια του αιώνα το Aids, ότι πολλοί χρήστες ναρκωτικών επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό προκειμένου να εισπράττουν το επίδομα των 700 ευρώ που χορηγεί το κράτος. 
 
Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πολλά νέα παιδιά που έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα των ναρκωτικών δε διστάζουν να μολυνθούν ακόμη και με Aids προκειμένου να επιβιώσουν.

Όπως είπε ο λοιμωξιολόγος Μαρ.Λαζανάς "υπάρχουν χρήστες ναρκωτικών που επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό του Aids προκειμένου να εισπράττουν μηνιαίως το επίδομα των 700 ευρώ που δίδεται στους οροθετικούς". 

Η σοκαριστική δήλωση έρχεται να επιβεβαιώσει την απόγνωση στην οποία βρίσκονται οι τοξικομανείς καθώς όπως είπε και ο κ.Λαζανάς: "ξέρουν ότι έχουν καταστραφεί και έτσι δεν τους πειράζει να αρρωστήσουν από την ασθένεια προκειμένου να πάρουν λίγα χρήματα".
  
Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε ότι υπάρχουν άνδρες που πληρώνουν περισσότερα σε παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες προκειμένου να συνευρεθούν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό. Αποτέλεσμα είναι φυσικά να μεταδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς ο ιός του Aids.

Ο κ.Λοβέρδος έκανε έκκληση στους …κυρίους όπως είπε που προτιμούν την αδήλωτη πορνεία να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, να μην προτιμούν τις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες ώστε να μη μεταφέρουν την ασθένεια στο σπίτι και την οικογένειά τους.

Οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) διαπίστωσαν ότι η αύξηση της νόσου το 2011 έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού άγγιξε το 50% τους πρώτους μήνες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Το 63% της αύξησης αποδίδεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών. Άλλωστε η αύξηση του Aids στους χρήστες ναρκωτικών έφθασε το 2011 το 1200%!

Βασικοί πόλοι μετάδοσης του ιού σύμφωνα και με τα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, οι τοξικομανείς αλλά και η παράνομη πορνεία. Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ η νόσος θερίζει στα παράνομα εκδιδόμενα άτομα ενώ σήμερα μόνο στην Αττική  υπάρχουν 600 παράνομοι οίκοι ανοχής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα θα μοιραστούν 100.000 σύριγγες αλλά και προφυλακτικά ώστε να περιορισθεί η μετάδοση της νόσου.

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή το 23ο πανελλήνιο συνέδριο για το Aids που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Αεροψεκασμ​οι + MORGELLONS​!!!


Αεροψεκασμ​οι + MORGELLONS​!!!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ


Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που....

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς με Morgellons έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε κάποιο από το DNA του εντόμου θα μπει στην κυτταρική δομή και θα μεταλλαχτεί.(SPIDERMAN????)

Το δεύτερο μέρος της φωτογραφίας (δεξιά) δείχνει ένα κομμάτι του δείγματος καλλιεργημένο διαφορετικά από το πρώτο. Βλέπετε τους ιστούς που μεγαλώνουν σταδιακά και βγαίνουν. Όλα είναι νάνο–κλίμακας και αόρατα στο γυμνό μάτι !


όποια ουσία την ακολουθεί, μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.
Morgellons

Παραισθησιακή Παρασίτωση.


Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει ‘Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες (εικ. 4, 5, 6, 7, 8). Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !

εικ.4



εικ.5



εικ.6



εικ.7



εικ.8


Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η νανοϊατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.



Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας (εικ.8, 9). Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες !Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των “μαύρων” κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι,όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.


