Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ


Στο άρθρο θα εξετάσουμε την χρήση της νανοτεχνολογιας μέσω των αεροψεκασμών και την προσπάθεια των γνωστών - άγνωστων κυβερνήσεων, για τον βιολογικό και νοητικό περιορισμό, ή καλύτερα αφανισμό μας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΠΑΡΤΕ στα σοβαρά την αξία της ζωής σας, πριν να είναι αργά...
Ακολουθεί η μετάφραση αποσπασμάτων του άρθρου Mind Control Using Nanotechnology από τοDarkGovernment με προσθήκες της Αφύπνισης Συνείδησης.

Οδεύουμε σε μια εποχή όπου έχει σημειωθεί εξαιρετική πρόοδος στους τομείς της νανοτεχνολογίας, της νευρολογίας, της ψυχολογίας, της επιστήμης των υπολογιστών, των τηλεπικοινωνιών και της τεχνητής νοημοσύνης όπου χρησιμοποιούνται συστηματικά από τις κυβερνητικές αρχές για να ελέγχουν τον πληθυσμό.

Ήδη, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την απειλή της «τρομοκρατίας» ως δικαιολογία για να μας παρακολουθούν, να μας ελέγχουν, να σαρώνουν όλων των ειδών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών μας, και μας αναγκάζουν να υπομένουμε τα «μέτρα ασφάλειας»που είναι τόσο ακραία, που ακόμα και ο Τζορτζ Όργουελ δεν θα μπορούσε ποτέ ναονειρευτεί.

Τι πρόκειται να συμβεί όταν μια ημέρα κάποια μεμονωμένα άτομα (οι μυστικές κυβερνήσεις) επιτεθούν με ένα όπλο μαζικής καταστροφής σε μια μεγάλη πόλη;

Ο πειρασμός (των κυβερνήσεων) να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες τεχνολογίες για τον έλεγχο των μαζών θα (έχει) γίνει σχεδόν ακαταμάχητος... Αυτή τη στιγμή ο  «ελέγχος του νου»εξακολουθεί να είναι μια «βρώμικη» λέξη για πολλούς, αλλά μετά από το επόμενο χτύπημα αλλά «9 / 11 » ο γενικός πληθυσμός θα φωνάζει να γίνει κάτι για να του εξασφαλίσουν την ασφάλειά του.

Όταν η κοινωνία θα βιώσει μια πλήρη και συνολική κατάρρευση τα επόμενα χρόνια (έρχεται, άλλωστε οι ίδιοι το επιδιώκουν ΝΤΠ/NWO) , οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα μπουν στον πειρασμό να κάνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ελέγχου του νου, για να αποκαταστήσουν την τάξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της νανοτεχνολογίας είναι τόσο ραγδαίες .

Συγκεκριμένα, μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο έχει ανακαλύψει κάτι πραγματικά ανησυχητικό. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από πρόσφατο δελτίο Τύπου τους ....


Συστάδες θερμαινόμενενων, μαγνητικών νανοσωματιδίων στοχευμένα σε κυτταρικές μεμβράνες μπορούν να ελέγχουν από απόσταση τα κανάλια ιόντων, νευρώνων, ακόμη και τη συμπεριφορά των ζώων (και ανθρώπων), σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το 
University at Buffalo physicists in Nature Nanotechnology.

Χρησιμοποιώντας τα νανοσωματίδια ελέγχουν από απόσταση τη συμπεριφορά των ζώων;


Δεν θέλει 
διδακτορικό για να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις μιας τέτοιας τεχνολογίας.

Τι θα συνέβαινε αν αυτά τα 
«nanobots» που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν τον ανθρώπινο νού, προγραμματίζονταν να αναζητούν και να προσκολλώνται σε βασικούς τομείς του ανθρώπινου εγκεφάλου; (γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε ότι τραγικό μας συμβαίνει με το ΔΝΤ κλπ)


Τέτοιου είδους 
«nanobots» θα ήταν πάρα πολύ μικρά για να τα δει το ανθρώπινο μάτι και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να "μολυνθούν» με αυτά τα πλάσματα χωρίς καν να το γνωρίζουν.


Ορδές από αυτά τα 
«nanobots» θα μπορούσαν να απελευθερωθούν (απελευθερώνονται) στην ατμόσφαιρα ή σε δημόσιους χώρους και να μολύνουν χιλιάδες (ή ακόμα και εκατομμύρια) και κανείς δεν θα μπορούσε ούτε καν να αντιληφθεί!!!



 


Εάν οι κυβερνήσεις μπορούσαν να βρουν (έχουν βρει) έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουν αυτά τα «nanobots» για να ελέγξουν από απόσταση τον νου του γενικού πληθυσμού, τότε ένα μαζικό πρόγραμμα ελέγχου θα μπορούσε να υλοποιηθεί (βρίσκεται σε εξέλιξη χρόνια τώρα) χωρίς το ευρύ κοινό να συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί.

Δείτε ΕΔΩ το άρθρο της http://miastala.com/s/  Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)

Ναι, είναι τρομακτική αυτή η τεχνολογία.


 

Αλλά μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη.

Βλέπετε, όταν πρόκειται για τη νανοτεχνολογία, έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ πιο επικίνδυνο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.


Για παράδειγμα, αν κάτι πάει στραβά και αναπτύξουμε τέτοια 
αυτοσυνθέσιμα «nanobots» που θα εχουν μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής και έρθουν εκτός ελέγχου, θα μπορούσαν θεωρητικά να «καταβροχθίσουν» κάθε μορφή ζωής στη Γη σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα.

