Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

HAARP(greek subs)Conspiracy Theory 1/6 Jesse Ventura !


HAARP(greek subs)Conspiracy Theory 1/6 Jesse Ventura !

Μια νεα τεχνολογια που δουλευει με δισεκατομυρια ραδιοκυματα, μπορει να ελεγχοι και να αλλαζει τον καιρο οπουδηποτε στον κοσμο,προκαλει τσουναμια,σεισμους,και τυφωνες,επισης μπορει να επηρεαζει τον ανθρωπινο εγκεφαλο,ειναι το υπερτατο καταστροφικο οπλο!!

Το νέο εφεύρημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων: ''Πυρηνική Τρομοκρατία''!


Το νέο εφεύρημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων: ''Πυρηνική Τρομοκρατία''!


«Για να ηττηθεί αυτή η απειλή απαιτούνται αποφασιστικά μέτρα σε εθνική κλίμακα, αλλά και διεθνής συνεργασία»


Κάλεσμα για τη λήψη «αποτελεσματικών μέτρων σε εθνική κλίμακα και διεθνή συνεργασία» για την αντιμετώπιση της πυρηνικής τρομοκρατίας απηύθυναν οι συμμετέχοντες στη σύνοδο για την πυρηνική ασφάλεια στη Σεούλ στο τελικό τους ανακοινωθέν.


Όπως επισημαίνεται η πυρηνική απειλή αποτελεί «μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την ασφάλεια» του πλανήτη.


«Για να ηττηθεί αυτή η απειλή απαιτούνται αποφασιστικά μέτρα σε εθνική κλίμακα, αλλά και διεθνής συνεργασία, με δεδομένες τις παγκόσμιες πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της», υπογραμμίζεται στο κείμενο του τελικού ανακοινωθέντος.


Οι 53 χώρες που συμμετείχαν επισήμαναν την «ευθύνη των κρατών, σύμφωνα με τις εθνικές και διεθνείς υποχρεώσεις τους, να εγγυηθούν την ασφάλεια όλων των πυρηνικών υλικών». Ο όρος αυτός περιλαμβανει όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα πυρηνικά όπλα και στα πυρηνικά εργοστάσια τα οποία ελέγχουν οι αρχές κάθε κράτους.


Τα μέτρα αυτά «δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα των κρατών να παράγουν και να χρησιμοποιούν πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς», όπως επισημαίνεται.


Απευθυνόμενος στη σύνοδο, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά «κακά στοιχεία» που απειλούν να συγκεντρώσουν και να χρησιμοποιήσουν «επικίνδυνο πυρηνικό υλικό».

«Δεν χεριάζεται πολύ, μόνο λίγο από αυτά τα υλικά για να σκοτωθούν εκατοντάδες χιλιάδες αθώοι άνθρωποι και αυτό δεν είναι υπερβολή, είναι η πραγματικότητα με την οποία είμαστε αντιμέτωποι».


«Η ασφάλεια του κόσμου εξαρτάται από τις πράξεις μας», είπε ο Μπαράκ Ομπάμα.


Η σύνοδος πραγματοποιήθηκε στη σκιά της σχεδιαζόμενης εκτόξευσης πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς από τη Βόρεια Κορέα.


Η Πιονγκγιάνγκ ισχυρίζεται ότι θα θέσει σε τροχιά δορυφόρο για ειρηνικούς σκοπούς, ωστόσο πολλές χώρες έχουν εκφράσει ανησυχία υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για πυραυλική δοκιμή που παραβιάζει ψηφίσματα του ΟΗΕ.


Εκπρόσωπος του βορειοκοερατικού υπουργείου Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι η εκτόξευση θα προχωρήσει κανονικά ενώ χαρακτήρισε «συγκρουασιακή» τη στάση του Ομπάμα.
Το νέο εφεύρημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων: ''Πυρηνική Τρομοκρατία''!!! ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

Τα ‘μαθες; Πέθανες!