εικ.9



Αεροψεκασμοί , Virons


Τα “Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης” κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες (εικ. 10) διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό ;; Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς (εικ. 11, 12, 13, 14, 15, 16) ! Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς.Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες

εικ.10



εικ.11



εικ.12



εικ.13



εικ.14



εικ.15



εικ.16


Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια (εικ. 17, 18). Θα αναρωτιέστε πως η σιλικόνη παράγει πυρίτια (silica-gel, SiO2), γυάλινα σωληνάκια δηλαδή. Σωστά, δεν παράγει !Όμως η δικαρβονική silicα μπορεί να παράγει σιλικόνη μέσω φυσικών κυτταρικών αντιδράσεων σε ένα βιολογικό σύστημα !


εικ.17



εικ.18


Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα . Τα laptops άλλωστε κάνουν “βόλτες” μαζί μας, έξω στα καφέ κ.λ.π.


Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής. Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε!
Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger , RIET-1.

Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC

12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308

Tο προφίλ της Αρρώστιας των Morgellons, όπως το Καθόρισαν οι Ερευνητές.


Εν ολίγοις πρόκειται για μια σχεδιασμένη, μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες.Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA.



Αυτές οι νανο-μηχανές ευνοούνται από περιβάλλον αλκαλικού PH και χρησιμοποιούν την βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα μη αναγνωρισμένα ακόμη στοιχεία ως πηγές ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκουμε ένα όξινο PH αλλά το φυσιολογικό, δηλαδή +/-7,5. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές έχουν τις δικές τους εσωτερικές “μπαταρίες”.



Επίσης, είναι πιθανό να λαμβάνουν συντονισμένα μικροκύματα , σήματα EMF, ELF και πληροφορίες. Για ποιο λόγο είναι άγνωστο(;;;). Τα συμπτώματα αρχίζουν με έλκη στο δέρμα όλου του σώματος( εικ.19), που δεν πιάνουν κρούστα, “ποτέ¨ δεν μολύνονται από βακτηρίδια και επουλώνονται εξαιρετικά αργά. Τα νοητικά και νευρολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν “θόλωμα” του μυαλού, σοβαρές διαταραχές στην προσωπικότητα, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα κινητικού συντονισμού.

εικ.19


Τα θύματα των Morgellons υποφέρουν από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, έντονη δυσφορία και χρόνια κόπωση. Είναι βεβαιωμένο ότι τα Morgellons βρίσκονται σε όλα τα σωματικά υγρά και τις οπές του σώματος. Έχουν βρεθεί στις αρθρώσεις και πιστεύεται ότι είναι μηχανική η συστηματική διείσδυση σε όλο το σώμα.


εικ.20


Αναφέρεται από όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση. Επικοινωνούν σίγουρα μεταξύ τους μέσω βακτηριδίων και ιών. Μια και αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!!

Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις, οι οποίες και υπάρχουν.


εικ.21


Τα “παιδιά” για να μη βαριούνται, όλο ίνες και ξανά ίνες, φτιάξανε και άλλα καλούδια για το καλό μας! Τι φτιάξανε;;Εξαγωνικά νανοτσιπάκια που βγάζουν νευρικές απολήξεις. Για να μην κουράσω και άλλο το μυαλουδάκι σας, δείτε μόνο για λίγο τι άλλο φυτρώνει μέσα σας (εικ.20, 21, 22, 23). Τα αναγνωρίζεται καθόλου;; Μήπως σας καθυστερώ από το αγαπημένο σας ματς, από το στρατηγικό παιχνίδι που παίζεται στον υπολογιστή σας, από το έργο που πήρατε από το βιντεοκλάμπ η από την κλαδική σας οργάνωση;; Συγνώμη τελειώνω!


εικ.22



εικ.23


Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού. Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό. Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;; Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;



Μελετήστε προσεκτικά την κληρονομιά μας, χρησιμοποιώντας συμβολική σκέψη. Η ίδια η μυθολογία μας αναφέρει παντού την λέξη Βρωτοί, όλα υπάρχουν από τότε! Και απολαύστε στις εικ. 24, 25, 26 τα ζωντανά πλασματάκια που βολτάρουν μέσα σας, και στην εικ.28 ένα φιδίσιο πλασματάκι, στην εικ.29 Morgellons και ψέκασμα, καμία σχέση δεν έχουν,..... πα πα πα ψέματα ! Στην εικ.30 το σύστημα κεραιών των Morgellons !!!