Σκεφτείτε τη σκηνή στο τέλος της πρόσφατης ταινίας με τον 
Keanu Reeves με τίτλο  “The Day The Earth Stood Still” και πολλαπλασιάστε το με περίπου ένα εκατομμύριο.

Αλλά ακόμη και αν ένα τέτοιο σενάριο δεν 
«παίξει», η δυνατότητα ελέγχου του νου μέσω της νανοτεχνολογίας είναι αρκετά κακό γεγονός.

Όχι ότι οι άλλες τεχνολογίες ελέγχου του νου, δεν είναι εξίσου επικίνδυνες (τηλεόραση).


 

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα είδη των τεχνολογιών ελέγχου του νου αναπτύσσονται.

Οι κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών είναι απασχολημένοι καθώς δημιουργούν παιχνίδια που δεν ελέγχονται με ένα joystick ή gamepad, αλλά με τα κύματα του εγκεφάλου σας.



 Δείτε ΕΔΩ το άρθρο για τα κύμματα Α και την τηλεόραση

Θα μπορούσε μια τέτοια τεχνολογία κάποια μέρα να χρησιμοποιηθεί αντίστροφα; 
Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι μέχρι τώρα έχουν ακούσει για MK-ULTRA και άλλα προγράμματα ελέγχου του νου που αναπτύχθηκαν από τη CIA και από άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιμένει ότι όλα τα εν λόγω προγράμματα έχουν διακοπεί. Αλλά λέει την αλήθεια; Και ποιες είναι οι άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που τα αναπτύσσουν στα κρυφά; 

Υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες ελέγχου του νου που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί που λένε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των σκέψεων και να ασκήσουν επιρροή στην συμπεριφορά μας. Σκεφτείτε μόνο αν ένας  τρομοκράτης (τηλεόραση) μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτη την τεχνολογία (την έχει χρησιμοποιήσει άπειρες φορές).Αλλά μια από τις πιο ανησυχητικές εξελίξεις είναι η ολοένα και ταχύτερη συγχώνευση-ένωση των ανθρώπωνκαι των μηχανών που γίνεται τώρα.

Οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να μείνουν περισσότερο "συνδεδεμένοι" με το Διαδίκτυο για πολύ καιρό, και τώρα μερικοί υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να συνδέεται απευθείας το μυαλό μας στο Internet. Ένα πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα του
Science Channel το θέτει έτσι ....Και αν ήταν δυνατό να συνδέσετε το μυαλό σας στο Internet, είτε ασύρματα είτε μέσω καλωδίου, με λήψη ψηφιακών πληροφοριών υψηλής ταχύτητας και στη συνέχεια να μεταφραστούν αυτόματα με μια χημική μορφή όπου θα μπορούσαν να αποθηκευτούν από τα κύτταρα του εγκεφάλου σας, όπως τη μνήμη; 


Το ίδιο άρθρο εξήγησε μερικά από τα οφέλη μιας τέτοιας σύνδεσης όπου θα μπορούσε να είναι η εξής: Αν μπορούσατε να αντλήσετε δεδομένα απευθείας στη φαιά ουσία σας, ας πούμε, 50 Mbps - η μέγιστη ταχύτητα που προσφέρεται από έναν φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου - θα ήσασταν σε θέση να διαβάσετε ένα 500-σελίδων βιβλίο σε λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου .Αλλά τι γίνεται με τους κινδύνους; Τι θα συνέβαινε αν το Internet θα μπορούσε να να ελέγξει εσάς; Ή, τι θα γινόταν αν ένας πραγματικά κακός ιός υπολογιστών, θα μπορούσε να κάνει λήψη από μυαλό σας;  

Σκέφτεστε ότι δεν μπορεί να συμβεί; 

Λοιπόν,το τσιπ (RFID), στο χέρι του Βρετανού ερευνητή Mark Gasson, έχει μολυνθεί με έναν ιό των υπολογιστών και διαπίστωσε ότι αυτός ο ιός, ήταν σε θέση να μολύνει και τα εξωτερικά συστήματα. Φανταστείτε εάν ξεκινήσει να συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα. 
Ισως κάποια μέρα να γίνει. Ειδικά όσο πλησιάζουμε στη στιγμή που φουτουριστές αναφέρουν ως <<Η Μοναδικότητα>> ( The Singularity )Η Μοναδικότητα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι η συγχώνευση του ανθρώπου και της τεχνολογίας που συμβαίνει με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς, θα φτάσει σε κάποιο σημείο όπου οι νέοι "transhumans" (υβρίδια μηχανών ανθρώπων) θα γίνουν ταυτόσημοι με την έννοια ''κανονικός άνθρωπος''. Η ιδέα είναι ότι με τη συγχώνευση ανθρώπου και μηχανημάτων, transhumans,οι άνθρωποι θα γίνουνε πιο έξυπνοι, πιο ισχυροί και πιο υγιείς από ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέονειρευτεί ... 

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πλήρη συγχώνευση ανθρώπων - υπολογιστών κάποια μέρα; 
Ας ελπίσουμε πως όχι. Αλλά ακόμα και τώρα, είναι αυξανόμενος ο αριθμός αυτών που αναπτύσσουν τρόπους για να βάλουν στους ανθρώπους το RFID μικροτσίπ. 