 Τα ‘μαθες; Πέθανες!
Δεν ζεις φίλε μου, απλά δεν το ξέρεις. Δεν ζεις, ακούς; Είσαι πεθαμένος εσύ κι όλο σου το σόι. Εσύ κι η οικογένεια σου, οι φίλοι σου, οι γνωστοί σου, αυτοί που αγαπάς. Μόνο αυτοί που μισείς, αυτοί που σε θυμώνουν είναι ζωντανοί. Όλοι οι άλλοι, όλοι εμείς είμαστε πεθαμένοι. Απλά δεν το ξέρεις, όχι για άλλο λόγο, απλά γιατί δεν το είπαν στις ειδήσεις, δεν το συζήτησε η Τρέμη και η παρέα της , ούτε έγινε πρωτοσέλιδο. Κι έτσι εσύ, εγώ, οι περισσότεροι από εμάς ζούμε και ουσιαστικά δεν ζούμε. Είμαστε πεθαμένοι.

Γιατί; Άκου λοιπόν…

Το μεγαλύτερο έγκλημα που έχουν κάνει σε βάρος του ελληνικού λαού είναι να τον μετατρέψουν σε ζωντανό –νεκρό. Είμαστε η χώρα με τα περισσότερα ζόμπι παγκοσμίως. Αλήθεια σου λέω.
Εάν δε με πιστεύεις κοίταξε γύρω σου. Κοίταξε προσεχτικά κι άφησε την καχυποψία στην άκρη κι επέτρεψε στις αισθήσεις σου να λειτουργήσουν. Πες μου τώρα, πόσους ανθρώπους είδες σήμερα να γελάνε; Πόσους έστω να χαμογελάνε; Πόσους να λένε αστεία στο δρόμο; Πόσους να απλώνουν το χέρι σε κάποιον άγνωστο; Πόσους να ονειρεύονται; Πόσους να κάνουν χαβαλέ μεταξύ τους; πόσους να «πετάνε» στα ουράνια κοιτώντας το ταίρι τους; πόσους να χαίρονται με τον ήλιο; Πόσους να κρατάνε λουλούδια στο χέρι; Πόσους να σου λένε μια ζεστή καλημέρα χωρίς να σε γνωρίζουν; Πόσους να σε πλησιάζουν λέγοντας σου μια πετυχημένη ατάκα; Πόσους να σου σφίγγουν το χέρι νιώθοντας ότι δεν έχεις κέφι; Πόσους να σου χτυπούν την πλάτη βλέποντας ότι πονάς; Πόσους τέλος πάντων βλέπεις δίπλα σου που ζουν την στιγμή τους; σκέψου το λίγο…

Εγώ δεν βλέπω κανέναν. Είναι όλοι κατηφείς, εκνευρισμένοι, χωρίς χιούμορ, χωρίς ξεγνοιασιά, χωρίς χαμόγελο. Λες κι όλοι ζουν στην αγέλαστη χώρα. Στην χώρα που το χαμόγελο φορολογείται. Κι όλοι σφίγγουν τα χείλια μην και τους μπει κανένας καινούργιος φόρος στη πλάτη. Εμένα αυτή η παγωμάρα- μουγγαμάρα ένα πράγμα μου λέει : ότι όλοι έχασαν την ελπίδα τους.

Κανείς δεν περιμένει κάτι, κανείς δεν παλεύει για κάτι, κανείς δεν νοιώθει κάτι. Όλοι μουτρωμένοι, βαρεμένοι, χωρίς αύριο. Εκεί έφτασαν ένα ολόκληρο λαό. Ή μάλλον την πλειοψηφία του λαού. Γιατί είναι κι οι άλλοι. Οι λίγοι, αυτοί που ότι και να γίνει την έχουν κάνει την δουλειά τους, τα έχουν φάει τα λεφτά μας, κι έτσι καρφάκι δεν τους καίγεται. Είναι στην δική τους φάση- αφασίας όπου το μόνο που τους νοιάζει είναι να αυγατίσουν αυτά που έχουν στις ξένες, πάντα, τράπεζες και κάθονται. Αλλά δεν είναι αυτοί το θέμα μου σήμερα. Θα έρθει κι εκείνων η σειρά.