εικ.24



εικ.25



εικ.26



εικ.28



εικ.29



εικ.30

Αντίμετρα και Τρόποι Καθαρισμού


1.Διατροφή



Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Πού είναι η εξυπνάδα σας;; Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας;; Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.

Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε (όσο μπορείτε) όλα τα κρέατα και τα ψάρια.Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό κατσίκι ψητό και μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα. Το πολύ μια φορά την εβδομάδα! Γενικά, καταναλώνεται μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα.



2.Μέθοδοι Καθαρισμού Του Οργανισμού



α). Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο.



β).Οζονεθεραπεία! Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ: θα βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, είναι από σκόνη μαρμάρου με κόλα, αλλιώς θα χαλάσουν τα νεφρά σας.



γ).Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, αφού ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών;;



3).Ανοσοποιητικό.



Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mg για ένα μήνα. 800mg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mg ημερησίως. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου (www.hdfoster.com) . Μέχρι και το διαβόητο FDA αναγκάστηκε να κάνει τεστ.


Ε-ΡΟΔΙΟΣ : Συγχαρητήρια στο miastala.com. για το υπέροχο και διαφωτιστικό αυτό άρθρο


ΠΗΓΗ: http://miastala.com

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ..


Αν γνώριζες ενα μελλοντικό γεγονός που θα έκοβε την ανάσα θα το έλεγες?

Τον τελευταίο καιρό όντως τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα ..τόσο γρήγορα που σχεδόν δεν τα προλαβαίνουμε θυμίζοντας έτσι ακόμα μια προφητεία! Στην έρευνα για το παράδοξο είσαι αναγκασμένος πολλές φορές να χρησιμοποιήσεις εργαλεία η τρόπους που ξενίζουν τους θετικά-γραμικα σκεπτόμενους ανθρώπους . Δεν είναι πολύς καιρός που εμείς από τα κατοχικά άλλα και το ερευνω αρα υπαρχω έλαβε κάποιες πληροφορίες από ένα άτομο που από κοινού πλέον ονομάζουμε "Πυθία" .

Το συγκεκριμένο άτομο είναι ενορατικό και έδωσε πληροφορίες που όταν τις ακούσαμε δεν τολμήσαμε να τις δημοσιεύσουμε ..άλλα τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά. Αυτά που δεν δημοσιεύσαμε βγήκαν αληθινά !! Γνωρίζω τι δεν υπάρχει λόγος και ούτε θα πείσω κανένα αν ανεφερθω σε αυτά τα γεγονότα μιας και τότε δόθηκε η πληροφορία άλλα δεν τολμήσαμε να κάνουμε το βήμα !! Τι γίνεται όμως τώρα που μας δόθηκε μια νέα πληροφορία ? Να τολμήσουμε ? 

Να τολμήσουμε την δημοσίευση με το σκεπτικό οτι ίσως και να αλλάζει το μέλλον αν κάποιος η κάποιοι γνωρίζουν?...Να τολμήσουμε να πούμε κάτι τόσο μεγάλο που θα δώσει δύναμη σε όσους μας πολεμούν να έχουν να λένε αύριο? Τελικά η απάντηση είναι ναι θα τολμήσουμε , ακόμα και αν είναι κάποιοι που δεν μπορούν να δουν πιο βαθειά να μας κατηγορήσουν για αιθεροβάμονες η για καταστροφολογους!


Έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό αρκετές φορές το θέμα της εμφανίσεις εξωγήινων η πιο συγκεκριμένα για τα σκάφη που έχουν ανακαλύψει επιστήμονες να πλησιάζουν την γη.Σχετικά άρθρα μπορείς να δεις εδώ (αν και την ημερομηνία θα στην πούμε ακριβώς στο τέλος του άρθρου) 

Νέο σενάριο 27 Νοεμβρίου το τέλος του κόσμου

Βρε βρε καλώς τα παιδιά!!!