Στην πραγματικότητα, μια εταιρεία που ονομάζεται Somark έχει αναπτύξει μια τεχνική με μελάνι RFID. Τα "τατουάζ RFID» χρησιμοποιούν μία γεωμετρική σειρά από μικρο-βελόνες και ένα επαναχρησιμοποιήσιμο απλικατέρ με μια κάψουλα μελάνι . 

Πόσο εύκολο να χρησιμοποιηθεί ένα από αυτά τα τατουάζ RFID; 

Λοιπόν, χρειάζεται περίπου 5 έως 10 δευτερόλεπτα για ένα τατουάζ σε ζώο ή σε άνθρωπο.Μόλις το τατουάζ εφαρμοστεί, μια συσκευή ανάγνωσης RFID μπορεί να το διαβάσει από έως και τρία μακριά. Αλλά ποιος χρειάζεται ένα τατουάζ;  Η IBM ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει έναν "αναγνώστη γραμμωτού κώδικα" που μπορεί να διαβάσει το DNA σας.Πολύ τρομακτικό πράγμα. 

Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν θέλει το DNA του να σαρώνεται και δεν θέλουν το RFID τσιπ να εμφυτεύεται σε αυτούς. Αλλά τα RFID τσιπ εμφυτεύονται σε ανθρώπους περισσότερο από ποτέ άλλοτε.... 

Η μόνη λύση είναι η γνώση και η αντίσταση. Αντίσταση στη νέα τάξη πραγμάτων και τη ρομποτοποίηση του ανθρώπινου είδους. Μοιράσου την πληροφορία.

 DarkGovernment / Αφύπνισης Συνείδησης 

Βόρεια Θάλασσα: «Συναγερμός» για τη διαρροή αερίου στην πλατφόρμα «Elgin»


Βόρεια Θάλασσα: «Συναγερμός» για τη διαρροή αερίου στην πλατφόρμα «Elgin»


Ζώνες αποκλεισμού δημιουργήθηκαν γύρω από την πλατφόρμα άντλησης υδρογονανθράκων «Elgin» στη Βόρεια Θάλασσα στα ανοιχτά της Σκωτίας, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης λόγω της διαρροής αερίου που σημειώνεται από την Κυριακή.
Η Ακτοφυλακή απαγόρευσε στα πλοία να πλησιάζουν σε απόσταση 3 χλμ από την πλατφόρμα, ενώ για τα αεροπλάνα η απαγόρευση εκτείνεται στα 5 χλμ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ένα σύννεφο αερίου έχει περικυκλώσει την πλατφόρμα, η οποία βρίσκεται 240 χιλιόμετρα ανοιχτά του Αμπερντίν.
Εκτός από την πλατφόρμα «Elgin», η Shell εκκένωσε επίσης την πλατφόρμα «Shearwater» και τη γεώτρηση «Hans Deul», σε απόσταση 6,5 χιλιομέτρων, καθώς τα ρεύματα μεταφέρουν το αέριο.
Όπως τόνισε η πετρελαϊκή εταιρεία, πρόκειται για προληπτικό μέτρο.
Η Total, η εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα «Elgin», ανακοίνωσε ότι η κατάσταση είναι σταθερή, ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπίσει την πηγή της διαρροής.

«Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι»

 «Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι»

Γαλαξιακή Ομοσπονδοία του Φωτός 27 - 03 - 2012

«Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι».

Πρώτα θα περάσετε από αυτό που ονομάζεται ζώνη μηδέν. Αυτή η διαδικασία θα πάρει περίπου 5-6 μέρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένων 3 ημερών ολικού σκότους.

Στη συνέχεια θα προχωρήσετε προς το κύριο τμήμα της ζώνης και θα βιώσετε την εμπειρία συνεχούς φωτός (24 ώρες την ημέρα φως). Το πέρασμα του ηλιακού συστήματος από τη ζώνη φωτονίων διαρκεί συνήθως 2000 χρόνια και θα τελειώσει όταν το ηλιακό σας σύστημα μπει στη ζώνη μηδέν της άλλης πλευράς, για την ίδια περίοδο των 5-6 ημερών.

Ωστόσο, σε αυτόν τον κύκλο, η Ανώτατη Δημιουργική Δύναμη (Θεός), έχει κανονίσει για το ηλιακό σας σύστημα να εισέλθει σε ένα υπερδιαστασιακό μπαλόνι σωτηρίας που θα το ωθήσει έξω από τη ζώνη φωτονίων και θα το εισαγάγει στην 5η διάσταση και σε μια θέση περίπου 3 ετών φωτός μακριά από το αστρικό σύστημα του Σείριου (επί του παρόντος ο Σείριος απέχει περίπου 8,3 έτη φωτός από τη Γη). Σ' αυτό το μπαλόνι ή φούσκα θα φτάσει το ηλιακό σας σύστημα περίπου τα χρόνια 2012-2013 μ.Χ. Μετά από περίπου 17 χρόνια θα σταματήσει η εμπειρία των 24 ωρών διαρκούς φωτός και θα επιστρέψετε στις 12 ώρες φως και 12 ώρες σκοτάδι εμπειρία.

Όταν εισέλθετε στη ζώνη φωτονίων δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε καμία ηλεκτρική συσκευή. Μια τέτοια εξέλιξη θα σημαίνει ότι ούτε μπαταρίες, ούτε γεννήτριες, ούτε άλλα ηλεκτρικά κυκλώματα θα λειτουργούν όταν η Γη θα είναι στην ζώνη φωτονίων [17 χρόνια]. Θα χρειαστεί μια νέα μορφή ενέργειας - ενέργεια φωτονίων - για να λειτουργήσουν οι ηλεκτρικές σας συσκευές οι οποίες με τον καιρό θα αλλάξουν μορφή.

