Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο UFO πάνω από το ηφαίστειο Tungurahua, στον Ισημερινό (βίντεο πιλότου)


Δύο UFO πάνω από το ηφαίστειο Tungurahua, στον Ισημερινό (βίντεο πιλότου)


Ηφαίστειο Tungurahua, Ισημερινός: Δύο  UFO πιάστηκαν σε βίντεο ενός πιλότου, τον Αύγουστο του 2012. Το αρχικό βίντεο είχε αναρτηθεί στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ecuavisa programa Día. Αν και το βίντεο δεν είναι στην υψηλότερη ποιότητα, τα δύο αυτά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα δεν φαίνεται να μοιάζουν με οποιοδήποτε άλλο είδος συμβατικών ιπτάμενων σκαφών. Ένα ενδιαφέρον βίντεο: 

Εμφάνιση της μορφής του Ιησού σε… κορμό δέντρου!


Εμφάνιση της μορφής του Ιησού σε… κορμό δέντρου!


Μία μορφή που μοιάζει με το πρόσωπο του Ιησού εμφανίστηκε στον κορμό ενός δέντρου, πριν λίγες ημέρες, σε ένα κοιμητήριο στο Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας.
Στο δέντρο, το οποίο κόπηκε πρόσφατα, φαίνεται η μορφή ενός άνδρα με γένια που παραπέμπει αυτομάτως στον Ιησού.
Στο παρακάτω video που ανέβηκε στο Youtube μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το «ιερό» αυτό σημάδι που υπήρχε στον κομμένο κορμό του δέντρου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ: ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ... (VIDEO)


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ: ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ... (VIDEO)


Ο Ομπάμα σε ομιλία του λέει την φράση "everybody has to chip in" Αυτό μεταφράζεται "όλοι πρέπει να συνεισφέρουν". Είναι όμως έτσι?

Αυτή η ομιλία έγινε πριν περάσει ο νόμος "Obamacare" στις ΗΠΑ. Ο Νόμος αυτός προβλέπει το τσιπάρισμα των πολιτών για να έχουν υποτίθεται ασφάλεια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη...

Εννοείται ότι το τσιπάκι - ηλεκτρονική ταυτότητα θα χρησιμοποιείται και για πολλά άλλα πράγματα όπως πχ. οικονομικά στοιχεία, κάρτα για πληρωμές και αγορές (πιστωτική-χρεωστική) διαβατήριο, κι όλα τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών στο απόλυτο φακέλωμα και μια ηλεκτρονική φυλακή.

Αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι για να μπορέσουν να συνεισφέρουν ΟΛΟΙ θα πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν το τσιπάκι ώστε να μην μπορεί κανείς να φοροδιαφευγει και όλες οι συναλλαγές να καταγράφονται....

Οπότε καταλαβαίνουμε ότι μόνο τυχαία δεν είναι επιλογή της συγκεκριμένης έκφρασης "chip in" που μας παραπέμπει να την ερμηνεύσουμε και να την μεταφράσουμε "Όλοι πρέπει να τσιπαριστούν" μιας που την χρησιμοποιεί ως λογοπαίγνιο για να περάσει πλαγίως το μήνυμα... 

 ΠΗΓΗ

Τρεις αρχαίες πυραμίδες βρέθηκαν στην Ανταρκτική (VIDEO)


Τρεις αρχαίες πυραμίδες βρέθηκαν στην Ανταρκτική (VIDEO)

 Μία ομάδα ερευνητών ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει τρεις αρχαίες πυραμίδες στον πάγο που καλύπτει την ήπειρο της Ανταρκτικής.

Τα ακριβή στοιχεία είναι αποσπασματικά, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει ενδιαφέρουσες εικόνες από την ανακάλυψή τους.

Η διεθνής ομάδα περιλαμβάνει ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δύο από τις τεράστιες δομές των πυραμίδων βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό, ενώ η τρίτη δεν είναι μακριά από την ακτογραμμή, και είναι ορατή και από τον ωκεανό.

Η ομάδα σχεδιάζει τώρα μια νέα αποστολή για να φτάσει μία από τις πυραμίδες και να διαπιστώσει εάν πρόκειται για φυσική ή τεχνητή δομή. Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες που να έχουν αναφερθεί από την ομάδα μέχρι της 29 Αυγούστου του 2012. Περισσότερα νέα εκκρεμούν.