Το θέμα μου είσαι εσύ κι εγώ. Εσύ κι εγώ που ζούμε και δεν ζούμε. Εσύ κι εγώ που δεν ελπίζουμε σε τίποτε. Λες και μας νάρκωσαν τον εγκέφαλο, λες και μας σκότωσαν την σκέψη φερόμαστε σαν να μην έχουμε αύριο. Σαν να μην έχουμε τίποτε. Και δεν είναι έτσι που να πάρει η ευχή.

Οκ. Η προπαγάνδα είναι τεράστια, είναι πολύπλοκη, συνεχής, αδιάκοπη. Εδώ και δύο χρόνια μας άλλαξαν τα φώτα. Η κρίση, οι φόροι, τα μνημόνια, οι δόσεις, η φτώχεια, η έξοδος από το ευρώ, η επιστροφή στην δραχμή, η ανεργία, η πείνα και, και, και, και,…. Δεν έχει τέλος η προπαγάνδα. Όχι ότι είναι ρόδινα τα πράγματα. Σίγουρα δεν είναι. Σίγουρα υπάρχει φτώχεια, σίγουρα η ανεργία έχει χτυπήσει κάθε ελληνικό σπίτι.

Αλλά ρε φίλε στάσου λίγο και σκέψου. Κι ας έχεις άδειο στομάχι, κι ας πεινάς.

Αξίζει τον κόπο να μην ζεις την ζωή σου;
Αξίζει τον κόπο να μην παλεύεις για τίποτε;
Αξίζει τον κόπο να σηκώνεις τα χέρια ψηλά και να παραδίνεσαι;
Αξίζει τον κόπο να παραχωρείς όλα σου τα δικαιώματα εν μια νυκτί;
Αξίζει τον κόπο να δέχεσαι να σου πετσοκόψουν τον μισθό προκειμένου να μην σε απολύσουν;
Αξίζει τον κόπο να μην έχεις δεκάρα, ή μάλλον ευρώ, να βγεις μια βόλτα κι ας δουλεύεις σαν τον σκύλο;
Αξίζει τον κόπο να βλέπεις τους γονιούς σου, γέροντες κι οι δυο να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τα τελειώματα στη λαϊκή;
Αξίζει να μην έχεις να αγοράσεις ένα παιχνιδάκι στο πιτσιρίκι σου;
Αξίζει να ξεγελάς την πείνα της οικογένειας σου με παξιμάδια;
Αξίζει τον κόπο να τρέμει το φυλλοκάρδι σου για το τι θα σου φέρει το αύριο;
Αξίζει τον κόπο να κρύβεσαι από όλους και να έχεις μόνο σύντροφο τον φόβο;

Τον φόβο που άλλοι σου φύτεψαν στο μυαλό.

Αξίζει τέτοια ζωή; Για να ζήσεις έτσι ήρθες σε αυτό τον πλανήτη; Για να μην αφήσεις τίποτε, καμία σκέψη, καμία πράξη την οποία θα μνημονεύουν οι άνθρωποι που σε έχουν αγαπήσει όταν εσύ θα έχεις φύγει;
Όχι ρε φίλε. Δεν είναι αυτή η ζωή σου. Δεν είναι αυτοί οι στόχοι σου. Δεν είναι αυτό το όνειρο σου. Δεν είναι αυτό που εσύ φαντάστηκες. Ζεις αυτό που οι άλλοι θέλουν να ζεις.