Μια άλλη σημαντική εξέλιξη που αναμένεται να συμβεί καθώς πλησιάζετε τη ζώνη μηδέν θα είναι η αύξηση της πίεσης της ατμόσφαιρας του πλανήτη επάνω στην επιφάνειά του. Αυτή η πτυχή έχει αρχίσει να συντελείται, όπως σημειώνεται από την αύξηση των σεισμικών δραστηριοτήτων από τη δεκαετία του 1960 ως τη σύγχρονη εποχή. Η Γη είναι σήμερα σε μια περίοδο κατά την οποία οι σεισμικές δονήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν αυξηθεί. Το ίδιο πράγμα μπορεί να ειπωθεί για την ηφαιστειακή δραστηριότητα. Επίσης, υπήρξε μια δραματική αλλαγή στις καιρικές συνθήκες που ασκούν πίεση στον παραδοσιακό κύκλο του νερού. Θα εισέλθετε στη ζώνη φωτονίων και η Γη θα χάσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της, που θα μηδενιστεί. Πρέπει επομένως να προετοιμάζεστε γι' αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας με τις νέες μορφές βαρύτητας και ηλεκτρικών πεδίων που θα εγκατασταθούν.

Αυτό που θα σας φαίνεται ως απώλεια θα είναι στην πραγματικότητα πλεονέκτημα που θα επιτρέψει στα ενεργειακά πεδία φωτονίων να μεταβληθούν, σε υποατομικό επίπεδο, και να γίνουν τα βασικά προγράμματα οδήγησης της ενέργειας του ηλιακού σας συστήματος. Καθώς όλα τα άτομα και τα μόρια θα αλλάζουν, εσείς, οι άνθρωποι της Γης, θα τροποποιήσετε την ίδια τη φύση σας. Θα γίνετε κάτι εντελώς διαφορετικό - συναρπαστικά βελτιωμένοι - από ό,τι είστε σήμερα. Ως εκ τούτου, ας πάρουμε από την αρχή το σενάριο της εμπειρίας από τη ζώνη φωτονίων για να πάρετε μια ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί.

Κάποια στιγμή, στο μέλλον, ο Πλανήτης σας θα βιώσει διαφορετικά επίπεδα σκότους, όσο θα πλησιάζει προς τη μηδενική ζώνη και το ηλιακό σας σύστημα θα βρίσκεται βυθισμένο μέσα στη ζώνη. Ξαφνικά, το επίπεδο λυκόφωτος θα αντικατασταθεί από το απόλυτο σκοτάδι. Θα είναι σαν ολόκληρος ο πλανήτης να έχει ριχτεί σε μια απίστευτα τεράστια ντουλάπα και η πόρτα να έκλεισε πίσω σας. Ο ήλιος θα έχει εξαφανιστεί από την όψη σας και δεν θα μπορείτε να δείτε αστέρια στον κατάμαυρο ουρανό. Η ημέρα θα έχει ξαφνικά μετατραπεί σε νύχτα, καθώς η μηδενική ζώνη θα συμπιέζει το ηλιακό και το αστρικό φως. Θα γνωρίζετε, από το απόλυτο σκοτάδι, ότι έχετε εισέλθει στη ζώνη μηδέν και θα έχει αρχίσει η διαδικασία μετασχηματισμού. Και καθώς θ' αρχίζετε να αποδέχεστε το σοκ από το απόλυτο σκοτάδι, θα διαπιστώνετε ότι κάτι άλλο έχει συμβεί. Καμία από τις ηλεκτρικές συσκευές σας δεν θα λειτουργεί πια. Μόλις οι αντλίες σταματήσουν, και οι δεξαμενές νερού αδειάσουν, το νερό δεν θα τρέχει πια και οι τουαλέτες δεν θα ξεπλένονται. Τα φώτα δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Τα αυτοκίνητα δεν θα ξεκινούν.

Ως εκ τούτου, θα βρεθείτε σε έναν ολότελα νέο κόσμο. Παρά τις απίστευτες εκείνες δυσκολίες, κάτι θα έχει συμβεί στα σώματά σας, κάτι υπέροχο. Όταν η κατάρρευση των ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων του πλανήτη συμβεί, θα γίνει δυνατό να αλλάξουν επίσης όλα τα άτομα στη Γη. Τα άτομα στο σώμα σας θα τροποποιηθούν για να διαμορφώσουν ένα νέο σώμα - ένα σώμα που θα είναι ημι-αιθερικό - και το πέπλο της συνειδητότητας γύρω σας θα αφαιρεθεί.

Δεν θα ζείτε πλέον στην περιορισμένη 3διαστάσεων πραγματικότητα. Θα έχετε σωματικά και ψυχικά δώρα που κανονικά έπρεπε να έχετε ήδη από την εποχή που οι άνθρωποι άφησαν για πρώτη φορά τον αστερισμό της Λύρας για να διαδώσουν τη γνώση και την κηδεμονία τους σε ολόκληρο το γαλαξία. Θα έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία της "επιστροφής σπίτι" προς την 5η διάσταση. Όταν η ατμόσφαιρα από τη δεύτερη ημέρα αρχίσει να συμπιέζεται, θα έχετε την αίσθηση ότι συμπιέζεστε από τις πιέσεις της μηδενικής ζώνης στο βαρυτικό πεδίο της Γης και θα νιώθετε πρησμένοι. Αυτό το φούσκωμα θα διαρκέσει μόνο για περίπου δύο ημέρες. Καθώς η ατμόσφαιρα θα συμπιέζεται και όλα τα υλικά θα γίνονται πυκνότερα, ο μεγάλος κίνδυνος θα υπάρξει από τα πυρηνικά υλικά αφού θα υπάρχει η δυνατότητα είτε για μια πυρηνική αλυσίδα αντιδράσεων ή για τεράστιες και θανατηφόρες ραδιενεργές εκρήξεις των σχάσιμων υλικών. Αυτή η συμπίεση της πυρηνικής ενέργειας θα μπορούσε να προκαλέσει, ενδεχομένως, μαζικές καταιγίδες φωτιάς σε όλο τον πλανήτη.

