Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-7/06/12 .ΒΙΝΤΕΟ


ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-7/06/12 .ΒΙΝΤΕΟ


ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣ ΧΑΣΙΩΝ 7-6-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:30 



ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣ ΧΑΣΙΩΝ 7-6-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 




Χημικοί Αεροψεκασμοί Chemtrails στην Κέρκυρα 7/6/2012 (2)





Χημικοί Αεροψεκασμοί Chemtrails στην Κέρκυρα 7/6/2012 (3) 





ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 7-6-2012 
ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-7/06/12 .ΒΙΝΤΕΟ | τρικλοποδιά - ειδήσεις ΠΗΓΗ




MoD UFO:Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

 MoD UFO:Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

ΟΙ εμπειρογνώμονες από την MoD UFO, και ο Nick Pope μας λέει για μαζικές εκδηλώσεις από UFO το καλοκαίρι, και ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για μία εξωγήινη συνάντηση.


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας »έχει προγραμματιστεί για τα χειρότερα αποτελέσματα - όπως επίθεση και εισβολή».
 
«Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακόμη και για τα πιο ανεξιχνίαστα φαινόμενα».

Ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες UFO του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δώσει τις απόψεις του σχετικά με την πιθανότητα των εξωγήινων που εμφανίζονται ξαφνικά στους ουρανούς μας - και πώς η διεθνής κοινότητα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί.

Ο Nick Pope, ο οποίος έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες κάτω από τη "ζώνη του" στο Υπουργείο Άμυνας, δήλωσε τα χρονικά γεγονότα που θα παρακολουθούν οι περισσότεροι το καλοκαίρι - όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο - θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή οι "άλλοι κόσμοι" να παρουσιαστούν στην ανθρωπότητα.

Ο ίδιος προειδοποίησε: «Αυτό το καλοκαίρι των μαζικών εκδηλώσεων είμαστε όλοι σε υψηλή επιφυλακή για την τρομοκρατία. Αλλά πρέπει επίσης να ρίξουμε τα μάτια μας ακόμη πιο μακριά,και να είμαστε προετοιμασμένοι για ακόμη πιο ακατανόητα φαινόμενα ».

Καθήκοντα του Nick Pope στη MoD περιλαμβάνουν και διερευνούν αναφορές από UFO μεταξύ 1991 και 1994, και λέει ότι ξεκίνησαν την έρευνά τους ως σκεπτικιστές, λίγο πριν γίνει πεποίθηση ότι οι θεάσεις εγείρουν ζωτικής σημασίας για την άμυνα της εθνικής ασφάλειας και του αέρα,όσον αφορά την ασφάλεια.

Ήταν ενδιαφέρον ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου μάρτυρες ήταν οι πιλότοι, ή ακριβώς όταν τα UFO εμφανίζονταν και παρακολουθούνται με ραντάρ, και είπε ότι υπήρχαν και άλλοι πιστοί μεταξύ των πρώην συναδέλφων του.

«Ήταν μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στους κύκλους του Υπουργείου Άμυνας ότι" εξωγήινοι "ήταν σε θέση να μας ανιχνεύουν για δεκαετίες με τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μας.
«Το ότι όταν φαινόταν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι αλήθεια μας λένε οι κεντρικές αρχές που διερεύνουν το θέμα αυτό.

«Εάν οι εξωγήινοι έχουν σπουδάσει ψυχολογία μας, μπορεί να επιλέξουν να εμφανιστούν στον ουρανό μας σε μια σημαντική ημερομηνία - η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι μία ημερομηνία που κυκλοφόρησε ευρέως από τις ομάδες συνωμοσίας.

«Κατά την άφιξή τους είναι δύσκολο να πούμε τι θα κάνουν: θα ανακαλύψουν, θα ενισχύσουν ή θα καταστρέψουν.Και όλο αυτό το κάνει μία πολύ ιδιαίτερη απειλή »

Πόσο μέσα θα πέσει ο Βόσνιος επιστήμονας που συσχετίζει τις αστρονομικές ευθυγραμμίσεις με την σεισμική δραστηριότητα;


Πόσο μέσα θα πέσει ο Βόσνιος επιστήμονας που συσχετίζει τις αστρονομικές ευθυγραμμίσεις με την σεισμική δραστηριότητα;

Προσωπικά θεωρώ πως έχει πέσει ήδη μέσα αφού το τελευταίο διάστημα η Ιταλία και η Ελλάδα έχουν καθημερινά ακραία σεισμική δραστηριότητα με ...
την πρώτη να μετρά χιλιάδες σεισμούς σε διάστημα ελάχιστων ημερών. Τον Μάιο του 2011 είχα γράψει για την θεωρία του Dr. Mensur Omerbashich που σύμφωνα με αυτήν, υποστήριζε ότι: Oι αστρονομικές ευθυγραμμίσεις συμβάλουν άμεσα στην ανάπτυξη σεισμικής δραστηριότητας στον πλανήτη μας. Ίσως το πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά απ'τον Ήλιο ήταν αυτό που προκαλούσε την τεράστια σεισμική δραστηριότητα.. Φυσικά δεν είναι ο μόνος που έχει ανησυχίες.

O καθηγητής σεισμολογίας του... Πανεπιστημίου Πατρών ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Max Fm: «Μέσα στο 2012 θα βιώσουμε στην Ελλάδα έναν μεγάλο σεισμό. Εύχομαι να γίνει στη θάλασσα». Όπως ανέφερε ο καθηγητής, στον ελλαδικό χώρο υπάρχει μία διάσπαρτη μικροσεισμική διέγερση που δείχνει πως κάποια φαινόμενα είναι σε εξέλιξη. «Μιλάμε για έναν σεισμό σαν και αυτούς που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, δηλαδή της τάξης 5,5 ή 6 ή και 6,5 Ρίχτερ» ρώτησε ο...δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής, για να λάβει την εξής απάντηση: «Έχουμε να δούμε τέτοιον σεισμό από τον Ιούνιο του 2008. Αναφέρομαι στον σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στην Αχαϊα - Ηλεία. Αν όμως ένα τέτοιο φαινόμενο δεν πραγματοποιηθεί στη θάλασσα αλλά στη στεριά, και όχι σε κάποια περιοχή όπως αυτή των Ιονίων Νήσων που είναι σεισμικά θωρακισμένες, θα έχουμε πρόβλημα» συνέχισε ο καθηγητής. Μιλώντας στο spirospero ο σεισμολόγος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Γιώργος Δρακάτος φάνηκε καθησυχαστικός: "Θα ήθελα να μελετήσω τις δηλώσεις του κ. Τσελέντη αλλά από τα μέχρι σήμερα στοιχεία δεν έχουμε κάτι περισσότερο από τη συνήθη καθημερινή σεισμική δραστηριότητα. Άλλωστε τα μεγέθη για τα οποία μίλησε ο συνάδελφος δεν είναι μεγάλα για τη χώρα μας. Στην Ελλάδα μεγάλος θεωρείται ένας σεισμός πάνω από 7 ρίχτερ". Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: Για να δούμε.. Πόσο μέσα θα πέσει ο Βόσνιος επιστήμονας που συσχετίζει τις αστρονομικές ευθυγραμμίσεις με την σεισμική δραστηριότητα;