Για αυτό σου λέω. Ξύπνα. Μίλα. Βρες την δύναμη και χτύπα τον φόβο που σε έχει κάνει μια χαψιά, στάσου στα πόδια σου, στο ανάστημα σου και ΖΗΣΕ. Έρχονται εκλογές φίλε μου, αυτοί οι γελοίοι τύποι που μας κυβερνάνε κάνουν ήδη τους συσχετισμούς τους , τις ίντριγκες τους, τα μοιράσματα τους, και βασίζονται στην δική σου κατάσταση.

Σε θέλουν ζόμπι για να ψηφίσεις αυτό που τους εξυπηρετεί. Ή καλύτερα να μην ψηφίσεις καθόλου. Να απέχεις. Η γνώμη σου, η αντίδραση σου να μην φανεί πουθενά. Ξύπνα λοιπόν κι όταν θα έρθουν οι εκλογές δώσε τους να καταλάβουν. Ψήφισε και ψόφησε τους όλους αυτούς που σε έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Δείξε τους εσύ τι είναι φόβος. Κάνε το έγκλημα τους μπούμερανγκ και ρίξτο στα μούτρα τους. Κι αναστήσου φίλε μου. Σου έχει δοθεί το μεγαλύτερο δώρο, να είσαι ζωντανός μην το φτύνεις έτσι.

Η "μεγαλύτερη επίδειξη" UFO στη Γη πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο (VIDEO)

 Η "μεγαλύτερη επίδειξη" UFO στη Γη πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο (VIDEO)
Εμφανίσεις UFO - Αυτά τα πλάνα των φωτεινών άγνωστων αντικείμενων καταγράφηκαν στο νυχτερινό ουρανό πάνω από Lynn, Ηνωμένο Βασίλειο για τη Δευτέρα, 26, Μαρτίου 2012.

Μάρτυρας έκθεση: Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη επίδειξη των UFO στη Γη, καταγράφονται, 26-03-12 στις 20:20 ώρα, και έξω από το Lynn Bawsey Γουντς βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Ελέγξτε τα φωτεινά αντικείμενα που αιωρούνται , και δείτε τα μεγαλύτερα από αυτά που κατεβαίνουν στο δάσος και τα κοιλώματα. Πάνω από 40 UFO θεωρείται ότι καταγράφονται σε απόσταση 2 μιλίων. 
Η "μεγαλύτερη επίδειξη" UFO στη Γη πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

  

Δισεκατομμύρια κατοικήσιμοι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα


Δισεκατομμύρια κατοικήσιμοι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα

Δισεκατομμύρια πλανήτες, που πιθανώς έχουν τη δυνατότητα ναυποστηρίξουν την ύπαρξη ζωής, υπάρχουν στον γαλαξία μας, σύμφωνα με μελάτη διεθνούς ομάδας αστρονόμων. Το εύρημα αυτό ουσιαστικά οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στο ηλιακό μας σύστημα.....




κυριαρχούν οι βραχώδεις πλανήτες, σαν τη Γη. Οι ερευνητές, που χρησιμοποίησαν το εργαλείο ακριβείας Harps του Νότιου Ευρωπαϊκού Αστεροσκοπείου, υπολόγισαν ότι περίπου το 40% των Κόκκινων Νάνων που βρίσκονται στον γαλαξία μας, τον Milky Way, έχουν σε μία σχετικά κοντινή τροχιά έναν δυνητικά κατοικήσιμο πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η ερευνητική ομάδα μελέτησε 102 προσεκτικά επιλεγμένους Κόκκινους Νάνους και κατόρθωσε να εντοπίσει εννέα ενδιαφέροντες πλανήτες, δύο εκ των οποίων πιθανότατα κινούνται εντός της κατοικήσιμης ζώνης που περιβάλλει τους πλησιέστερους Νάνους.

Οι Κόκκινοι Νάνοι είναι μία κατηγορία άστρου μικρής μάζας. Ακριβέστερα, οι Κόκκινοι Νάνοι έχουν μάζα που δεν υπερβαίνει το μισό της μάζας του Ηλίου και επιφανειακή θερμοκρασία περί τους 3.700 βαθμούς Κελσίου.