Ως εκ τούτου, για να αποφύγουν αυτούς τους κινδύνους, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα επιτρέψει μια ειδική προσεδάφιση διαστημοπλοίων με τεχνικό προσωπικό, έτσι ώστε αυτοί οι πιθανοί πυρηνικοί κίνδυνοι να περιοριστούν. Η επόμενη αλλαγή που θα νιώσετε είναι η ψυχρότητα που προκαλείται από την πλήρη απουσία του ήλιου. (Αυτή η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι έντονη - κρύο όπως την Εποχή των Παγετώνων). Αυτό θα συμβεί επειδή ο Ήλιος θα υποστεί μια υπερδιαστασιακή αλλαγή στην πολικότητά του, η οποία θα εμποδίζει τη θερμότητα του ήλιου να φτάνει στην επιφάνεια της Γης. Την τρίτη ημέρα της αλλαγής, όμως, θα αρχίσετε να βλέπετε μια λάμψη που θα μοιάζει με αυγή, η οποία θα περιβάλλει τον πλανήτη σας. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η «επίδραση φωτονίων». Αυτή η επίδραση είναι πολύ σημαντική, διότι θα σας επιτρέψει να έχετε μια νέα πηγή ενέργειας.

Αυτή η νέα πηγή ενέργειας θα δώσει τέλος στην εξάρτησή σας από τα ορυκτά καύσιμα του πλανήτη σας. Θα δώσει επίσης τη δυνατότητα για διαστημικά ταξίδια εφόσον η τεχνολογία φωτονίων είναι το σύστημα ενέργειας με το οποίο λειτουργούν όλα τα διαστημόπλοια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Μετά την τρίτη και τέταρτη ημέρα, τότε, θα έχει φθάσει η ώρα για την πρώτη εισαγωγή σας στην ενέργεια φωτονίων, όσο αδύναμη και αν είναι στην αρχή.

Καθώς η τέταρτη μέρα πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της και αρχίζει η πέμπτη ημέρα τώρα, το κλίμα θα αρχίσει να θερμαίνεται και το λαμπερό φως θα επιστρέψει. Η επίδραση φωτονίων που άρχισε προς το τέλος της τρίτης ημέρας θα είναι πλέον σε πλήρη ισχύ. Θα είστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό ακτινών φωτονίων. Κάθε ζωντανός οργανισμός θα ενδυναμωθεί από τα φωτόνια ροής μέσα από το σώμα της ζώνης φωτονίων.



Θα έχετε εισέλθει σε μια νέα εποχή με ένα νέο σώμα. Θα είστε τώρα έτοιμοι για την επόμενη φάση κατά την οποία οι ψυχικές σας ικανότητες θα είναι αυξημένες από την επίδραση φωτονίων. Η ενέργεια φωτονίων δεν θα παρέχει μόνο τα σώματά σας με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της χρήσης της ενέργειας, αλλά θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την ενέργεια που θα χρειάζονται τα σπίτια και οι βιομηχανίες σας. Θα έχετε μπει στην εποχή των φωτονίων! Το διαστημικό ταξίδι θα γίνει πλέον αρκετά απλό και ο προτιμώμενος τρόπος μεταφοράς. Με το που θα ξεκινήσετε να ζείτε στη ζώνη φωτονίων θα ζείτε πλέον στην εποχή της διαστημικής εποχής. Με τη δύναμη που θα παρέχεται από την ενέργεια φωτονίων, τα αστέρια και οι άλλοι πλανήτες θα φαίνονται να είναι τόσο κοντά όσο και ένα ταξίδι στην πόλη.

Με αυτή τη νέα ενέργεια θα είναι τόσο εύκολο να ταξιδέψετε στο Σείριο, ή οποιοδήποτε άλλο κοντινό άστρο, όπως τώρα ταξιδεύετε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, θα έχετε τώρα πια ανάμεσά σας αυτούς που αποκαλείτε εξωγήινους, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι αδελφοί και αδελφές σας και οι σύμβουλοι και οδηγοί σας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Η νέα θαυμαστή εποχή στην οποία είστε έτοιμοι να μπείτε, θα επιτρέψει την ανάκτηση του πλήρους δυναμικού της συνειδητότητάς σας. Το γεγονός αυτό έχει προβλεφθεί στις βιβλικές αποκαλύψεις, και είναι μια εποχή κατά την οποία θα μιλάτε και θα περπατάτε με όλους που έχουν ζήσει στον πλανήτη σας. Είναι η εποχή κατά την οποία θα είστε ένα με την πνευματική ιεραρχία της Γης. Επίσης, θα είναι η εποχή που θα αρχίσετε να συνεργάζεστε με τα κητώδη πλάσματα του πλανήτη σας στην φύλαξη της Γης, και τελικά με το ηλιακό σας σύστημα επίσης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ζώνη των φωτονίων ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον επιστήμονα Paul Otto Hesse, το 1961, κοντά στην περιοχή των Πλειάδων με τη χρήση δορυφορικών επιστημονικών οργάνων. Η ζώνη των φωτονίων είναι ένα τεράστιο σχήμα που αποτελείται από σωματίδια φωτονίων φωτός.Το πάχος της είναι περίπου 2.000 ηλιακά έτη ή 759.864 δισεκατομμύρια μίλια. Η Γη θα μπει στη Ζώνη Φωτονίων το Δεκέμβριο του 2012.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)