 Παρακάτω ένα νέο άρθρο από γνωστό μπλοκ 

Έρχονται το 2012 εξωγήινοι; 

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» όχι μόνο επιβεβαιώνεται πια η ύπαρξη Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αλλά υπερτονίζεται και το γεγονός ότι οι επιβάτες του σκοπεύουν να καταφθάσουν συντομότατα στον πλανήτη μας με άγριες διαθέσεις!
Συγκεκριμένα πρόκειται για «τρία γιγάντια διαστημόπλοια. Το μεγαλύτερο έχει πλάτος 242 χιλιόμετρα και συνοδεύεται από δύο μικρότερα σκάφη που ήδη υπολογίζεται ότι ταξιδεύουν και βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα»!

Το πιο… σκανδαλώδες όμως από όλα τα στοιχεία του διαστημικού ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι το γεγονός ότι τα εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα! Και η NASA, κουβέντα!

Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Για τους καχύποπτους πάντως, η «Pravda» σπεύδει να «δέσει» το ρεπορτάζ της επικαλούμενης «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence)» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία διαστημόπλοια θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

 πηγη

ΟΛα αυτά σας τα δείξαμε για να πάρετε μια εικόνα για το τι λέγετε σήμερα στο ιντερνετ. Τώρα όμως πρέπει να σας πούμε τις μας είπε η "πυθία" ..τι είπε στην ερευνητική ομάδα του

Η συγκεκριμένη εμφάνιση εξωγήινων είναι πραγματική και θα συμβεί στις 14/12/2012 τα οντά που μας πλησιάζουν είναι φωτισμένα και όχι εχθρικά μιας και οι εχθρικοί σε εμάς βρίσκονται στην γη εδώ και χιλιάδες χρόνια! Έρχονται να βοηθήσουν και όχι να μας καταστρέψουν!! 

ΤΩρα γνωρίζουμε ότι αυτό που διαβάζετε θα κάνει πολλούς από εσάς να μην μας πάρετε στα σοβαρά για αυτο θα χρησιμοποιήσουμε μια άγκυρα χρονική για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να μας πάρετε σοβαρά (αν έχουμε δικιο) πριν συμβούν τα γεγονότα και εσείς βρεθείτε προ εκπλήξεως!! 

Η χρονική αυτή άγκυρα λοιπόν που θα βάλουμε ερχετε πάλι από την "πυθία" και αναφέρει την ημερομηνία εκλογών της Ελλάδας . Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στις 25/6/2012 ....αν πέσουμε μέσα λοιπόν στην ημερομηνία εκλογών δώστε λίγο χώρο στο παράδοξο να πέσουμε μέσα και στην απίστευτη μελλοντική πρόβλεψη των εξωγήινων!! 

Γνωρίζω ότι όταν μιλάς για το μέλλον είναι ανοησία να δίνεις χρόνο και ημερομηνία...άρα σκεφθείτε ότι για να το κάνουμε πόσο πολύ έχουμε επηρεαστεί από τις "επιτυχίες" της "πυθιας" μέχρι σήμερα !!!

Αρχαίοι Εξωγήινοι - Εξωγήινες καταστροφές.Ντοκιμαντέρ History Channel (Ελλ.υπότιτλοι)


Αρχαίοι Εξωγήινοι - Εξωγήινες καταστροφές.Ντοκιμαντέρ History Channel (Ελλ.υπότιτλοι)

Εάν αρχαίοι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη γη, είναι δυνατόν να ευθύνονται για καταστροφές, πολέμους και άλλες θανατηφόρες επιδημίες με σκοπό να ελένξουν την μοίρα του Ανθρώπινου Είδους;

Η ιστορία του Κατακλυσμού, υπάρχει σε πολλούς πολιτισμούς.

Υπάρχουν αρχαίες επιγραφές για εξωγήινες μάχες που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές...

Δείτε το ντοκιμαντέρ..




ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS?


ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS?

