Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

"Hangar 18" Άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις στο Ντέιτον του Οχάιο


"Hangar 18" Άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις στο Ντέιτον του Οχάιο

Τι συμβαίνει όταν ένα UFO "κολλάει"εδώ στην Γη; 

Ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα συντρίμμια από τα UFO και ακόμα και οι πιλότοι τους μεταφέρονται στις άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις στο Ντέιτον του Οχάιο που ονομάζονται "Hangar 18" και βρίσκονται στηνWright Patterson Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της κυβέρνησης που αποδεικνύουν ότι ο «δίσκος» από τη διάσημη περίπτωση του Roswell όπως και τα θραύσματα και άλλων μυστηριωδών ατυχημάτων απεστάλησαν στη Wright Patterson.

Ακούστε τις ιστορίες που μας λένε οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι,και ερευνητές UFO, και πρώην υπάλληλοι της βάσης,σχετικά με την "Hangar 18".
 

Στο video που ακολουθεί θα δείτε συντρίμμια από UFO, ξένα σώματα, κρυογονικά επιμελητήρια και ένα τεράστιο υπόγειο δίκτυο που μπορεί να κατέχει τα μυστικά για τα μυστήρια των UFO.

Υπάρχει μια συνωμοσία για να κρύψουν στοιχεία UFO από τα υψηλότερα υποκαταστήματα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ εκεί; Μια πρόσφατη δημοσκόπηση (Ιούλιος 2012) η συμπεριφορά του National Geographic λέει ότι το 79% των Αμερικανών πιστεύουν ότι η κυβέρνηση κρύβει πληροφορίες για τα UFO! 

ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ (ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ)


ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ (ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ)

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.. 



Άραγε αυτό γιατί δε μας το διδάξαν στο σχολείο;;; Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά. Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο ...; Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; Μάλλον όχι γιατί ...; πρόσεχα την ώρα των αρχαίων ...;
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στη βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα. ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από τη ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Γι αυτό το λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει τη ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, τη ΣΟΦΙΑ, τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα. Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με το δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με τη φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη! Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε. Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε το ζυγό. ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος. Γι' αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων! ...;

Απίστευτο: Κατήργησαν το «η» και το «ω» από τη νέα Ελληνική Γραμματική;


Απίστευτο: Κατήργησαν το «η» και το «ω» από τη νέα Ελληνική Γραμματική;



Αλλάζουν τα δεδομένα στην ελληνική γλώσσα, αφού το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε πως τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και τα σύμφωνα... 18, καταργώντας το «η» και το «ω» και αντικαθιστώντας τα με το «ου».
Σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου δασκάλων Ανατολικής Αττικής   αυτό ακριβώς θα μάθει όποιος διαβάσει το βιβλίο '.....

«Νέα Ελληνική Γραμματική»  
για την Ε' και ΣΤ'  δημοτικού. ελλάδα ελλάδα ελλάδα ελλάδα ελλάδα
Και απ' ότι φαίνεται είναι όντως...νέα η εν λόγω ελληνική γραμματική αφού ο μαθητής ή ο αναγνώστης που θα διαβάσει το βιβλίο θα μάθει ότι τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και είναι τα εξής: α, ε, ι, ο και.. ου. Και μπορεί να συγκατελέγεται στα φωνήεντα ο δίφθογγος «ου», όμως από το βιβλίο απουσιάζουν παντελώς τα φωνήεντα «η» και «υ»!
Αυτά για τα φωνήεντα, γιατί άλλαξαν και τα σύμφωνα, αφού στα... 18 που απαριθμεί το βιβλίο συγκαταλέγονται το «ντ», το «μπ» και το «γκ» και απουσιάζουν το «ξ» και το «ψ».
Κανείς δεν γνωρίζει αν τα παραπάνω τραγελαφικά αποτελούν...νεωτερισμό στην ελληνική γλώσσα ή πρωτοφανή τσαπατσουλιά και επιπολαιότητα από τους αρμόδιους φορείς.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο ειδικοί επισημαίνουν ότι με βάση τη Γλωσσολογία έτσι χωρίζονται τα γράμματα οπότε το «η» και το «ω» αποτελούν «ήχους».  ελλάδα ελλάδα ελλάδα ελλάδα
Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Παιδείας οφείλει να πάρει θέση και να διευκρινίσει είτε ότι το βιβλίο δεν είναι καλογραμμένο είτε ότι οι δάσκαλοι που έκαναν την καταγγελία δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους... 


http://epirusblog.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4514.htm
l

ο BBC μεταδίδει (καταλάθος) τον Nibiru; (VIDEO)




Το BBC (Αγγλία) έχει καταγράψει καταλάθος τον Nibiru σε ένα ντοκιμαντέρ στις 18, Ιούν 2012 ;

Το ντοκιμαντέρ μπορείτε να το δείτε ή να το κατεβάσετε σε SD ή HD από τον player του BBC μέχρι τις 17 Ιουλίου 2012.


Ονομάζεται ξεχασμένα παιδιά της Ουκρανίας, και έχει διάρκεια 1 ώρα 11 λεπτά 55 δευτερόλεπτα. 

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο το πρόσωπο του Ιησού σε φωτογραφία…..


Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο το πρόσωπο του Ιησού σε φωτογραφία…..
Μια φίλη μου έστειλε μια φωτογραφία που απεγνωσμένα για αρκετή ώρα προσπάθησα να καταλάβω τι απεικόνιζε!. Κατόπιν εξηγήσεως της ιδίας ανακαλύπτω τρομάρα μου ότι στην εικόνα υπάρχει μια φιγούρα ((ένα πρόσωπο)). Πρόσωπο που φυσικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει  εκεί και που αν το κοιτάξεις καλά ,μοιάζει με τον ΧΡΙΣΤΟ μας . Ευχαριστώ θερμά την φίλη Μαρία ((((η Φώτο είναι  φοβερή)))

Αναγνωρίζω επίσης άλλες δυο μικρές φιγούρες και τον αριθμό 7…..εχω χάσει την μπάλα!!!!!!!!

Ακόμη μια καταπληκτική εκπομπή από τον ΕΟΕ live τώρα….


Ακόμη μια καταπληκτική εκπομπή από τον ΕΟΕ live τώρα….