Όλοι μας στη γειτονιά γνωρίζαμε το 17χρονο ψηλόλιγνο, συμπαθητικό αγόρι, που έκανε τις βόλτες του καθισμένο στο αναπηρικό καροτσάκι.
Τον Μιχάλη.
Το ευγενικό, υπομονετικό, κάπως μελαγχολικό αγόρι. Τώρα ό Μιχάλης έφυγε για την αιωνιότητα. Πήγε στην άλλη, στην αληθινή ζωή.

Ταξίδεψε με τον Χριστό, συντροφιά στους κόσμους της αληθείας, του φωτός, τής Ανάστασης, τής Βασιλείας των Ουρανών. Φεύγοντας άφησε στους δικούς του ένα συγκλονιστικό μήνυμα. Το άκουσα από το στόμα του πατέρα του: Εκείνο τον απόγευμα ήμασταν κοντά του, ή μητέρα του, ή γιαγιά του, ό θείος του, εγώ και δυο νοσοκόμες.


Και ενώ προηγουμένως βρισκόταν σε κώμα, άνοιξε τα μάτια του, μας κοίταξε με καθαρό βλέμμα και με φωνή βροντερή... (μέχρι τότε σχεδόν δεν μιλούσε και ότι έλεγε ήταν χαμηλόφωνα), είπε:

«Είστε όλοι έτοιμοι να ακούσετε τον μεγάλο λόγο; Είστε έτοιμοι και ψύχραιμοι; Εγώ είμαι έτοιμος, εσείς είστε;» (Πρώτη φορά χρησιμοποιούσε τέτοια γλώσσα). Έκανε μικρή παύση και συνέχισε:
«Εγώ τελείωσα». (Ό θείος του έκλεγε). 
«Τελείωσα. Υπάρχει Χριστός, υπάρχει Δευτέρα Παρουσία. Θα πάμε και θα έρθουμε, με τον Χριστό» (Ο θείος του τον αγκάλιασε). «Μη με κρατάς, μη με καθυστερείς άσε με να φύγω, ένα, δυο, τρία, φύγαμε, είμαι ό καλύτερος, θα ξανασυναντηθούμε. Άντε γεια σας».Και το παιδί έσβησε.

Ποιός ξέρει σε ποιους κόσμους παραδεισένιους αξιώθηκε να ξεναγηθεί από τον Σωτήρα Χριστό, πριν την αναχώρησή του, για να κερδίσει την μεγάλη βεβαιότητα, που ίσως δεν είχε στην ζωή του προηγουμένως: «Υπάρχει Χριστός, υπάρχει Δευτέρα Παρουσία».
Και κλείνοντας βαθειά μέσα του την βεβαιότητα αυτή έφυγε μακάρια, διαβαίνοντας το πέρασμα γης ουρανού, χωρίς να έχει πλέον ανάγκη το αναπηρικό του καροτσάκι.
Ό Σωτήρας Χριστός βλέποντας τον αγώνα του ενάντια στην αρρώστια, τον πήρε κοντά Του, αιώνια να χαίρεται μαζί με τους αγγέλους. Άφησε πίσω στους πονεμένους γονείς του και στον αδελφό του την παρηγοριά αυτής τής βεβαιότητας: 
«Υπάρχει Χριστός, υπάρχει Δευτέρα Παρουσία!!!» 

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα κάθε άλλο παρά τυχαία είναι


Τα ακραία καιρικά φαινόμενα κάθε άλλο παρά τυχαία είναι

«'Ανευ προηγουμένου» ήταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τη δεκαετία, που πέρασε. Επιστήμονες από το Ινστιτούτο του Πότσνταμ για την Έρευνα των Κλιματικών Επιπτώσεων (PIK), στη Γερμανία, υποστηρίζουν ότι η μεγάλη συχνότητα των ακραίων φαινομένων κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Διαπίστωσαν, από τη μελέτη των μεμονωμένων περιπτώσεων, ότι προκύπτει ένα μοτίβο.


Για τις ραγδαίες βροχοπτώσεις και τους καύσωνες, η σύνδεση με την ανθρωπογενή αλλαγή του κλίματος είναι σαφής, όπως καταδεικνύεται στην καινούργια ανάλυση των επιστημονικών δεδομένων, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature Climate Change».


Λιγότερο σαφής, όπως λένε, είναι η σύνδεση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής και των καταιγίδων, παρά την παρατηρημένη αύξηση της ισχύος των τυφώνων.
«Είναι πολύ πιθανό, πολλά από τα άνευ προηγουμένου ακραία καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης δεκαετίας να μην είχαν συμβεί, χωρίς την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη» γράφει ο Ντιμ Κούμου, μαζί με τον Στέφαν Ράμστορφ, επικεφαλής του τμήματος Earth System Analysis στο PIK, στο άρθρο τους «Μια δεκαετία ακραίων καιρικών φαινομένων».


Και τι δεν είχε αυτή η δεκαετία.
Μόνον πέρυσι, οι ΗΠΑ επλήγησαν από 14 ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία προκάλεσαν ζημιές πάνω από 1 δισ.
δολάρια, σε κάθε περίπτωση.