Το 80% των αστεριών που συνταξιδεύουν μαζί μας στο γαλαξία είναι Κόκκινοι Νάνοι, 160 δισεκατομμύρια από δαύτους για την ακρίβεια. Επομένως, αν οι υπολογισμοί των ερευνητών είναι σωστοί, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότεροι από 60 δισεκατομμύρια δυνητικά ζωοφόροι πλανήτες στη συμπαντική «γειτονιά» μας. 

Οι πλανήτες αυτοί, που αποκαλούνται υπερ-γαίες διότι έχουν μάζα ίση έως δεκαπλάσια αυτή της Γης, καθίστανται κατοικήσιμοι λόγω της εγγύτητας τους στους Κόκκινους Νάνους, γεγονός που επιτρέπει την παρουσία νερού σε υγρή κατάσταση στην επιφάνειά τους.

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι, καθώς οι Κόκκινοι Νάνοι είναι ψυχρότεροι από τον Ήλιο, τυχόν κοντινές και υδροφόρες υπερ-γαίες θα πρέπει να βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από αυτούς ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή. Αυτό όμως καθιστά τους εν λόγω πλανήτες ιδιαίτερα ευάλωτους σε ακτίνες Χ ή υπεριώδη ακτινοβολία που εκπέμπεται από τους Κόκκινους Νάνους, γεγονός που κάνει την πιθανότητα εμφάνισης ζωής σε πολλούς από αυτούς μάλλον απίθανη.

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ......................


ΒΟΜΒΑ. !!!! Παραμύθι τα 130 δις του Μνημονίου. Ανατριχιαστικές και αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις απο την Γερμανία.ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο  Amynias.  Στην Ελληνική  Κρατική Τηλεόραση  σήμερα το πρωί 28/03/2012  αποκαλύφθηκε η σκευωρία ενάντια της Ελλάδος από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής .

Εικοσιτέσσερις ώρες  μετά τις αποκαλύψεις  της Ανγκελα Μέρκαλ και του κκ Σοϊμπλε οτι δεν διανοείθηκε ποτέ ή Ευρωπαϊκή Ένωση να μας επιτρέψει να αποχωρήσουμε απο το Ευρώ, διότι αυτό θα σήμαινε αφενός ενδεχόμενη σωτηρία της Ελλάδος αλλά αφετέρου και μια οικονομική καταστροφή της Ευρωζώνης με αρχικές ζημιές για την Ευρωπαική  Κεντρική Τράπεζα 1τρίς  ( δηλαδή οτι τα περι αποχωρήσεις απο το Ευρώ ήταν συνεννοημένος φθηνός εκβιασμός σε βάρος των πολιτών από τους πολιτικούς του) .

Τώρα  έρχονται τα Ρεπορτάζ της Γερμανικής κρατικής Τηλεόρασης να μας ανακοινώσουν οτι εκχωρήσαμε την Δημόσια περιουσία της  χώρας , τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι για 130 δις όπως αναφέρουν αλλα … για 15,2 δις. Τα υπόλοιπα αφορούν Εγγυήσεις και μονο, αυτό είναι και το Νόημα της δημιουργίας του Ειδικού Λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για την κατάθεση των σχετικών ποσών. 
Δείτε το σχετικό Βίντεο και απολαύστε την χαρά των Γερμανών με το όνομα Ελλάδα, την οποία τους χαρισσαν οι προδότες της  χώρας μας.

Επ’ ευκαιρία να σας ανησυχεί το γεγονός της απότομης σιωπής Καμμένου. Αν συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς συμβαίνει θα πάθετε σοκ. Σοκ και πραγματική απογοήτευση. 
Το φυλάω για αργότερα όμως, ελπίζω να σας τα προλάβω πριν μας προλάβουν τα γεγονότα.