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά διάβασα και έμαθα για τους χημικούς αεροψεκασμούς, τα chemtrails, όμως ακόμη θυμάμαι την πρώτη μου αντίδραση:

είχα θυμώσει που κάποιοι έχουν το θράσος να μας κρύβουν τον ήλιο! Με ποιό δικαίωμα κάνουν κάτι τέτοιο!?... σκεφτόμουν και οργιζόμουν με το απάνθρωπο θράσος τους...
Τότε δεν γνώριζα σχεδόν τίποτε για όλα αυτά, όμως η διαίσθηση μου και μόνο μου είχε δώσει άμεσα τη σωστή απάντηση... 

Τα τελαυταία χρόνια στέκομαι πλέον ιδιαίτερα στο ζήτημα του ήλιου και της ευεργετικής επίδρασης του στη ζωή και έχω γράψει αρκετές φορές, πως αν κάτι το καταφέρνουν με τα chemtrails "πολύ καλά" είναι να μας στερούν τον ήλιο. Πολύ πριν μας δηλητηριάσουν με όλα τα κατάλοιπα των ψεκασμών που εισπνέουμε και κατακριμνίζονται στη Γη έχουν ήδη προσβάλει την υγεία μας στερώντας μας τη βασική για τη Ζωή μας βιταμίνη D που παράγει ο οργανισμός μας κατά τη διάρκεια της ημέρας με τη βοήθεια του ήλιου.

Βέβαια την προσλαμβάνουμε και από την τροφή μας, όμως με τίποτε αυτές οι ποσότητες δεν επαρκούν και δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας...

Αν μελετήσει κανείς τις λειτουργίες του σώματος μας που συνδέονται με τη βιταμίνη D γίνεται σαφές πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που εκτελούν τους χημικούς αεροψεκασμούς και μας τη στερούν μαζικά.  Το γεγονός πως το κλίμα του πλανήτη μας έχει γίνει ψυχρότερο κατά την τελευταία δεκαετία -με τη συστηματική εκτέλεση των αεροψεκασμών- είναι μονάχα μια "παρενέργεια" τους... καθώς μπλοκάρουν την ηλιακή ακτινοβολία σε πλανητικό επίπεδο...

Αυτό που θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει κάθε ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη είναι η θανάσιμη "αδιαφορία" (ή σκοπιμότητα?) των εκτελεστών του προγράμματος αεροψεκασμών που σκοτώνουν την ίδια τη ζωή αποκόπτοντας τη από το ζωοδότη ήλιο...

Αυτό είναι το πιο προφανές σημείο της δράσης τους και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να κατανοήσει τις επιπτώσεις. Με λίγη παρατήρηση και με σωστή σύνδεση όλων των γνωστών παραμέτρων βγαίνουν και τα συμπεράσματα και αυτά τα έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές μέχρι σήμερα. Με το βίντεο όμως που ακολουθεί έχουμε πλέον και αριθμούς και στοιχεία από την ιατρική κοινότητα, η οποία κρούει των κώδων του κινδύνου όσων αφορά τηνέλλειψη της βιταμίνης D που σαν "νέα μάστιγα" καλπάζει με αυξανόμενο ρυθμό κατά την τελευταία δεκαετία και οδηγεί σε διάφορες ασθένειες τους ανθρώπους...

Συνδέστε και τα παρακάτω και θα κατανοήσετε το μέγεθος της εγκληματικής δράσης αυτών που αποφάσισαν και σκορπούν παντού chemtrails: 
Αναλογιστείτε επίσης το εξής: ο άνθρωπος είναι ικανός να ζήσει ακόμη και μόνο με τον ήλιο- δίχως τροφή!
Επιπλέον, γνωρίζοντας την πολυεπίπεδη ωφελιμότητα του ήλιου, ειδικά όσων αφορά τη συνείδηση μας αξίζει να δουμε και τα παρακάτω, κατανοώντας τι πραγματικά θέλουν να εμποδίσουν με τα chemtrails.