Οι Ιάπωνες έζησαν βροχοπτώσεις-ρεκόρ, ενώ η λεκάνη του ποταμού Γιανγκτσέ στην Κίνα βίωσε ξηρασία-ρεκόρ.
Το καλοκαίρι του 2010 ήταν το θερμότερο καλοκαίρι στην ιστορία της δυτικής Ρωσίας και οι βροχοπτώσεις στο Πακιστάν και την Αυστραλία έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Το 2003, στην Ευρώπη, σφραγίστηκε από το πιο ζεστό καλοκαίρι για τουλάχιστον μισή χιλιετία, στην ιστορία της ηπείρου.
Το 2002, ο μετεωρολογικός σταθμός στο Τσίνβαλντ-Γκέοργκενφελντ κατέγραψε, σε μία μέρα, μεγαλύτερη βροχόπτωση, από κάθε άλλο ανάλογο περιστατικό στην ιστορία της Γερμανίας και αυτό που ακολούθησε ήταν οι χειρότερες, για πολλούς αιώνες, πλημμύρες του ποταμού Έλβα.
«Το ερώτημα είναι κατά πόσον αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι συμπτωματικά ή το αποτέλεσμα της αλλαγής του κλίματος» λέει ο Ντιμ Κούμου.
Υποστηρίζει ότι αυτό δείχνει η ανάλυση των στοιχείων και των προηγούμενων μελετών και εξηγεί: «Δεν τίθεται θέμα κατά πόσον η απάντηση είναι "ναι" ή "όχι".
Είναι θέμα πιθανοτήτων».
Είναι σχεδόν διπλάσιες, πλέον, οι μέρες με ρεκόρ ζέστης ή κρύου, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αυστραλία.
Η διάρκεια των καυσώνων, το καλοκαίρι στη δυτική Ευρώπη, έχει σχεδόν διπλασιαστεί.
Η συχνότητα των ζεστών ημερών, στο χρονικό διάστημα 1880 έως 2005, έχει τριπλασιαστεί.
Στις μέρες μας, παρατηρούνται ιδιαίτερα ζεστά καλοκαίρια στο 10% της χερσαίας επιφάνειας του πλανήτη, σε σύγκριση με το 0,1% έως 0,2% της επιφάνειας, την περίοδο 1951-1980.
Ωστόσο, η σχέση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής και των καταιγίδων είναι πιο «θολή».
Η προηγούμενη δεκαετία χαρακτηρίστηκε από πολλές καταιγίδες, που κατέρριπταν προηγούμενα ρεκόρ, όπως το 2004 ο τυφώνας Βίλμα.


Οι αλληλεξαρτήσεις είναι, όμως, πολύπλοκες και προς το παρόν, δεν έχουν κατανοηθεί πλήρως.
Παραδείγματος χάρη, η μεγάλη αύξηση της έντασης των τροπικών καταιγίδων στο Βόρειο Ατλαντικό, το διάστημα 1980-2005, μπορεί να προκλήθηκε όχι μόνον από την υπερθέρμανση της επιφάνειας, αλλά από την ψύχρανση της ανώτερης ατμόσφαιρας.


Επιπλέον, εγείρονται ερωτήματα για την ακρίβεια και αξιοπιστία των σχετικών στοιχείων.
«Η πρόσφατη μεγάλη συχνότητα των ιστορικών ρεκόρ στα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν είναι, πλέον, φυσιολογική» λέει ο Ντιμ Κούμου.


«Είναι σαν ένα παιχνίδι με πειραγμένα ζάρια.
Μπορεί να εμφανιστεί, από καιρού εις καιρόν, ένα εξάρι και δεν γνωρίζεις το πότε.
Τώρα, όμως, συμβαίνει πολύ πιο συχνά, γιατί έχουμε αλλάξει τα ζάρια» τονίζει.
Η πρόσφατη εμπειρία το επιβεβαίωσε: Το διάστημα μεταξύ 13 και 19 Μαρτίου, τα ιστορικά ρεκόρ ζέστης καταρρίφθηκαν σε περισσότερες από χίλιες περιοχές στη Βόρεια Αμερική.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ? ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1996

 ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ? ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1996
Μια τεράστια μυστηριώδη πόρτα στην περιοχή Hayu Marca βουνό του Νότιου Περού κοντά στη λίμνη Τιτικάκα, 65 χιλιόμετρα από την πόλη του Puno.
Η Πύλη των Θεών είναι μια γιγαντιαία πόρτα, σκαλισμένη σε πέτρα στερεά και έχει υπάρξει για αιώνες. Η μεγάλη ορθογώνια πόρτα οδηγεί στο πουθενά, αλλά έχει το κέντρο των τελετουργιών και ιστορίες για πολλές γενιές από τους ντόπιους. Λοιπόν, τι κάνει αυτη η μυστηριώδης πόρτα γιάτι τόσο ενδιαφέρον;
Η πρώτη ερώτηση για τους περισσότερους είναι "Γιατί να κάνει κάποιος μια πύλη ή μια πύλη στο πουθενά;" Πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτή την αρχαία πύλη που έχει τόσο μεγάλη σημασία στον...
πολιτισμό των Ίνκας... Σωστά; Πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει.
Ενας θρύλος των Ινκας αναφέρει: Για πολλές γενιές, Σαμάνοι έχουν έρθει για να εκτελέσουν τα τελετουργικά και να προσευχηθουν ι σε αυτό το μυστηριώδες πέτρινο τοίχο γνωστό ως Puerta De Hayu Marka, ή «Πύλη των Θεών».

Ενας άλλος θρύλος των Ίνκας αναφέρει ότι ο πρώτος ιερέας, που είναι γνωστoς ως Amaru Meru, ήρθε σ 'αυτούς από αυτή την πόρτα. Επ'ισης ο θρύλος που μίλαγε για μια “ είσοδο προς την γη των θεών”, και σε αυτό τον θρύλο αναφερόταν επίσης πως στους παλιούς χρόνους , μεγάλοι ήρωες πήγαιναν να συναντήσουν και να ενωθούν με τους θεούς τους και πέρναγαν μέσα από την πύλη για μια νέα αθάνατη ζωή, και σε πολλές σπάνιες περιπτώσεις εκείνοι οι ήρωες – άνθρωποι επέστρεφαν , περνώντας μέσα από την πύλη, με τους θεούς τους για να “επιθεωρήσουν όλες τις περιοχές του βασιλείου”.
Ένας άλλος θρύλος αναφέρει πως τον καιρό των Ισπανών κατακτητών που έφτασαν στο Περού και λεηλάτησαν την πόλη και όλες τις περιοχές, κλέβοντας χρυσό και πολύτιμες πέτρες των φυλών των Ίνκας, ένας ιερέας των Ίνκας του Ναού των επτά ακτινών του Aramu Maru, διέφυγε από τον ναό με ένα ιερό χρυσό δίσκο γνωστό σαν “Το κλειδί των θεών των επτά ακτίνων” και κρύφτηκε στα όρη Hayu Marca . Έφτασε στην πύλη που φυλαγόταν από ιερείς σαμάνους. Τους έδειξε το κλειδί των θεών και ετελέσθει μια τελετή στο τέλος της οποίας συνέβη ένα μαγικό συμβάν από τον χρυσό ιερό δίσκο που άνοιξε την πύλη και ένα φωτεινό φως μπλε βγήκε από το εσωτερικό τούνελ. Ο ιερέας Aramu Maru παρέδωσε τον χρυσό δίσκο στον ιερέα σαμάνο και πέρασε την πύλη , έκτοτε δεν ξαναεμφανίστηκε.Ο θρύλος καταλήγει με μια προφητεία ότι η πόρτα των θεών μια μέρα θα ανοίξει "πολλές φορές μεγαλύτερη από ό, τι είναι στην πραγματικότητα ..." και οι θεοί θα επιστρέψουν με τα πλοία τους απο τον ήλιο ...».
Μετά από εξέταση, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα μικρό κυκλικό βαθούλωμα στο κέντρο της θύρας, που φαίνεται να προσθέτει κύρος με τις διηγήσεις των Ίνκας μύθο. Ήταν αυτή η «κλειδαρότρυπα» που χρησιμοποιείται από τον ιερέα να εισέλθουν στην πύλη;
Δισκοι που βρέθικαν στο Περού
ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΣΤΡΩΝ
Κάποιοι που ακούμπησαν την μικρή πύλη με τα χέρια, μιλούν για μια αίσθηση ενέργειας και περίεργων εμπειριών όπως οράματα άστρων , στήλες φωτιάς και ήχοι από μια περίεργοι ρυθμική μουσική. Κάποιοι άλλοι είπαν πως “είδαν” ένα τούνελ στο εσωτερικό της κατασκευής, παρόλο που κανείς δεν βρήκε ακόμη κάποια σχισμή που να μαρτυρούσε την δυνατότητα κάποιου ανοίγματος στην πύλη, αντίθετα η επιστημονική γνώμη είναι πως δεν υπάρχει καμία πραγματική και ορατή πύλη , από την στιγμή την οποία το πλαίσιο και η είσοδος και το πίσω μέρος του τοίχου είναι χαραγμένα και σκαλισμένα πάνω στον ίδιο βράχο. Το σπουδαίο και ενδιαφέρων είναι πως η κατασκευή μοιάζει πάρα πολύ με την πύλη του ήλιου του Tiahuanaco και άλλων πέντε αρχαιολογικών χώρων και τοποθεσιών που συνδέονται και ενώνονται μεταξύ τους με ευθείες γραμμές , ένα σταυρό με τις γραμμές που ενώνονται μεταξύ τους στο σημείο που βρίσκονται το οροπέδιο και η λίμνη Titicaca. Το μεγαλύτερο μέρος των ενδείξεων περιγράφουν φωτεινές μπλε σφαίρες και φωτεινά λευκά αντικείμενα σε σχήμα δίσκου. Ο θρύλος κλείνει με την προφητεία πως η πύλη των θεών θα ανοίξει μια μέρα και θα είναι πολύ πιο μεγάλη από ότι είναι τώρα, και θα επιτρέψει στους θεούς να επιστρέψουν στους “ ηλιακούς τους δίσκους…
Λέγεται ότι η πύλη γίνεται ημι-διαφανείς, όταν ο ήλιος δύει.

Στις 25 Δεκεμβρίου 2011, πάνω από την πόλη του Μεξικού εντοπίστηκε μεγάλο μητρικό σκάφος, το οποίο μορφοποιήθηκε σε μεγάλο αριθμό μικρότερων σκαφών. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ανοίγματος αστρικής πύλης στις 22/12/2011; Ταξίδεψαν μέσω αυτής και… τώρα είναι εδώ;
Στο βίντεο θα δείτε τι συνέβη στην πόλη του Μεξικού στις 25/12/2011Αβόλευτος: ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ? ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1996 ΠΗΓΗ